banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 15:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Jul 2014, 00:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Večeras na Dnevniku BN dragi Vođa dobacuje poplavljenom koji je dobio bonove, da li će mu biti dovoljno, kao da iz svog džepa daje.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2014, 20:35 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Dijele kartice, danas Gavranović dijeli kartice i onda se ljubi sa ljudima, ko da mu daje pare na "slatku"...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2014, 06:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
На донаторској конференцији прикупљено скоро 2 милијарде долара.

Србија добија (по извештају РТС-а) 965 милиона долара.

Проблем у свему томе је само што су стварне донације нешто преко 80 милиона, а остало кредити.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 19:16 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
_зока je napisao:
Petrović je propustio priliku da bude heroj. Kaže nije naredio evakuaciju da ga ne bi Vlada optužila da širi paniku. Prvo, pošto se Bosna izlila koliko se izlila Vlada bi mogla samo orden da mu da. Drugo, čak i da se Bosna nije izlila šta su mu realno mogli osim da ga izribaju sa dva-tri saopštenja. Je l' to vrijedno ijednog života?

Skidam kapu za ovu poruku. Kako protraćena prilika... a mnogi građani su tu njegovu grešku skupo platili.

Mislim da se vlada vrlo dobro nosila sa posljedicama poplava i odlično reagovala u i nakon istih. RTRS izvještavao na izuzetnom nivou, to me posebno impresioniralo. Inače, ne vidim nekakvu bitnu pomoć u Federaciji za poplavljenje... i kada se samo sjetim kako su SAD nespremno i traljavo dočekale Katrinu. :confused2:

A što se tiče perioda prije poplava... da su se neke stvari zanemarile i da su se morale bolje odraditi - jesu. I mislim da je tu lako utvrditi odgovornost, ako bude postojala želja za istom.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 22:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
RTRS izvještavao na izuzetnom nivou

i dalje rtrs izvjestava na izuzetnom nivou....milina svaki dan gledat kako ove vaucere solidarnosti sirotinji djele mile dodik,zeljkica,pero djokic,gavranovic,radojicic...nema tu politike,ni sredstava solidarnosti,kredita....to te ljudske gromade dijele iz svog dzepa,i nisu im bitni naslikavanje i izbori uoste,kao ni za vrijeme poplava sto im nije bilo bitno da je u svakom helikopteru pet kamera...

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 23:30 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Mogli su reći: Nema para, snalazite se (trebali ste osigurati imovinu i sl.)... ili sad je vrijeme da potrošite onu ušteđevinu od onolikih plata i penzija kada je SDS bio, a to Mile pokvarenjak sve skresao kad je postao vlastodržac. :wink:

A za RTRS, nisam bio iznenađen, bio sam šokiran kvalitetnim izvještavanjem U TOKU poplava.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 23:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

svidja mi se kod tebe sto tako iskreno i neprikriveno podrzavas snsd.

ostani takav.

Poslednji put menjao Schlager dana 02 Avg 2014, 23:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 23:53 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Ja vjerujem da bi ti neke stvari napravio bolje i ako jednog dana budeš nosilac liste za banjalučku regiju možda i dobiješ moj glas, :D dok tvoja stranka sa ovim kadrom ove godine definitivno neće.

Ja sam samo govorio o činjenicama, ja nikoga ne simpatišem... samo rezultate. Možda sam samo previše okrutan u nekim trenucima. Istina boli, jbg. :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 23:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
dok tvoja stranka sa ovim kadrom ove godine definitivno neće.

svi u stranci znaju da je jedini moj uslov za aktivizam,da ne dolazim ni na kakve liste!!

a ovo gore sto si lupio za kandidatske liste,nisi ni svjestan koliko si ubo....rekao sam na zadnjem sastanku da slobodno mogu izbrisat ono DEMOKRATSKA iz naziva nase stranke....ne bih sirio pricu,prljavi ves nek ostane u nasoj kuci....uglavnom od oktobra dobijamo naseg Vucica.....zove se Ognjen Tadic.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 00:01 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Jedina stvar koju više mrzim od loše vlasti je kombi opozicija u stilu: We're gonna kick some ass. :lol: Čak nekad pomislim da ih i Dodik plaća da budu ovako nesposobni. :lol:

Ali, nastavićemo u nekoj drugoj temi. Može u izborima, ili SDS nekad i sad. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 00:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nemoj vise da se brukas sa tim prognozama,pomislim ponekad da ti iz banjaluke ne izlazis (a i u banjaluci je bara-bara) :( ...nema snsd-a ni u ljeljama nakon ovih izbora...nas problem je sto "sloboda nece onako lijepo pjevati kao sto su suznji pjevali o njoj" :(

laku noc.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2014, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
Citiraj:
RTRS izvještavao na izuzetnom nivou

i dalje rtrs izvjestava na izuzetnom nivou....milina svaki dan gledat kako ove vaucere solidarnosti sirotinji djele mile dodik,zeljkica,pero djokic,gavranovic,radojicic...nema tu politike,ni sredstava solidarnosti,kredita....to te ljudske gromade dijele iz svog dzepa,i nisu im bitni naslikavanje i izbori uoste,kao ni za vrijeme poplava sto im nije bilo bitno da je u svakom helikopteru pet kamera...

Пребацих неки дан на СДС ТВ. Мислим, шта рећи... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Sva vremena su u UTC [ DST ]