banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 19:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Maj 2018, 05:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Davidov otac je idiot željan pažnje. Drugog nema. Kakav kreten moraš biti, prvo objavljuješ slike nogu s obdukcije, sad i glavu, zbog čega? Jel misli da mu opada podrška pa kupi poene? Pri tom zna da će ljudi vidjeti leš, a svi se u raspadanje razumiju ko mara u kriv kurac. Ti isti ljudi koji u golubovima na Trgu i oblacima iznad vide simboliku će se opet dići tražiti krvi i svoje pravde.
Tačno je jedna obična budala koja je navikla da masa svršava kad digne šaku u vis.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 06:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2018, 11:01
I da - juce me je peti put neko ubacio u grupu. I opet isto - samo stigne obavjestenje i ja clan. Nema hoces-neces.

I nema opcije - iskljuci se iz grupe zauvijek. Samo "napusti grupu". Bar ne na mom drndavom, neazuriranom telefonu. Tako da cemo izgleda stalo igrati igru on-off.

Dosta ljudi ni ne znaju da su u grupi. Ne koriste toliko fb, neko ih ubacio i to tako stoji.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 06:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
sad je već prilično vidljiv pečat profesionalaca u vođenju i usmjeravanju. ne bi me začudilo da u jednom trenutku na sto padne karta međunarodnog istražnog tima sa Viljemom Vokerom kao šefim.

Poslednji put menjao kosta dana 08 Maj 2018, 06:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 06:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Да је пусте среће да се на овом и другом форуму посветимо више другим темама, али јок, ова прича не попушта. Разумијем ја бол и родитеља и других који су изгубили блиску особу, није се лако помирити губитком најмилијех, да живот иде даље, тишти их то, ал брате ова прича је и проституисана и ријалитивана и злоупотребљена. Наравно и исполитизована.

"Пут до пакла често је поплочан добрим намјерама" написа једном извјесни Семјуел Џонсон.
Овдје је та прича. Након нестанка и проналаска тијела несрећно страдалог Давида, и како креће медијска хајка, имамо прву па другу истрагу. У истрагу бива укључен и Давидов отац.
Чак и сваки лаик зна да у истрагу у убиству неће бити укључени инспектори који су на било који начин повезани са жртвом, посебно родбинским везама. Из разлога више него разумљивим. А овдје је укључено и неслужбено лице (???). Ван сваке памети, и вјерујем да се овдје у доброј намјери настојало удовољити и јавности и родитељима и да се мало стишају емоције, страсти.
Како и бива, и када попустите притисцима, то ће бити максимално злоупотребљено, не од Давидовог оца јер он је инструментализован као и она свјетина на Тргу Крајине, него од лешинара који муте воду.
И тако, имамо свакодневна саопштења, те знају ко су убице (знају ку*ац, не знају ништа), за саучеснике је додуше лако, прозваће "дежурне" негативце, високопозициониране у полицији и тужилаштву, а сада се Давидов отац као наљутио и најавио да не учествује у даљњој истрази. Као да је неко његово учешће озбиљно доживљавао.
У доброј намјери је Давидовом оцу омогућено и обраћање у НС Српске. Опет ван сваке памети. А исти је у све нестабилнијем стању, и надајмо се да ће све остати на обраћању и да Давидов отац у парламенту Српске, нахушкан од лешинара који се настоје окористити на овој причи, неће злоупотребити скупштинску говорницу. Ваљда неће.

Ти лешинари су предани у овој хајци. Један од тох лешинара, биће неки блогер из Приједора http://borislavradovanovic.blogspot.ba/ ... ragan.html, вјеровали или не, обратио се писмом министру спољних послова БиХ лично, Црнадку, и ултимативно тражи да овај о актуелном противуставном и противзаконтом масовном застрашивању грађана обавијести надлежна тијела Савјета Европе, надлежна тијела Уједињених нација и других међународних организација надлежних за осигурање елементарних људских права и слобода.
Е сад га је Игор награисао, овај како је кренуо, слиједеће ће тражити интервенцију НАТО-савеза.
Добро, лик ил се препао саопштењем МУП-а, ил панично тражи начин да добије мало медијске пажње, ил је једноставно мало ошинут у мозак.
Хљебтије*ем, који лик.

Како год, истина о Давидовој судбини, и истина на коју се сви позивају, је више постала неважна. Накотило се погани која се настоји окористити на овој причи.
Ко зна шта ће из овога свега испати.

Poslednji put menjao Khal Drogo dana 08 Maj 2018, 06:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 06:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Khal Drogo je napisao:

Е сад га је Игор награисао, овај како је кренуо, слиједеће ће тражити интервенцију НАТО-савеза.
Добро, лик ил се препао саопштењем МУП-а, ил панично тражи начин да добије мало медијске пажње, ил је једноставно мало ошинут у мозак.
Хљебтије*ем, који лик.

pa nije malo ošinut: čovjek je nekoliko puta ležao na prijedorskoj psihijatriji. ali BN portal obožava da "prenese" neke od tih umobolnih "blogova" potpuno svjesni činjenice da se radi o čovjeku kojem se zakonski ne može suditi za širenje panike, iznošenje lažnih vijesti i čitav niz krivičnih dijela koji se tim tekstovima čine. čova, naime, ima medicinski karton koji ga štiti od bilo kakvih sankcija a BN se lakonski ispod svakog prenesenog teksta ogradi da "tekst predstavlja stav autora".

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 06:40 
Pripravnik
Pripravnik

Ne bih imenovao pojedince, ali uveliko po drustvenim mrezama pisu "gotov je u oktobru!" - za Dodika - i vec slave, sve sa oznakama na Davida.

Da su napisali - uspjeli smo da rijesimo slucaj - bilo bi mi jasno. A ovo mi nikako nije jasno. David tu nije bitan. Bitno je da oni na toj poziciji stave nekog drugog. David se nikad nece rijesiti. I ne vidim kakve veze ima taj isti Mile sa smrti Davida.

David nije bitan. David se samo nasao kao fina prica da ispuni neke njihove licne ciljeve.

Zamislite samo psihicki krah roditelja kad to jednom dodje do njih, ako ikada i dodje. Doduse mozda su i oni sami ukljuceni u cijelu pricu, tako da mi nikoga vise nije zao.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 06:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Na obraz oca ide, što mu se sa imenom sina sada brišu pojedine guzice.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 06:59 
Pripravnik
Pripravnik

Dobija on fine pare za to brisanje guzice. Vidis da vise ni ne radi, samo hoda od TV-a do TV-a, od grada do grada i u 6 sati ispred Boske.

Da je u zalosti, rekao bi - mrs svi - nije mi ni do cega.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 07:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ko Munira iz maiki srebrenice...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 07:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kao sto rekoh, nisu to izjave ozaloscenog roditelja. To su izjave i postupci jednog politicara. Znate ono kada politicari mlate nekim papirima sa govornice koji treba da dokazuju nesto? Isto je.

Respekt iz sazaljenja zbog gubitka sina se topi. A drugari koji ga sada okruzuju ce ga zaboraviti cim procijene da im vise ne sluzi svrsi.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 07:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A jesu li ove slike s obdukcije ti "njihovi" dokazi koje oni ne žele da objave?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 07:30 
Pripravnik
Pripravnik

Ni drugi patolog nije utvrdio "brutalno premlacivanje". Al to izgleda nije bitno.

Bitno je sta kazu babe iz inostranstva u grupi i svi oni muslimani koji odjednom obozavaju RS - ta ljubav mi je toliko neprirodna, da mi je i od nje muka.

A ono sto kazu ljudi koji su zavrsili skolu za to, polagali ispite dok su ovi krali bogu dane - to nije bitno.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 07:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sta je sa vama stranackim botovima, u koju grupu spadate, ni kod vas obraz nije na ceni

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 07:36 
Pripravnik
Pripravnik

https://www.nezavisne.com/index/kolumne ... vic/477281

Konacno i jedan normalan tekst. Hvala dragom bogu.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 07:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Hertzog je napisao:
Sta je sa vama stranackim botovima, u koju grupu spadate, ni kod vas obraz nije na ceni
Koliko me je ta laka para osinula da te dva! puta u 24 casa zovem na kafu.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 07:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Schlager je napisao:
Ali po onome što sam vidio juče,ove "ulice" se zaista ne trebaju plašiti....Skoro 70% su roditelji sa djecom,obični građani Banjaluke...

Pa ovo je ovima i najveci problem ...lako bi oni sa npr. navijacima, standardno rekli olos narkomani neradnici, debila kao sto ih ovdje ima bi rekli treba to murija utuc sve redom i poslati na rad u rudnike... to ti je slika i prilika nekih sto ovdje pisu ...

Ali poenta je da je tu masa "obicnih normalnih" ljudi sa djecom (a bice ih sve vise), plus jos najmanje duplo veca masa koje vremenski ne moze doci da tu bude, plus jos masa ljudi koja podržava ove proteste u smislu kako je to danijel (nick) objasnio ...

ovi stranacki botovi svih vrsta i stranaka, kojima ni u najmanju ruku upitna smrt necijeg djeteta nije sveta, vjerovatno se jedino boje da ne budu morali na kontraproteste sa potpisivanjem ...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 08:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Sreca pa ti nisi stranacki bot...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 08:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Maj 2016, 23:45
Odjednom su svi strucnjaci za obdukciju koji su ucestvovali ili gledali kako se to radi. Iako sam na pocetku podrzavao oca sad vidim da su to obicna ciganska politicarska posla

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 08:33 
Pripravnik
Pripravnik

Oni koji su tužiocu otežali posao sutra će se okomiti na njega i tražiti njegovu odgovornost sa tvrdnjama da "nije radio svoj posao". Neće u tome mnogo griješiti. Zbog toga je ovo slučaj iz koga pouke treba izvući, prije svih, tužilac. Da je ova istraga od starta bila u rukama ozbiljnog tužioca, sve bi do danas bilo razjašnjeno, bar kada je uzrok smrti u pitanju. Ovako, i kada bude razjašnjeno, biće u sjenci političkog, medijskog i uličnog narativa.

(autor je sudija Suda BiH)

Jos ima normalnih ljudi!

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 08:45 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Maj 2018, 08:43
Volim Borac je napisao:
Schlager je napisao:
Ali po onome što sam vidio juče,ove "ulice" se zaista ne trebaju plašiti....Skoro 70% su roditelji sa djecom,obični građani Banjaluke...

Pa ovo je ovima i najveci problem ...lako bi oni sa npr. navijacima, standardno rekli olos narkomani neradnici, debila kao sto ih ovdje ima bi rekli treba to murija utuc sve redom i poslati na rad u rudnike... to ti je slika i prilika nekih sto ovdje pisu ...

Ali poenta je da je tu masa "obicnih normalnih" ljudi sa djecom (a bice ih sve vise), plus jos najmanje duplo veca masa koje vremenski ne moze doci da tu bude, plus jos masa ljudi koja podržava ove proteste u smislu kako je to danijel (nick) objasnio ...

ovi stranacki botovi svih vrsta i stranaka, kojima ni u najmanju ruku upitna smrt necijeg djeteta nije sveta, vjerovatno se jedino boje da ne budu morali na kontraproteste sa potpisivanjem ...

Snsd je dao nalog svojim botovim da po forumima diskredituju ove proteste jer ne mogu organizovati kontramiting. Tu su odluku donijeli na sastanku.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]