zmijuga je napisao:
Silvio Dante je napisao:
Дај нам змијуга неки валидан доказ везе између једног Бошњанина из 14-ог века и нпр. тебе?
Само без линка молим те.
I ti glumiš nekog ko se ozbiljno posvećuje istoriji, pitanje ti je sročeno onako baš ko da ga petogodišnjak osmislio.
Daj ti i jedan validan dokaz da Bošnjani nisu narod Bosne iz tog perioda, pa iz perioda osmanlija, austrougara (na početku njihove aneksije ).
Dokaza sam postavio sasvim dovoljno, samo prvo trebaš da to pročitaš i shvatiš ali ne na svoj način već kako su istoričari to objasnili.
Ponovo pročitaj Načertanije i sve će ti biti jasno i Vladislava Skarića jer on je opisao nestajanja Bošnjana (pravoslavni odoše u Srbe, katolici u Hrvate a Muslimanima vremenom zabraniše da se tako izjašnjavaju (masa zakona postoji koji su zabranili i naziv i jezik, malo i sam potraži).
Drugi par opanaka je to da tebi čovjek da bilo kakav dokaz ti ga negiraš i ne vidim razlog zašto se trudiš kad ne želiš da prihvatiš činjenice (nemoj samo opet otrcane teze da su to nikakvi argumenti, dokazi, itd., jer isadate smiješni negirajući autentična dokumenta i eminentne istoričare )
Ja se ne posvecujem ozbiljnije istoriji. To nije moja specijalnost. Bavim se malo ovako iz hobija, citam u slobodno vreme. Ne kopam linkove po nekakvim forumima.
I opet se ponavljam:
Citiraj:
Дај нам змијуга неки валидан доказ везе између једног Бошњанина из 14-ог века и нпр. тебе?
I da, jeste krivo je Nacertanije
Citiraj:
nestajanja Bošnjana (pravoslavni odoše u Srbe, katolici u Hrvate a Muslimanima vremenom zabraniše da se tako izjašnjavaju (masa zakona postoji koji su zabranili i naziv i jezik, malo i sam potraži).
Tri bambija.
Citiraj:
Ма свака част Змијуги, да не би њега и његових небулоза не би ова тема овако дуго била активна.
Da se mene pita, ekspert i istoricar bi odavno dobio izlaz sa ovog podforuma jer je tezak spamer.
Citiraj:
Interesantno je da su te Bošnjane svi ugnjetavali.Niko im nije dao da se nacionalno izraze,čak ni Turci,koje danas kuju u nebesa i sav svoj identitet vežu uz njih...
Od kada im je pala poslednja faraonska dinastija uvek si bili donji. Covece sta su sve preziveli. Ilire, Slovene, Srbe, Turke, opet Srbe, Hrvate, komuniste, opet Srbe...