super_koza je napisao:
@Coventry
Nisam čitao čitav tvoj post, ali evo ti nekoliko mojih komentara.
Rođen i odrastao u BL, kao i moja uža porodica. Niti smo sa strane, niti šta drugo. Ne vidim zašto ti je to relevantno, ali ajde...
Niti sam malouman, niti ignorant, ali o Lukaču ne znam mnogo. Znam samo da je bio faca u ratu, da je bio belaj sa onim momkom i krampom i da je sad ministar.
Eto, nisam stranački ostrašćen niti bit, što možeš vidjeti ako malo pogledaš moje postove.
Za razliku od svih verzija, ovo što je Lukač iznio je potkrijepljeno nekim dokazima, saslušanjima i analizama ljudi koji su školovani za takve stvari. Za sve što je on rekao, iznio je i dokaze. Za razliku od svega onoga što se spominje na trgu ili Fejsbuku.
Dalje, ljudi previše spinuju stvari. David nije pojeo burek prije same pljačke, već na putu u grad. Sa još dva druga, kupio je dva bureka, koje su podijelili i pojeli. U povratku je kupio i pojeo još neko pecivo. Mislim da je tako objašnjeno u NS.
Po njegovim navodima, David je bio pod uticajem alkohola. Mislim da nije nužno bio pod uticajem narkotika, jer se tragovi mogu naću nekoliko dana nakon korištenja. Dakle, on je nekoliko dana prije smrti mogao koristiti narkotike, a da oni budu pronađeni nakon smrti...
Eto to je sve od mene...
Nisam ga ni ja citao do kraja al ni meni nije jasno kako si sposoban da se potuces, jedes, setas po carsiji, upadnes u kucu kao da je otkkjucana i pokupis stvari, kao nindza se iskrades da te ukucani koji su dosli ne vide i onda se udavis u nekom potoku???
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Olkizneš se, lupiš glavom, izgubiš svijest i udaviš se? Reče Lukač da u izvještaju sa druge obdukcije postoji navod o povredama koje mogu biti posljedica pada sa male visine na tvrdo tlo.
Ko je ikada sišao do neke rijeke zna kako kamenje uz vodu zna biti klizavo.