banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 02:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 440 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Mar 2014, 15:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
eto vidiš da sam u pravu,i TNS stalno tako piše,na opšte spijino oduševljenje 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 15:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Не контам ја баш ко је овде у праву и зашто, :) али стварно не видим ко од тренутне политичке опозиције може "пера да му одбије", што много више говори о опозицији него о Дудеку.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 15:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma ne može niko,svi ćemo pocrkat od gladi bez njega,a narandasto-žuto-plavim revolucijama će na vlast doći izdajnici umjesto njega koji nas ovako brani! 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
То за цркавање од глади си у праву, са Дудеком или без њега, ако се шта не промјени убрзо, разлика је минорна.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 15:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlager je napisao:
pa konkretno i iz tvojih postova provejava da za njega nema alternative..takav ti je svaki drugi post,osim lemija svi su mutavi... 8)

pa mi to malo nije jasno,otkud toliko idolopoklonstvo.

Dokazi za suprotno mi tebaju. Dokazi!

Znaci i Bosic je skoro deceniju prvi covjek SDS-a. Da li je za to vrijeme u bilo kom momentu SDS SVOJIM i VLASTITIM djelovanjem ugrozio SNSD i ostale partije na vlasti?

U pivu i cevape? Hajde... Mmmm... :D

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ili malo drugacije, deset godina SDS trubi kako je SNSD problem. Pa izvolite objasnite gospodo, zasto niste rijesili taj problem do sada?

Sta, bilo je tesko? Pa kako je tesko protiv polupismenog traktoriste? Pa sta ce biti ako vam se isprijece tamo neki obrazovani i pametni?

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 15:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

tvoj problem je što nisi ukapirao da je prošlo vrijeme kad se naš poglavica suočavao sa njihovim poglavicom 8)

sad postoje institucije sistema,vladavina prava i slične novotarije...sasvim je dovoljno da na vlast dođe čovjek koji će to omogućiti...pošto sam ja napredniji od tebe i kapiram to,onda ne mogu više nastavit diskusiju na ovom nivou "koji lider je CAR" 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 15:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ja sam coek seljak, kontam se samo u sirovu silu :D

Btw. jos se Boske vrti na TV. Ni Tadica, a ni one zenske nema... To ne lici na timski rad :D

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 15:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa i treba on najviše da bude,najodmjereniji je,i uvijek zna izbrojat do deset...tadić nije baš tako dugo u sds,a neko drugi bi možda bio prekratkog fitilja i upao u ovu snsd-ovsku zamku uličarsko,klošarskog govora mržnje...time bi prekršio statut stranke čija je jedna od glavnih stvaki da se cuva i razvija političko jedinstvo i nacionalna sloga!
u čemu bi se razlikovali od njih ako bismo se služili njihovim rječnikom?

ukazat na nepravilnosti,svakako,ali uvjek sa saznanjem da ti je Srbin s druge strane.

jasnije? 8)

uglavnom,malo smo promašili temu,ako te zanima još šta,obrati mi se na SDS-ovoj temi,a ja ću ti,u skladu sa raspoloživim vremenom pojasnit tvoje nedoumice 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 16:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znaci, hoces reci da su tim pristupom omogucili Dodiku da (za sada) vlada deset godina? I da se, sto se SDS-a tice, nista nece mjenjati?

Jbg-a, opet sam zaboravio kada Mile ide u penziju, valjalo bi se podsjetiti :D

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 16:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

dok god ga srpski narod bude birao,vladaće...nije on tu došao ni revolucijom,ni na silu....a ako ga trebam smjenjivat lažući o referendumu za nezavisnost,mostu u gradišci,boljem dijelu bih,izdajnicima širom RS i trebinjskom aerodromu,kao on-neka hvala...nek vlada dok god to prolazi...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da li je to odgovorno ponasanje SDS-a prema Republici Srpskoj? Licno mislim da nije.

I jos nesto, nije on dosao na vlast pomocu izbora. Vec aktivnim politickim i javnim djelovanjem. Cisto da podsjetim.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Cim SDS osvoji vlast ja se uclanjujem 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A da ih poguras malo pre tog osvajanja vlasti? Ono, da im se ne omakne?

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
A da ih poguras malo pre tog osvajanja vlasti? Ono, da im se ne omakne?

Bih rado, al oni vicu da su posteni i slutim da ovakvima poput mene tu nema mjesta. :(

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 16:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pošto ti je materijalizam na prvom mjestu,preporučujem ti ipak stranku sa ove teme. 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Teski na paru, pa mu se ni tu ne mili :D

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
pošto ti je materijalizam na prvom mjestu,preporučujem ti ipak stranku sa ove teme. 8)

Jbg, sramota bi bilo da se ja pojavim pored tako jedne moralne gromade i nematerijaliste kakav je npr. Stevandic 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 18:48 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
tvoj problem je što nisi ukapirao da je prošlo vrijeme kad se naš poglavica suočavao sa njihovim poglavicom 8)

Gdje je to prošlo vrijeme? Pa i u zapadnoevropskim zemljama pobjeđuju stranke koje imaju jake i harizmatične ličnosti na čelu, ne one sa dobrim programom. Nije ovo ŠveCka.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Jbt,ovakvom opozicionom pričom "mi smo pošteni" a pozicija je pokvarena Mile svakim danom dobija nove glasove.Kao ,obojene revolucije su odraz narodnog nezadovoljstva i mi to podržavamo,doduše za sad sa distance ali ako zatreba,tu smo-reče Ivanić neki dan.Iz toga valja izvući zaključak da se opozicija boji legalnih i redovnih izbora pošto imaju jačeg takmaca.
Što reče Zoka,jaka ličnost a ne program i ideologije.Narod hoće vođu a opozicija takvog nema.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 440 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]