banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 07:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Apr 2012, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Тешко је некоме забранити улазак, али му се макар може ставити ГПС наруквица на уласку. :) Са експлозивним пуњењем које се активира при покушају скидања. :D

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Citiraj:

A oni po RS-u grade memorijalne centre i spomenike svakih 5 metara, e koja smo mi Srbi stoka i treba da nas nestane kada smo ovakvi šugavi.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
зашто,требамо бит поносни кад нам највећи терористи новог доба вичу да смо убице. Њихове радикале стално хапсе и осуђују на доживотне робије,нема тачке на кугли земаљској гдје Мирсади,Неџади,Сеади и слична говна нису на списку највећих терориста. Што се тиче грађења,пишам се на њих, они сматрају да историју могу купит,а иду на она обиљежавања да би се најели и напили и испровоцирали.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 11:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
Citiraj:

A oni po RS-u grade memorijalne centre i spomenike svakih 5 metara, e koja smo mi Srbi stoka i treba da nas nestane kada smo ovakvi šugavi.

Нисмо стока, ми смо сасвим ок, пази једна ставр коју су лАмери урадили код себе је ок. Кад је Југ изгубио а Сјевер побједио, све се слегло мање-више и сад је сасвим ок да на Југу висе конфедералне заставе, ником не смета. Тако да, не смета мени ни оанј споменик на Рабићу, ни меморијални центар у Поточарима, (осим што их је сувише умакло) нема ба проблема никаквих, де да ми себи направимо државу, без њихА а они нек машу чиме хоће, у НАШОЈ држави. Јер на крају крајева зна(ће) се ко је ту газда, јелте... ;)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
sinip je napisao:
Нисмо стока, ми смо сасвим ок, пази једна ставр коју су лАмери урадили код себе је ок. Кад је Југ изгубио а Сјевер побједио, све се слегло мање-више и сад је сасвим ок да на Југу висе конфедералне заставе, ником не смета. Тако да, не смета мени ни оанј споменик на Рабићу, ни меморијални центар у Поточарима, (осим што их је сувише умакло) нема ба проблема никаквих, де да ми себи направимо државу, без њихА а они нек машу чиме хоће, у НАШОЈ држави. Јер на крају крајева зна(ће) се ко је ту газда, јелте... ;)

Наравно да се зна.
Обама енд Меркел :(

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

НеБиХ рекао... :) Имају(ће) оних пречих проблема од ових пиздића доњих, врло скоро...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 13:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
тешка мајка оном коме је Америка пријатељ. :wink:
Само полако,само стрпљиво!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 14:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Kakvo je vaše mišljenje o tim događajima u Dobrovoljačkoj?

nije da nešto branim muslimane,ali i ja ne bih sportski podnio da mi se izvlači neprijateljsko ljudstvo i tehnika mojom ulicom na Šehitluke i da znam da će me sutra gađati odozgo :angry4: ...Reagovao bih sigurno,organizovao nešto...

Ne znam za vas,ali ja sam mnogo više ljut na generala Kukanjca koji je sjeo u prvi transporter sa Alijom,izašao na Skenderiji,sačuvao svoju guzicu dok mu Juka,Ćelo,Caco i ostali kriminalci presijecaju kolonu u dobrovoljačkoj i ubijaju golobradu djecu,iživljavajući se na njima! :angry4: :angry4:

Čoban tjera ovce,pa ide zadnji,da vidi kud mu ide stado,a on u prvi transporter sa Alijom i boli ga q...

Zato mi se i gade ova kukumavčenja, godišnjice i proslave jer sam mnogo više ljut na nas :( :( :angry4:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 14:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Mislim da se tehnika nije izvlačila nego samo ljudstvo. Ja sam kivan na JNA što nakon toga nije j3bala majmunima mater.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 14:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Па ако је већ постојао ДОГОВОР о извлачењу људства, ртребало их је ладно послије тога поравнати нечим, набијем их. А набијем у Кукањца за "организацију" свега...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 15:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ostaje samo zal za mrtvima, kad se ratuje ide se do kraja kao i u svakom poslu, mada dobili su oni u Sarajevu dobro po tintari.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Напокон нормалан разговор о Добровољачкој.
Никаквог тамо злочина са муслиманске стране није било. Мада ту много ствари није јасно.
Ако је постигнут договор о излажењу из касарне и са војском кренуо и Алија као гарант свега, која је будала наредила да се колона нападне (Ејуп)????
И ако је већ колона нападнута зашто није Алија кокнут по кратком поступку???
Сва одговорност за све погинуле је искључиво на оној квазиорганизацији која се нажалост и тог дана још увијек звала ССНО. Извели су војску на одстрел а нису јој дали ни најмању могућност да се брани.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 15:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
pa to su oni i htjeli,da nasi koknu aliju

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Верзија да је Ејуп то све организовао да кокну Алију, и да се онда он устоличи а цијели свијет буде против Срба (ко да је било другачије)?
Мислим све је могуће, ал не вјерујем ја много у то.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 15:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne bih ja na ovakve godišnjice preko medija gnjev usmjeravao na neprijatelja,već nesposobnu i kukavičku JNA,oficire koji su imali sve moguće privilegije u bivšem režimu da bi branili ovu zemlju ako zatreba,a čim je zapucalo,zavukli se u mišije rupe u gradovima i komandama,gdje su pukovnici radili poslove referenata (što mogu žene raditi) i isturili rezerviste u prve redove...takođe,gnijev bih usmjeravao na Slobodana Miloševića,Miru Marković i ostale koji su u rješavanje srpskog pitanja krenuli sa petokrakom na čelu,i kamo sreće da smo mi imali mudonju kao što je bio Franjo Tuđman.

On je za 4 godine od bande napravio vojsku a mi od vojske bandu!!

Isto važi ne samo za Dobrovoljačku,već i za Bljesak,Oluju,Maestral,Južni potez i sve ostalo što kukumavčimo!Neka slave,imaju i šta,ponizili su nas prvi put u istoriji,i kamo sreće da smo mi njih,pa da mi slavimo.

samo kukamo kao pi.ke :( :(

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 15:55 
Veteran
Veteran

@Schlager

A koga smo mi to ponizili, preocentulano nas uvijek vise izgine.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 16:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

rekao sam da su oni nas ponizili u ovom ratu prvi put u istoriji,a ne da smo mi nekog ponižavali.

srpski vojnik se uvijek borio za slobodu,hrabro,časno i dostojanstveno,i kao takav bio poštovan u cijelom svijetu....prvi put se u ovom ratu desilo da bježimo prije naroda,kao pi.ke najveće,da radimo masovne zločine koji nikad nismo radili i istovremeno ispadamo i kukavice i zločinci što nikad nije bilo nama svojstveno,već ovima drugima...

ja sam uvijek maštao da smo mi drugačiji i od njih,i zato ovim komunjarama što su nas vodili neću nikad oprostiti što nam napraviše ovo devedesetih...

a pogotovo mi se gadi sad ovo kukumavčenje...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 16:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i ništa tu obični vojnik srpski nije kriv,već politika kreni-stani,ne uđi u bihać,zadar,dogovori o podjelama teritorije i oficiri poslati po zadatku da odrade prodaje teritorija kao npr onaj što je došao za komandanta Vojske Republike Srpske Krajine (zaboravih mu i ime) par dana prije njenog pada,ili Vinko Pandurević kad je padalo 13 opština u Visokoj Krajini i još mali milion takvih koji su sprovodili izdajničku politiku komunističke vlasti u Beogradu...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 16:20 
Veteran
Veteran

Apsolutno nije prvo put, Srbi su tu stalno donji, vise nas pandrkne u tome je poenta.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
ne bih ja na ovakve godišnjice preko medija gnjev usmjeravao na neprijatelja,već nesposobnu i kukavičku JNA,oficire koji su imali sve moguće privilegije u bivšem režimu da bi branili ovu zemlju ako zatreba,a čim je zapucalo,zavukli se u mišije rupe u gradovima i komandama,gdje su pukovnici radili poslove referenata (što mogu žene raditi) i isturili rezerviste u prve redove...takođe,gnijev bih usmjeravao na Slobodana Miloševića,Miru Marković i ostale koji su u rješavanje srpskog pitanja krenuli sa petokrakom na čelu,i kamo sreće da smo mi imali mudonju kao što je bio Franjo Tuđman.

On je za 4 godine od bande napravio vojsku a mi od vojske bandu!!

Isto važi ne samo za Dobrovoljačku,već i za Bljesak,Oluju,Maestral,Južni potez i sve ostalo što kukumavčimo!Neka slave,imaju i šta,ponizili su nas prvi put u istoriji,i kamo sreće da smo mi njih,pa da mi slavimo.

samo kukamo kao pi.ke :( :(

Е свака ти дала за овај пост!!!!!!!!!
=D> =D> =D> :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]