Čiča iz Rogače je napisao:
upravo tako
a što se njega tiče ovaj video od juče svjedoči koliki im je trn u oku.....dočekao je uvaženu gošću sa svim počastima u svom gradu na otvaranju manifestacije inter agro 2024 a kurva mu se za govornicom na tome "zahvalila "
premotajta na 17:5O
https://www.youtube.com/watch?v=ADv3gqUFl4wПа добро, кад људи из Бијељине и других мјеста Републике Српске имају образа да иду гласати на
локалне изборе у Србију, у мјеста у којима не живе, немамо се ми право љутити на некога из Србије ко би да овдје изјасни своје преференције. Да не причамо о томе да сви наши водећи политичари иду на ноге Вучићу (мислим да једини није ишао председник СДС Милан Миличевић, онда кад су се остали масовно сјатили и утркивали ко ће прије, и Миле, и Јелена и ко све не).
Што се ове уважене даме тиче, већ по носу из "Планете мајмуна" и устима из саобраћајне незгоде, код мене се дисквалификује као озбиљна политичка личност... Вучићевски образац.
А СДС је, чак и овакав, изгледа трн у оку свима... и Америма, који би најрадије да га скроз угасе, и позицији, па ево изгледа их ни Вучић не мирише, као и све што он не може контролисати. Шта би тек било да имају ресурсе да се озбиљно "пободу" на изборима.
Гледам листу за градске изборе СДС, регуларни људи, борци прве категорије, инжењери, сељаци... то је бар но брејнер за гласање, у оваквој конкуренцији и овим околностима. Још се испоставило да знам једну особу са листе, честиту, тим боље.
Што се избора за градоначелника тиче, ближим се одлуци да по први пут у животу поништим листић. На прошлим изборима сам преко воље гласао за Драшка, по наговору, и покајао се. Остаје шанса да ме неко разувјери, али мала. Не видим ко би шта ново могао да понуди. Једни нуде што и до сада, гледати како све пропада у неком њиховом све већем балкан рококо чаушесколиком лудилу, други нуде шминку и лаж, трећи нуде упирање прстом иза ког стоји ко зна чија мутна прича. Додуше, можда ћу гласати за упираче прстом чисто да гласам "против" нечега, кад већ немам "за" кога. Али, тек - можда, пошто ме и они опасно иритирају.