banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 00:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Izvini, a kako ti znas sta je na snimcima?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
janka123 je napisao:
da je ekspert lice vidio bilo bi 100%, ovako je 80%, lijepo je Lukac objasnio...80% je prilicna vjerovatnoca. covjek je lijepo puno toga pojasnio, nije mi jasno sta hoce ovi jazavci oko jadnog Davora ? kao znaju sve al nece da kazu, ma more mrssss....

Prilicna vjerovatnoca nije dovoljna po mom misljenju.To ti je kao da igras kladionicu i Real Madrid ima prilicnu vjerovatnocu da ce pobijediti Betis od 80% ali to ti ne garantuje da ce se to desiti.Postoji li pravnik na postu ako moze da ponudi bolje objasnjenje kako sud uzima u obzir "vjerovatnocu od 80%"?

Vrh

Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2018, 11:01
Juce Davor rece da ima jos 2 djece, al da je David bio njegova dusa. To nekako nije fer prema ovo dvoje. Plus i mama ima dvoje djece? Djevojcica im je zajednicka?

Elem, rece da dugo vec nije bio na groblju. Sto znaci da na 40 dana niko nije posjetio Davidov grob.

Ne znam.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Alo, kako ti znas sta je na snimcima?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiram Lukaca.Ovo su sve njegove izjave od danas iz skupstine.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Botovi na aparatima

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:08 
Pripravnik
Pripravnik

Kada se pojavio onaj prvi snimak ispred kuce, neko je spominjao da je David imao specifican hod i pustili su iz nekog spota dio gdje se tacno vidi da osoba koja ulazi u kucu ima isti takav hod. Ili ga neko savrseno imitira, opet ne znam.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pazi, ja mislim da je on rekao samo za snimak koji je donijela majka u policiju da se radi od 80% sigurnosti da je David. To je onaj snimak za koji poslije porodica kaze da to nije David.
Za ostale snimke nije iznosio procente. Samo je rijec o tome snimku ulaska u kucu jer se porodica sad pravi pametna.

Izvinjavam se ako grijesim.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 10 Maj 2018, 21:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Schlager je napisao:
Džontra je napisao:
Koji je bio cilj ove sjednice?
Koji je kurčev cilj bio ako se ignoriše sve što je Lukač rekao. Kad kažem ignoriše mislim na opoziciju i ove otporaše.
Jel cilj sjednice da se dovede otac mrtvog djeteta, da neki iz SDS-a može pitati o gubitcima elektro privrede.
Jel cilj skupštine bio da se vlast utrkuje ko će više da žali za Davido, kako bi ispali pozitivci.

Ova sjednica nije ništa drugo napravila osim što je produbila razdor.
Ovi na Trgu su i dalje debili, pa nek me tuži ona što pretnje šalje (iako moram reć da je privatno jako prijatna žena, dobar doktor za uho i pomogla je mom dedi da uz pomioć slušnih aparata ponovo čuje )

Dz..pricas o podjelama....koliko god da si mladji,vaska ili kako sam te vec zvao sve :D ...koji je po tebi deadline,i cija pojava, kojim je pocela podjela ovog naseg naroda?

1993....pa malo i kraj 1995

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 14:13
Pa ovaj momak sa snimka što je danas objavljen(ostavlja smeće u gume) nosi bijeli duks a onaj sa trga za kojeg se smatra da je David crni,a osoba koja ulazi u kuću isto crni.
Sada sam malo zbunjen ?!!

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
mimikrija je napisao:
Schlager je napisao:
Džontra je napisao:
Koji je kurčev cilj bio ako se ignoriše sve što je Lukač rekao. Kad kažem ignoriše mislim na opoziciju i ove otporaše.
Jel cilj sjednice da se dovede otac mrtvog djeteta, da neki iz SDS-a može pitati o gubitcima elektro privrede.
Jel cilj skupštine bio da se vlast utrkuje ko će više da žali za Davido, kako bi ispali pozitivci.

Ovi na Trgu su i dalje debili, pa nek me tuži ona što pretnje šalje (iako moram reć da je privatno jako prijatna žena, dobar doktor za uho i pomogla je mom dedi da uz pomioć slušnih aparata ponovo čuje )

Dz..pricas o podjelama....koliko god da si mladji,vaska ili kako sam te vec zvao sve :D ...koji je po tebi deadline,i cija pojava, kojim je pocela podjela ovog naseg naroda?

A četeresprva? Nismo li se tad malo jače pocijepali, da se u nekim krajevima i sad drže tih podjela?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:16 
Pripravnik
Pripravnik

Ja sam neki dan ponovo citao prvi tekst kad je nestao David - otac je rekao da je imao crni duks na sebi.
Plus je vec u toj objavi rekao da je David to vece ucestvovao u tuci ispred nekog kluba.

Poslednji put menjao Mirat dana 10 Maj 2018, 21:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Dz..Zasto?...pa to je bilo u jeku tih prica medju narodom “kako su prodane teritorije,kako su taj centrex i q palac gori od danasnjih mg minda ili prointera....mozda odgovor lezi jedino u tome sto je tadasnji SRT radio skoro 70% ovog sto danas radi RTRS,ono sto sam pisao o uticaju medija..:

Čitaj drug moj ja te gotivim jel te poznajem i jel si stvano dobar čovjek.. ihihi makar iz osnovne škole i iz dijamanta i iz viđenja...čitaj sve izjave generala ,zapisnike skupštine,Masalo traži art...poslije polave u krajini...ne dobija i sl..al ovo nije tema u ovoj diskusiji.....izvini ....

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Mole se pojedinci sa sifrom F72 da promijene retoriku,jer kad ponovis nesto 100 puta uzastopno vise nije originalno a jos manje duhovito.

Šakal je jedna vrsta divljeg psa koji vodi noćni život. Kruži savanom u paru ili u čoporu u potrazi za hranom: glodarima, zečevima, zmijama i gušterima. Često slijedi hijenu, ali se leševima približava tek kada se hijene udalje.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
NoisyBoy je napisao:
Po meni nikad jadnija opozicija a nikad veca sansa da se Vozdu vide ledja.Pocecu jos i ja vjerovati u Sorosa i simboliku novog svjetskog poretka.Milosevic izrucen na Vidovdan,sad jos ako u Oktobru "David" pobijedi Golijata onda vise nema sumLJe.

Mislim da si u velikoj zabludi. Izbore ne dobijaju FB aktivisti i deset hiljada gnevnih, izbore dobija 100.000 partokratskih birača i još 100.000 koje ova tragedija ne interesuje, već ih interesuje Atif Dudakovic. Ljudi do kad moram crtati da cijeli ovaj sistem počiva na velikoj nepravdi i laziranju činjenica, pa temelj BiH leži na matematičkom fenomenu kako je 64% = 2/3? Pa Dejton sadrži u svom temelju priznanje nelegalnosti i nelegitimnosti dotadašnje BiH, ja da sam bio Alija ne bih to nikada potpisao. Taj instrument se zove zaštita VNI

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Schlager je napisao:
nije stvarno...bilo je zaista to “sds gura sve na pale,centrex,select inpex”...sds prodao zapadnokrajiske opstine....i ja sam ismijavao ono biljanino “oni pale nase “kuče”l...i sl...al na prvim izborima nakon rata,pobjedili smo ubjedljivije nego putin prosle nedjelje,uz svo to lajanje...tek dolaskom ovih izdajnika,koji su rastjerali legitimno izabranu vlast i uz Nato preuzeli medije,krenula je ova potpuna podjela naroda koja i danas traje,i koja ce nas zaduzit,raselit i desetkovat

A prije ovih su na vlasti bile neke fine cike, dobrotvori i mecene. Ma kriminalca bilo nije?

Poslednji put menjao ferdinand dana 10 Maj 2018, 21:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Philby je napisao:
mimikrija je napisao:
Schlager je napisao:
Džontra je napisao:

A četeresprva? Nismo li se tad malo jače pocijepali, da se u nekim krajevima i sad drže tih podjela?

+1

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 14:13
Mirat je napisao:
Ja sam neki dan ponovo citao prvi tekst kad je nestao David - otac je rekao da je imao crni duks na sebi.
Plus je vec u toj objavi rekao da je David to vece ucestvovao u tuci ispred nekog kluba.

Taman sam mislio da mi je sve mnogo jasnije ali ako je to taj snimak o kojem je danas Lukač pričao ,nema šanse da je to onaj momak iz centra.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Schlager je napisao:
sto se kradja tice....neupitno je da se kralo i tad i sad...

razlika

rat je skupa zabava....jako skupa..u milionskim iznosima na dnevnoj bazi....mnoge od tih stvari koje se nabijaju sds-u na nos,jako veliki procenat je isao na finansiranje te skupe zabave...na prste jedne ruke se mogu nabrojat te tadasnje perjanice,da su i sad neko mudo....brko zatvorio jezero..goran ni tamo ni vamo....za dusanica mi pricaju da je u vecim problemima sa poreskom nego ja :( ...itd....
momo je otisao u srbiju,i zaista ne znam kako mu ide...i da ne nabrajam

ovi danasnji ne finansiraju rat,ali napravili su sekte u ovom drustvu....milioni,milijarde...i vjencavaju se medjusobno.....necemo vise nikad biti isti kao nekad,niti ce neko od nase djece uci u tu sektu...

dodao bih,hvala Bogu

Cek ja nisam znao da je rat bio i 96-97.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zato su svi snimci poslani na prociscavanje. A sve snimke nismo vidjeli. Dakle, mi nemamo blagog pojma.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]