banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 20:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 227 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Buducnost BiH
PostPoslato: 06 Mar 2008, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Nije MisIbrina nego MisIrbina (Rijec je o engleskinji MIS IRBI)
Jbte, fakat bi trebali izbaciti Branilaca Sarajeva...mislim...komentar ti je :roll:

Ali zasto se zestis? Pa uglavnom i jesu vracena STARA IMENA.

znaci 'branilaca sarajeva' je u redu? branilaca od koga? to vjerovatno treba da stoji kao spomenik da srbi, ne do bog, ne pomisle nekad da nisu bili agresori. naziv je idiotski, i samo pokazuje tvoju potpunu nerealnost, tako tipicnu za vecinu novopecenih sarajlija, kao i onih koji imaju prokletstvo da su iz mijesanog braka, pa moraju bosnjacima da dokazuju da su "veci katolici od pape" :)
jel to za STARA IMENA treba da bude duhovito? sto se onda bunis protiv banjaluke, i tu su STARA IMENA.
no, da damo jos jednu, finalnu analizu demokratije i multietnicnosti u sarajeu po pitanju ulica. evo, skoncentrisacemo se na sami centar : nekada 'vase miskina', sad 'ferhadija'. nekada titova, sad se jedan dio zove 'mula mustafe baseskije'. nekada 'obala stepe stepanovica', sada 'obala kulina bana'. nekada 'ulica jna', sad 'zelenih beretki'. nekada 'petra kocica', sada 'telali'. nekada 'vuka karadzica', sad 'pehlivanusa'. nekada 'drvarska', sad 'sarac ismailova'. nekada 'nikole tesle', sada 'petrakijina'. ma, ja sam siguran da je sasvim slucajno sto su samo nazivi srpskih ulica promijenjeni :) inace, ovo je samo strogi centar, sve u krugu sto metara. kad bi nabrajo ostale, ne bi se moglo do prekosutra...

Citiraj:
A za ovo bi mogao dobiti crveni karton od vlastitog premijera :D jer je, kako on izjavi Teheran jedan izuzetno lijep grad.

nisam ni mislio da ces moci naci neko suvislo opravdanje zasto se trg u glavnom gradu bosne i hercegovine zove 'teheranski trg' :) :) :)

Citiraj:
Ali ja HOCU, kontas? Nece moje (buduce) dijete uzeti pusku jer ako ubijes jednog covjeka to je kao da si ubio cijeli svijet. U slucaju nove opsade grada (sto je sasvim, ali vjeruj mi sasvim IMAGINARNO)...pa ja imam pasos sa kojim mogu gdje zelim.
A sirina pogleda i moc ispravnog vidjenja vjeruj mi utice na zakljucke o uzrocima...ma ne, tvoje misljenje je najispravnije :lol:

sjecam se, nekoliko dana prije 6 aprila 1992, svi po sarajevu govore "rat? ovde u sarajevu? ma nema sanse. to je sve IMAGINARNO. mi se svi volimo, sto godina zivimo zajedno, ma NEMA SANSE, svugdje to moze, al kod nas u sarajevu, jok".
i bijahu u pravu :)
a to da u bih postoji ogromna mrznja nije samo moje misljenje. to je primijetio i ivo andric i davno predvidio sve. no, i on je budala. za sve su krivi amerikanci :) :) :) i cetnici, naravno.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 22:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2007, 23:02
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Nije MisIbrina nego MisIrbina (Rijec je o engleskinji MIS IRBI)
Jbte, fakat bi trebali izbaciti Branilaca Sarajeva...mislim...komentar ti je :roll:

Ali zasto se zestis? Pa uglavnom i jesu vracena STARA IMENA.

znaci 'branilaca sarajeva' je u redu? branilaca od koga? to vjerovatno treba da stoji kao spomenik da srbi, ne do bog, ne pomisle nekad da nisu bili agresori. naziv je idiotski, i samo pokazuje tvoju potpunu nerealnost, tako tipicnu za vecinu novopecenih sarajlija, kao i onih koji imaju prokletstvo da su iz mijesanog braka, pa moraju bosnjacima da dokazuju da su "veci katolici od pape" :)

BRANILACA SARAJEVA, tacno. A sta ti mislis od koga?
Klingonci su bili na Trebevicu, Spicastoj stijeni, Grbavici i da ne nabrajam?

Ne, potpuno pogresno!
To je spomen da BiH nije sapatom pala i da je Sarajevo prezivjelo.....a ostatak tvog "posta"....ma gadi mi se da polemisem sa tobom jer nakon onog prijasnjeg posta nisi vrijedan slova......

RESISTANCE IS FUTILE!

http://www.youtube.com/watch?v=4n25pdHl ... re=related

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 23:07 
BREAK!!!

Tema je buducnost BiH, i naravno ne mozemo pobjeci od diskusija vezanih i za proslost, ali mi se cini da je ova diskusija otisla skroz u krivom pravcu.

svi smo svjesni da je pocinjeno ono sto je pocinjeno, hajmo se malo skoncentrisati na promjenu tog stanja.

Zasto da ne diskutujemo pitanje "kako se izmiriti i ponovo zivjeti normalnim zivotom?"

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...stanje se menja polako...eto menjaju se nazivi ulica...za pocetak...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 23:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2007, 23:02
nadrealac je napisao:
BREAK!!!

Tema je buducnost BiH, i naravno ne mozemo pobjeci od diskusija vezanih i za proslost, ali mi se cini da je ova diskusija otisla skroz u krivom pravcu.

svi smo svjesni da je pocinjeno ono sto je pocinjeno, hajmo se malo skoncentrisati na promjenu tog stanja.

Zasto da ne diskutujemo pitanje "kako se izmiriti i ponovo zivjeti normalnim zivotom?"

Slazem se.

RESISTANCE IS FUTILE!

http://www.youtube.com/watch?v=4n25pdHl ... re=related

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
BRANILACA SARAJEVA, tacno. A sta ti mislis od koga?
Klingonci su bili na Trebevicu, Spicastoj stijeni, Grbavici i da ne nabrajam?

A ko je bio na Zlatištu i rokao po Grbavici? Čiji su snajperisti bili na Izvršnom vijeću i rokali (opet) po Grbavici? Ko je vršio agresiju na Nedžariće?

Citiraj:
To je spomen da BiH nije sapatom pala i da je Sarajevo prezivjelo

Hm, neko ovde spomenu pomirenje. Bojim se da vi tamo u Federaciji još duuuuuuuuuugo nećete iskreno vjerovati u to, tj. sve dok vam u glavi budu bajke o "herojima", "braniocima", "agresorima s brda" i sličnim stvarima koje su vam stariji pričali uz logorske vatre naložene na sredini sobe od komada namještaja. No, ima vremena da spoznate istinu, samo ako budete otvorenog uma. Za početak, preporučujem vam da pogledate film Život je čudo. Mali, ali vrijedan korak. Moj omiljeni citat iz filma: "Ovo nije moj i tvoj rat. Ovo je rat HULJA!"

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 00:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Tema je dobro skrenula s toka..Vratili ste se staroj praksi. Svaka tema koja potraje duže od 5 strana se vraća na rat.

LOCK!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 227 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Sva vremena su u UTC [ DST ]