Као прво ми не
cobraunited89 je napisao:
i motrimo ih
већ их посматрамо, као друго
Jos samo hvali da se i vojvodina odcjepi,
не хвали се, већ недостаје - фали.
Као друго више глупости нисам прочитао, одавно, а било је на овом форуму пацијената, жестоких!
Као треће, докле ћете изједначавати политику и народ, Србија је и те како помагала читав рат. То се не смије заборавити, а ову власт није бирала Србија, већ хулигани. наркомани и остала БГ багра помогнута истим таквим из других градова и са неколико добрих људи који су после видели шта су направили, ал касно.
Причаш о кривици Србије за губитак Косова, одлазак ''цигарет-нарко'' државе ЦГ из заједнице и још милион небулоза а одна укључиш
sto ce se desiti sigurno iz prostog razloga sto ce neko iz Vojvodine i onih Backih sela traziti od amera i zemalja natoa punomoc da se osamostali i rjesen problem.
амере и НАТО. Ал овде нећемо о томе јер то је прежвакана тема, ко је и зашто растурио СФРЈ и Србе као основни камен темељац такве државе.
А кроз реплике се провлачи опет нешто што неки никако да схвате. Неко рече да нас србијанци гледају као босанце, а не као Србе

Па ми и јесмо босанци, као што су и они србијанци. А србијанаца има и Срба, Хрвата, Влаха, муслимана, Румуна, Бугара,........... Баш као што и босанаца има и муслимана, и Срба и Хрвата и ............ А и херцеговаца, да се на понављам. Ми у Босни смо босанци, они у Херцеговини херцеговци, а они у Србији србијанци.