banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3354 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 168  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Nov 2022, 04:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
wizzy_bl je napisao:
Nego niko ne komentarise izjavu Dodika da treba u blizoj buducnosti ici u rusenje stadiona FK BORAC, a da Drasko ima zadatak pronaci novu lokaciju (negdje kod PD petlje).

Ne može tamo....Institut posijao pšenicu.
Ovako je i pokojni Mićo Mićić govorio kad je prišao Dodiku jer je to u interesu građana...izgradnja,infrastruktura i tako to

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2022, 05:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
_зока je napisao:
Najbolje praviti novi stadion za klub koji u prosjeku ima ispod 3000 navijača po utakmici ili novi parlament za ovo što se kod nas zove narodnim poslanicima, a u stvari su paraziti koji dižu ruku kako im se kaže i sve bitne odluke se donose kod Dodika. To može biti dobro samo za Integral, Niskogradnju i sl.
Nemaš ti druže prava da kukaš na asfalt u svojoj ulici dok god podežavaš takvo rasipanje državnih para.

Po ovoj logici nikad se nista kod nas nebi gradilo. Zasto graditi fakultet kad nemamo profesora,zasto bolnicu kad nema doktora,stadion kad nema publike itd. Ja mislim bas obrnuto samo gradi. Ostalo ce doci samo od sebe.
Sto se tice stadiona mislim da lokacija kod delte je jos aktuelna.

Sinoć sam na nekoj srbijanskoj tv gledao prilog o nekom selu u Šumadiji.Vlast obnovila školu,napravila vrtić,asfalt,međutim uprkos svemu selo ostalo pusto sa par staraca u njemu.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2022, 08:17 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Jacas poljoprivrednike, organizujes otkup, podstices proizvodnju, povlačis iz raznih grantova, i čim gazda malo odskoci, od prvih većih para djeci stan u gradu, i osta selo prazno :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2022, 08:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Čiča iz Rogače je napisao:
veteran 1987 je napisao:
_зока je napisao:
Najbolje praviti novi stadion za klub koji u prosjeku ima ispod 3000 navijača po utakmici ili novi parlament za ovo što se kod nas zove narodnim poslanicima, a u stvari su paraziti koji dižu ruku kako im se kaže i sve bitne odluke se donose kod Dodika. To može biti dobro samo za Integral, Niskogradnju i sl.
Nemaš ti druže prava da kukaš na asfalt u svojoj ulici dok god podežavaš takvo rasipanje državnih para.

Po ovoj logici nikad se nista kod nas nebi gradilo. Zasto graditi fakultet kad nemamo profesora,zasto bolnicu kad nema doktora,stadion kad nema publike itd. Ja mislim bas obrnuto samo gradi. Ostalo ce doci samo od sebe.
Sto se tice stadiona mislim da lokacija kod delte je jos aktuelna.

Sinoć sam na nekoj srbijanskoj tv gledao prilog o nekom selu u Šumadiji.Vlast obnovila školu,napravila vrtić,asfalt,međutim uprkos svemu selo ostalo pusto sa par staraca u njemu.

Prosli su izbori ili jos nisu. :D
Proces odlaska ljudi sa ovih prostora ima kontinuitet bar 100godina. Samo se mijenjao intezitet. Treba uraditi sve da se on smanji koliko moze. Sva to sto su izgradili i jos mnogo toga trebalo bi da pocne djelovati nekada.
Nego jedno pitanje iz struke. Moze li BL preuzeti SDS kad vec nemoze SDS preuzeti BL.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2022, 08:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Какав нови стадион, то се сваки пут око избора врти.
А тек глупост је да се овај сруши, а парламент ту стави.

А иначе колико је новца извучено на овај или онај начин, могао се изградити стадион, колектор отпадних вода и шта сте већ све наводили на претходним страницама.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2022, 09:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Samo privatnici mogu nešto veliko napraviti, a znamo šta je njima u cilju da prave, sigurno ne parlamente, dvorane i stadione. Kao i što slagaše za aerodrom i bolnicu u Trebinju, više ih niko i ne pominje, ali jebe im se, dobili su dvaput izbore na osnovu tih priča.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2022, 10:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
I većina budžetlija na temi serenda oko gradnje i razvoja.... a niko od njih da spomene da te pare za npr. Parlament treba da se ulože u uslove za nicanje privrednih punjača budžeta, od infrastrukture preko reklame na zapadu... Mile da je pametan, ne bi bukao kao dosad, već bi Šolcovim poslodavcima nudio jeftinu struju i pristup ruskom plinu preko Turaka i Bugara. Vabio bi ih da presele fabrike ovamo... ali onda bi se moralo pošteno raditi i zapeti a ne šupljirati. Odletila bi stolica. Ovako neka nas rame uz rame sa državama u kojima vladari i njihova elita drma po 10 + godina, da ne nabrajam konkretne....

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2022, 10:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
GialloRosso je napisao:
Samo privatnici mogu nešto veliko napraviti, a znamo šta je njima u cilju da prave, sigurno ne parlamente, dvorane i stadione. Kao i što slagaše za aerodrom i bolnicu u Trebinju, više ih niko i ne pominje, ali jebe im se, dobili su dvaput izbore na osnovu tih priča.
Privatnici su na nivou trgovaca svinjama od prije 200 godina.... imaju još generaciju - dvije da dođu do ktitorstva i zadužbinarstva. Dotad, zidaj zgrade i uzimaj sirotinji novac.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2022, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naši privatnici kojih su se 95% obogatilo u dilu sa državom napravit će nešto veliko....ali opet u dilu sa državom.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2022, 10:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Ako hoće novu zgradu skupštine neka sruše postojeću pa neka tu prave. Izmještati stadion da bi na njegovom mjestu pravio zgradu skupštine, a šta će sa starom lokacijom?

Banjaluci ne treba ni novi stadion ni nova zgrada skupštine.
Ok stara zgrada vlade je bila malena za sve uhljebe, pa je nova i opravdana, ali skupština niti je tijesna niti je ružan objekat.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2022, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Možda hoće vojsci da vrate dom armije, čim toliko zapinju za gradnju parlamenta. Ups, kojoj vojsci?

Opera, sa druge strane, nam je nasušna potreba :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2022, 11:46 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pratite li vi momci šta radi ustavni sud bih i zašto treba graditi zgradu parlamenta RS

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2022, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sve ispod srpske verzije Kapitol Hila ne bacanje para

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2022, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
mojih 5 pfeninga: skupština +, stadion jok...
opera...lood sam za operom ko Ilija Čvorović al može što se mene tiče...kontam, ne bi to bila samo opera.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2022, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sjeća li se iko priče o multifunkcionalnoj i kongresnoj dvorani kod Vlade i parka, bio i konkurs, izabrano i rješenje...

https://www.nezavisne.com/novosti/banja ... uci/615547

Pa onda mosta kod "Ludare"...
Tu je postavljen i kamen temeljac.

Poslednji put menjao Choban dana 07 Nov 2022, 13:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2022, 13:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Taj most ima temelj jednog stuba :)

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2022, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Pratite li vi momci šta radi ustavni sud bih i zašto treba graditi zgradu parlamenta RS

Lično sam 2013. godine radio predmet utvrđivanja prava svojine za zgradu NSRS (stari dom JNA) i staru zgradu vlade i za obe te lokacije je postojala saglasnost Komisije za državnu imovinu kojom se te lokacije izuzimaju od zabrane raspolaganja državnom imovinom koju je svojevremeno nametnuo visoki predstavnik.
Tako da bilo kakve odluke Ustavnog suda BiH nemaju niti mogu imati veze sa tim lokacijama.

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2022, 11:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pokret za državu želi u skupštinsku većinu sa SNSD-om u RS

Vojin Mijatović (SDP) izjavio je da će „Pokret za državu“ imati poslanički klub u parlamentu RS i da žele da učestvuju u novoj skupštinskoj većini u RS.

„Odazvaćemo se predsedniku RS (Miloradu Dodiku) na konsultacje za formiranje skupštinske većine. Pokušaćemo da budemo konstruktivni politički faktor na tržištu RS“, rekao je Mijatović.

Edin Ramić (SDA) je rekao da im pojedini mediji „spočitavaju želju da učestvuju u vlasti u RS“, kao i da se „stvorila loša slika o njima, jer žele razgovarati sa SNSD-om“.

On je naveo da za ovu koaliciju nema mnogo razlike u politikama SNSD-a i opozicije u RS, sa „kojima se ne slažu“, ali da „žele da rade na napretku“.

https://www.danas.rs/svet/region/pokret ... d-om-u-rs/

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2022, 11:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Napraviće on koliko god treba krugova da se negdje smjesti. Ne bi me čudilo da na kraju završi u SNS-u u Srbiji.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2022, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Jel to puca pedepe?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3354 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 168  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]