banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 15:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Maj 2018, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Jbg i mene je iznenadila njegova smrt,citav zivot ga znam, isli u osnovnu, studirali, zvao ga par dana prije da idemo na neku rekreaciju.Stavrno glup nacin da nastradas.Mislim da je u ljekaricama to bilo. Mozda je tako i ovaj mali David nastradao,ali bojim se da istina nece uskoro nikome biti bitna vec samo porodici.

Poslednji put menjao ssaassaa dana 10 Maj 2018, 18:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 18:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
NoisyBoy je napisao:
ssaassaa je napisao:
Stvarno paradoks, pored silne korupcije, loseg ekonomskog stanja, odlaska naroda, abnormalnog bogacenja ljudi bliskih vlasti, ovaj slucaj ce smjeniti Milu sa vlasti iako on nema direktne veze sa tim.
.

Pitanje je samo da li on to vidi,ili su ga ljudi oko njega uvjerili da nema razloga za brigu.Raspravljati se sa "pjevacicom' iz Beograda...To ce mu pomoci sigurno.

Дудек да је мислио да ова сједница може секунду да утиче на резултат избора, на тај начин да оштети СНСД, не би је ни било. Свако ко нема партијску књижицу умјесто мозга може да послије свега сабере 2 и 2.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 18:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Koji je bio cilj ove sjednice?
Koji je kurčev cilj bio ako se ignoriše sve što je Lukač rekao. Kad kažem ignoriše mislim na opoziciju i ove otporaše.
Jel cilj sjednice da se dovede otac mrtvog djeteta, da neki iz SDS-a može pitati o gubitcima elektro privrede.
Jel cilj skupštine bio da se vlast utrkuje ko će više da žali za Davido, kako bi ispali pozitivci.

Ova sjednica nije ništa drugo napravila osim što je produbila razdor.
Ovi na Trgu su i dalje debili, pa nek me tuži ona što pretnje šalje (iako moram reć da je privatno jako prijatna žena, dobar doktor za uho i pomogla je mom dedi da uz pomioć slušnih aparata ponovo čuje )

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 18:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
sinip je napisao:
NoisyBoy je napisao:
ssaassaa je napisao:
Stvarno paradoks, pored silne korupcije, loseg ekonomskog stanja, odlaska naroda, abnormalnog bogacenja ljudi bliskih vlasti, ovaj slucaj ce smjeniti Milu sa vlasti iako on nema direktne veze sa tim.
.

Pitanje je samo da li on to vidi,ili su ga ljudi oko njega uvjerili da nema razloga za brigu.Raspravljati se sa "pjevacicom' iz Beograda...To ce mu pomoci sigurno.

Дудек да је мислио да ова сједница може секунду да утиче на резултат избора, на тај начин да оштети СНСД, не би је ни било. Свако ко нема партијску књижицу умјесто мозга може да послије свега сабере 2 и 2.

Niko nije ni spominjao sjednicu.Totalno nebitno da li je bilo ili nije.

Vrh

Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2015, 00:30
Sass Drake je napisao:
ssaassaa je napisao:
Opozicija koristi ovo po prvi put dobro (iako im je Lukac sve predocio vrlo dobro, oni ignorisu njegov govor i udri po vlasti), kao da ih je neko nasvjetovao dobro (vjerovatno stranci).

Zapadni stranci nisu jer je Milokrad njihov mada će i SDS/SzP ekipa raditi u njihovom interesu.

Meni i dalje ne ide u glavu zašto nema momaka iz Davidovog razreda iz srednje okupljenog na jednom mjestu na trgu sa jasnom porukom. :confused2:
Zato što možda znaju kakav je bio i u kakvim je vodama plivao...

Послато са ајфон трипл икс

Vrh

Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
obrisite zadnjih 418 postova,jer ce jos ispast da se sinip i ja slazemo oko necega,tj oko ove Skupstine :angry4:...i na koju ce ona vodenicu

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 18:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 18:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Koji je kurčev cilj bio ako se ignoriše sve što je Lukač rekao. Kad kažem ignoriše mislim na opoziciju i ove otporaše.
Jel cilj sjednice da se dovede otac mrtvog djeteta, da neki iz SDS-a može pitati o gubitcima elektro privrede.
Jel cilj skupštine bio da se vlast utrkuje ko će više da žali za Davido, kako bi ispali pozitivci.

Ovi na Trgu su i dalje debili, pa nek me tuži ona što pretnje šalje (iako moram reć da je privatno jako prijatna žena, dobar doktor za uho i pomogla je mom dedi da uz pomioć slušnih aparata ponovo čuje )

Dz..pricas o podjelama....koliko god da si mladji,vaska ili kako sam te vec zvao sve :D ...koji je po tebi deadline,i cija pojava, kojim je pocela podjela ovog naseg naroda?

Poslednji put menjao Schlager dana 10 Maj 2018, 18:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Znači ipak se neko utopio u Crkvenoj ?

Sad preletih pogledom par postova na grupi - "dokazano je da David nije bio u kući, odakle onda stvari iz kuće kod njega ? Ko je to sve podmetnuo" (parafrazirano).

Jbt . . .

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NoisyBoy je napisao:
sinip je napisao:
NoisyBoy je napisao:
ssaassaa je napisao:
.

Niko nije ni spominjao sjednicu.Totalno nebitno da li je bilo ili nije.

Па шта је битно, како мисле да га скину с власти? Демонстрацијама пред Боском? Аха, јесте, да... :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sa tim demonstracijama ce mobilisati svaku babu u selu da glasa za njih koja obozava da gleda turske serije koje su pune teorija zavjere,a kakvo je vrijeme samo takvi ce i ostati kod nas.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 18:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2018, 11:01
I meni se ovih dana vrti po glavi sjecanje na tog momka koji je upao u bazen i poginuo. Ali isto tako mi svi znamo da je taj decko bio EXTRA, imao je drugare sa faxa, iz srednje, pa i djevojku.

A sto neko rece - gdje je Davidov najbolji drug? Razred? Kolege sa faxa? Djevojka? I moze ko zna ko upisati elektro fax, a koliko njih ga i zavrsi? Ovi koje ja znam nisu bas hodali po gradu i redom se tukli iz kafane u kafani. Nego su ucili ko konji, nosa nisu provirivali.

Ovaj link koji vodi na tekst o covjeku koji se utopio u Crkvenoj, takodje objasnjava mnogo toga.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
čitao sam dijagonalno poslednjih 10 stranica.

izgleda da imamo konsenzus da je Lukač danas uglavnom oduvao ove nesrećnike, uz izdvojeno mišljenje Nojzija i VolimBorac

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Džontra je napisao:

Dz..pricas o podjelama....koliko god da si mladji,vaska ili kako sam te vec zvao sve :D ...koji je po tebi deadline,i cija pojava, kojim je pocela podjela ovog naseg naroda?

Podjela je uvjek bilo i biće ih u gradu. Ilii si lauš ili si mejdan, ili si zvijezda ili partizan, ljudi su se klali oko svega.
E asd ja sam poprilično siguran da želiš u usta da mi staviš (aha to sam napisao) da je podjela među Srbima nastala dolaskom Dodika. Nije. Da ih je proširio, jeste, al nije ih on stvorio. Politički smo se uvjek ovde djelili na naše i njihove, bilo u miru bilo u ratu. E sad ko je naš ko je njihov, to uvjek dolazi iz oka posmatrača.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nekako mi je dosta toga poprilicno logicno sto je Lukac rekao , medjutim jedna stvar mi je zapala za oko.
Lukac je danas rekao da se prisustvo LSD moze otkriti u tijelu do 5 dana nakon konzumiranja, medjutim David je pronadjen nakon 7 dana, a pronadjen mu je LSD.
Ako je pronadjen LSD, onda David nikako nije mogao da nastrada 7 dana ranije?
Ili ja ovo nisam dobro upratio.
Ako jesam onda ovo ide u prilog obdukcionom nalazu drugog patologa, takodje mi je nejasno da taj drugi patolog nije uzeo u martu mjesecu u obzir zimu i hladnocu. Rekao je Lukac da su ga zvali i da je rekao da je moguce da je pod tom temperaturom tijelo duze bilo, ali opet mi nejasno da je ovaj patolog sa VMA tako neprofesionalan bio u najvaznijem dijelu obdukcije ( vrijeme smrti) još ako se uzme da to nije bas bilo kakav slucaj vec da te zvala druga drzava,predsjednik.

Poslednji put menjao ssaassaa dana 10 Maj 2018, 19:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
De razmisli malo, kad je mrtav prestaju metabolički procesi u tijelu.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 19:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ssaassaa je napisao:
Nekako mi je dosta toga poprilicno logicno sto je Lukac rekao , medjutim jedna stvar mi je zapala za oko.
Lukac je danas rekao da se prisustvo LSD moze otkriti u tijelu do 5 dana nakon konzumiranja, medjutim David je pronadjen nakon 7 dana, a pronadjen mu je LSD.
Ako je pronadjen LSD, onda David nikako nije mogao da nastrada 7 dana ranije?
Ili ja ovo nisam dobro upratio.

Ako sam shvatio, a šta ja znam, 5 dana ako si živ. Znači da je bio živ kako tvrde ovi sa trga u donba z akoje policija vjeruje da je bio mrtav, LSD se ne bi mogao naći u organizmu.
Ali kako je mrtav lsd ostaje u organizmu, ne može se izbaciti, kroz urin npr.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

OK , nisam znao, zato i pitam.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 19:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

DZ...nije tacno :( ...ja sam se u sds prvi put ukljucio 1992,ali sam bar deset puta ovdje napisao da sam ucestvovao u septembru 1993 (to ti je bukvalno kao da sam se pobunio protiv svoje stranke!!”...i da sam se 10+ godina ustrucavao i da odem dole,kad sam prvi put vidio da kolege iz stranke gledaju kroz a ne u mene...ali eto,motiv mi je bio da ne mogu jedni zgrtat milijarde dok drugi ratuju....e,njegovom pojavom se sve okrenulo...nece ti danas niko od njegovih uhljeba doc na trg,ili bar ovdje napisat da u ovom slucaju ima nejasnoca,a kamoli nepravde...otkad se on pojavio,otad postojimo mi i oni....dotad nije bilo tako...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 19:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
kosta je napisao:
čitao sam dijagonalno poslednjih 10 stranica.

izgleda da imamo konsenzus da je Lukač danas uglavnom oduvao ove nesrećnike, uz izdvojeno mišljenje Nojzija i VolimBorac

Nisam tvrdio niti da jeste niti da nije.Cini mi se da sam spomenuo da cemo najbolji odgovor na to pitanje dobiti u Oktobru.Ako si mislio na taj moj post,i dalje stojim iza svog misljenja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]