banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 03:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 404 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Maj 2011, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Видим Тадић дао изјаву у којој честита Милету Додику на постигнутом договору. Ако овај честита и каже да је направио паметан потез, онда се Миле добро нагузио Ештоновој.
Не знам, вријеме и однос ЕУ према РС ће показати да ли је ово требало нама или не.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 00:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
zmijuga je napisao:
WinstonWolfe je napisao:
Citiraj:
САРАЈЕВО - Високи представник у БиХ Валентин Инцко, након притисака из Брисела, повући ће у понедјељак, 16. маја, суспензију одлуке Централне изборне комисије БиХ којом је поништен избор предсједника и потпредсједника Федерације БиХ, сазнају "Независне новине" од извора из дипломатских кругова.

Високи функционер ХДЗ-а БиХ Иво Миро Јовић сматра да ће, ако Инцко повуче одлуку о суспензији, то значити да је створен предуслов да БиХ постане модерна, суверена, европска земља, у којој се поштују закони.

Портпарол ХДЗ-а 1990 Весо Вегар истиче да би Инцко повлачењем суспензије одлуке ЦИК-а ствари вратио у законске уставне оквире и створио претпоставке за нормализацију односа у ФБиХ, али и за формирање власти на нивоу државе.

Централна изборна комисија БиХ у марту је усвојила одлуку којом је утврђено да избор предсједника и потпредсједника ФБиХ није проведен у складу са Изборним законом БиХ и којом се поништава њихов избор.

ЦИК је претходно, поступајући по примљеним приговорима који се односе на одржавање конститутивне сједнице Дома народа федералног парламента и избор предсједника и потпредсједника ФБиХ, утврдила да нису били испуњени услови за формирање Дома народа ФБиХ јер избори за овај дом нису проведени у свих 10 кантона у складу са одредбама Изборног закона БиХ.

ОХР је крајем марта привремено суспендовао одлуке ЦИК-а

Inzko demantuje špekulacije: "Ne povlačim suspenziju odluke CIK-a"
http://hercegovina.info/bhmediji/saraje ... cik-a-6401

Повуће њега ЕУ зато. И то много брже него што он и пајташи из Сарајева (оног муслиманског дела) мисле.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 10:46 
jos prije 10 dana sam rekla da je prijetnja referendumom sredstvo da se izdejstvuje reforma pravosudja, kao i da covjek ocito ima ledja u svom naumu.. koliko vidim tako je i bilo.. ostaje nam da vidimo kako ce se uopste dalje to odvijati, jer evo bosnjaci vec pjene o vrhovnom sudu bih..

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Evo SDS i dalje ne odustaje od referenduma. Digli su se u Istočnom Sarajevu ponovo...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 10:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Panzer je napisao:
Evo SDS i dalje ne odustaje od referenduma. Digli su se u Istočnom Sarajevu ponovo...

Доста ми је њихових референдума.
Три референдума у 3 године и ништа од њих.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 11:21 
sds i ivanic me odusevljavaju svojim glupostima, posto nemaju cim pametnim obratiti paznju javnosti na sebe, sad kao prave patriote odustajanje od referenduma smatraju veleizdajom.. uzas.. a tek cavic... sve go propali politicar koji pokusava doci do vlasti pljujuci po poziciji.. daj smislite nesto pametno, konkretno, korisno za narod, pa istupite.. ovako po meni ispadaju smijesni.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
sve go propali politicar koji pokusava doci do vlasti pljujuci po poziciji.

А шта ти је партијски шеф радио док је био у опозицији? Пљувао по позицији наравно.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 14:57 
pod 1. nisam u partiji, a pod 2. sva opozicija je do sada na ovaj ili onaj nacin bila na vlasti, osladilo im se pa bi opet, a sve sto su tad navukli love vec se istrosilo, ocigledan primjer je cava. e sad, da bi uspjeli pridobiti dovoljno glasaca da postanu ozbiljan konkurent i prijetnja sadasnjoj vlasti moraju uciniti puno vise od pljuvanja pozicije. dati narodu konkretne prijedloge o bitnim ekonomskim, drustvenim, socijalnim i ostalim pitanjima.. a to niko od njih nema. ovo sto kazem je realnost, cinjenice..

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
lollipop je napisao:
sds i ivanic me odusevljavaju svojim glupostima, posto nemaju cim pametnim obratiti paznju javnosti na sebe, sad kao prave patriote odustajanje od referenduma smatraju veleizdajom.. uzas.. a tek cavic... sve go propali politicar koji pokusava doci do vlasti pljujuci po poziciji.. daj smislite nesto pametno, konkretno, korisno za narod, pa istupite.. ovako po meni ispadaju smijesni.

шта је додик урадио корисно за народ?

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
lollipop je napisao:

Збацио СДС са власти!

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
pod 1. nisam u partiji, a pod 2. sva opozicija je do sada na ovaj ili onaj nacin bila na vlasti, osladilo im se pa bi opet, a sve sto su tad navukli love vec se istrosilo, ocigledan primjer je cava. e sad, da bi uspjeli pridobiti dovoljno glasaca da postanu ozbiljan konkurent i prijetnja sadasnjoj vlasti moraju uciniti puno vise od pljuvanja pozicije. dati narodu konkretne prijedloge o bitnim ekonomskim, drustvenim, socijalnim i ostalim pitanjima.. a to niko od njih nema. ovo sto kazem je realnost, cinjenice..

Као што Александар пита, питам и ја исто - шта је то Милорад урадио за народ конкретно, какви су његови резултати за ових 5 година? Ако може одговор без ''сад је свјетска криза, па је и нас захватила''. Само што се свијет давно опоравио, а ми се нећемо још дуго. Иначе, сви су они иста говна, није ни твој СНСД ништа бољи, па Шпирић ти је највећи прелетач на сцени.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 16:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Napravio cca 5Km autoputa, valjda se ono tako zove :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Sinny je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:
lollipop je napisao:

Збацио СДС са власти!

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ови први су започели, а он је завршио, тако да је и ту неријешено.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 16:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovi prvi su 10 puta gori, ali dodik je skoro dosao na egal sa njima. Mrtva trka ko je veci lopov... Pa ne mozes napraviti autoput do svoje kuce, pa jos i tu pokusati zakinuti na debljini asfalta... Sve u svemu lopov do lopova... Pitanje je kako bi se Dodik ponasao da je vladao u ono doba bezvlasca... Verujem da bi i on krao u istoj kolicini... Sada ipak mora bar malo vise racuna da polozi o potrosenom novcu...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Разлика је у томе што се сад веће паре врте и онда испада да је СНСД гори а у ствари је СДС јер је у вријеме кад су плате биле по 10 марака вртили милионе, а при томе нису ништа изградили. Лако је овима красти кад имају одакле. Проблем је што су већ навикли а новца је све мање и мање, народ су притисли разним харачима, то кад-тад мора да пукне. А кад пукне, биће весело.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 16:19 
ko se oporavio od svjetske krize???????????????????? svi? ne bih rekla bas..
posto sam svojim prvim postom znala da rasprava lako moze dovesti do ovog pitanja.. pored vec odgovorenog ( a uvezi sa sds ) , pitacu a jeste vi to kao bolje zivjeli za vrijeme sds, i vrlih predhodnih premijera a narocito mikerevica, cenicke... ja niked nisam rekla da je situacija idealna, da nemaju ljudi socijalnih i drugih problema, ali kao i mnogo puta do sada pitam da mi kazete ko je to bolji i cim, s kim ce nam biti bolje.. politicka scena rs je puna izlizanih propalih politicara, a btw ne znam sta ce dalje biti sa pricom o referendumu ali da im je dodik pokazao zube, jeste.. a da je sds prodao sto je vise funkcija bih, prodao je i na to jos popio sankcije.. trenutno mislim da ne postoji niko ko im smije reci ono sto dodik kaze, ili radi.. i glupava je prica kako se ovim zamazuju oci, teska situacija je i u regionu, hrvati su zaduzeni kao niko, a broj nezaposlenih stalno raste, protesti protiv vlasti, u srbiji je standard vrtoglavo opao kazu svi koji dodju ovde i porede nas, grcka opet na rubu kolapsa... ne trebamo se porediti sa losim, ali nije nama tako crno dok god su kafane i dalje pune, kao i grad i butici, u subotu nisi mogao iglu baciti u bilo koju radnju u gradu od guzve.. kriza pa to ti je..

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 16:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sinny je napisao:
Разлика је у томе што се сад веће паре врте и онда испада да је СНСД гори а у ствари је СДС јер је у вријеме кад су плате биле по 10 марака вртили милионе, а при томе нису ништа изградили. Лако је овима красти кад имају одакле. Проблем је што су већ навикли а новца је све мање и мање, народ су притисли разним харачима, то кад-тад мора да пукне. А кад пукне, биће весело.

Тачно. Имају још једну заједничку карактеристику, а то је да их заболе ђокица и за народ и за РС.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
ko se oporavio od svjetske krize???????????????????? svi? ne bih rekla bas..
posto sam svojim prvim postom znala da rasprava lako moze dovesti do ovog pitanja.. pored vec odgovorenog ( a uvezi sa sds ) , pitacu a jeste vi to kao bolje zivjeli za vrijeme sds, i vrlih predhodnih premijera a narocito mikerevica, cenicke... ja niked nisam rekla da je situacija idealna, da nemaju ljudi socijalnih i drugih problema, ali kao i mnogo puta do sada pitam da mi kazete ko je to bolji i cim, s kim ce nam biti bolje.. politicka scena rs je puna izlizanih propalih politicara, a btw ne znam sta ce dalje biti sa pricom o referendumu ali da im je dodik pokazao zube, jeste.. a da je sds prodao sto je vise funkcija bih, prodao je i na to jos popio sankcije.. trenutno mislim da ne postoji niko ko im smije reci ono sto dodik kaze, ili radi.. i glupava je prica kako se ovim zamazuju oci, teska situacija je i u regionu, hrvati su zaduzeni kao niko, a broj nezaposlenih stalno raste, protesti protiv vlasti, u srbiji je standard vrtoglavo opao kazu svi koji dodju ovde i porede nas, grcka opet na rubu kolapsa... ne trebamo se porediti sa losim, ali nije nama tako crno dok god su kafane i dalje pune, kao i grad i butici, u subotu nisi mogao iglu baciti u bilo koju radnju u gradu od guzve.. kriza pa to ti je..

Cuj nemaju socijalni problema, smesno, dalje ne vredi ni raspravljati kada neko napise takvu glupost... U svakom slucaju se ne moze meriti posleratni period i ovo sada

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 16:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
U Zagrebu sam bio juče i od konobara u kafiću tamo (kafana vox populi vox dei) sam čuo da braća rvati jauču na glas, neće u Europsku uniju, imaju EU cijene a balkanske plate....a kad prođeš ZG ko Dubai! Auta boli glava, kafići puni, sve šljakti, šminka na sve strane....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 404 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]