Citiraj:
Nije MisIbrina nego MisIrbina (Rijec je o engleskinji MIS IRBI)
Jbte, fakat bi trebali izbaciti Branilaca Sarajeva...mislim...komentar ti je

Ali zasto se zestis? Pa uglavnom i jesu vracena STARA IMENA.
znaci 'branilaca sarajeva' je u redu? branilaca od koga? to vjerovatno treba da stoji kao spomenik da srbi, ne do bog, ne pomisle nekad da nisu bili agresori. naziv je idiotski, i samo pokazuje tvoju potpunu nerealnost, tako tipicnu za vecinu novopecenih sarajlija, kao i onih koji imaju prokletstvo da su iz mijesanog braka, pa moraju bosnjacima da dokazuju da su "veci katolici od pape"

jel to za STARA IMENA treba da bude duhovito? sto se onda bunis protiv banjaluke, i tu su STARA IMENA.
no, da damo jos jednu, finalnu analizu demokratije i multietnicnosti u sarajeu po pitanju ulica. evo, skoncentrisacemo se na sami centar : nekada 'vase miskina', sad 'ferhadija'. nekada titova, sad se jedan dio zove 'mula mustafe baseskije'. nekada 'obala stepe stepanovica', sada 'obala kulina bana'. nekada 'ulica jna', sad 'zelenih beretki'. nekada 'petra kocica', sada 'telali'. nekada 'vuka karadzica', sad 'pehlivanusa'. nekada 'drvarska', sad 'sarac ismailova'. nekada 'nikole tesle', sada 'petrakijina'. ma, ja sam siguran da je sasvim slucajno sto su samo nazivi srpskih ulica promijenjeni

inace, ovo je samo strogi centar, sve u krugu sto metara. kad bi nabrajo ostale, ne bi se moglo do prekosutra...
Citiraj:
A za ovo bi mogao dobiti crveni karton od vlastitog premijera

jer je, kako on izjavi Teheran jedan izuzetno lijep grad.
nisam ni mislio da ces moci naci neko suvislo opravdanje zasto se trg u glavnom gradu bosne i hercegovine zove 'teheranski trg'

Citiraj:
Ali ja HOCU, kontas? Nece moje (buduce) dijete uzeti pusku jer ako ubijes jednog covjeka to je kao da si ubio cijeli svijet. U slucaju nove opsade grada (sto je sasvim, ali vjeruj mi sasvim IMAGINARNO)...pa ja imam pasos sa kojim mogu gdje zelim.
A sirina pogleda i moc ispravnog vidjenja vjeruj mi utice na zakljucke o uzrocima...ma ne, tvoje misljenje je najispravnije

sjecam se, nekoliko dana prije 6 aprila 1992, svi po sarajevu govore "rat? ovde u sarajevu? ma nema sanse. to je sve IMAGINARNO. mi se svi volimo, sto godina zivimo zajedno, ma NEMA SANSE, svugdje to moze, al kod nas u sarajevu, jok".
i bijahu u pravu
a to da u bih postoji ogromna mrznja nije samo moje misljenje. to je primijetio i ivo andric i davno predvidio sve. no, i on je budala. za sve su krivi amerikanci

i cetnici, naravno.