Eksem je napisao:
seven je napisao:
@ vanja, gdje je opcija da me vise ne ubacuju?
Kad izlaziš ima ona opcija u kvadratiću na fazon spreči da me korisnici dalje dodaju u ovu grupu ili tako neš. Et nadam se da sam bio od pomoći.

Vecina ljudi danas facebooku pristupa putem telefona, mozda njima ta opcija ne iskace.
Dakle, potrebno je to uraditi preko web browsera na racunaru, tada ima ono o cemu Eksem govori.
Citiraj:
Da li je Lukac iznio dan uprkos par gresaka zbog brzeg jezika no pameti?
U svakom slucaju je bio mnogo uvjerljiviji nego teorije koje iznosi Vaskovic i ovi koji huskaju oca da prihvati tu pricu o narucivanju, "meksickoj kasi", itd. itd.
Ogradio se od prvobitne kvalifikacije o zadesnoj smrti, o tome da nema elemenata krivicnog djela.
Cak je i ostavio otvorenu opciju da postoji mogucnost da zaista jeste ubijen.
Sav teret prebacen na tuzilastvo.
Ocu ne zamjeram ni A ni B, onima koji su ga doveli do ovoga .. ako se pokaze da nista od navedenog nije tacno, mnogo.
Ostace sam, pregorio u svojoj borbi, rasturen tragedijom koja mu se desila.
Psihologija mase i moc drustvenih mreza je cudo.
Njih ne zanima apsolutno nista, samo neki fiktivan cilj koji su oni sebi vec zacrtali kakav mora bit.
Cak i apsolutnom razrjesenju slucaja, njima to ne bi bilo dovoljno.
Eventualno mozda neki srednjevjekovni scenario gdje se ovi koje su oni vec osudili kao saucesnike i ubice proparadiraju gradom, da im prvo masa malo dodatno presudi, pa onda i zakon.
Licno sumnjam da je zadesna u smrt, ali jednako toliko sumnjam da policija zaista krije nekoga.
Prije da je napravljeno more trapavih propusta koji su potpalili vec dovoljno losu situaciju.