Da se nadovezem ( opet kazem, zabole me i za jedne i za druge, pricam kao neutralni posmatrac ). Drasko je uradio dosta posla u gradu, da se ne lazemo. Od tih parkova, setalista, te saobracajne revolucije ( bez obzira ko sta mislio o njoj, sjecam se i da su crveni davno to provlacili kao soluciju, ali ovaj je izgleda skupio muda pa sproveo u djelo. ). Dosta okolnih naselja nije zaboravio, svako je dobio po nesto. E sad, ta cesma je nekako najvise ispusila za vrijeme njegovog mandata po meni, ali eno i tamo sad vrte nesto, rade. Takodje, ima tu i nekih minusa, dosta je stvari naobecavao pa nije ispuno ( opsta bolnica, sportska gimnazija itd), ali jebi ga, ne mozes sve ni uraditi za jedan mandat da se ne lazemo. Takodje, to kosenje travuljine po gradu je zapusteno bilo, jednom u mjesec dana, mjesec ipo. U pojedinim naseljima trava do kuka. Ima pluseva, ima i minusa. O zaposljavanju u GU necu, zabole me.. meni kao gradjaninu savrseno svejedno da li radi miladinka ili jadranka neka.. zabole me.
E sad crveni.. totalno su podbacili ovu kampanju. Prozivaju se sa draskom, tovare mu taj most u docu, a ispravite me ako grijesim, most u docu je obecan za mandata Igora. Uhvatili se gimnazije, bolnice, placeva.. svega onog sto su mogli uraditi za svojih 20 plus godina vladavine u gradu, a nisu. Pogotovo bolnice, u snsd-u ima tona doktora. E sad, ako snsd dobije tj Sobot, plus moze biti to sto ce nastaviti istim tempom da grade i razvijaju grad. Vidjeli su u ove 4 godine sta narodu smeta kod draska a sta ih radi, a oni ce to da priuste.
Suma sumarum, jako zanimljivi izbori nas cekaju, i nadam se da nece biti prljavih radnji, da ce sve fer biti i posteno. Pa da vidimo sta Banja Luka zeli.
_________________ U životu je važno biti BORAC!
|