Najcitaniji post dana sa hiljadu lajkova:
https://www.facebook.com/groups/1562846 ... 874956046/Citiraj:
Писмо мом другу Драгану Лукачу.
Пријатељу, извини што ти пишем овако, али још се увијек плашим за свој живот и живот својих, а храброст препуштам храбријем од себе . Мада, ускоро ћу и ја сркупити храброст и показати све оно што знам и за шта имам доказе . Извини , молим те, објави ово писмо . Ратни друже и бивши пријатељу, уништио си све и дотакао дно овоземаљског живота , а судиће ти и Суд и Бог .
Издао си нас који смо се борили , а васкрсао криминалце, сјецикесе и убице. Да сам знао да ће ми твоји оружје у главу упирати у службеним просторијама давно бих напустио овај МУП који ти водиш. Заборавио сам какав си човјек постао или си такав одувјек био. Побјегао си 2004. године, а сјети се шта је све предходило тим догађајима и шта све носиш на души. Нисам заборавио ни хотел Талију и проституцију која се тамо одвијала , ау којој си и ти учћествовао. Заборавио си да сви знамо за твоје везе са Слобом Станковићем и Регодићем. Знао си да се подводе дјевојке и жене, штитио и скривао криминал.Заборављаш да сам те већ једном пријавио за криминал, не тако давно, прије двије деценије.Тих година си отимао робу и изнуђивао новац, а убрзо си прешао у заштиту својих тајкуна. Од тада сежу твоје криминалне активности. О овоме постоји и више службених забиљешки и барем један видео снимак, а и бројни свједодоци попут Уроша пене, Жилета, мене .
Спасио те Пеђа ћеранић звани голуб марксиста и сарадник ДБ-а, а касније и врли стручњак професор. Дошао си до дна Драгане. Убице Небојше Чубриловића још слободно шетају а лично си му гарантовао безбједности наредио да га чувају , а да ниси још нешто наредио? Ти од имовине имаш све као вишеглави арапин , имаш три пословна простора у Бања Луци ( два у Јеврејској и један у Краља Алфонса ), имаш и два стана у згради у Новој Враоши и два стана у Рафаиловцима ( сто метара од плаже) Имаш и кућу у Бања Луци , а у кући врхунски опремљену теретану и огроман украдени луксуз. Кућу су ти реновирале фирме које су добијале тендере у МУП.у ( Тектон, Ам Међугорје Њу Санатрон,СКАЈТехнолоџикс ...) Исте фирме су помагале теби и другима . Намјестио си посао за радаре и униформе , а о томе ти је помогла ЈК која сада прича о твојим друговима из "КМ ТРАДЕ" и СКАЈ -а .
По полицијским управама си поставио кумове и криминалце , а сад их смјењујеш јер ти не дају довољно . Отјерао си "друга Спасоја", Врачара ниси ни поставио ти , па га и не дираш. Лопова држиш у Добоју јер крије твоје другаре , у Бијељини си поставио друга лопова Жарка Ћосића , који својом имовинском картом превазилази и тебе. Српка Косорића лопова који ти је ишао на руку код убиства Новице Лукића постављаш у Источно Сарајево ... , и друге чуваш и с њима паре дјелиш . Отјерао си момке из високотехнолошког криминалитета и још си рекао да ћеш главе да им скинеш.Е па зајебао си се Вишњић ти није заборавио , а хард дискови су још увјек ког њега . Е мој друже контролишеш трговину наркотика под изговором борбе за Републику Српску , а само нам колац у гроб забијаш. Ова земља је крвљу створена и умјесто да нам буде бољенама свамим даном све горе . Окружен си лоповима и ти си лопов и штитиш лопове. Зета уздижеш и постављаш , а ни један квалитет нема Свео си МУП на породични бизнис , на мафију . Скупљаш паре да будеш предсједник РС-а ,... е мој Драгане! Још једну ствар си заборавио био сам с тобом током рата ! Сјећам се "главомета" са одсјеченом главом . Сјећам се и твог ратног возача и вожње мерцедесом. Сад мјењаш и постављаш, а некад си слушао и био човјек. Да ли си заборавио "главомет " ? Сјећаш ли се бачене бомбе у подрум на Мејдану ? Сјећаш ли се Врбање и Мркоњић Града ? Можда заборављаш да људи имају само један живот и свега неколико пријатеља. Е ја ти желим дуг живот , а једног пријатеља имаш мање . Искрено, свједок покајник, ратни друг и човјек . Крајина је љута ....
" Кад је било све у крви зна се ко је био први" - сад ти знаш ко сам , а ускоро ће и други !!! ЗАР МУП Д: ЛУКАЧА ДА СПРОВЕДЕ РЕАЛНУ ИСТРАГУ О УБИСТВУ ???