banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Maj 2018, 21:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Hertzog je napisao:
Slager ako pijes veceras reci, da ne tupim jagodice kuckajuci na telefonu.

Apsolutno se svi slazemo da je traljavo odradjena istraga i ako ima i promil sanse da je u pitanju ubistvo da se to istrazi, ali tvoj mozak, koji kao sto kazes ne ukljucujes :) , ne moze skontati da nama ne predstavlja pitanje davidova smrt, nego te ludosti koje si upravo naveo, golub, oblak optuzivanje visokih zvanicnika bez iznosenja dokaza evo vec koliko dugo. Onda mao sto i sam kazes oko njega prvi prsten ljudi koji su tu zbog svojih ciljeva, a Davor je nazalost samo topovsko djule. Objasnjavati se moze nasiroko, jer u ovako kratkom postu ce svako naci nesto da kaze eto, i tipominjes to i to. Zato me i mrzi, pogotovo tebi objasnjavati, jer te znam pa sam svestan koliko je to uzaludno. :)

pijem :D

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 21:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
Pa prvo ne znamo da li je u pitanju samoubistvo,zades ili ubistvo.Valjda bi se trebalo to prvo utvrditi sa 100% preciznoscu i cvrstim dokazima da bi se moglo nastaviti dalje.I u vezi te poruke bi se moglo napraviti jos teorija koliko hoces.Ali svakako da to najvise privlaci paznju nekog ko to posmatra sa strane.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 22:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Цијели циркус је настао око првог извјештаја полиције, да је појео бурек, опљачкао кућу, тукао се, па се угушио.
Ту се ваљда сви слажемо.

Све остало је посљдица траљавости полиције, јер је поклекла пред притиском.

Надаље креће страх прво позиције, па Миле лично тражи другу обдукцију.
Онда циркусијање Мектића ових дана да ће СДС бранити народ од полиције. Тотално нерезонска изјава.

Мислим да власт није очекивала овакав бунт народа без обзира колико год да је политизован, или ако хоћете, да неко финансира са стране.
50 дана се на тргу народ скупља, на фб група око 215 000 људи, без обзира одакле су, свако вече на вијестима, регион, па и дијелови европе брује о овоме, прича се по кафанама, славама, и тако даље.

Такође, циркус је што је онај рестартовац Благић лично оптужио Филипа Ћулума да има везе са убиством. Знам да је Давид оставио поруку "ако му се ишта деси крив је тај и тај", али опет су ударили на момка без потребе, без икаквог доказа.

Како ће се ово ријешити, нико не зна, али да је продрамало успавано становништво то свакако јесте.

Никад нисам мислио да ћу ово рећи, али Жељка Цвијановић испаде најапметнија, једина није искакала у мекиње са изјавама.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
NoisyBoy je napisao:
Pa prvo ne znamo da li je u pitanju samoubistvo,zades ili ubistvo.Valjda bi se trebalo to prvo utvrditi sa 100% preciznoscu i cvrstim dokazima da bi se moglo nastaviti dalje.I u vezi te poruke bi se moglo napraviti jos teorija koliko hoces.Ali svakako da to najvise privlaci paznju nekog ko to posmatra sa strane.
Da se ne zajebavamo, samoubistvo nije sigurno.
Dalje, svi znamo da je Mile lopurda ali nemamo dokaza. Tako da ja tu ćutim i ne talasam jer nemam dokaze. Moje mišljenje nije univerzalna istina. I da, kad pogledaš profile ljudi sa obe strane priče, žalosno. Davidu ne treba pravda, možda samo Davoru. Davida ništa više ne boli, tako da ga ne boli ni nepravda. Nit mu šta treba, nema ga.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 22:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Заборавих написати, на крају ће бити "тресла се гора, родио се миш".
Да опет поновим, најебем се мајке "комшилуку".

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 22:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nakon sto covjek vidi slike sa obdukcije,pogotovo ovu zadnju gdje se nazire iskrivljena gornja vilica sklon sam povjerovati da svakako nije u pitanju samoubistvo niti zades.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Evo još jedan stručnjak za obdukcije. Da su ove budale znale ranije za vas, da ne upisuju fakultete i idu na specijalizacije...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 22:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Evo još jedan stručnjak za obdukcije. Da su ove budale znale ranije za vas, da ne upisuju fakultete i idu na specijalizacije...

Zasto si pomislio da sam strucnjak?Samo zato sto se moje misljenje ne slaze sa tvojim?Iznosim svoje misljenje nakon vidjene slike.Ali sa stranackim uhljebima ne mozes uci u konstruktivan razgovor.Oni te napadaju kao hijene ako tvoje misljenje samo malo odudara od njihovog.
"Šakal je jedna vrsta divljeg psa koji vodi noćni život. Kruži savanom u paru ili u čoporu u potrazi za hranom: glodarima, zečevima, zmijama i gušterima. Često slijedi hijenu, ali se leševima približava tek kada se hijene udalje"

Poslednji put menjao NoisyBoy dana 08 Maj 2018, 22:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
udaraju botovi dan i noc, stranka racuna na botove , placenici odradjuju posao sa svih strana ...

Ipak je ovo drzava koja zivi od administracije, dijaspore , kredita i korupcije.

Kada kazete istraga je traljavo uradjena?! Ko kaze uopste da je istraga uradjena traljavo a da nije namjerno tako namjestena da ispadne traljavo uradjena i da upravo je cilj bio da se desava ovo sto se desava? Da se od drveca ne vidi suma? Mozda je to jedini nacin bio da se "rijesi" ovaj slucaj za krivce?!

Ali nemam dokaza za to , pa ne serem puno kao masa debila ovjde ...

ajmo malo vratite se da Davor rusi RS, da se vrsi destabilizacija iste , da radi za Bakira, Amere i Erdogana ...ali zato kada glasaju za povecanje akciza to je u interesu RS...

spasite institucije , organizujte kontraprotest ...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
shakal je napisao:
Problem i jest u tome sto je previse onih koji su prestali razmisljati momentalno

+1

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 22:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NoisyBoy je napisao:
shakal je napisao:

Zasto si pomislio da sam strucnjak?Samo zato sto se moje misljenje ne slaze sa tvojim?Iznosim svoje misljenje nakon vidjene slike.Ali sa stranackim uhljebima ne mozes uci u konstruktivan razgovor.Oni te napadaju kao hijene ako tvoje misljenje samo malo odudara od njihovog.

Nakon što si na osnovu jedne fotografije sa obdukcije ti utvrdio šta je u pitanju, tj.. da nije samoubistvo a ni zadesna. Šta drugo nego da si stručnjak, pošto ima idiota koji godinama studiraju patologiju a ti sve znaš na osnovu slike.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

NoisyBoy je napisao:

Alo..kad bude 100% onda je slučaj riješen...do tad sve je u načelu pretpostavka koja ima podlogu u materijalnim dokazima.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Цијели циркус је настао око првог извјештаја полиције, да је појео бурек, опљачкао кућу, тукао се, па се угушио.
Ту се ваљда сви слажемо.

Све остало је посљдица траљавости полиције, јер је поклекла пред притиском.

Надаље креће страх прво позиције, па Миле лично тражи другу обдукцију.
Онда циркусијање Мектића ових дана да ће СДС бранити народ од полиције. Тотално нерезонска изјава.

Мислим да власт није очекивала овакав бунт народа без обзира колико год да је политизован, или ако хоћете, да неко финансира са стране.
50 дана се на тргу народ скупља, на фб група око 215 000 људи, без обзира одакле су, свако вече на вијестима, регион, па и дијелови европе брује о овоме, прича се по кафанама, славама, и тако даље.

Такође, циркус је што је онај рестартовац Благић лично оптужио Филипа Ћулума да има везе са убиством. Знам да је Давид оставио поруку "ако му се ишта деси крив је тај и тај", али опет су ударили на момка без потребе, без икаквог доказа.

Како ће се ово ријешити, нико не зна, али да је продрамало успавано становништво то свакако јесте.

Никад нисам мислио да ћу ово рећи, али Жељка Цвијановић испаде најапметнија, једина није искакала у мекиње са изјавама.

Tako je...

Poslednji put menjao mimikrija dana 08 Maj 2018, 22:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 22:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A Davor ne ruši institucije nego je okružen debilima i bolesnicima i pod čiji je uticaj potpao, a koji bi lagano mogli da budu spremni i na takav scenario. Dovoljno je pogledati najuži krug njuški na trgu oko njega.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 22:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
NoisyBoy je napisao:
shakal je napisao:

Nakon što si na osnovu jedne fotografije sa obdukcije ti utvrdio šta je u pitanju, tj.. da nije samoubistvo a ni zadesna. Šta drugo nego da si stručnjak, pošto ima idiota koji godinama studiraju patologiju a ti sve znaš na osnovu slike.

"Sklon da povjerujem" i "utvrdio" kako ti kazes su dva razlicita pojma.Izgleda da ima i idiota kojima je tesko razlikovati dva osnovna pojma u srpskom jeziku.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I lingvista, svaka čast.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Ko je ono trazio motiv :D :D :D

Slika

Druze, pa ovaj ispade inside man... dilao je drogu za policiju kako bi saznao vise o ubistvu...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
shakal je napisao:
A Davor ne ruši institucije nego je okružen debilima i bolesnicima i pod čiji je uticaj potpao, a koji bi lagano mogli da budu spremni i na takav scenario. Dovoljno je pogledati najuži krug njuški na trgu oko njega.

Ne vrijedjajte mi ovo malo bistrosti sto mi je ostalo ...

sta tebe to tangira osim ako ne radis u istima?!

To su kao institucije za primjer ? Ne kradu od naroda pare koji jedva prezivljava da bi se obnavljao vozni park, trosili na kurve i ljubavnice, dzet set putovanja i slicno ...

Pa ta ista policija koja treba da je svetinja, specijala pljacka i puca na ljude koji prevoze novac ,inspektori dilaju dorgu dok saobracajac i da ubijes covjeka za cvaju ce te pustiti da prodjes ...da ne spominjen sport , kulture u slicno ...

Sto veci pritisak na njih u tom bolje, ali svjestan sam ja na zalost da se tu radi o tome sjasi kurta da uzjase murta, ali ko ga jebe , i murtu i kurtu pritiskati ...

Poslednji put menjao Volim Borac dana 08 Maj 2018, 23:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Daredevil, 1/1

Iako je komplet vrh države zataškao šta se desilo, on je u pauzama od dizanja sistema, programiranja, preuzimanja Undergrounda, pokušaja da se ostavi dilanja, itd.itd... uspio da dođe do tih skrivenih dokaza sasvim sam i zbog toga ga je policija ubila.

Jebote, sve se savršeno uklapa.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
I lingvista, svaka čast.

Tvoji pokusaji trolovanja su toliko jadni i bijedni da cak ne znam da li vrijedi da odgovaram na njih.Jer "da budali mozes nesto objasniti ne bi bio budala" kraj citata.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]