banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 06:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 170  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Dec 2012, 02:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
hercegovac27 je napisao:
RainMan je napisao:
Kosovo je prakticno drzava na terenu, imaju autoput Tirana-Pristina, prelaze granicu na licnu kartu.Ono sto mene brine je sta ce biti kad EU zatrazi od Srbije da siptarski kapital od kokaina i heroina pusti u svoju ekonomiju, da siptari mogu lagano da privatizuju i kupuju sta hoce po Srbiji.

Srbija je već rasprodata stranim i domaćim tajkunima tako da Šiptarima ni mrvice ne bi ostale.

Али се зато купују куће по Прешеву, Медвеђи, Бујановцу, Нишу, Краљеву, Куршумлији, итд.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2012, 11:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Silvio Dante je napisao:
hercegovac27 je napisao:
RainMan je napisao:
Kosovo je prakticno drzava na terenu, imaju autoput Tirana-Pristina, prelaze granicu na licnu kartu.Ono sto mene brine je sta ce biti kad EU zatrazi od Srbije da siptarski kapital od kokaina i heroina pusti u svoju ekonomiju, da siptari mogu lagano da privatizuju i kupuju sta hoce po Srbiji.

Srbija je već rasprodata stranim i domaćim tajkunima tako da Šiptarima ni mrvice ne bi ostale.

Али се зато купују куће по Прешеву, Медвеђи, Бујановцу, Нишу, Краљеву, Куршумлији, итд.

Nisam čuo da Šiptari kupuju po Nišu, Kraljevu i Medveđi (gdje ih je još manje nego prije 10 godina) ali znam da je prodato nekih 30 kuća u selima oko Kuršumlije a koja se naslanjaju na opštinu Podujevo. Ta su sela bila u kopnenoj zoni bezbjednosti i praktično su bez stanovništva. Šiptari koji kupuju su oni imućniji a takvi nemaju po desetoro djece. U Prokuplju su čak pokušali kupiti par kuća ali je otkriveno na vrijeme. I da smatram da bi zakon o zabrani prodaje kuća Albancima trebalo da je i dalje na snazi. Kao i u Slobino vrijeme. Za Niš sam čuo da su se fiktivno Albanci prijavljivali i to su ih prijavljivali Srbi s Kosova (ko će kome nego "svoj" svome) u svojim stanovima u Nišu a radi dobijanja srpskih dokumenata. Bio je slučaj u niškoj opštini Merošina.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2012, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
hercegovac27 je napisao:
Silvio Dante je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Nisam čuo da Šiptari kupuju po Nišu, Kraljevu i Medveđi (gdje ih je još manje nego prije 10 godina) ali znam da je prodato nekih 30 kuća u selima oko Kuršumlije a koja se naslanjaju na opštinu Podujevo. Ta su sela bila u kopnenoj zoni bezbjednosti i praktično su bez stanovništva. Šiptari koji kupuju su oni imućniji a takvi nemaju po desetoro djece. U Prokuplju su čak pokušali kupiti par kuća ali je otkriveno na vrijeme. I da smatram da bi zakon o zabrani prodaje kuća Albancima trebalo da je i dalje na snazi. Kao i u Slobino vrijeme. Za Niš sam čuo da su se fiktivno Albanci prijavljivali i to su ih prijavljivali Srbi s Kosova (ko će kome nego "svoj" svome) u svojim stanovima u Nišu a radi dobijanja srpskih dokumenata. Bio je slučaj u niškoj opštini Merošina.

Moze biti da si u pravu, ali do mene su dosle neke informacije da su poceli da kupuju nekretnine po Nisu i niskoj opstini. Kursumlija takodje.

Posebno bi ovde naglasio Bujanovac. Znaci oni uvek u svojim pricama spominju Presevo, Medvedju i Bujanovac a dominantna vecina su samo u Presevu. U Medvedji ih ima vise ali ima i Srba a u Bujanovcu su u manjini.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2012, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
куршумлију сам веч отписао, нажалост.
да нешто ураде око ниша? нема шансе.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2012, 22:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Dodik
Sever treba pripojiti Srbiji, a jug priznati kao nezavisnu državu Kosovo.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... dve-drzave

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2012, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka

Stubborn je napisao:

Riječ je o selima južno od Kuršumlije koja su napuštena uslijed ranijih napada sa Kosova jer je nakon potpisivanja Kumanovskog sporazuma kopnena zona bezbjednosti bila mnogo šira i nije bilo u toj zoni ni vojske ni policije Srbije i Šiptari su mogli neometano upadati iz smjera Podujeva. Vojska Srbije je upravo na prelazu opština Kuršumlija i Merdare postavila vojnu bazu Jug. Danas mislim da ne postoji kopnena zona bezbjednosti. U samoj Kušumliji nema Šiptara. Mislim da bi za koju godinu moglo doći do pražnjenja Kosova u smjeru Albanije jer Kosovo, nakarada od države ne funkcioniše nikako dok s druge strane Albanija kakva god bila za Albance s Kosova je svakako privlačnija. Albanija je grohnula kada je u pitanju natalitet! Manje od hiljadu Albanaca živi u Medveđi jer veći dio njih koji su 1999. otišli na Kosovo nisu se vratili.

Upravo sam vidio rezultate popisa iz 2011. za opštinu Medveđa. Tamo piše da je ukupan broj stanovnika 7438 a od toga 6429 su Srbi. Albanaca ima 527.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2012, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka

Doduše Albanci su u jednoj mjeri i bojkotovali popis u Bujanovcu i Preševu. U Medveđi ih je očito više izašlo ali ukupan broj u Medveđi je ionako oko hiljadarke.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 01:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
hercegovac27 je napisao:
Stubborn je napisao:

Riječ je o selima južno od Kuršumlije koja su napuštena uslijed ranijih napada sa Kosova jer je nakon potpisivanja Kumanovskog sporazuma kopnena zona bezbjednosti bila mnogo šira i nije bilo u toj zoni ni vojske ni policije Srbije i Šiptari su mogli neometano upadati iz smjera Podujeva. Vojska Srbije je upravo na prelazu opština Kuršumlija i Merdare postavila vojnu bazu Jug. Danas mislim da ne postoji kopnena zona bezbjednosti. U samoj Kušumliji nema Šiptara. Mislim da bi za koju godinu moglo doći do pražnjenja Kosova u smjeru Albanije jer Kosovo, nakarada od države ne funkcioniše nikako dok s druge strane Albanija kakva god bila za Albance s Kosova je svakako privlačnija. Albanija je grohnula kada je u pitanju natalitet! Manje od hiljadu Albanaca živi u Medveđi jer veći dio njih koji su 1999. otišli na Kosovo nisu se vratili.

Upravo sam vidio rezultate popisa iz 2011. za opštinu Medveđa. Tamo piše da je ukupan broj stanovnika 7438 a od toga 6429 su Srbi. Albanaca ima 527.

ulaze siptari sa kosova i seku sumu oko kursumlije, ove jajare u beogradu im ne smeju nista jer ih stiti amerika i Eu.Siptari imaju zastitnike na zapadu i na balkanu prave veliku albaniju.Trenutno imaju dve drzave a kako stvari stoje, makedonija je sledeca.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2013, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Дакле, Николићу нису дозволили да посјети Космет! Он њима рече, ја нећу да идем кад су га већ откантали! Па може ли бити јадниј(е)и?

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2013, 23:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Može.Danas su ga otkantali sa Kosova,sutra iz Vojvodine i Sandžaka

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 00:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
Gocias je napisao:
Дакле, Николићу нису дозволили да посјети Космет! Он њима рече, ја нећу да идем кад су га већ откантали! Па може ли бити јадниј(е)и?

hahahah ma strašno, šta sve nećemo čuti i vidjeti u toj zemlji paradoksa zvanoj srbija

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 07:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/282506/Srbima-sa-Kosova-nudim-zivot-u-RS

А шта тек рећи на ово???
Даће им Додик земљу да саграде имања!!!!

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 08:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Juče sam rekao da me više političke budaleštine ne dodiruju i imun sam na njih.
Imam osjećaj da smo svi kao društvo u fazi kuvane žabe.Dugo vremena nas političari kuvaju,tako da sve ono što je prije par godina bilo nezamislivo,danas se servira kao neminovno i jedino ispravno.

http://sh.wikipedia.org/wiki/Sindrom_kuvane_%C5%BEabe

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 10:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jebalo majku pa ni ovim izbjeglicama koje su već u RS nisu rješeni stambeni problemi,a on priziva nove.....

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Nešto kao Rašine priče kako će svaki borac dobiti šume, zemlje i slično...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 12:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa dobro...ipak su borci dobili nešto od države....ono što visi preko dvoje....

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Сву шупљу је већ продао у РС, сада треба покушати са новом публиком (да не кажем овцама). Надам се да ће га наши сународници с Косова послати на једно мјесто гдје и припада!

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 16:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Sinny je napisao:
http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/282506/Srbima-sa-Kosova-nudim-zivot-u-RS

А шта тек рећи на ово???
Даће им Додик земљу да саграде имања!!!!

Imaćemo favele oko BL od kartonskih kutija i lima, jbt pa naši bijednici žive u kolektivnim objektima skoro 20 godina a on bi uvozio još bijede??? :confused2: Ne vjerujem da će ići u Berkoviće, Sokolac i Bratunac...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 18:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
spijo je napisao:
Dodik

Samo uz nezavisnost Rs
Plus 1km oko vecine srpskih manastira i crkvi ostalo preseliti u Sr.b i Rs

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 21:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

no_pasaran je napisao:
spijo je napisao:
Dodik

Samo uz nezavisnost Rs
Plus 1km oko vecine srpskih manastira i crkvi ostalo preseliti u Sr.b i Rs

Vrlo je vjerovatno da ćemo vrlo brzo imati temu"Vojvodina,daljni tok"

http://issuu.com/judithoppenheimer-trum ... =%23222222

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 170  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]