ssaassaa je napisao:
Simpatizer je napisao:
https://www.vecernji.hr/vijesti/snimka-dragan-mektic-srebrenica-republika-srpska-bih-milorad-dodik-1225576/galerija-290909?page=2
Mektic je obicna budaletina, krkan. Kao i oni koje pljuje.
A vece budale od njih su samo partijski vojnici kojih ima i na ovom forumu.
Nažalost sve je tako.
Da se ja ogradim od SDS-a. Nikada nisam, niti cu biti clan ni jedne stranke. Cijeli zivot se borim sam i radim kod privatnika. Ono sto mene inspirise da pisem na temu politike koja mi se gadi u svakom smislu je odvratno licemjerje clanova SNSD-a, kojih je jako mnogo i pisu stvari koje se kose sa zdravim razumom. Treba tu definitivno odgovoriti, jer sutnja je znak odobravanja. Licemjerje i uzdizanja Dodika koji nas je urnisao u svakom smislu, a njima omogucio da nista ne rade i primaju platu koju nisu zaradili, a sve to preko nase grbace (nas koji radimo u realnom sektoru).
Ove godine ce pasti SNSD i ako nista drugo, prestace enormna kradja naseg novca kroz javne nabavke, a za koju se Dodik toliko izvjestio da mu i najveci krimosi na planeti mogu skinuti kapu.
Da iko od nas zna tacan iznos ukradenih para i onih koji se kradu bas u ovom trenutku, mislim da bi svi vec danas izasli na ulice. A onda cemo doci do toga, da li se iz RS islo zbog trenda i klime u Dubaji, ili zbog pljackanja svega sto se opljackati moze. Napadati Mektica i tumaciti sta je rekao, dok je sam Dodik ovo javno rekao na TV-u je bar meni neshvatljivo. Pricaju o Srpstvu a predsjednik mladih SNSD-a je Bosnjak... Ide to toliko daleko daleko da se covjek pita postoji li granica... Po meni je budala ko moze sutjeti na sve ovo, a tice se nas samih.