Citiraj:
Limit od 200 postova, koliko se ja sjecam je stavljen , ne zbog likova kao Pedja, vec bas zbog takvih kao ti, tipova koji imaju ego ko kuca, ne znaju argumentovano diskutovati, vec sipaju uvrjede licne prirode lijevo i desno...
Ne svidja ti se tema?
Cemu ulaziti?
Лимит од 200 уписа је постављен као лимит који је неопходан за било ког појединца да би исти добио могућност да пише овде.И та одредница је важећа за све!
Мене занима (а имам право да ме занима) ко је пустио њега овде са нула постова?
Мадераторима су се очигледно поквариле тастатуре па не могу да искуцају одговор.
Мој его може да буде и као Монт Еверст, јер сам политички образованији и од тебе и од њега заједно, а при том се уопште не борим за билу какву власт за разлику од њега који појма нема о чему пише али пише јер је ето добио тај задатак од своје странке и за разлику од тебе који редовно са времена на време рекламира на овом форуму неке странке.
Скоро је то била нека странка из дијаспоре а ево сад мало изгледа да си променио станачку књижицу.
"Наша странка" има свој сајт (има сајт али нема програм нити зна шта хоће, Којовић хоће европске стандарде али неће европски попис, хоће лап топове за клинце иако је јасно као дан да је то лаж за коју би требало да буде јавно бичован), па нека преко свог сајта одговара људима на питања.
Чисто да разјасним, ја ни са њим и са његовом странком немам проблем али имам проблем када он и његова странка (а и било која друга) почну да искориштавају овај (или било који други) форум у сврхе приватне самопромоције и то за
Џ иако ће његова странка да добије медијски простор који је прописан изборним законом и важећи је за све (и не само да ће да добије медијски простор него и паре који се добијају такође из државног буџета).
Зар је заиста потребно да се још неки пионири СДС-а, СНСД-а, СДП-а, СДА, ХДЗ-а, итд, региструју овде и почну сви да нам отврају очи?
Којовићу, како тебе није срамота да се региструјеш и одговараш људима на питања а немаш основно политичко образовање?
Политички си неписмен човече. Уместо што куцкаш овде и смараш масу боље да си узео неку књигу у руке па нешто научио или бар да си узео тај ваш квази политички програм па да си га поправио, јер је очигледно да је написан негде набрзака у паузи између хладног предјела и главног јела или можда док сте чекали да вам конобар донесе трећу туру пића.
А модератори нека пусте и остале чланове форума да пишу овде, па ко хоће нека пише.
Нека се дају иста права свима.