banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 21:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 44  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jan 2015, 08:42 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
a što bi govorili
dovoljno reći istragom

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 08:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A kako su im dvojica profesionalaca promakla u organizovanju i pripremi napada?

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 08:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Kakvom crnom istragom od 12h......najprije ce biti da su dali imena cisto da malo umire javnost...ovaj djecak se sam predao...kaze bio u skoli kad je bio napad i na internetu procitao da njega traze pa se prijavio

Tns...po kretnjama i nacinu pucanja ne bih rekao da su profi....al ajd

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 08:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Maloprije NBC objavi da je od trojice osumnjičenih jedan već ubijen...

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 08:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tim prije. Profi se zna sakriti.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 08:49 
Stara kuka
Stara kuka

Francuzi to ne prastaju.....ako budu stvarno oni izvrsioci sve ce ih pobiti...i ne samo njih vec malo siri krug

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 08:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Francuzi usrali motku u prevenciji.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 08:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
O čemu to Krol priča...da će pobiti više od pola Marseja..

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 08:56 
Stara kuka
Stara kuka

Ma tesko je svoditi prevenciju na individualce.....milioni garavih su u Francuskoj....vjerovatno kontrolisu i drze pod sapom organizacije i organizovane grupe....kad se pojedinci odluce na ovakav korak nema prevencije

Spijo....pobice koliko god budu htjeli....poslije Izraela francuzi su u tome najrevnosniji

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 08:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

pozdrav iz Marseja

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 09:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pola ovih ce pojesti mrak.....sto bi rekao Valter zivi bili pa vidjeli

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 09:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neće jer rat nije opcija...ameri su ovim činom samo unaprijedili prijateljske odnose sa Francuzima i tu se priča završava :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka

Nema tu rata....nece tenkovima u Marsej.....vec ce samo nestati jedan po jedan....ako i krenu u neku vojnu akciju to ce biti po ovima sto su odusevljeno pozdravili napad

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 09:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta ce biti ako se ispostavi da su puske iz Hr?

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 09:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
1. Pariz: Jos jedna svetski uznemiravajuća, krvava priča, dan nakon što je Francuska izrazila sumnju da bi mozda trebalo ukinuti sankcije Rusiji.
2. Ubijeni karikaturisti izražavaju ubedjenje da će biti ubijeni.
3. Francuski predsednik izlazi na mesto zločina brže nego što se crni citroen povukao sa ulica. Gleda više kako će ispasti na kamerama nego u okolne zgrade gde se mozda krije još snajperista. Odmah proglašava da se radi o terorističkom napadu.
4. Profesionalne ubice samouvereno i bez ometanja obavljaju zadatak, kao da znaju da nece oni biti uhapšeni vec neko drugi.
5. Imaju tačnu satnicu kada je sastanak redakcije jer je važno ubiti osobe koje će izazvati najviše emocionalnih reakcija kod naroda.
6. Tečni francuski jezik i povici poruke "Alah je veliki" i "Osvetili smo proroka"
7. Profesionalne ubice ostavljaju zivu jednu od saradnica časopisa, sakrivenu ispod stola, da prenese njihove reci osvete, da se zna šta se htelo. Mogli su odmah da se predaju ili raznesu bombom.
8. Već oko 14 h zakazuje se performans na trgu.
9. Večernji performans je primer korišćenja masa za podizanje emocija i usmeravanje u pravcu koji je masama objašnjen, crtezima, podeljenim olovkama , svecama i muzikom... spontano, dostojanstveno, slobodarski...
10. Glavna karikatura u prilogu
11. Ponovo braca-ubice, braca bombasi, ovaj put braca-automatasi. Vec odredjeni, unapred zacrtani.... Jedan ubijen. Zasto se drugi nije fanatički razneo bombom?
12. Najmladji ubica (18) predao se kad je cuo svoje ime na TV-u, kaze da je tada bio u školi. (tugo, tugo!)
13. Ako sve ovo nema veze sa 11. seprembrom, bostonskom braćom bombasima, lovom na Bin Ladena i ostalim scenarijima... onda, nema veze.
14. Bitno je da se što više karikatura, naročito ova koja asocira na 11. septembar proširi internetom po svetu. Svete, primi jasnu poruku!!!
15. Jadne, jadne žrtve, jadni, jadni svi mi - taoci ubica na vlasti.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 09:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ko ono napisa skoro na forumu u Marseju ima vise crnaca nego Srba u Bosni.. manitu cini mi se. :D
Bice ovoga jos, tek je pocelo..

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 09:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I u Tuluzu

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Čiča iz Rogače je napisao:
Citiraj:
1. Pariz: Jos jedna svetski uznemiravajuća, krvava priča, dan nakon što je Francuska izrazila sumnju da bi mozda trebalo ukinuti sankcije Rusiji.
2. Ubijeni karikaturisti izražavaju ubedjenje da će biti ubijeni.
3. Francuski predsednik izlazi na mesto zločina brže nego što se crni citroen povukao sa ulica. Gleda više kako će ispasti na kamerama nego u okolne zgrade gde se mozda krije još snajperista. Odmah proglašava da se radi o terorističkom napadu.
4. Profesionalne ubice samouvereno i bez ometanja obavljaju zadatak, kao da znaju da nece oni biti uhapšeni vec neko drugi.
5. Imaju tačnu satnicu kada je sastanak redakcije jer je važno ubiti osobe koje će izazvati najviše emocionalnih reakcija kod naroda.
6. Tečni francuski jezik i povici poruke "Alah je veliki" i "Osvetili smo proroka"
7. Profesionalne ubice ostavljaju zivu jednu od saradnica časopisa, sakrivenu ispod stola, da prenese njihove reci osvete, da se zna šta se htelo. Mogli su odmah da se predaju ili raznesu bombom.
8. Već oko 14 h zakazuje se performans na trgu.
9. Večernji performans je primer korišćenja masa za podizanje emocija i usmeravanje u pravcu koji je masama objašnjen, crtezima, podeljenim olovkama , svecama i muzikom... spontano, dostojanstveno, slobodarski...
10. Glavna karikatura u prilogu
11. Ponovo braca-ubice, braca bombasi, ovaj put braca-automatasi. Vec odredjeni, unapred zacrtani.... Jedan ubijen. Zasto se drugi nije fanatički razneo bombom?
12. Najmladji ubica (18) predao se kad je cuo svoje ime na TV-u, kaze da je tada bio u školi. (tugo, tugo!)
13. Ako sve ovo nema veze sa 11. seprembrom, bostonskom braćom bombasima, lovom na Bin Ladena i ostalim scenarijima... onda, nema veze.
14. Bitno je da se što više karikatura, naročito ova koja asocira na 11. septembar proširi internetom po svetu. Svete, primi jasnu poruku!!!
15. Jadne, jadne žrtve, jadni, jadni svi mi - taoci ubica na vlasti.

Kakva gomila sranja...

Vrh

Stara kuka
Stara kuka

The_new_Statesman je napisao:
Sta ce biti ako se ispostavi da su puske iz Hr?

nece biti nista ako mislis na drzavu....da ce potraziti prodavce hoce sigurno....i nece zaboraviti garantovano

kad sam svojevremeno ucio te tajne sluzbe i specijalne jedinice uvijek je zakljucak bio....ne kaci se sa Izraelom i Francuskom....svi ostali i ovako i onako al ovi ne prastaju i nemilosrdni su do krajnjih granica

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 09:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dje nam je Batica?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 44  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]