banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 12:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2310 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 116  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: SNSD
PostPoslato: 05 Mar 2015, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Ја мислио зајебанција...

Slika

Slika

http://istinito.com/index.php/aktuelno/ ... sds-a.html

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Watergate: Epizoda Skelani :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 19:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne prijavljujte cara! :D

Meni je ovo toliko simpaticno,da bih mu smjesta vratio i telefon,a pogotovo da ne pomisljaju o nekoj prijavi....!!!

Pogotovo sto znam koliko su u 90% slucajeva sterilne i dosadne diskusije na tim sastancima,cak i onima koji sjede i involvirani su,onda pogotovo nekome sa strane ko ima volje i da prisluskuje to-odajem svako moguce priznanje :lol: :lol:

legenda! 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 19:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A luda covjeka... A sta da ga je neko pozvao dok ovi sastance :lol:

P.S. Koliko god ovo bilo smjesno, ja ocekujem narednih dana neki zesci gaf od strane SDSovaca... Tradicija se mora ispostovati :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Čuj, šta, pa neko bi se javio :lol:

Al' što je zamaskir'o fon mušemom na stolu :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 20:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da bih u potpunosti docarao potpuni besmisao ovakvih prisluskivanja,evo sta je mogao cuti recimo neko vece na nasem sastanku,da je nama podmetnuo mobitel.....(dok bjesnim jer ne mogu gledati kosarku zvezda-partizan,jer sam mislio da ce biti nesto vaznije :angry4: )

prva tacka....8.mart....

drage nase koleginice,stranka je odlucila da na jedan lijep nacin zajedno obiljezimo ovaj datum...

-ok...a koliki ste nam budzet obezbjedili za to,od toga mi zavisi da procjenim i kakve je prirode hapening,i sta cu obuci i sve ostalo?......

-100 maraka!!

- :( :(

(neko iz mase) pa za 100 maraka se ne moze ni glupi karanfil kupiti svakoj!!

-dobro,ima se koliko se ima,mozemo mi muskarci kupiti materijal za recept...a da zene naprave kolace

-EKSPLOZIJA "Pa sta nas uopste zovete ako cemo u kuhinji provesti sate i sate!!!!"

drugu i trecu tacku necu ni pominjati,ali samo cu reci da sam odglumio da mi zvoni mobitel i izasao,kad sam vidio da se sestoro prijavilo da prica o necemu sto uopste nije na dnevnom redu :lol:

I tako jedno sat vremena,mozete zamisliti moju glupu facu.....ja gledam na sat,dolazim na +18 za Partizan kuci....

Zato,ovom caru treba odati priznanje,a ne prijavljivati ga...!!

PS Nemojte pomisliti da je stalno ovako :lol: :lol: ...Ali u ovim "neizbornim godinama"-uglavnom! 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 20:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Lakše je tako :)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Rajkan gostuje na Pinku bih

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 22:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Je l' kod Hršuma?

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Aha....veli da mu je najteže birati kulturne riječi na ovako renomiranoj televiziji

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 00:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
"BiH treba postati članica NATO, ne samo zbog činjenica što nam to garantuje unutrašnju stabilnost ili što nam je potreban `bezbjednosni kišobran`, već i zbog toga što će BiH, prilagođavanjem standardima i vrijednostima koje zagovara NATO, postati savremena zemlja, u kojoj je demokratija, vladavina prava i poštivanje ljudskih prva trajna kategorija", rekla je Babićeva na brifingu o NATO integracijskom procesu BiH.
Ona kaže da će BiH članstvom u NATO postati zemlja sa malim i moderno opremljenim oružanim snagama kojima dominira demokratski nadzor i koja će saradnjom sa susjedima izgrađivati svoju trajnu bezbjednost i aktivno doprinositi stabilnosti regiona, a samim tim nedjeljivosti evroatlantskog područja mira i bezbjednosti.
Babićeva je naglasila da su u NATO integracijski proces trenutno uključene sve institucije u BiH, a da je Ministarstvo inostranih poslova BiH preuzelo mjesto lidera u ovom procesu.
Prema njenim riječima, od ulaska BiH u NATO program Partnerstvo za mir u decembru 2006. godine, učinjeno je mnogo na dostizanju standarda neophodnih za članstvo u ovoj političko-vojnoj organizaciji.
Ona je podsjetila da su Oružane snage BiH učestvovale u ISAF misiji, NATO trening misiji u Avganistanu, a da se pripremaju za učešće u post ISAF operaciji, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova BiH.
"BiH učestvuje u globalnoj koaliciji u borbi protiv ISIL-a. U okviru toga do sada je donesen zakon o učešću građana na stranim ratištima, a BiH je donirala iračkim oružanim snagama određenu količinu municije i naoružanja", navela je Babićeva.
Brifingu je prisustvovalo 18 pukovnika američke vojske koji pohađaju Vazduhoplovni koledž SAD.

Citiraj:
Ana Trišić-Babić: Mjesto BiH je u NATO integracijama ...
http://www.nezavisne.com/.../Ana-Trisic-B...
Translate this pageNezavisne novine

Jun 5, 2014 - Ana Trišić-Babić: Mjesto BiH je u NATO integracijama. Ako BiH ne pronađe svoje mjesto u širem geopolitičkom mehanizmu, ona će sigurno biti ...
Ana Trišić-Babić: BiH bi imala velike koristi od NATO-a ...
http://www.nezavisne.com/.../Ana-Trisic-B...
Translate this pageNezavisne novine

Jun 23, 2013 - BiH bi imala velike koristi od članstva u NATO savezu, tvrdi Ana Trišić-Babić, zamjenik ministra spoljnih poslova BiH i predsjednik Komisije za ...
Ana Trišić – Babić: BiH je u “zoni sumraka”, izlaz je u NATO-u
http://www.glassrpske.com/...dana/Ana-T ... c...NATO...
Translate this page

Jul 9, 2013 - Sarajevo - Zamjenik ministra spoljnih poslova BiH i predsjednik Komisije za NATO integracioni proces Ana Trišić-Babić upozorila je u ...
Ana Trišić-Babić: Ja sam za NATO, a Dodika pitajte lično ...
http://www.klix.ba/.../ana-trisic-babic ... /140314030
Translate this page

Mar 14, 2014 - Ana Trišić-Babić: Ja sam za NATO, a Dodika pitajte lično ... Ana Trišić-Babić, neposredno prije njenog povratka u Sarajevo dala je ekskluzivni ...
Zamjenica ministra vanjskih poslova BiH Ana Trišić-Babić ...
mvp.gov.ba/.../saopstenja/?id...
Translate this pageBosnia and Herzegovina

Jan 23, 2015 - Zamjenica ministra vanjskih poslova BiH Ana Trišić-Babić održala govor na ceremoniji primopredaje statusa kontakt-ambasade NATO za BiH ...
BiH u NATO - Sigurnost za sve | BIH – NATO
https://bihnato.wordpress.com/
Translate this page

Nov 12, 2014 - Zamjenica ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Ana Trišić-Babić sastala se s zapovjednikom NATO štaba u BiH brigadnim ...

:confused2:

Da li je ova žena normalna? Da li nju NATO plaća ili građani ove države?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 00:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Чекај, јел сад СДС треба да добије мјесто министра вањских послова? Ето прилике да се ситуација среди. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 00:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne to mjesto pripada PDP.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 00:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Па добро, исти ђаво, коалиција за промјене. Ето нек мјењају. :D

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 00:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja Šreka doživljavam kao tehnokratu.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2015, 19:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Citiraj:
Bivši zamjenik ministra finansija Bosne i Hercegovine Fuad Kasumović otkrio je u intervjuu za novinsku agenciju Patria da je državni ministar finasija i trezora BiH Nikola Špirić uzeo 2,5 mliona KM teško mito od biznismena Ilije Studena, i to u vrijeme dok je bio predsjedavajući Savjeta ministara BiH.

http://www.rtvbn.com/336087/Spiric-uzeo ... 25-miliona

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2015, 19:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hm, nije li parlament nadlezan za ukidanje carina?
Jopet Patria i jopet zli i pokvareni Srbi :D

Sto Spirketa samim po sebi ne cini olicenjem postenja :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2015, 19:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A evo i jednog komentara sa BNTV (dok se ne ukloni) 8)

Spoiler:
Citiraj:
Bravo za BN,ova mediska kuća zaista objektivno i nepristrasno obavještava javnost. Onu istu javnost koja će zbog javnog i ne utemeljenog prozivanja Ilije Studena ostati bez posla. Taj čovjek zapošljava oko 500 radnika u Šećerani i Bimalu . Taj Ilija Studen je već najavio smanjenje investicija u BiH. Da li je BN i kojekakvi Kasumovići dovoljno stručni i kompetentni da utvrde da li je rafinisani šećer sirovina ili gotovi proizvod. Da li je to politika ekonomskog oporavka koju sprovodi SDS uz pomoć BN televizije. Ovde se jasno i potpuno demagoski kaze da je budžet ostećen za 60 miliona. Pa ko vam garantuje da bi se taj šećer i uvezao pa samim tim i proizvodio u Brčkom da nije bilo tih povlastica.Da nije bilo tih povlastica ne bi bilo ni radnih mjesta. To mozete provjerit i danas . Šećerana je za poslednji mjesec dana otpustila više desetina radnika a ostali su na čekanju. Mi kao država moramo se okrenuti realnim zahtjevima privrede a jedan od zahtjeva jesu podsticajne mjere privrednim subjektima. To je svagdje u svijetu pozdravljeno samo kod nas se naziva kriminalom. Pozivam BN da se više okrene promovisanju privrednih potencijala kao i mogućnosti unapređenja poljoprivredne proizvodnje jer je Bimal i Šećerana mjesto gdje mogu plasirati svoje proizvode, umjesto što sa Bošnjačkim političarima organizuje linč na Dodika.

Nema crno bijelog svijeta.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2015, 19:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Citiraj:
Radojičić nije prisustvovao današnjoj sjednici GO SNSD, a predsjednik stranke Milorad Dodik to je prokomentarisao riječima: nije važno što jedan član nije bio prisutan.

Slika
Citiraj:
On je naglasio da je SNSD na poziciji čuvanja ustavnog poretka u BiH i Dejtonskog mirovnog sporazuma, te da će ova stranka imati dovoljno kapaciteta i institucionalne volje da se suprotstavi svakoj zloupotrebi i urušavanju ustavnog poretka u BiH.

Upitan da prokomentariše zašto ni ovoj sjednici Izvršnog odbora Glavnog odbora SNSD-a nije prisustvovao potpredsjendik stranke Igor Radojičić, Dodik je prokomentarisao:

"Idite kod Igora kući, pa ga pitajte zašto nije došao. Zašto mene pitate to? On je važan član naše stranke koji je mnogo uradio za nju, pogotovo u gradskom odboru SNSD-a. Juče sam razgovarao sa Radojičićem. Nemamo nekih teških pitanja, ali on ima određena neslaganja sa nekim postupcima u vezi sa formiranjem vlasti na nivou BiH i u tom pogledu ima svoje stavove", rekao je Dodik i naveo da neće biti nikakvih isključenja iz SNSD-a, posebno ne ljudi iz najviših organa stranke.

Lider SNSD-a je ponovio da glasanje potpredsjednika SNSD-a Nade Tešanović za deklaraciju koju je Hrvatski narodni sabor usvojio, a kojom se traži reorganizacija BiH, nije važno što se tiče SNSD-a i da ne pravi nikakve obaveze prema ovoj stranci.

"Njeno glasanje nije načinilo SNSD-u nikakvu moralnu ili političku obavezu", zaključio je Dodik.

Odgovarajući na pitanje novinara o bjekstvu Mileta Radišića, koji se prije tri dana trebao predati na odsluženje trogodišnje zatvorske kazne, Dodik je rekao da je to u nadležnosti sudova i policije.

“Neprimjereno je da se meni postavljaju takva pitanja. Zašto mene pitate za Radišića, nisam ja nadležan za njega? Pokušavate da napravite negativnu sliku o sudstvu RS. Vlast nema nikakav uticaj na sudski sistem u RS”, kategoričan je Dodik.

Izvor: Agencije

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2015, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vjerovali ili ne, u Bileći smjenjen direktor Doma zdravlja, a obrazloženje loši rezultati na izborima. :confused2:

Slika
Citiraj:
Članovi Glavnog odbora SNSD-a družili su se danas u restoranu “Mala stanica” u Banjaluci, a sudeći prema atmosferi koja je vladala za stolom, demantovali su špekulacije o raskolu u vrhu ove stranke.

Lider SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednik Igor Radojičić i drugi funkcioneri stranke iz najužeg rukovodstva, Nikola Špirić, Nebojša Radmanović i Željka Cvijanović, uz ručak su razmjenili stavove o aktuelnoj situaciji.

Reporteru Pressa su nakratko dopustili da ih fotografiše, te nastavili druženje u opuštenoj atmosferi.

Pozdrav, glatki!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2310 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 116  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]