banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 08:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 405 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Feb 2012, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Jebes ti ovaj sport da ja brze skupljam kesh i selim u RS jer imam osjecaj da ako se RS ocjepi da ce nama ovdje glave letit(bukvalno) :(

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 21:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
sinip je napisao:
Па за почетак, сви, и једни и други и трећи, ће престати да упиру прстом на оне друге/треће и вичу "ви сте криви за ова срања". Што је по мени сасвим доста за почетак. Уосталом, ко се сјећа атмосфере пред разлаз Србије и Црне Горе, знаће о чему причам. Сад више није Србији крива Црна Гора нити је Црној Гори крива Србија за усрану ситуацију у којој се обе државе налазе.

Tebi je to dosta za početak,porediš nas sa Srbijom i CG koje su u još većim govnima nego kad su bili zajedno. :D
Citiraj:
Ono što me plaši, a to je privatizacija države, kao što Đukanović posjeduje Crnu Goru, ja vjerujem da bi Vožd pokušao učiniti to isto.

MILO ne posjeduje više ništa. :lol: :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ifSPUBy71NM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Igor Vujcic je napisao:
Jebes ti ovaj sport da ja brze skupljam kesh i selim u RS jer imam osjecaj da ako se RS ocjepi da ce nama ovdje glave letit(bukvalno) :(

летиле су `92. како си преживио?

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 22:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
spijo je napisao:
sinip je napisao:
Па за почетак, сви, и једни и други и трећи, ће престати да упиру прстом на оне друге/треће и вичу "ви сте криви за ова срања". Што је по мени сасвим доста за почетак. Уосталом, ко се сјећа атмосфере пред разлаз Србије и Црне Горе, знаће о чему причам. Сад више није Србији крива Црна Гора нити је Црној Гори крива Србија за усрану ситуацију у којој се обе државе налазе.

Tebi je to dosta za početak,porediš nas sa Srbijom i CG koje su u još većim govnima nego kad su bili zajedno. :D

Али им макар нико није крив (међусобно). А то би овде био огроман корак напријед.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 22:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
То је једини излаз, у свакој другој ситуацији довољна је мала чарка ових на власти и сви ћемо ми као напаљене овце опет гласати за њих. Кад би се коначно разграничили, онда би могли да гласамо за некога по томе колико је урадио за народ и државу, а не за празне приче које нам просипају већ 20 година и држе нас у страху.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 22:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Možeš ti da glasaš za koga hoćeš kad se ocjepiš ali se ništa bitno promjeniti neće.Imat ćemo samo više duga a manje tržište.Narod će biti još siromašniji i nezadovoljniji a viši stalež bi bio bogatiji.Morali bi još izdvajati za vojsku koja bi čuvala ogromne granice sa ostatkom Federacije a o švercu i crnom tržištu da ne pričam.ITD,ITD.
I ne znam kako mogu prazne priče nekog da drže u strahu. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
sinip je napisao:
spijo je napisao:
A,izvinte ko vam garantuje da će nam biti bolje ako se odvojimo i postanemo samostalni.Da li smo dovoljno jaki da sami opstanemo.Da li vas u životu vodi samo mržnja ili razmišljate svojom glavom.

Tačno sinip, a pri tom meni i nije važno da nam bude bolje što se tiče ekonomske situacije, ja bih pristao da dobijemo nezavisnost i da nam bude 80% lošije nego sad. Čoveče spijo u pitanju je SLOBODA
da u svojoj državi možemo da radimo šta hoćemo a da pri tom ne razmišljamo hoćemo li dobiti upozorenje od nekih institucija BiH ili OHR-a.
Ali siguran sam da nam ne bi bilo gore ni sa ekonomske strane, zajebi priču o tržišti i tim sranjima, ovi nam samo štetu prave, te nas stalno zakidaju i kradu za nešto te treba finansirati institucije usrane BiH. Tebi spijo samo pare važne u životu?! Onda komotno idi negde daleko odavde, jer ovde ih verovatno nikad neće biti na pretek, kakva god država bila.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ja sam ti prijatelju finansijski situiran a da sam htjeo bježati to bi uradio 91.A što se slobode tiče,nemojmo se lagati,slobodan si onoliko koliko nisi tuđi rob.To važi za pojedinca,porodicu, društvo i na kraju za državu.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@Aleksandar Jedva !

Evo slusam ovaj miting na Jahorini Hrvati se bune kako nisu jednaki sa ostala 2 naroda u BiH mozda bude pritisaka od strane Hrvatske za 3 entitet !

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 00:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Хрвате у Хрватској заболи нека ствар за Хрватима у БиХ.

Понекад дођу овдје, нешто трабуњају, и одјебу у Хрватску брзином вјетра.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 01:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
Хрвате у Хрватској заболи нека ствар за Хрватима у БиХ.

Понекад дођу овдје, нешто трабуњају, и одјебу у Хрватску брзином вјетра.

Neznam bgm sad ce u EU cut ce se njihov glas jace u Europi mozda nadju partnere za pritisak na Bosnjake da se dobije 3 entitet

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 19:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Piše li negdje koliko ne bih priznalo RS? Sve ostale? Pošto je i Kosovo priznato od nekih 80 i kusur zemalja, medju njima i dosta velikih, i opet mršavi rezultati.

Ne bi to ni bila loša ideja, evo scenario: RS proglašava nezavisnost, priznaje je 10 država, nakon 10 godina taj broj raste kao i slučaju Sjevernog Kipra na nekih 20. U početku se prave neke granice oko Banja Luke i (možda Bijeljine), Brčko odmah odlazi u BiH, istočni RS-a onako lijepo popunjen stanovništvom odmah nestaje, i dobijamo situaciju kao na Kosovu - naguravanje sa balvanima na potezu oko Prijedora i Janje. U medjuvremenu Hrvatska ne priznaje ovakav RS i drži humanitarni koridor, CG takođe ne priznaje donju granicu oko Trebinja i do Foče, nastavljaju se pregovori nekih 20 godina o "statusu", RS pod blokadom, nemaju prihoda iz budžeta, Bošnjaci se konačno oslobađaju viška budžetskih potrošača s Pala (koje svakako nisu u RSu jer nemaju kapaciteta sami da prežive i jednu zimu), nema više entitetskog veta, itd itd. Dalje, Srbija malo podržava malo ne podržava, tamošnja vlada pada jer (kako tvrdi opozicija) "nije zaštitila srpske interese u RS-" (slično kao s Kosovom), MZ pregovara do unedogled itd itd.

Nije to ni loša opcija, otcjepljenje RS-a treba podržati a srpske predstavnike uputiti u pravcu matične im države Srbije, jer su po ustavu Srbije oni nalaze "u rasejanju" - pa je red da se iz tog "rasejanja" i vrate u domovinu.

Evo malo razmisljanja sa SA-X-a :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 20:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Najgore je od svega što su većinom u pravu :-?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Najgore je od svega što su većinom u pravu :-?

Par stvari su cinjenice nece Srbija priznati RS,RS je i ovako pred ekonomskim slomom a kamol ocjepljena xD treba milion stvari srediti u RS ali i na svjetskoj politickoj sceni prije samostalnosti sada ovakva kakva je trenutno bi izvrsila samoubistvo ocjepljenjem...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
у мајку му, РС пред економским сломом а федерација није?

РС је практично независна и то је оно што боли федералце. нек они причају по форумима и смишљају сценарије, нико није рекао да ће то бити сутра.
то су стогодишњи пројекти, ако ја не дочекам моје дијете хоће :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ljudi jel iko gledao onu emisiju na RTRS-u o prvom i drugom balkanskom ratu odraz tih ratova na danasnje drzave bila u 8:10 ?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 22:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jesam ja. Zašto?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Nikako mi nije jasno kako je ovdje kod nas, odmah iza table "DOBRODOŠLI U REPUBLIKU SRPSKU" snijeg duplo veći nego ispred te table :-?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Jesam ja. Zašto?

Jesi primjetio da se ciljevi koje su nacije Balkana zacrtale tih godina manje vise nisu promjenile do danas zelena transverzala pa sirenje Srbije na Bosnu itd itd...dobra emisija tacno se vidi politika nacija na Balkanu od 1900 pa do danas tu negdje sa 1 Balkanskim ratom i zapocelo sve ovo preko 20 i evo pocetkom 21 stoljeca sto se desava na Balkanu... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 23:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
Nikako mi nije jasno kako je ovdje kod nas, odmah iza table "DOBRODOŠLI U REPUBLIKU SRPSKU" snijeg duplo veći nego ispred te table :-?

Bozije davanje :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 405 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]