<Enter_name> je napisao:
Rivaldinho je napisao:
Stida i srama više nema, niti se, što je još gore, mi uopšte bunimo što je tako.
Čekaj, hoćeš reći da političara može biti stid i sramota?
Znaš ono u Nadrealistima - kad dođu do dna, vide da ima i ispod dna još koji nivo.
Ovo sa Begićem nadilazi politiku, pogotovo dnevnu. Otvara vrata da se on i slični njemu prihvate kao standard, pa za neko vrijeme imamo sodomu i gomoru i totalno duhovno rastakanje omladine prije svega, još uz sve ove farme i zadruge... kod nas to može postati samo gore nego na zapadu jer smo poludivlji, kod njih je bar neka urođena disciplina.
Rocker je napisao:
Pitao sam ko će od opozicionih poslanika preletjeti, rekao sam da će u opoziciji izbiti razdor..,
Pedepe se prosrao, iznose prljav veš, Vukan još veća budala no što je bio, ali jedna stvar je za čuđenje - ezdes miruje, nema razmirica za sada.
Većina misli da će Miličević glatko proći, ali ja mislim da je za tu poziciju planiran Radović, i ako sam u pravu to će biti zanimljivo.
Nema šta, SDS je dotakao dno i izgleda su shvatili da moraju pročistiti svoje redove. Radović, pa meni se čini da on sam sebe planira tu, ali ne znam hoće li mu proći pošto u SDS još uvijek ima finih srpskih budala koje se hoće i posvaditi. Radović kao Radović je jedan oportunista sumnjivog kapaciteta i elokvencije... a broj glasova na izborima mu ne daje za pravo da se "obada" mnogo. Iskreno se nadam da neće proći jer to vodi SDS samo dalje u nerelevantnost... SDS mora imati ljude koji lupaju šakom o sto.