klauss je napisao:
Okej, više Srba živi južno od Ibra nego na Sjeveru, @crnidjorje ima podatke koje nema Srbija. Nadam se da neki lokalac sa Kosmeta neće navratiti na ovaj forum da vidi koliko su ljudi neinformisani.
Iz tog a i više razloga, mislim da je nerealno voditi raspravu na nekom višem nivou diskusije, to je kao da pokušavaš djetetu II razreda osnovne ( po novom planu i programu) objasniti integrale.
Nadam se da će vremenom procuriti realne informacije sa Kosmeta, mnogo je toga što mediji ne znaju, ne smiju objaviti, ne žele...ko želi da više sazna, predlažem da nađe načina da prati lokalce sa Kosmeta preko fejsbuka ili neke druge društvene mreže, meni se pokazalo da je to stabilniji izvor informacija mada ne uvijek pouzdan. Planirao sam da se i sam angažujem na forumu., konkretno na ovoj temi, ali vidim da je spinovanje i neinformisanost previše veliki teret za moje vrijeme.Sada se osjećam kao i prije nekoliko godina kada su mi vrištali da ne idem dole "među šiptarluk", je li, lakše je srbovati iz fotelje, prelivati iz šupljeg u prazno, staviti trobojku na avatar, itd. Vjerovatno je potreban i takav prostor, ne bih da nastavim popovati. Poz.
OK.Upravu si.Ne trebas razgovarati sa onima sa prosjekom inteligencije manjom od 70.
Samo nemoj zbog mene prekidati neke rasprave i to.Stavis me na ignore.I gotovo.
Poslace ti neko to samo upises moje ime.
Ali molim te samo mi odgovori na jedno.
Tvoja procjena broja Srba na Kosovu i odnos sjever-jug.Brojcano.