banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 13:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Maj 2012, 17:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kome se da gledati...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YnS_8ZwoLiE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 17:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Шта рећи на ово?!?!
Ћераћемо се још? Вјероватно. Ал ни траве нећемо имати јест' јер ће нам паламудити овакви као овај "командант зелених беретки". Јадно и жалосно.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 17:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
ja sam uvijek maštao da smo mi drugačiji i od njih,i zato ovim komunjarama što su nas vodili neću nikad oprostiti što nam napraviše ovo devedesetih...

U ovom ratu nas nisu vodile komunjare. Nemoj svaljivati krivicu na njih. U ovom ratu komunjare su krile svoje opredjeljenje jer inače ne bi živu glavu sačuvale.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Schlager je napisao:
ja sam uvijek maštao da smo mi drugačiji i od njih,i zato ovim komunjarama što su nas vodili neću nikad oprostiti što nam napraviše ovo devedesetih...

U ovom ratu nas nisu vodile komunjare. Nemoj svaljivati krivicu na njih. U ovom ratu komunjare su krile svoje opredjeljenje jer inače ne bi živu glavu sačuvale.

Чуј сад то!
Па ко су били ови на власти?
Јел Младић дао 90 дана затвора оним "четницима" који су били с кокардама и брадама на добојском ратишту?!?!?!
А исти након пола године на своју капу ставио исти такви грб.
Па врхушка СДС шта је радила прије рата?

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
_зока je napisao:
U ovom ratu nas nisu vodile komunjare. Nemoj svaljivati krivicu na njih.

A nego ko nego komunjare, brkati i debeli oficiri JNA, skupa sa Mladićem na čelu, pa Milošević i svi odreda, čuj nisu komunjare. :roll: Jesu i to oni najgore vrste, znači bilo je i poštenih komunjara kakav je bio i pok. Stipe Šuvar, ali nažalost nas nisu vodile takve komunjare, već one najgore smradovske komunjare, koji su nam razbijali glave zbog srpskog grba, a onda skinuli petokrake i postadoše Srbi, e nabijem ih ja sve odreda na kurac i njih i njihovo srpstvo sve skupa sa generalom Mladićem na čelu.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 17:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
To nisu bili komunisti, nego obični "biciklisti" kako su ih zvali, gaze preko sviju da dođu do vrha. Šuvar, Marković, Popović oni su bili pravi komunisti tad a Slobo je bio propali bankar do kraja 80tih nije ni imao karijete da nije bilo Stambolića. Drugo oficiri nisu bili glavnokomandujući nego taj isti vrh države, a bez njega su bili vezanih ruku....kao i svaka vojska bez komande!

Poslednji put menjao nepokoreni dana 03 Maj 2012, 17:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 17:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Sinny je napisao:
_зока je napisao:
Schlager je napisao:

Чуј сад то!
Па ко су били ови на власти?
Јел Младић дао 90 дана затвора оним "четницима" који су били с кокардама и брадама на добојском ратишту?!?!?!
А исти након пола године на своју капу ставио исти такви грб.
Па врхушка СДС шта је радила прије рата?
Govorimo o početku rata ili o cijelom ratu? Ako su Karadžić,Mladić,Krajišnik,Plavšićka,Brđanin,Župljanin i ostali iz rukovodstva SAO Krajine,Srpske republike BiH i RS komunjare ja ću drage volje da se odreknem socijalističkog opredjeljenja. Ako je paradiranje u šubarama sa kokardama akt izražavanja komunističkog opredjeljenja ja odoh u desničare.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 17:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Govorimo o početku rata ili o cijelom ratu? Ako su Karadžić,Mladić,Krajišnik,Plavšićka,Brđanin,Župljanin i ostali iz rukovodstva SAO Krajine,Srpske republike BiH i RS komunjare ja ću drage volje da se odreknem socijalističkog opredjeljenja. Ako je paradiranje u šubarama sa kokardama akt izražavanja komunističkog opredjeljenja ja odoh u desničare.

Плавшићка није. За Брђанина и Жупљанина не знам, ови остали јесу.
Цака је у томе да су они мијењали партијске књижице како је одговарало у даном тренутку. Како Непокорени рече бициклисти.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 17:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Ti OFM smanji to "natakinjanje" širom foruma. Ako ti se "natiče" nešto, a ti ženu pod ruku pa u sobu, a ne ovuda po forumu.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Oni degenerici što viču Ćetnici koji su to retardi, kakvi su kao da ih je na šupak izbacilo :)

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 17:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Ко још увијек сматра да нас комунизам и Титина погана политика нису довеле до срања,тај живи у великој заблуди, јединство и братство се видјело 90их,као и сва љепота Титине Југославије! Радован,Алија,Фрањо су само стале иза својих народа,а сукоб је 1945. године био загарантован кад тад.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 17:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Sinny je napisao:
Цака је у томе да су они мијењали партијске књижице како је одговарало у даном тренутку. Како Непокорени рече бициклисти.

Tako da. Opurtunisti, ljudi koji su spremni obući bilo koji dres ako tu vide svoju korist, stoka, govna.....to da. Ja govorim o komunistima od uvjerenja. Ljudima kao moj tata. Onima što još uvijek imaju negdje ćušnutu partijsku knjižicu. Onima koji su iskreno vjerovali u sve ono što su predstavljali SKJ i Jugoslavija.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 17:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Sinny je napisao:

Tako da. Opurtunisti, ljudi koji su spremni obući bilo koji dres ako tu vide svoju korist, stoka, govna.....to da. Ja govorim o komunistima od uvjerenja. Ljudima kao moj tata. Onima što još uvijek imaju negdje ćušnutu partijsku knjižicu. Onima koji su iskreno vjerovali u sve ono što su predstavljali SKJ i Jugoslavija.

Ма сумњам да је таквих после Титове смрти остало и у самом СКЈ.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 17:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Није то само Сарајево, Зеница,Тузла,Бихаћ,Горажде,Травник,Мостар,Јајце,Јабланица,Грачаница,Завидовићи,Високо сви имају исти став - мржњу према Србима и велику жељу за некаквом осветом! То је чињеница што прије прогледа српски народ мање ће посљедице сносит! Тако је било 91,тако је и данас.

Видјећемо њих у јулу,неће им овај пут бити све тако како су замислили!

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Pogledao sam video, znači to su ti multi etnićari.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 18:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Није то само Сарајево, Зеница,Тузла,Бихаћ,Горажде,Травник,Мостар,Јајце,Јабланица,Грачаница,Завидовићи,Високо сви имају исти став - мржњу према Србима и велику жељу за некаквом осветом!

Griješiš sinko, grdno griješiš! Velikoj većini je žao svega što se desilo i nisu uopšte ekstremno orijentisani, među njima ima i dosta ljudi koji su bili u ratu. Ko je doživio rat i vidio šta on nosi iz prvog reda vjeruj mi izliječen je od svakog oblika mržnje i ekstremizma. Ali ima dovoljno budala da iskrive tu sliku

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 18:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
drinin vuk je napisao:
Није то само Сарајево, Зеница,Тузла,Бихаћ,Горажде,Травник,Мостар,Јајце,Јабланица,Грачаница,Завидовићи,Високо сви имају исти став - мржњу према Србима и велику жељу за некаквом осветом!

Griješiš sinko, grdno griješiš! Velikoj većini je žao svega što se desilo i nisu uopšte ekstremno orijentisani, među njima ima i dosta ljudi koji su bili u ratu. Ko je doživio rat i vidio šta on nosi iz prvog reda vjeruj mi izliječen je od svakog oblika mržnje i ekstremizma. Ali ima dovoljno budala da iskrive tu sliku

Камо пусте среће да гријешим. Прије нешто више од годину и по дана,је рађена анкета на нивоу федерације,на узорку од 1500 људи, 94,1% оних који су се изјаснили су били за централизовану Бих, 95,5% су рекли да ће свим средствима бранит суверенитет, 90,7% да би сутра узело пушку уколико би избио рат. То су ти чињенице,невјерујем баш да смо ми набасали на искључиво оне екстремне како их многи правдају. Рађене су и ранијих година сличне анкете,резултати су исти,поражавајући. А и не морам те анкете узимат као аргумент,довољно ми је да видим како размишљају моји суграђани у енитету РС и знам о чему се ту ради. Људи ладно путем фејсбука (и то они матори,који су или били с пушком или далеко одавде а сад се вратили заговарају). Што се прије пробудимо биће нам лакше.

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
nepokoreni je napisao:
drinin vuk je napisao:

онај ко је видио рат и изгубио неког мрзи иако прије није мрзио.

федералци су много више наоштрени на нас него ми на њих.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 18:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Bogami moj jedan prijatelj u Zenici oženio zeničanku ima dijete i svoju firmu tamo, a drugi radio u Jajcu obojica Srbi. Živi, zdravi, niko ih nije nakrivo pogledao te Sa-X i Dnevni Avaz ankete okači mačku o rep...
Pele Mali pitaj Šlagera i ostale koji su bili u ratu mrze li oni i jesu li ekstremno naoštreni, ko je omirisao krv i barut zna o čemu govorim.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

непокорени, први не мрзим,ал и не волим комшије,управо због тога што ми је тај рат донио све и свашта,као и многима.

Немам те намјеру лагат или измишљат податке. Бошњачки народ дуготрајно планира направит нови Јасеновац то је истина и то је чињеница,све друго је прича о некаквој мултиетничости и толеранцији. Још се не либи и јавно исказат сваки вид нетрпељивости,њима у џамијама говоре о давању живота за исламску државу и сличне глупости у школама и на факултетима их образуј о неким четницима комшијама кољачима и како да никад не дозволе да их поново кољу и слична срања (зока ће процјенит да ли је овај пост у реду,нек брише ако није). Дакле, просто и јасно,велика већина наших комшија не жели суживот с нама,нити су га жељели 92е године,а ми Срби наивни ко и увијек опет насједамо на причу. Шта је кумстава било прије 92е године,а дешавало се да се међусобно на њиви убијају. :roll:

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]