banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 08:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 385 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Nov 2012, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
no_pasaran je napisao:
Jeremić u diplomatskoj akciji

:lol: :lol: :lol:
jeste...tvitovima se srpstvo brani.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2012, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
kao i obicno, srpski politicari se bave posljedicama i kukaju iznenadjeni

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 01:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Čitam maloprije vijest sa njuza na temu oslobađajuće presude i Hrvate je izgleda baš pogodio njuzov smisao za humor!

Jedan od komentara sa njuza je i sljedeći:

Hrvatska se najbolje oslikava u Severini.Kurva je kakve nema,ne stidi se ničega,a na kraju se uvek umiljava Srbinu.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 01:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana/Adjius-se-ostro-ogradio-od-odluke-o-oslobadjanju-generala.lt.html

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 01:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Ađius se „oštro ogradio” od odluke o oslobađanju generala
http://www.politika.rs/rubrike/tema-dan ... la.lt.html

Citiraj:
Србија нема потребе да упућије било какав захтев хашком трибуналу. Све што је Србија требала да уради (док је било време) није урадила! Задњих 12 година појединци у власти су се утркивали ко ће више српских глава да понуди том истом хашком трибуналу. Буквално су нудили. А разлози су добро познати, парче папира звано кандидатура. Држава Србија је у стању да спашава фудбалске клубове, шурује са контраверзним бизнисменима, намешта повољно пословање страним банкама и фирмама, истерује бесправно људе на улицу уз помоић полу писмених извршитеља и бахатих полицајаца, организује разноразне концерте и хепенинге а све од пара народа. Колико је држава Србија уложила воље, жеље, новца, труда, у одбрану Срба у Хагу? Колико медијске пажње је посвећено у корист тих људи тамо?
Нула! Ништа! Још су и максимално блаћени и у напред осуђени од појединих медија, њихових аналитичара и политичара које су ти исти медији симпатисали. И шта сад и ко да упути.. какав захтев, какву жалбу?
Kaсно!

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 11:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Srbiju čak i ne treba zvati državom, Srbija je sramota svakog Srbina.
Da bar na godinu dana Srbija dobije političara, vođu kakav je Hrvatima bio "njofra", samo godinu dana, možda bi od te države nešto i bilo, ovako mrka im kapa.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka

Srbija danas opet dobila šamar od EU kojoj teži. Naime odbili su joj dati uslovni datum. Nije se valjda dovoljno sagela! Možda će nekima ružno zvučati ali mene Srbija kakva je danas podsjeća na prostitutku koju makro (EU odnosno Njemačka) tuče i ponižava a ona mu se neprestano vraća u zagrljaj. Meni je čak i mučno gledati stanje u kojem se Srbija nalazi! Juče Palma predložio da se Srbija novčano založi za naše optuženike u Hagu i nisu se pošteno ni smirile emocije od petka a oni koji su povodom te vijesti na sajtu b92 ostavili komentare ponovo se vratili staroj praksi optuživši Palmu da podržava zločince poručivši mu da taj novac namiri iz svog džepa. Ne znam kada ali mora se nekada nešto promijeniti. Ovako više ne može! Ne znam samo koliko narod može trpiti. Trpi već 20 godina i opet ništa. Dok u toj istoj EU ljudi protestvuju i za najmanju sitnicu ovdje vlada takva letargija kao da živimo na Brunejima a ne u BiH, Srbiji. Srbija je imala mnogo pametnije političare neposredno nakon oslobađanja od Turaka. Tada je znala šta uistinu hoće a sada se ponaša potpuno izgubljeno. Niko od političara ne pravi planove za narednih 10-20 godina nego do narednih izbora.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 12:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Trpi već 20 godina i opet ništa.

Trpi već 67 godina.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Srpski narod treba jebati,tačno je na tapeti ona "Nedaj bože da se Srbi slože"
U Srbiji kad bi napravili referendum protiv uništavanja komaraca i pacova 30 % bi reklo neka ih.
EU ih jebe samo tako a oni i dalje guraju Eu ispred Kosova i obraza.
Da Europska unija toliko valja ne bi sad pola država tražilo da izadje iz nje.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 18:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ako pretpostavimo da prica istinu, zapitas se da l' je bilo vrijedno svega sto se desilo

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/35424 ... Srebrenice

Evo, sada vam kažem, da Ratko Mladić, taj brutalni koljač, taj bezobzirni, ludi ubica, da on nije naredio Srebrenicu, mi ne bismo dozvolili pad Krajine. Ne bismo dali zeleno svetlo Hrvatima za Operaciju "Oluja"...

Ne poričem da je Tuđman znao za zločine protiv čovečnosti, kao ni da su se oni dogodili. Tuđman je, kada su Srbi otišli, učinio sve da se oni ne vrate. Mnoge kuće su spaljene, mnogi ljudi ubijeni, posebno stari i nemoćni.

Da se Hrvati nisu ponašali u Krajini onako kako su se ponašali, da nisu činili zločine, ubijali civile i palili njihove kuće, možda bi pala i Banjaluka. Verovatno bi imali našu prećutnu dozvolu da nastave sa vojnom akcijom.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 18:45 
Stara kuka
Stara kuka

Da su Hrvati udarili na Banja Luku Osijek i Tuzla bi bili poravnati. To znaju i Hrvati. Karadžić je prešutno pristao da se VRS neće miješati i da neće priskočiti u pomoć Srbima iz RSK a za uzvrat Tuđman obećao da neće dirati Republiku Srpsku. Međutim čim su završili Oluju u Hrvatskoj krenuli su i na Republiku Srpsku. Oluja je bila planirana i prije Srebrenice odnosno još 1991. jer Ameri nikada ne planiraju akciju za par mjeseci. Takva akcija se planira godinama. Izjava Gelbrajta je pravdanje za zločine.

Nego mene zanima šta mislite hoće li Hrvatska naplatiti 33 mlrd eura koliko traže od Srbije za nekakvu ratnu odštetu.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Da su Hrvati udarili na Banja Luku Osijek i Tuzla bi bili poravnati.

Ko bi ih to poravno i čime? :roll:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
E Galbrajte hvala ti sto nas spasi,spomenik da ti dignemo......ma mrs stoko

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka

old fashion men je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Da su Hrvati udarili na Banja Luku Osijek i Tuzla bi bili poravnati.

Ko bi ih to poravno i čime? :roll:

Vojska Jugoslavije! Čak su se i Hrvati toga pribojavali zato nisu udarili ni na zapadnu Slavoniju, Baranju i Srem. Hrvati ne mogu ni Šarengradsku adu vratiti. Linija razgraničenja u Osijeku bila je u samom gradu po sredini Drave.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka

Nego šta mislite hoćemo li plaćati Kroatima navodnu odštetu! Nemamo iz čega!

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Vojska Jugoslavije!
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 06:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Srbija je kao glupa treba, sto je vise dekas i udaras ona trazi jos, iskreno bih volio da ih ovi oderu za 32 milijarde, budale treba udarati i to pojacavati. I poslije svega oni udaraju istu pricu, neka su ih bombardovali, steta sto nisu vise, jer poslije svega oni su doveli izdajnike, pa sta se mi onda svemu cudimo, dok smo se mi borili za goli zivot oni su gledali kako da se izvuku, misleci ma to su tamo neki Bosanci i precani ko ih sisa, ali dosla je mustra i na njihova vrata pa ih je dobro namlatila, a oni Srbe sa Kosmeta prodaju za dzak crvljivog brasna. Obicni cigani, FUJ.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 07:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ajoj, ako se ista moze vidjeti iz ovog teksta je da ulazak u Srebrenicu nije sporan, ulazak u Krajinu nije sporan. Problem nastaje ako se vrse zlocini.

Khm... Nije li vise izvora potvrdjeno da je sa juga Zepacka brigada sama stala, a na sjeveru Sisacka dobila po nosu?

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 08:02 
Stara kuka
Stara kuka

Problem je što nemaju iz čega naplatiti. Ja sam nekog mišljenja da je to otplaćivanje odštete već počelo jer kako drugačije objasniti da čak 200 hrvatskih kompanija posluje u Hrvatskoj a svega 2 srpske (dvije) u Hrvatskoj i tim dvjema se podmeću klipovi kako bi se povukle iz Hrvatske. Kada je Hrvatska tražila odštetu od Crne Gore tražila je da njene kompanije dobijaju tendere u Crnoj Gori. Ljudi znaju šta će tražiti! Mada nije više kako je bilo jer je Crna Gora prošle godine odbila ponudu splitskog Konstruktora da oni grade autoput u Crnoj Gori.

Doduše Srbija odštetu nije platila niti BiH gdje je sukob bio neuporedivo žešći pa ne vidim razloga da išta zvanično plaća Hrvatskoj.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 08:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
... srpskih slatkisa ni u prici na htvatskim rafama ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 385 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]