banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 20:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3354 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 168  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Nov 2022, 18:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
<Enter_name> je napisao:
Misliš da je bacio oko na tu poziciju?
Koje tačno?

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2022, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Danchi je napisao:
kosta je napisao:
a to je, objektivno gledano, žalosno i dosta govori o tome kakva nam je ličnost za predsjednicu Republike mogla zapasti. da nije pokradena, of course.

Sreća pa nas je zapala poštena, kulturna i smirena ličnost. :lol:

Dobra. :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2022, 21:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
munja.alex je napisao:
<Enter_name> je napisao:
Misliš da je bacio oko na tu poziciju?
Koje tačno?

Samo da nije treće oko…

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2022, 23:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
kosta je napisao:
Čiča iz Rogače je napisao:
Očajna u kom smislu???

u dvojakom smislu.
s jedne strane sad je već prilično neprijatno pratiti njene eskapade čak i od strane onih koji su vjerovali u nju. pregledao sam njen sinošnji nastup na N1: njoj je sada očito došlo do svijesti da ju je Borenović proglasio prebjednicom i predsednicom iz sopstvenih razloga a da se Debilko distancirao pošto je shvatio (njegov PR savjetnik u stvari) da je guranje te priče prosto još jedna Vukota-Govedarica-blamaža na kojoj samo dodatno urušavaš ostatke kredibiliteta.
istovremeno, njen uticaj se, gubitkom izbora, u stranci potpuno urušio što je situacija kojom je ona potpuno zatečena i najednom ima utisak da se radi o nekom kosmičkom nesporazumu.

kako vrijeme prolazi ona postaje politička verzija Davora Dragičeviće: iz pozicije ličnosti koja je u dijelu javnosti percepirana u širokom pozitivnom rasponu od simpatija do obožavanja, ona svojim postizbornim nedostojanstvenim udaranjem na sve strane ubrzano korača ka podsmijehu i zaboravu.

a to je, objektivno gledano, žalosno i dosta govori o tome kakva nam je ličnost za predsjednicu Republike mogla zapasti. da nije pokradena, of course.

Vidim da ne pratiš šta žena priča,,,ili pratiš a ne razumiješ,mozak ti mute predrasude.
Borenović i komplet ekipa iz predsjedništva imaju stav da su izbori pokradeni te da je Jelena pobjedila.Sinoć je na gostovanju u TV1 to objasnila.Debilko se distancirao još u toku kampanje na šta je ona upozoravala na sastancima predsjedništva te tražila od Borenovića da učini nešto po tom pitanju....pošto nije onda je po svjedočenju Begića bilo prozivanja da je pitschka tj neko bez muda.Ako urušava kredibilitet onda to nije u pitanju njen lični već kredibilitet same stranke koju je vrlo pametno uslovila....ili će se kurtalisati Draška ili nje.Ako to bude Draško,ona je novi predsjednik stranke i PDP će dobiti novi kurs uz minimalna cijepanja članstva u globalu...ako to bude Jelena stranka će se drastično pocjepati na simbiozne i tvrdokorne...ovi tvrdokorni će preći za Jelenom i Grmušom,većinom a simbiozni će se utopiti u sivilo pod dodikovim skutom.
Samo neko ko iz daleka posmatra može povući paralelu između Jelene i Govedarice.....niti su iste prilike niti veličine.Jelena ovo vrlo pametno radi i drži čitavo predsedništvo za kolava jaja.Niti se oglašavaju niti daju znakove života.Samo se Draško koprca i tone sve dublje u govna koja je izasrao ....sa potencijalom da za sobom povuče komplet stranku.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2022, 08:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Cica, uskaces sam sebi u usta.
Prvo, ako je mi (iskreno - u sali i zajebanciji) stavljamo u rang sa Govedaricom, sta mislis kako ovo njeno ponasanje tek izgleda u ocima prosjecnog biraca koji na svu situaciju sa SDS i PDP ne gleda bas iz neke blizine. A jos manje se smara razmisljajuci o tome sta je ko kome rekao i kakav stav ima ovaj, a kakav stav ima onaj. Prosjecan birac vidi cirkus. Za prosjecnog biraca Mile je kralj svih cirkusa.

Drugo, ako Jelen'ca pametno radi posao, zasto je onda citava stranka u opasnosti od Draleta?

I jos nesto, sta nam je sa Skevom? Trazi nove ljubimce?

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2022, 09:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Načisto se pogubila, napadati Draška iako je u BL na osnovu njegovog rada zakačila neku prednost na osnovu koje se imala čemu nadati, možda je u BL bila i 10k u plusu, pošteno bi bilo da objasni svoje rezultate iz BN ili Trebinja recimo gdje je za nju zalegao Vukan...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2022, 09:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Citiraj:
čiča:

Samo neko ko iz daleka posmatra može povući paralelu između Jelene i Govedarice.....niti su iste prilike niti veličine.

a dobro, sad me već zezaš. naravno da ima nekih razlika ali ponašanje "pokradenih predsednika" je isto budalesanje.

inače, PDP je već pocijepan i ova tvoja priča kako bi se uz Jelenino vođstvo - koje se, bajdvej, naravno neće desiti - stranka tek malo okrnjila, ne pije vodu. proces je već pri kraju, gotovo završen.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2022, 09:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Prvo, ako je mi (iskreno - u sali i zajebanciji) stavljamo u rang sa Govedaricom, sta mislis kako ovo njeno ponasanje tek izgleda u ocima prosjecnog biraca koji na svu situaciju sa SDS i PDP ne gleda bas iz neke blizine. A jos manje se smara razmisljajuci o tome sta je ko kome rekao i kakav stav ima ovaj, a kakav stav ima onaj. Prosjecan birac vidi cirkus. Za prosjecnog biraca Mile je kralj svih cirkusa.

Drugo, ako Jelen'ca pametno radi posao, zasto je onda citava stranka u opasnosti od Draleta?

Prosječni glasač???....definiši ga da znam o čemu pričaš
Nije u opasnosti samo stranka već i pojam demokratije,pluralizma i svetog demokratskog grala koji se zove alternativa postojećoj vlasti.Jbt,otvorio sam novu temu na forumu,obrazložio u uvodnom tekstu šta i kako a ti mi autistično kažeš da skačem sam sebi u usta :(

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2022, 10:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Tek sada je u opasnosti alternativa postojećoj vlasti? Hmmm

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2022, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prosječni glasač???....definiši ga da znam o čemu pričaš
Nije u opasnosti samo stranka već i pojam demokratije,pluralizma i svetog demokratskog grala koji se zove alternativa postojećoj vlasti.Jbt,otvorio sam novu temu na forumu,obrazložio u uvodnom tekstu šta i kako a ti mi autistično kažeš da skačem sam sebi u usta :(

Da, prosjecni. Onaj koji jedva zna ko je Radovic i sta Jelena predaje na fakultetu ili kako je Draletova familija uzimala pare u dilu sa Mtel-om...

Itd itd itd

I mani se krupnih pojmova, niit se Repubila Srpska nestati Dodikovim odlaskom sa vlasti, niti ce demokratija nestati sa Jecinom odlaskom sa politicke scene. Ne budi smijesan :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2022, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Načisto se pogubila, napadati Draška iako je u BL na osnovu njegovog rada zakačila neku prednost na osnovu koje se imala čemu nadati, možda je u BL bila i 10k u plusu, pošteno bi bilo da objasni svoje rezultate iz BN ili Trebinja recimo gdje je za nju zalegao Vukan...

Pobijedila je u Banjaluci sa 11 hiljada razlike. Sa sličnom razlikom kao Govedarica Željku i Draško Igora.
Pripisivati to Draškovom radu je smiješno kad očigledno u Banjaluci od ranije postoji ta razlika u korist opozicionih kandidata.

Kad čujem ove međusobne rasprave nisam siguran ni da je Draško glasao za nju, a tek da je radio za nju.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2022, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, prosjecni. Onaj koji jedva zna ko je Radovic i sta Jelena predaje na fakultetu ili kako je Draletova familija uzimala pare u dilu sa Mtel-om...

Itd itd itd

I mani se krupnih pojmova, niit se Repubila Srpska nestati Dodikovim odlaskom sa vlasti, niti ce demokratija nestati sa Jecinom odlaskom sa politicke scene. Ne budi smijesan :lol:

A takvih je realno 5%....ako ne i manje.
Ako Draško preuzme PDP,Radović SDS opozicija i demokratija će se svesti na srbijanski nivo,ako ne i niže

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2022, 12:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Kako komentarišete da je Jelena ostvarila lošije rezultate nego Ognjen Tadić?

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2022, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Castra je napisao:
Kako komentarišete da je Jelena ostvarila lošije rezultate nego Ognjen Tadić?
Eto tebe prvog, a i ostali., otišli u njemečke i neće više glasat....

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2022, 13:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bezbeli pokro student profesorku. :cry:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2022, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Itd itd itd

A takvih je realno 5%....ako ne i manje.
Ako Draško preuzme PDP,Radović SDS opozicija i demokratija će se svesti na srbijanski nivo,ako ne i niže

Cuj 5% :lol:

Nego smanji malo taj fatalisticki dozivljaj. Opusti se, petak je 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2022, 17:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Draško lagano preuzima PDP o tome čak nema ni dvojbe. On je sebi napravio infrastrukturu i spremao se za ovo godinama unazad.
Nadam se da Jelena nece u SDS pa nek ide kod Vukana da budu jedini pravi, iskreni, posteni opozicionari, ako jedno drugom oci ne povade ko je veci :D
Vjerujem da je konacno doslo do restarta SDS-a, a po pisanju Vaskovica bi se moglo naslutiti, tako da Radovicu tu nece moci proci naumi. Mozda i on na kraju da se pridruzi dvojcu, on nek glumi treci put.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2022, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
A pisanje Vaskovića uzimaš za ozbiljno?

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2022, 18:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zajebava se coek :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2022, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa Vaske baš i upire za Radovića. otvorio se Miki odavno, liježu uplate redovno.
Teslićanin se stis'o ko zadnji Piroćanac.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3354 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 168  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]