banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 17:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Apr 2010, 10:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Осврни се на ово све што је написано и реци ми да ви имате јасну и конкретну визију!

Питам за уређење државе, ваш конкретан план. Добијем причу да ће држава бити уређена у складу са европском праксом. Шта год то значило.
Питам за конкретне планове око реформе пореза, реформе здравственог и пензионог система. Добијем одговор: "Биће након Конгреса!"
Питам (јер је то актуелно) који би празници по новом закону требали (по Нашој странци) бити државни празници. Добијем одговор да би то требали бити неки који "не угрожава ничији национални интерес" (немате неки приједлог?).

И тако даље, и тако даље... све фразе. Једино конкретно што сам прочитао је ова симпатична идеја да се покупују лаптопови за дјецу. Али то је на нивоу Додикових асфалтирања сеоских путева пред изборе, дакле акција за рекламирање, али суштински ништа не мијења.

А посебно ми је инфантилна била акција када је Наша странка предложила своју верзију Мадридске декларације која је по вама требала да гласи овако:
Citiraj:
''Mi, vladajuća koalicija u BiH, obavezujemo se da ćemo istog trenutka: 1. Prestati sa otrovnom nacionalističkom retorikom, 2. Prekinuti sve korupcionističke radnje u institucijama države, 3. Pozvati kompetentne ljude iz oblasti razvoja ekonomije i otvaranja novih radnih mjesta, omogućiti im da rade i ne smetati im ni u kojem pogledu.''

Још сте требали написати да сви људи треба да се воле и да не треба красти и лагати и то би био онако један фин сет општих фраза.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 10:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Apr 2010, 13:23
shoole

Pa naravno da ljudi treba da se vole i da je lose lagati i krasti.
Sad stvarno.
Kongres je u subotu i cim stignem, nadam se u nedjelju, stavljam sto imam na forum.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 13:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Lazna tvrdnja:

mary juana je napisao:
Evo jedne od izjava Peđine stranačke kolegice JaSline Žbanić:

ŽBANIĆ: RS JE NAGRADA ZA GENOCID, KOŠTUNICA ISTI KAO MILOŠEVIĆ (20. juli, 2006, Pincom.info) SARAJEVO - "Za genocid nad muslimanima Srbi su nagrađeni RS-om, ratni zločinci su na slobodi, a ljude se ne tretira kao građane već samo kao pripadnike naroda", rijeći su to sarajevske redateljice...
Da li Peđa s njom dijeli i ove stavove jer dijeli većinu stavova sa Harisom i ostalom multietnićkom kompanijom?

Odgovor:

Pedja Kojovic je napisao:
mary juana

Jasmila Zbanic nije clan Nase stranke, a i da jeste clan imala bi pravo na svoje misljenje.
Ono sto bi je obavezivalo su odluke organa stranke.
Odnos organa Nase stranke prema Republici Srpskoj je jasno izrazen u statutu Nase stranke.

p.k.

I @ mary juana??? Ima li ista na guglu? Ili se spremaju novi "argumenti", a ovo cemo ignorisati?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Limit od 200 postova, koliko se ja sjecam je stavljen , ne zbog likova kao Pedja, vec bas zbog takvih kao ti, tipova koji imaju ego ko kuca, ne znaju argumentovano diskutovati, vec sipaju uvrjede licne prirode lijevo i desno...
Ne svidja ti se tema?
Cemu ulaziti?

Лимит од 200 уписа је постављен као лимит који је неопходан за било ког појединца да би исти добио могућност да пише овде.
И та одредница је важећа за све!
Мене занима (а имам право да ме занима) ко је пустио њега овде са нула постова?
Мадераторима су се очигледно поквариле тастатуре па не могу да искуцају одговор.

Мој его може да буде и као Монт Еверст, јер сам политички образованији и од тебе и од њега заједно, а при том се уопште не борим за билу какву власт за разлику од њега који појма нема о чему пише али пише јер је ето добио тај задатак од своје странке и за разлику од тебе који редовно са времена на време рекламира на овом форуму неке странке.
Скоро је то била нека странка из дијаспоре а ево сад мало изгледа да си променио станачку књижицу.

"Наша странка" има свој сајт (има сајт али нема програм нити зна шта хоће, Којовић хоће европске стандарде али неће европски попис, хоће лап топове за клинце иако је јасно као дан да је то лаж за коју би требало да буде јавно бичован), па нека преко свог сајта одговара људима на питања.

Чисто да разјасним, ја ни са њим и са његовом странком немам проблем али имам проблем када он и његова странка (а и било која друга) почну да искориштавају овај (или било који други) форум у сврхе приватне самопромоције и то за Џ иако ће његова странка да добије медијски простор који је прописан изборним законом и важећи је за све (и не само да ће да добије медијски простор него и паре који се добијају такође из државног буџета).

Зар је заиста потребно да се још неки пионири СДС-а, СНСД-а, СДП-а, СДА, ХДЗ-а, итд, региструју овде и почну сви да нам отврају очи?

Којовићу, како тебе није срамота да се региструјеш и одговараш људима на питања а немаш основно политичко образовање?
Политички си неписмен човече. Уместо што куцкаш овде и смараш масу боље да си узео неку књигу у руке па нешто научио или бар да си узео тај ваш квази политички програм па да си га поправио, јер је очигледно да је написан негде набрзака у паузи између хладног предјела и главног јела или можда док сте чекали да вам конобар донесе трећу туру пића.

А модератори нека пусте и остале чланове форума да пишу овде, па ко хоће нека пише.
Нека се дају иста права свима.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
POTPIS!!! Svaka cast na postu.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 14:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Tvrdnja o 200 postova naprosto nije tacna. Takodje, sigurno imas pravo da te zanima, ali ko je obavezan da ti objasnjava, pogotovo ovako na javno prozivanje? Imas pp, ja sam na sva pitanja uvijek u korektnom roku dobijao odgovore.

Sto se tice ega, od toga vidimo masu, a obrazovanje ne daje nesto puni odraz, barem iz tudjeg ugla gledano, tako da....

Stranacke knjizice i ostale kucine ostavljam drugima, ja svoj izbor volim ciniti svojom glavom, bez predrasuda i vec zacrtanih sablona, a samo idioti ne mijenjaju misljenje, pogotovo ako se prilike "na terenu" promijene... Naslov podforuma je ,koliko vidim Politika, te se ovdje diskutuju stranke, politicka pitanja i slicno... Ti bi o cvijecu i drvecu?

Eto, tvoje misljenje je da ne treba niko iz stranaka da se "samoreklamira" i promovise za DZ, a moje je da treba, s tim da kao Pedja otrpe i daju odgovore na nezgodna pitanja .Kamo srece da svi imaju m..a i da su upola "politicki neobrazovani" kao on, pa da sidju medju obicne smrtnike i odgovaraju ....

I sta cemo sad?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Pedja nije nijedno konkretno pitanje odgovorio!
Samo floskule. :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 14:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
@eror
Što se tiče Jasline, imao sam pogrešnu informaciju, lik je demantovao i šta sad, u čemu je problem?

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 15:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Tvrdnja o 200 postova naprosto nije tacna. Takodje, sigurno imas pravo da te zanima, ali ko je obavezan da ti objasnjava, pogotovo ovako na javno prozivanje? Imas pp, ja sam na sva pitanja uvijek u korektnom roku dobijao odgovore.

То није никаква тврдња већ норма и пропис који је овде понављен више пута управо од оних који су га поставили.

Овде се константно пљује по политичарима, лажу,краду,јебу све о трошку народа, имају протекције овде, преко везе сређују послове онде,итд. А у тим дискусијама и пљувачинама учествују и модератори који затим протекцијом и пркео везе пусте лика да шири страначку пропаганду (по задатку који је добио од странке, ко мисли да он ово ради добровољно тај није нормалан).
Где је крај лицемерству? Ја могу да будем свакакав, али сам бар увек стајао иза својих ставова и речи. Почните и ви мало да стојите, можда нам онда свима заједно крене на боље.

Citiraj:
Eto, tvoje misljenje je da ne treba niko iz stranaka da se "samoreklamira" i promovise za DZ, a moje je da treba, s tim da kao Pedja otrpe i daju odgovore na nezgodna pitanja .Kamo srece da svi imaju m..a i da su upola "politicki neobrazovani" kao on, pa da sidju medju obicne smrtnike i odgovaraju ....

Нека он међу "обичне смртнике" сиђе на неком предизборном митингу па нека тамо одговара "обичним смртницима".

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 15:21 
Pripravnik
Pripravnik

Flavoure-Flave

Ako postoji pitanje koje mi je promaklo ili na koje nisam odgovorio molim vas da ga ponovo postavite i ja cu pokusato odgovoriti.

mary juana

Sto se mene tice sve je ok. Upravo tako, vi pitali, ja odgovorio. Tome i sluzi ovaj forum.

Silvio Dante

Ja ovo radim dobrovoljno i na licnu inicijativu.

p.k.

Poslednji put menjao Pedja Kojovic dana 14 Apr 2010, 16:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ja ovo radim dobrovoljno i na licnu inicijativu.

Наравно.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 16:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Zamoljen sam da upitam....Zašto u izvršnom odboru Naše stranke nema ni jednog Hrvata?

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 16:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Silvio Dante je napisao:
[Чисто да разјасним, ја ни са њим и са његовом странком немам проблем али имам проблем када он и његова странка (а и било која друга) почну да искориштавају овај (или било који други) форум у сврхе приватне самопромоције ]

A ok je da medi otvori 10 000 tema u kojim se veliča aktuelna vlast i pravdaju njeni potezi?
Silvio Dante je napisao:
[А модератори нека пусте и остале чланове форума да пишу овде, па ко хоће нека пише.
Нека се дају иста права свима.
Men's čini da nigdje ne piše da je ovo demokratija......Btw,osim mene sve i jedan moderator se izjasnio negativno o NS....Mislim da nema potrebe da se toliko pljuje po nama.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 17:05 
Pripravnik
Pripravnik

zoka

Spisak clanova Izvrsnog Odbora koji se nalazi na web stranici je zastario.
Od osnivackog kongresa do danas neki ljudi iz IO su presli na druga mjesta ili su otisli u inostrnastvo na studije(Denis Gratz).
Izabrani su novi clanovi. Kad ih kongres potvrdi u subotu i spisak na web stranici ce biti promjenjen.
(Web stranica nam je inace "rak rana").
Medjutim Boris Divkovic je i dalje podpredsjednik stranke i clan IO, dok je Vjekoslav Domjan predsjednik Glavnog Odbora i ekonomskog savjeta stranke.
Nacionalna, regionalna i spolna zastupljenost u IO i drugim organima je nesto o cemu vodimo racuna. Kongres ce u sve organe sada, kada je osnovana i Nasa stranka Republike Srpske inkorporirati i predstavnike iz RS-a tako da ce to biti kako treba, ja se nadam.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 17:06 
Pripravnik
Pripravnik

Zloupotreba privredne manifestacije u cilju sakupljanja jeftinih političkih poena
Wednesday, 14 April 2010
„Ne možemo kazati da smo iznenađeni izjavom predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Harisa Silajdžića, datoj u Mostaru, jer je ona samo jedan u nizu njegovih grubih političkih promašaja i odstupanja od onoga što su nadležnosti i djelokrug državnog vrha. Haris Silajdžić se opredijelio da jednu regionalnu privrednu manifestaciju zloupotrijebi za uskostranačke ciljeve i prikupljanje predizbornih poena, oslanjajući se pritome na ratnu retoriku.

Povodom govora predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Harisa Silajdžića na otvorenju 13. međunarodnom sajma gospodarstva Mostar 2010., te njegove zloupotrebe tog govora u cilju sakupljanja jeftinih političkih poena, član Izvršnog odbora Naše stranke gospodin Srđan Dizdarević je izjavio:

„Ne možemo kazati da smo iznenađeni izjavom predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Harisa Silajdžića, datoj u Mostaru, jer je ona samo jedan u nizu njegovih grubih političkih promašaja i odstupanja od onoga što su nadležnosti i djelokrug državnog vrha. Haris Silajdžić se opredijelio da jednu regionalnu privrednu manifestaciju zloupotrijebi za uskostranačke ciljeve i prikupljanje predizbornih poena, oslanjajući se pritome na ratnu retoriku.

Naša stranka ponovo insistira na tome da pravosuđe mora biti nezavisno i oslobođeno pritisaka iz političkih krugova i instanci vlasti. Izražavamo uvjerenje da je razvijanje dobrosusjedskih odnosa istinski interes Bosne i Hercegovine te da je to okvir u kome se može stvarati prostor i za unaprijeđenje saradnje na polju procesuiranja i kažnjavanja zločina počinjenih u ratu.“

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Znaci po forumu moze da sere ko kako hoce...samo trebada se svidi odredjenom moderatoru. Toliko je bilo price o tih famoznih 200 postova da bi se sada sami posrali na ono sto ste poceli.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Pitanje za Pedju, sta mislite o govoru nase politicke scene ? Eno nedavan istup Harisa a i famozni govori Dodika

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 18:19 
Pripravnik
Pripravnik

frenkie

Politicki govor u javnom prostoru je ispod svakog nivoa i vise od politickih ideja prikazuje kucni odgoj, odnosno, nedostatak istog, kod vecine politicara na BiH sceni.Ne postoji nikakva odgovornost za javnu rijec. Ne zna se ko je gori, politicari ili mediji (Recimo, Avaz).
O psovkama da ne govorim, ali lakoca s kojom ljudi opanjkavaju jedni druge je zaista sokantna. Taj njihov prostakluk i primitivizam " u vrhu" se onda uzima kao standard u zivotu i ljudi ih "imitiraju" tako da su psovke postale osnov komunkacije kako na ulici tako i na radnom mjestu.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 18:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Frenki, eto odgovor u posljednjem postu. Nisam znao da je i Dizdarevic u stranci. Mogao je i ranije uci, a ne tek kada mu je istekao mandat u HK, al ajd. I pitanje za Pedju, sta je sa Trisicem iz bl sto je bio u nadzornom ili izvrsnim odboru. Jos je u stranci ili?

I ovo oko 200 postova, mislim da je jasno zasto je uveden taj cenzus. Radi civilizovane rasprave. Pored Pedje, Clear Shaven isto nema 200, ali on je na politici godinama. A na kraju krajeva, i ja sam upao na politiku kada nisam imao ni 100, jer su obrisani odredjeni postovi sa stare politike i Nitro me je ubacio u spisak jer zna da ne pravim probleme. Dakle nije to nikakvo sveto slovo. A ni demokratija kako Zoka spomenu.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 18:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
Pedja Kojovic je napisao:
Ne zna se ko je gori, politicari ili mediji (Recimo, Avaz).

Ako ćemo realno, tipični predstavnik medija koji obiluje uvredama i ratnohuškačkom retorikom je FTV, a što je najgore to je javni servis za koji svi pa i Srbi koje taj medij naziva agresorima pčaćaju RTV taksu.
btw
Avaz je privatni mediji i može kako hoće, ali ovi javni to ne smiju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]