banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Jul 2025, 02:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 293  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Maj 2021, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
<Enter_name> je napisao:
Čekaj, pa zar bageri nisu više tamo?

Jesu.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2021, 17:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
wizzy_bl je napisao:
Jos jedan dokaz da je Drasko teski promasaj. U blizoj proslosti smo imali iskustva sa bagerima na ulici i znamo kako se to zavrsi. Dodju govna veca od trenutnih na vlasti i pokradu drzavu 10 puta vise od ovih. Pa ti i dalje glasaj za Draska :)

Ja, ovi su crljeni su dobri, manje kradu, a i naši su. Nek nisu nji'ovi. Komentar ti je je kao i uvijek na nivou. Obrazloži zašto je Draško promašaj, a Radojčić bi bio pogodak ? Zbog tvoje ulice ?

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2021, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Sta ti imam objasnjavati...pogledaj samo sta je uradjeno u gradu za 6 mjeseci...NISTA.Obecanja ne uzimam u obzir dok ne vidim realizaciju.Ako realizuje udzbenike za osnovce, prvi cu mu cestitati, ali toliko se toga nasrao i obecao, a nista realizovao...tako da mu i za te udzbenike ne vjerujem.

Putevi nikad losiji, trava nikas sporije pokosena, infrastrukt.projekata ni u najavi. Ne racunam ono sto je osmisljeno i zapoceto za vrijeme Radojicica, a sad zavrseno.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2021, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

https://www.bl-portal.com/banjaluka/asf ... ke-uprave/

I ja bi tanko namazao katrana i uzeo milione za saobraćajnicu

https://www.nezavisne.com/novosti/banja ... uci/594158

Čuj sredstva iz fonda solidarnosti, za sanaciju klizišta koje je izvodjač aktivirao svojim radovima.

Iskreno, ne da mi se ni tražiti gdje su sve radjeni kružni tokovi, a rupe se pojavile nakon par mjeseci.
Sve što je radjeno, radjeno je posredstvom gradjevinske mafije. Znači, o kriminalu SNSD-a se može napisati barem tri knjige, ali bitno je da su naši. I da krpe rupe koje su sami napravili.

Radojičić je ionako potrčko buljavog mesara iz Laktaša, tako da kumovi i rodjaci upravljaju gradom, što je i vidiljivo. Nek ih neko k*ra u bulju, makar bio klovn poput Draška.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2021, 18:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
https://www.bl-portal.com/banjaluka/slu ... ivukovica/

Blago ovom advokatu :D

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2021, 19:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Jebo krivičnu prijavu. Ko da je to nešto.

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2021, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja stvarno ne kontam kako ti zamisljas funkcionisanja vlasti, tj vladanje i upravljanje, niti mi je jasno zasto ti toliko smeta Dodik -neko ko upravlja procesima. Valjda je opste poznato da bi vladao drzavom, moras imati stvari pod svojom kontrolom (nemoj navoditi neke primjere iz EU kako nemaju politicari kontorolu, jer i nemaju, posto oni ne vladaju). Kod nas politicari vladaju i to ti je to, te oni vuku poteze (e sad to sto smo jos na niskom nivou upravljanja, pa svaki supak vidi kako se krade, to je opet druga prica).

Dodik, ili neko poput Dodika, ti je realnost i to ce ti biti, svidjelo se tebi to ili ne. Drasko je po meni samo iritantnija verzija Dodika (koja mi ide na *urac svojim eksponiranjem i supljom pricom i obecanjima) i zato cu radje glasati za Dodika, za sistem u kojem vec zivim kako zivim zadnjih 20 godina. Promjene su na papiru primamljive, ali upamti...unazad 30 godina na ovim prostorima, sve promjene koje se desavaju donose samo jos gore politicare, jos manje edukovan kadar, te jos vecu pljacku.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2021, 21:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dce/02 je napisao:
Jebo krivičnu prijavu. Ko da je to nešto.

Ja samo mislim da je advokatu upala kašika u med. Imaće šta da radi naredni period, ne treba da se sekira... :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2021, 21:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
wizzy_bl je napisao:
Ja stvarno ne kontam kako ti zamisljas funkcionisanja vlasti, tj vladanje i upravljanje, niti mi je jasno zasto ti toliko smeta Dodik -neko ko upravlja procesima. Valjda je opste poznato da bi vladao drzavom, moras imati stvari pod svojom kontrolom (nemoj navoditi neke primjere iz EU kako nemaju politicari kontorolu, jer i nemaju, posto oni ne vladaju). Kod nas politicari vladaju i to ti je to, te oni vuku poteze (e sad to sto smo jos na niskom nivou upravljanja, pa svaki supak vidi kako se krade, to je opet druga prica).

Dodik, ili neko poput Dodika, ti je realnost i to ce ti biti, svidjelo se tebi to ili ne. Drasko je po meni samo iritantnija verzija Dodika (koja mi ide na *urac svojim eksponiranjem i supljom pricom i obecanjima) i zato cu radje glasati za Dodika, za sistem u kojem vec zivim kako zivim zadnjih 20 godina. Promjene su na papiru primamljive, ali upamti...unazad 30 godina na ovim prostorima, sve promjene koje se desavaju donose samo jos gore politicare, jos manje edukovan kadar, te jos vecu pljacku.
Covjece jel realno sta pricas?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2021, 22:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

https://www.bl-portal.com/banjaluka/sta ... e-kuhinje/

A niko da mu čestita rođendan?
Evo ja ću: srećan rođendan Draško!

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2021, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

richa je napisao:
Covjece jel realno sta pricas?

Meni je ovo puno realnija prica nego kad procitam da ce se nesto ovdje popraviti sa odlaskom Dodika, ili dolaskom Draska (ili nekog drugog).

Vrh

Tema posta: Draško Stanivuković
PostPoslato: 21 Maj 2021, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja tu pricu ne kontam. Nije problem dodik kao dodik, nego dodik kao lopov i da bi se odrzao na vlasti i imao jako biracko tijelo morao je svakvim konjima i polumozgAnima da obezbijedi poziciju da se nesto pitaju (a realno od dve nacrtane ovce obe bi izgubili “pogledaj ko nam je predsednik entiteta i jos gore ko je predsednik vlade) i da usput kradu sve zivo sto se pokrasti moze i jos pride ko busaju se u prsa kako su sposobni pametni itd itd. E zbog takvih likova dodik i njegova partokratija moraju da padnu, pa bar i po cijenu da ovaj drugi (ne mislim na draska nego bilo koga drugog) nista ne napravi. Bolje i da je grad u kurcu (samo malo vecem nego kad je bio radojica tu) nego da stoka nemilice krade kako glavesine tako i oni najbezvezniji moguci likovi koji nisu bili sposobni ni skolu zavrsiti. Sve propaliteta i olosa sa ovog podneblja sto je bilo zavrsilo je kod dodika. E zbog toga treba da padne i izgubi vlast, pa ko god bio sa druge strane.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2021, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sve to ok...ali ne sumnjaj u propalitete i olos, ima njih i gorih, samo nije bilo prilike da se pokazu. Moja teorija kaze da ce nam u slucaju promjene vlasti doci ti gori (propalitet/olos) i to je glavni razlog zasto cu opet glasati za Dodika

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2021, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne mogu biti gori i veci kad ih je dodik okupio sve oko sebe. Pa mi sa foruma bi bolje vodili ovu drzavu i postenije nego ovo sto sad rade ovi polumozgani.
Nemoj nas vise sprdati

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2021, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ti ćeš glasati za Dodu jer imaš koristi od toga. Ne znam kakve, niti me briga, znam samo da zdravorazumsko razmišljanje ni u kom slučaju ne bi trebalo da se oslanja na pretpostavke da će doći gori od Dode ili bilo kog drugog. Kao što sam već napisao, ako tako zaista razmišljaš, moraš imati korist od toga ili tvoje poimanje realnosti nije kako treba.
Kažeš sve je to "OK"? Jel to znači da je u redu što su osobe na vlasti abnormalno bogate, što nemamo zakon o porijeklu imovine, što je sve korumpirano, što imamo milionske kredite koje će naša unučad vraćati...

Navedi mi jedan primjer šta je Draško ukrao za ovih 6 mjeseci, ja ću se složiti da si u pravu. Da se razumijemo, meni je Draško užasno iritantan i njegov rijaliti, ali ako će na taj način usmjeriti pažnju na kriminal, neka. Za razliku od njega, Dodina politika je da on čuva RS, slažem se, čuva je za sebe, da može još hapati.

Mislim, ko je samo prelistao istoriju bilo kog naroda, mogao je naći na desetine primjera kako je "lako" doći na vlast, ali održati se jako teško. Da ima prave ljude, koji znaju šta je bitno za jednu zemlju, ne bi trebao ni Draško, ni Vukan, već bi takvi bili na marginama, a Mile bi pobrao lovorike.

Na način da uzimaš od sopstvene zemlje i naroda, sam je sebi iskopao raku, i silazak sa vlasti je neizbježan.

A ti ga obožavaj, samo naprijed.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2021, 23:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Sve što je trulo brzo se prebaci na novu vlast. Recimo sutra preuzme vlast opozicija i Nešić recimo premijer... Što je najgore, ti nije nerealno.
Ovdje je problem sudski dio vlasti. Kada se desi kao recimo u Hr sa Sanaderom ili slično... Onda će se probuditi nada da može nešto bolje. Kada je SNSD prvi put uzeo vlast, ko je iz SDS-a završio u zatvoru? Mada, njih su tada stranci zbog drugih stvari proganjali...
Nakon toga malo PDP i SDS pa opet SNSD. I opet, ko je koga smjestio u zatvor iz tih u vrhu. Čavića zbog rafinerije? Milion i jedna sumnjiva privatizacija... Svi grickaju neki svoj kolač i ne talasaju, i nadaju se da ne krene rat sa izvlačenjem fascikli... Ali znaju da svi idu onda dolje.
Eto Draško kao nešto talasa, ali i da ima najbolje namjere i najveću želju i najveću sposobnost, neko misli da će ovi smogovci nešto uraditi? Preuzela opozicija funkciju gradonačelnika u najbitnijem, najvećem.. gradu u RS... I umjesto da sve svoje resurse iskoristi da sa nekim ozbiljnijim, iskusnijim... podebljaju Draška. Svelo se na neki A tim za šminkanje. Prvo je bilo tek je uzeo izbore. Pa onda ni 100 dana. Sada je već pola godine. I bager na kafanu.. Ima li ikakvih kontakta sa strancima, da dolaze neke delegacije, privrednici...
Teško je kada druga strana drži razne poluge vlasti. Ali ovo podsjeća na Mektića dok je bio ministar sigurnosti...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2021, 05:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pečenko je napisao:
Ti ćeš glasati za Dodu jer imaš koristi od toga.

Zakljucak na nivou svega ostaloga.Meni kao pojedincu ne moze biti ni gore, ni bolje sa Draskom (ili nekim drugim), jer ne obavljam politicke funkcije, niti ih kad planiram obavljati.
Zdrav razum nalaze da ce promjene dovesti bolji kadar od sadasnjeg :) ...daj nemoj me zajebavati. Ne znam koliko godina imas, ali u nekom momentu ces shvatiti da razmisljati iskljucivo kao optimista cesto dovede do losih procjena i da optimizam nema veze sa zdravim razumom. Za pocetak, pocni igrati loto :)

Pečenko je napisao:
Kažeš sve je to "OK"? Jel to znači da je u redu što su osobe na vlasti abnormalno bogate, što nemamo zakon o porijeklu imovine, što je sve korumpirano, što imamo milionske kredite koje će naša unučad vraćati...

To ti je realnost.Bila i bice.Kako kod nas,tako i u svim ostalim drzavama na svijetu.Oni koji vladaju ce se uvijek bogatiti enormno na stetu ostalih.Razlika je samo u kolicini ukupnog bogatstva u drzavi.Sto je bogatstvo vece, to su i mrvice vece.

Pečenko je napisao:
Navedi mi jedan primjer šta je Draško ukrao za ovih 6 mjeseci, ja ću se složiti da si u pravu.

Nisam u timu za reviziju, ali zadnje sto mi pada na pamet jeste neka vijest sto se vrtila o namjestenom i napuhanom tenderu za materijal za higijenu. Da li je uzeo on,ili neko njegov, to nije bas bitno. Od tog tendera, koji je u sustini prica SNSDa za narodne mase (jer se sve tako radi i radice se), meni je bilo interesantnijs slusati Draska kako spominje da se redovno sastaje sa razlicitim investitorima, te se nalaze "na pola puta" (jer Grad ima alat za uslovljavanje i usporavanje). E to "na pola puta" je prilicno zanimljivo, naravno on to govori u konekstu interesa Grada-gradjana, ali moze biti i svasta drugo.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2021, 06:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@richa - za to da bismo mi sa foruma vodili bolje drzavu si u pravu, ali nazalost, opozicija koja hoce da vodi su puno gori od forumasa.Cinjenica i da pozicija nije nista bolja, ali kao sto vec rekoh, ne volim talasati jer smatram da svako talasanje dovodi do dolaska jos gorih.

@danijel je sve objasnio..

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2021, 06:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
richa je napisao:
. Pa mi sa foruma bi bolje vodili ovu drzavu i postenije nego ovo sto sad rade ovi polumozgani.

Osnovna razlika između nas forumaša i ovih što se bave politikom je da je kod nas ostalo bar zrno morala. Po meni je svak ko se prihvatio politike u BiH nemoralna osoba koja želi hljeba bez motike. Pogotovo ako se time bavi profesionalno. Kad sam bio mlađi i idealista stalno sam glasao "za promjene". Te promijeni SDS Dodikom, te Dodika Ivanićem, pa ona neke nove snage koje će ekonomiju gurnuti u prvi plan, a nacionalni šovinizam u zapećak....i svaki put bi vidio da promjene nema, da su svi ista govna. Sad sam glasao za forumaša računajući da je ipak bolji pa ćemo vidjeti.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2021, 06:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
danijell je napisao:
Kada je SNSD prvi put uzeo vlast, ko je iz SDS-a završio u zatvoru? Mada, njih su tada stranci zbog drugih stvari proganjali...
Nakon toga malo PDP i SDS pa opet SNSD. I opet, ko je koga smjestio u zatvor iz tih u vrhu. Čavića zbog rafinerije?

A sjećam se Dodikove izjave dok je još bio usamljeni opozicionar: "Zatvori će biti maleni kad ja dođem na vlast!" :lol:

Stanivuković je samo promjena, i to je to. Da li je promjena na bolje, nije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 293  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]