banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 02:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 440 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Mar 2014, 20:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ali opozicija je tog svjesna. Nije im nimalo smetalo da primaju masne nadoknade po parlamentima, komisijama, ministarskim foteljama... Sve do 2011. dok je bilo love od Telekoma.
Evo Schlager je svojim pisanjem samo potvrdio da ce scenario biti isti kada Elektroprivreda ode na bubanj. Mile ce ih opet kupiti za sicu, odnosno za 6-7000 KM poslanicke plate.

Bilo bi interesantno vidjeti koliko opozicija povuce budzetskih para na svim nivoima za nedjelovanje i izostanak bilo kakve odgovornosti za stanje u drustvu.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 21:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=97t-HH14UYU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 21:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Evo Schlager je svojim pisanjem samo potvrdio da ce scenario biti isti kada Elektroprivreda ode na bubanj. Mile ce ih opet kupiti za sicu, odnosno za 6-7000 KM poslanicke plate.

pomislice novi forumasi da sam ja predsjednik SDS..ili bar ideolog :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 21:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne, daleko bilo. Ti si nas do sada obavjestavao o tendencijama u SDS-u, tako da ni ovo sto si danas napisao ne dozivljavamo kao tvoj licni stav :)

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P1O38OC_KeI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
NEVOLJE FRIZERKE IZ DUBICE: Nakon slikanja sa Dodikom život joj se pretvorio u pakao!
Citiraj:
Od kada se Dragana Gligić, nezaposlena frizerka iz Knežice, slikala na proslavi Dana žena sa Miloradom Dodikom, predsjednikom RS i SNSD-a, njeni problemi su postali nepodnošljivi.

Ova žena ispričala je za „Euro Blic“ da je desetak godina članica SNSD-a i da joj je oduvijek bila želja fotografisanje sa predsjednikom Miloradom Dodikom. Ta želja ostvarila joj se na proslavi 8. Marta, kada je u Knežici bilo 500 žena, članica SNSD-a.

- Među njih više od 300 i ja sam uspjela da se slikam sa našim predsjednikom, što mi je veoma drago, jer vjerujem njegovim idejama. Međutim, zlonamjernici i politički protivnici iz Kozarske Dubice su to iskoristili. Oni su na društvenim mrežama napisali mnogo neumjesnih i ružnih riječi o meni- priča Dragana koja se od tada bori sa vjetrenjačama kako bi objasnila pozadinu ove priče.

Slomila nogu

Pored nje, kaže, i njena porodica izložena je podsmijehu.

- Sada sam potpuno zbunjena i unesrećena. Moja porodica izložena je velikim problemima i porugama, posebno suprug i sin koji je srednjoškolac. Više ne znam šta radim ni kuda hodam, pa sam prije nekoliko dana pala i polomila nogu- priča Dragana, koja je poslije svega ostala u gipsu nepokretna.

U dubičkom SNSD-u stavili su se u odbranu članice stranke. Navode da je ona, u inat dobroj namjeri i krajnje dostojanstvenim okolnostima, izložena neviđenim poniženjima. To je sramota šta se piše i šta Dragana Gligić doživljava samo zato što se, kao stotine drugih žena slikala sa predsjednikom.

Ona živi skromno, u porodici gdje niko nije zaposlen. Ova vrijedna žena ničim nije zaslužila da bude napadnuta i omalovažavana- kazali su u Kozarskoj Dubici.

Tužba

U dubičkom SNSD-u brane svoju članicu i kažu da će tužbama, ali i na druge načine da je zaštite.

http://istinito.com/index.php/magazin/z ... pakao.html

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
..crkvica na brijegu, to je mjesto gdje se Srbi legu ..
:lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 22:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Na Dodika udarili sa svih strana, i slijepima je lako uociti da brod tone, spasava se ko moze, vozd kao i svaki lider okorjeo u egoizmu ni ne vidi sta se desava oko njega. Ovo nije pitanje koalicija, vecine, procenata.. ovo je vise za mene drustveno pitanje pa otud na ovom dijelu foruma.

Posto SNSD funkcionise kao interesna grupa, samim izostankom vlasti, oni ce se raspasti na jesen. Dodik ce sam sebe politicki ubiti svojim vlastitim oruzjem. A pitanje je sta ce se desiti nakon Dodika? Hoce se sta bitno promjeniti u zivotima ljudi?

Blog jednog od najvecih dodikovih kriticara biljezi milionske preglede.
Ko to kaze da su svi mladi nesposobni, evo jedne dobre kritike, koja je takodje izazvala paznju, BANJALUCKA OMLADINA:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nXzXijTeApA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 22:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Neki su tu iz interesa, neki su pravo dobre dushe pa su zbog drugih tu. Sta se ima promjeniti, ekonomski smo okupirani i to ce ostati tako i kad ode Lemi. Jedino bijede i kriminala moze biti jos vise.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 23:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Evo ista tema od 14 strana.

viewtopic.php?f=50&t=63854

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2014, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
WrDa je napisao:
Na Dodika udarili sa svih strana, i slijepima je lako uociti da brod tone, spasava se ko moze, vozd kao i svaki lider okorjeo u egoizmu ni ne vidi sta se desava oko njega. Ovo nije pitanje koalicija, vecine, procenata.. ovo je vise za mene drustveno pitanje pa otud na ovom dijelu foruma.

Posto SNSD funkcionise kao interesna grupa, samim izostankom vlasti, oni ce se raspasti na jesen. Dodik ce sam sebe politicki ubiti svojim vlastitim oruzjem. A pitanje je sta ce se desiti nakon Dodika? Hoce se sta bitno promjeniti u zivotima ljudi?

Наврати у Добој да видиш како изгледа владавина СДС екипе. Не дај Боже никоме...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2014, 15:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Svako zlo za neko dobro. Uglavnom promjene su zdrave apsolutizam i totalitarizam nije. Doboj je slika i prilika u kakvom je stanju skoro cijela RS pod NSDAP... ovaj SNSD-om ekivalent totalitarnog režima. Nigdje nije dobro da samo jedni vladaju i gdje nema zdrave opozicije koja znači neki k..ac.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 10:47 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
U budućnosti vjerujem da će se pojaviti čovjek koji bi mogao voditi RS na bolji put, tako da ne mislim da će RS bez Dodika srljati u propast. Mislim da je to neopravdan strah. Nije on jedini političar.

Generalno, najveći problem ove države je opozicija i nesposobnost SNSD-a da je jednom za sva vremena pošalje u zasluženu političku penziju čime bi se otvorila vrata za neke nove ljude koji bi ozbiljno pritisnuli vlast da uradi konkretne reforme, samim tim privuče investitore ili nas sama ta nova opozicija povede u neka bolja vremena.

Mada, generalno gledano, ovakva opozicija i odgovara SNSD-u... tako da možda i ne žele da je otjeraju iz politike. Ne bih ni ja, da sam na Dodikovom mjestu upravo bih ovakve protivnike želio na drugoj strani, ni sam ih bolje ne bih izabrao.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 11:01 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
The_new_Statesman je napisao:
Ili malo drugacije, deset godina SDS trubi kako je SNSD problem. Pa izvolite objasnite gospodo, zasto niste rijesili taj problem do sada?

Sta, bilo je tesko? Pa kako je tesko protiv polupismenog traktoriste? Pa sta ce biti ako vam se isprijece tamo neki obrazovani i pametni?

Sviđa mi se kako razmišljaš. :wink: A i većina ljudi je to shvatila, davno...

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2015, 08:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Elem, Knjaz odlucio da mjenja Ustav u korist jacanja predsjednicke funkcije.
Samo je pitanje koji ce prvi da to realizuje. Vucko ili Mile :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2015, 09:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Što bi Vučko mijenjao kad će on na slijedećim izborima postati politička prošlost?

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2015, 09:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zasto tako mislis? Zbog puste demagogije i nikakvih rezultata?

Hm... A onda je sanjam da je Mile Predjesdnik Republike Srpske...

Prava istina je da je to Ognjen Tadic :D

P.S. Realno, opozicija u Srbiji izgleda jadnije i bijednije od SDS-a kod nas. Zamisli koliki je to bedak.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2015, 09:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Zaboravljaš jednu sitnicu. Vučić nema muslimane na koje se može osloniti da će mu izboriti pobjedu na izborima. Nema tamo nekog Bakira koji viče "ukinućemo Srbiju". Glasači u Srbiji će se više oslanjati na ekonomske pokazatelje.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2015, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima EU.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2015, 09:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Koja može zaprijetiti čim? Ukidanjem Srbije? Sa gubitkom Kosova su se svi već pomirili. Vojvodina nije realna prijetnja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 440 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]