banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Maj 2018, 14:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
V@nja je napisao:
Mislim da smo Sonju u seksualnom kontekstu spominjali na temi mladih nada

Sad iz znatizelje pogledah profil doticne dame,i podrzavam kontekst u kojoj ste je spominjali . 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 14:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ma moze se bez problema izaci iz grupe.
Cak mozete i odabrati da vas niko ne moze ubaciti u grupu kada jednom izadjete iz nje.

edit: Da li na neki nacin u brojno stanje grupe ulaze i ljudi koji su bili clanove, a sada nisu - to zaista ne znam.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Džontra je napisao:
Ako je za tu grupu tačno, samo sebi stetu prave.
1. Iznerviraće ljude koje konstantno ubacuju i
2. Zajebaće se kad im bude trebalo da govore glas 200 000 ljudi, a u stvari govori glasom par hiljada lokalnih i isto toliko gastosa...
Tacno je. Ja se danas sokirala kad sam otvorila svoj fb. Neko me pozvao u grupu i automatski sam ubacena i iskoci mi prvo neka slika sa obdukcije.
Vidim da su danas bukvalno svi moji fb prijatelji u grupi, cak i neki zakleti Snsdovci. :-D
Znaci automatski ubace svakoga kome posalju zahtjev. Ali normalno sam napustila na leave. Jedino ne znam kako da ubuduce sprijecim ubacivanje.

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@ vanja, gdje je opcija da me vise ne ubacuju?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Jos jedna greska Lukaca, ocigledno su mu savjetovali da spomene upravo to da bez prihvatanja budes ubacen u grupu, kako je on uspjeo preformulisati i zakljuciti da ne mozes napustiti grupu, pitaj Boga?
Ali ako Sonja kaze da je tako, onda nema dileme.
Razumijem ja da se mora botovati, jer je tako naredjeno sa vrha (pozicija i opozicija), ali barem malo mozga treba imati pa to lijepo formulisati, a ne da mu das podrsku za jednu od rijetkih gresaka koje je napravio.

Ovo mi lici kad od druga koji "zna" prepisujes kontrolni, i potrefi se bas da je i on izgrijesio

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Čava mu fino objasnio da mora naučiti gutati govna ako hoće da bude na javnoj funkciji.
Lukač je naravno potpuno promašio fudbal prijetnjom da će ovo ili ono ako mu neko djeci pukne čvoku. Uopšte nije smiio pominjati svoju porodicu jer tek će sad da ga zajašu.

Vrh

Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Šlageru, šta ti misliš o ovome što je Lukač pričao i o komentarima opozicije nakon toga?

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Sonja primi rudu :oops:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 14:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
_Krol_ je napisao:
Schlager je napisao:
Kod mene nestade slike na svim kanalima.

Blic.

posto znam kako se ovo sto lukac cita radi a i radio sam nadam se da ti je sad jasno zasto vjerujem policiji....lukac cak nije ni detaljisao....

Objasnio sam ti i danas uživo...a i kad smo zadnji put sjedili...

da ti i ja teško možemo biti objektivni u ovom slučaju...

Ti zbog ljubavi prema uniformi,svakoj državi i njenom represivnom aparatu,policijski hljeb to othranio...

A ja zbog toga što uvijek u sebi podržavam svaku vrstu bunta i talasanja protiv ove vlasti...čak i kad nema i nikakvog povoda,kao prije dve godine u Parku,a pogotovo sad kad mi je žao momka,i kad mi se čini da lažu za ovu tragediju :( Možda je to i nesvjestan impuls,ali bar priznam da je tako...

Nisam glup...tačno znam da mnogo ljepše zvuči nešto neutralno "ne zanima me nijedan političar,meni je u interesu samo da se istina otkrije,jako ružno je politizovat ovu tragediju"!

Nažalost...takvih nema...ni na ovom forumu ni u RS,koliko god 90% njih za sebe tvrdili da su upravo takvi! :(

Čim vidim nečiji nick,ili sjednem s nekim uživo,tačno znam kakav će post ili priča biti....

A sad druga je stvar što ja to javno i priznam,i po cjenu uvreda...

Svaka cast,sa ovim svojim postom opisujuci sebe,pronasao sam se kao da govoris o meni.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Sad me zanima kako će i hoće li SAD ambasada reagovati na Lukačeve izjave povezanosti njih i Vasketa

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 14:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Dobro ljudi, da zakljucimo:

Da li je Lukac iznio dan uprkos par gresaka zbog brzeg jezika no pameti?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 14:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2015, 00:30
seven je napisao:

Kad izlaziš ima ona opcija u kvadratiću na fazon spreči da me korisnici dalje dodaju u ovu grupu ili tako neš. Et nadam se da sam bio od pomoći. :D :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 14:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Ma moze se bez problema izaci iz grupe.
Cak mozete i odabrati da vas niko ne moze ubaciti u grupu kada jednom izadjete iz nje.

edit: Da li na neki nacin u brojno stanje grupe ulaze i ljudi koji su bili clanove, a sada nisu - to zaista ne znam.

Ne ,jer se onda broj grupe nikad ne bi smanjivao i stalno bi bio isti ili bi rastao.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 14:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Sad me zanima kako će i hoće li SAD ambasada reagovati na Lukačeve izjave povezanosti njih i Vasketa

Puca Amerikancima i njihovoj ambasadi neka stvar za Lukacem i Vasketom,zaglibili su se do usiju u Siriji.Jedino ako do sad nisu naucili razlikovati Sirija-Srbija.

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eksem je napisao:
seven je napisao:

Kad izlaziš ima ona opcija u kvadratiću na fazon spreči da me korisnici dalje dodaju u ovu grupu ili tako neš. Et nadam se da sam bio od pomoći. :D :D
Jesi, hvala. Nadjoh i tu opciju.

Vrh

Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2018, 11:01
Ne može se odabrati da vas niko ne može ubaciti. Mene su ubacivali 5 puta u grupu i ja sam se 5 puta iščlanio. Nikad nisam naišao na opciju koja mi nudi da me ne ubacuju više u onaj cirkus.

Vrh

Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
super_koza je napisao:
Šlageru, šta ti misliš o ovome što je Lukač pričao i o komentarima opozicije nakon toga?

pa prvi sam napisao da Lukač jako razumno priča,i djeluje ubjedljivo,iznosi čvrste dokaze da pokojni momak nije otet i prebijen kod metalske...Još dok su ovdje se svi nešto zgražavali na Lukača...

Onda mi je nestalo slike na Blic net...i nije došla tih sat-dva do moje pauze,pa nemam pojma šta je pričao u drugoj polovini izlaganja...tražili smo ovdje po zgradi,da nije šta do nas....onda je Vaso zvao i Entera,ali nije mu se javio :D

Ali,Krol mi je dataljno objasnio...da je sve dokazao da se lupa,osim tog samog čina ubistva.....Tako da bih se zaista suzdržao od komentara,jer niti sam gledao do kraja,niti šta čitao o tome..

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 14:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Mirat je napisao:
Ne može se odabrati da vas niko ne može ubaciti. Mene su ubacivali 5 puta u grupu i ja sam se 5 puta iščlanio. Nikad nisam naišao na opciju koja mi nudi da me ne ubacuju više u onaj cirkus.

Potrazi ponovo ,upotrebi ovaj put malo bolje moc zapazanja.Pa kako vas je to naucilo na akademiji pobogu da tako slabo zapazate.Eh kud vam nisam ja bio instruktor bar bi nesto naucili. 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 14:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
NoisyBoy je napisao:
Bi mi smjesno malo na kraju kako se premijerka prepade citiram "da okupljanje ne preraste u POKRET..." . Prvi znaci da se vlast plasi masovnijeg okupljanja naroda.

А значи постоји негдје власт која се не плаши масовног окупљања народа? :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 14:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
NoisyBoy je napisao:
Bi mi smjesno malo na kraju kako se premijerka prepade citiram "da okupljanje ne preraste u POKRET..." . Prvi znaci da se vlast plasi masovnijeg okupljanja naroda.

А значи постоји негдје власт која се не плаши масовног окупљања народа? :)

Vozd se trudio da pokaze da se ne boji.Nisam sklon da mu povjerujem nakon ove Zeljkine izjave danas.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]