lollipop je napisao:
ko se oporavio od svjetske krize???????????????????? svi? ne bih rekla bas..
posto sam svojim prvim postom znala da rasprava lako moze dovesti do ovog pitanja.. pored vec odgovorenog ( a uvezi sa sds ) , pitacu a jeste vi to kao bolje zivjeli za vrijeme sds, i vrlih predhodnih premijera a narocito mikerevica, cenicke... ja niked nisam rekla da je situacija idealna, da nemaju ljudi socijalnih i drugih problema, ali kao i mnogo puta do sada pitam da mi kazete ko je to bolji i cim, s kim ce nam biti bolje.. politicka scena rs je puna izlizanih propalih politicara, a btw ne znam sta ce dalje biti sa pricom o referendumu ali da im je dodik pokazao zube, jeste.. a da je sds prodao sto je vise funkcija bih, prodao je i na to jos popio sankcije.. trenutno mislim da ne postoji niko ko im smije reci ono sto dodik kaze, ili radi.. i glupava je prica kako se ovim zamazuju oci, teska situacija je i u regionu, hrvati su zaduzeni kao niko, a broj nezaposlenih stalno raste, protesti protiv vlasti, u srbiji je standard vrtoglavo opao kazu svi koji dodju ovde i porede nas, grcka opet na rubu kolapsa... ne trebamo se porediti sa losim, ali nije nama tako crno dok god su kafane i dalje pune, kao i grad i butici, u subotu nisi mogao iglu baciti u bilo koju radnju u gradu od guzve.. kriza pa to ti je..
Cuj nemaju socijalni problema, smesno, dalje ne vredi ni raspravljati kada neko napise takvu glupost... U svakom slucaju se ne moze meriti posleratni period i ovo sada