Опет се извињавам што не пратим скупштину, па и не могу коментарисати, но управо сам прочитао, отворивши блог овог лешинара. дио од онога што је Лукач зборио (
http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/201 ... tu-rs.html).
И колико видим, превише је дао пажње овом блогеру и љигавом лику. Могао је то ограничити на рецимо "Давор је инструмнтализован од стране двојице блогера који се настоје окористити на овом случају", не именујући их.
Но, лако је то мени написати, Лукач је, услијед ове медијске хајке, очигледно под великим притиском, изгледа и у стању стреса, емотивно начет, и није лако остати равнодушан.
Узгред, погријешио је за овог блогера. Ја га иначе и нисам нешто пратио, данас ријетко, оно понекад прочитам неки блог, више да "снимим ситуацију", да видим куда ударају они који имају исконски анимозитет према Српској.
Тачно је да је имао прилоге у емисији "60 минута", емисији чији је концепт заснован на мржњи орема Српској, и гдје смо чули огавне гадости на рачун Српске и ВРС, тачно је да је своје прилоге започињао и завршавао са "вијести из републике шумске", но није тачно да га је овај Бакир ногирао када су сазнали за ове снимке који су га компромитовали код сарајевске махале.
Те снимке су имали (то знам поуздано) и прије него ли је овај данас блогер почео са својим извјештавањем из "републике шумске"-
Само су чекали да корисног идиота максимално искористе, и када се "испуцао", и када његови прилози више нису имали никакве користи (за њих), а то се догађа када се све своди на експлоатацију погрдних израза и квалификаџцијама, Бакир је извадио овај снимак из фиоке и ногирао овог љигавца, буквално, ногом у стражњицу оно "мрш клошару, и да те више не видим".
Значи, то је та исправка. Остало је Лукач исправно рекао.