banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 19:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 45  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Nov 2014, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
neko je popusio trojanskog konja i ispasce zesci lazov.....jedva cekam da vidim face jednima ili drugima u toku glasanja

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2014, 20:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Da..jako zanimljiva situacija...Sa jedne starne imamo Milu koji inace lupa kao Maxim po diviziji,i odmjerenog Bosica koji se nikad ne razbacuje laznim obecanjima...

Ali,u ovom datom slucaju,meni prije izgleda da ce Mile formirati vecinu u ponedjeljak,jer on ne ostavlja nikakav rikverc u svojoj izjavi...Dok Mladen ostavlja bas opasnu rezervu,kad se pazljivo procita izjava njegova ..tipa "ako ne bude sad-bice....".....evo

Citiraj:
Vjerujem da će shvatiti da je vrijeme promjena u Republici Srpskoj došlo i da se ono ne može zaustaviti. Možda se može odložiti raznim radnjama kao što je kupovina poslanika, ali zaustaviti se sigurno ne može. I Milorad Dodik je apsolutno svjestan te činjenice", tvrdi lider SDS-a.

BN TV

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2014, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Mogla bi se Jarićka pojaviti u funkciji ministra za ONO i DSZ.Ništa nije isključeno. :)

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2014, 23:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ovo Bosicevo je prdjenje u cabar. Sa ozbiljnom pricom on kasni otprilike mjesec ipo do dva.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2014, 23:52 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
jel se jaricka probila nakon izbora..

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2014, 23:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Otkud mi znamo, valjda to radi u kuci.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2014, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Ako je suditi po izjavama i jedne i druge strane, većina u NSRS će biti tijesna.
To znači samo da će biti puno ucjena da bi se dizale ruke za određena zakonska rješenja, što znači da će većina biti stalno ugrožena, a u takvoj situaciji pitanje je da li se može donijeti i sprovesti bar jedno refromsko rješenje.
A i lako se može desiti da većine ne bude u određenim situacijama (npr. dva tri poslanika uhvati gripa, neko ode na put...).

Ali evo, subota je, šta je Šukalo odlučio? Ili će odlučiti sutra?

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2014, 15:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sukalo sa jedne strane i vojin mitrovic sa druge i jesu najveca nepoznanica (i lovricka iz prijedora,koalicija domovina)...ponovo su se juce susreli pavic i sukalo i navodno mu je pavic obecao sve sto je trazio,pa i to delegatsko mjesto koje u domu naroda parlamenta bih donosi prevagu i pita ga se za sve... :( :(

i bosic i dodik daju izjave da imaju dovoljno i bez sukala i mitrovica,kako bi tim jazavcima smanjili apetite...

uglavnom,kako god da se rasplete-ne valja...nabijem na onu stvar ovaj debilni izborni zakon i sve preletace svijeta...

u razvijenim demokratijama i kad se desi da neki shupak promjeni stranu,on sjedi 4 godine u zadnjoj klupi i sluzi za podsmijeh i sazaljenje....a ja treba da titram muda adamu sukalu ili vojinu mitrovicu i da mi oni ovdje budu neke face...

ma mrs u pizdu materinu obadvojica :angry4: :angry4:

da smo mi neki narod,u slucaju promjene strane,pljunuo bi u njihovom pravcu ko god ih sretne na ulici,a ne ulizivao im se i molio da se priklone ovom ili onom... :( :(

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2014, 15:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sudeći prema priči po biljeljinskim kafanama, Mitrović nije nepoznanica ;)
A i skunuo je one svoje bilborde iz centra, odabrao čovjek stranu :lol:
Ali opet, to su priče, a priča ima svakavih i neke nisu tačne.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2014, 16:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Sep 2011, 11:18
Schlager je napisao:
sukalo sa jedne strane i vojin mitrovic sa druge i jesu najveca nepoznanica (i lovricka iz prijedora,koalicija domovina)

Lovrićki treba Pavić ponuditi radno mjesto u Gradskoj upravi Prijedor i dobiće njen glas.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2014, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znači, biće 44.
Ili...
do ponedjeljka ima još vremena :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2014, 18:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
SNSD ovo formira lagano.
Bosić je toliko tunjav da ne bi znao formirati većinu ni da je SDS sam osvojio 42 mandata.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2014, 20:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pola dnevnika rtrs posvetio prvo momcilu krajisniku koji trazi pare iz budzeta za njegovo udruzenje,pa zatim tomi kovacu i njihovim izjavama koje im idu u prilog :( :(

osjecam se kao onaj rade pendrek iz nadrealista "zuta gredo gledaj bruku....",pa ako neko zna kako se zvao taj klip,molio bih ga da mi okaci ovdje :( :(

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2014, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xqzl0ELEfbc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2014, 21:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
SDS na nivu BIH će se domoći ključnih agencija i pozicija za pokretanje korupcijskih afera preko SIPA, Tužilaštvo BIH. Ne sumnjam da će već '15 krenuti da rade na tome. Ciljaljući Milorada Dodika i ljude oko njega, rušeći ugled i rejtig SNSD-a. Onda pomoću instumenta prijevremenih izbora ili jednostavnom promjenom većine u skupštini doći do vlasti. Po istom receptu kao i Vučić, kad su već u velikoj mjeri kopirali njegovu kampanju. Ne vidim razlog zašto ne bi i metode.

Po, meni SNSD-u bi bilo najbolje da odustane od formiranja većine u skupštini i to prepusti svima ostalima. Sumnajm da bi ta vlast dugo opstala, jer bi bilo previše političkih subjekata, prije ili kasnije bi se potukli između sebe. Te bi tada SNSD uletio i formirao vlast kao "spasioci" i u tom periodu bi se nakalemili i opšti izbori na kojima bi opet odniejli pobjedu.

Neke moja moja razmišljanja, iz ugla SDS-a i SNSD-a. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2014, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Sukalo rece da nece biti smetnja u formiranju vlade. Ja to razumijem da ce se on prikloniti onom ko bude imao vecinu. Jednostavno,covjek ce izabrati pobjednicku stranu i tako i sam pokusati uzeti sto uzeti moze. Neznam odakle vadite ove Bosiceve izjave ali sinoc u dnevniku atv covjek rece da ima 42poslanika.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2014, 06:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
Pogledah sinoć na RTRS-u emisiju nekad bilo, gost je bio ratni ministar MUP RS.
O voditelju...šta reći, a pritom ne razbiti tv, prvi dio emisije i nekako. Al' poslije kad oplete po Čaviću, pa SDS-u. A, Dodika i Radmanovića hvali na sva usta. A, voditelj neda skrenuti sa svoje tematike. Da bi nakon toga saznali da je dotični, član udruženja "Stvaraoci RS".

PS Ne znam kako grupa ljudi za sebe može prisvojiti ime "stvaraoci", po meni oni u vodili RS, i učestvovali u stvaranju kao i svi građani RS, VRS, itd.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2014, 08:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Sep 2011, 11:18
Kaže Bosić da mu je putem sms-a, Stevančević iz PUP RS javio da je napustio koaliciju sa SDS-om i prešao u nezavisne poslanike.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2014, 08:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ko god da sastavi vlast ni pola godine trajati neće

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2014, 09:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mislis da ce Bosic opstati toliko dugo ako sada ne formira Vladu i SM?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 45  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]