banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 19:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Maj 2018, 10:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Džontra je napisao:
Pa jel se diže revolucija ili se traži pravda?
Al recimo da i bude revolucije, ko bi došao onda na vlast?
Neko novi? Ili samo neka druga opcija?

Ko god. Ako te jedan jaše već 10 godina, neka malo preuzme drugi, samo da nije isti samar 10 godina.
Ne diže se revolucija, ali trebalo bi. Svi ovi događaji su na jedan surov način pokazali da institucije prosto ne rade svoj posao dobro, šta god da se desilo sa Davidom. Onde gdje institucije rade svoj posao katastrofalno treba dizati revoluciju. Tužno je samo što je nešto ovakvo moralo trigerovati bunt ljudi. Koliko god da u grupi na FB ima mongoloida i raspalih dokonih babetina iz inostranstva koji Banjaluku nisu ni na mapi vidjeli, na trgu postoji kritična masa i vlastima nije nimalo svejedno zbog nje. A uvijek je bolje bilo da se vlast plaši naroda, a ne obrnuto.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 10:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2018, 11:01
Meni sve ovo lici na nasu verziju filma "Tri plakata izvan grada". Skoro sve isto.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 10:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
Mirat je napisao:
O cemu ti pises?! Pa ovakvim slucajem se niko ziv ne bi bavio nigdje u svijetu. Ovo samo kod nas prolazi.

Svaki dan se neko pronadje mrtav na Zapadu i bas zaboli uvo nekoga za tim.
Ma nemoj, ti si zivio tamo pa znas ? Sta covjek sve nece procitati

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 10:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
Naravno da DA..nekad pozelis da si sam..jel to zabranjeno? Kakve ti budalastine pises
Mirat je napisao:
To je napisao i autor teksta. Al to nije ni bitno.

Je li iko od vas ikad izasao sam u grad i isao sam od kafane do kafane? Cisto pitam da znam, mozda je to danas neki trend.

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
@Gilla
Das su institucije zakazale, vjerovatnol jesu, nisam upućen u rad policije. Da te jedni jašu 10 godina možda i više, jašu.
Al realno jašu te jer su pobjedili na izborima svakog puta. I to s dobrom razlikom. To jasno govori da bi ljudi radije bili jebani u mozak od strane opcije jedan nego opcije dva.
Ja neću da me neko drugi jaše "jer je na njih sad došao malo red". Neću da me niko jaše osim Zoke u teretani.
Stanje u zemlji je takvo sranje da postoji milion i tri razloga da se mjenja vlast, al opet ona se ne mjenja.
Ali od tih milion i tri razloga, ni jedan ne može biti smrt nekog lika koji realno nije ni blizu onog što na Trgu tvrde, mi lik ni ta njihova "revolucija".

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Na šta bi tek ovo ličilo da je u pitanju neki bošnjo ili 'rvat.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 10:56 
Pripravnik
Pripravnik

A kako nazvati ovo stalno trazenje uplate novca za Davida?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 11:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Kako njega predstavljaju, i koliko je to daleko od istine ili laži, je potpuno irelevantno.

Ako ćemo reći da je ok da neko bude ubijen, a onda to predstavljeno kao nesretan slučaj, zato što je bio uživalac opijata, diler ili šta god, to bi onda automatski značilo da neko ko je dokazani humanista
ima sva prava da otme, ukrade, ubije, i bude izostavljen od bilo kakvog procesa, gonjenja..

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 11:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Malopre vidjeh sliku, pa momak je bio mišićav i fizički dobro razvijen. To nije stereotipni izgled nekog narkomana. To donekle pojačava sumnje u verziju po kojoj se utopio, ali opet ko zna šta se sve može desiti u nabujaloj vodi.

Kad sam bio na robiji u Doboju, jedne prilike smo išli "kopat' kuruze" dole negdje niz Bosnu, i otišli da se kupamo. Bosna je dole relativno mirna ali niko od nas nije uspio preplivati na drugu obalu, umalo se nismo podavili. Voda je zajebana igranka, posebno ako se izgubi ravnoteža i krene panika.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako je ono mišićavo i razvijeno....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 11:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Kako njega predstavljaju, i koliko je to daleko od istine ili laži, je potpuno irelevantno.

Ako ćemo reći da je ok da neko bude ubijen, a onda to predstavljeno kao nesretan slučaj, zato što je bio uživalac opijata, diler ili šta god, to bi onda automatski značilo da neko ko je dokazani humanista
ima sva prava da otme, ukrade, ubije, i bude izostavljen od bilo kakvog procesa, gonjenja..

Bitno je ako nije ubijen, već je zaista možda bio nesretan slučaj (o tome neću jer me realno i ne zanima), da li onda igra ulogu to što se predstavlja onakvim kakav nije bio, samo da bi se voda gurala na svoj mlin? Ne govori se ovde o "on je bio narkoman zalužužio je da umre

Sa korita Ivanova

Poslednji put menjao Džontra dana 08 Maj 2018, 11:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Rocker je napisao:
Malopre vidjeh sliku, pa momak je bio mišićav i fizički dobro razvijen. To nije stereotipni izgled nekog narkomana. To donekle pojačava sumnje u verziju po kojoj se utopio, ali opet ko zna šta se sve može desiti u nabujaloj vodi.

Kad sam bio na robiji u Doboju, jedne prilike smo išli "kopat' kuruze" dole negdje niz Bosnu, i otišli da se kupamo. Bosna je dole relativno mirna ali niko od nas nije uspio preplivati na drugu obalu, umalo se nismo podavili. Voda je zajebana igranka, posebno ako se izgubi ravnoteža i krene panika.
Jeste to bježali iz 'apsa?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
dobojski sosenk

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 11:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Džontra je napisao:
MuskoBre je napisao:

Bitno je ako nije ubijen, već je zaista možda bio nesretan slučaj (o tome neću jer me realno i ne zanima), da li onda igra ulogu to što se predstavlja onakvim kakav nije bio, samo da bi se voda gurala na svoj mlin? Ne govori se ovde o "on je bio narkoman zalužužio je da umre

Da je bio najbolji ili najgori, ako se desilo ubistvo koje se prikriva, mora postojati samo jedan jedini aršin s tim u vezi. AKO se desilo.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 11:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa da, to niko ne spori.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pošteni Srda je napisao:
Jeste to bježali iz 'apsa?

Snimili neku čobanicu pa kontali da je pozdravimo. :D

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 11:26 
Pripravnik
Pripravnik

Mediji su ti koji naprave haos. Lazne vijesti, licni stavovi...

Problem je sto u ovom slucaju svima udaraju na emocije - sto je i normalno, jer je ubijeno dijete.

Kao i u svemu, na kraju ce biti da nije sve ni crno ni bijelo, nego sivo. Kao kad se kaze - za svadju je potrebno dvoje.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 11:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
shakal je napisao:
Koliko se ljudi okuplja na trgu? Okvirno

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
milion.
i sve ih je više.
gotov je.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 11:52 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Šta je veći razlog za smjenu vlasti nego zataškavanje slučaja u kom je neko od djece vladajućih glavešina direktni učesnik ubistva mladog momka. Činjenica je da su između njega i njih postojali neki odnosi ali ubistvo je ubistvo. Ovo ti u praksi znači da debilna djeca vladajuće elite mogu da rade šta hoće i da prođu nekažnjeno a onda ti njihova zaštita u vidu Ćuluma i govneta Ilića servira priču za koju se materijalno dokaže da nema veze sa životom.
Isto kao i sa onim momkom što je ubijen kod prijedorske petlje kad su se trkala dva sina naših rukovodećih političara i zabili se u njwgov auto.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]