banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 09:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 385 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Nov 2012, 00:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Ajde sad jos malo da se istresamo, bojkotujemo hrvatske proizvode, pravimo srpski Mosad, isl, pa za 2-3 cemo sve lijepo da zaboravimo i idemo dalje...na ljeto u Hrvatsku...

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 00:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Ajde Hercegovac, nemoj dramiti - nece se nista promíjeniti - oni ce sad malo slaviti i to je to - nabijace nam rogove po medijima i forumima, porusice par spomenika, isarati ostale sa velikim U i to je otprilike to.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 00:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Rivaldinho je napisao:
Teško da je nesposoban, on je možda i jedini od tih naših oficira kojima su i pojedini Hrvati odali priznanje, ali da je bolesnik jeste. Šta nam napravi sa Srebrenicom, crni Mladiću...

Šta hoćeš da kažeš ovim postom? Ne zezam, ozbiljno pitam. :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 00:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
evo sta kazu sudije koje su glasale protiv oslobadjajuce presude
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=660934

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 00:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Danny ^_^ je napisao:
Rivaldinho je napisao:
Teško da je nesposoban, on je možda i jedini od tih naših oficira kojima su i pojedini Hrvati odali priznanje, ali da je bolesnik jeste. Šta nam napravi sa Srebrenicom, crni Mladiću...

Šta hoćeš da kažeš ovim postom? Ne zezam, ozbiljno pitam. :wink:

Pretpostavljam da misli na to da je Mladic taj koji je to naredio,navodno iz osvete u potpunom nervnom rastrojstvu zbo smrti,samoubistva,kcerke Ane u Beogradu za ciju smrt je dugo kruzila glasina da je djelo muslimanske tajne sluzbe nakon procjene da je to karika na kojoj ce Mladic puci....

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 00:34 
Stara kuka
Stara kuka

ssaassaa je napisao:
evo sta kazu sudije koje su glasale protiv oslobadjajuce presude
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=660934

sve manje vjerujem u ta izdvojena misljenja,mozda sam teoreticar zavjere....tako i Antoneti izdvaja redovno misljenje za Seselja a Vojo dobija po usima....tako i ovo...izdvojili misljenje i ko nas jebe....kao eto zamalo

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 00:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
krol2 je napisao:
Javno i iskreno kazem,do danas sam bio ponosan a od danas mi je zao sto ni jednom civilu ni jednom jedinom ratnom zarobljeniku kojeg sam se docepao ili zarobili vojnici pod mojom direktnom komandom nije falila ni dlaka sa glave.Mozda bi bilo bolje da sam sve pobio i mozda se ne bih ovako jadno i ponizeno osjecao.

glupo meni da uopste komentarisem, ali moram...
zar to nije ponos jednog vojnika, te vojnicke casti, postenja i herojstva?
imas momenat u zivotu da upravljas sa desetinama/stotinama tudjih zivota, a ipak ostanes dosljedan uvjerenjima i toj vojnickoj casti...
zasto se jadno i ponizeno osjecati zbog necega na sta ne utices?
iako sam uvijek bio protiv tih zavjera da eto nas cijeli svijet mrzi i te price, sad vidim cinjenicno stanje koje kaze da je preko 90% osudjenih u hagu s nase strane... ti njihovi generali su oslobodjeni, nemamo osnova da pljujemo po njima i tacka...
ali opet, ko jebe hrvate i sta mi sad imamo s tim? nista, oni svoj zivot, mi svoj... 250 000 ljudi je dobrovoljno napustilo domove i otislo iz hrvatske jer nije prosperitetna (rijeci haskog tribunala)...

i ofm je stvarno ponekad u pravu... ko jebe srbe, sami smo sebi krivi... kad imamo priliku ne iskoristavamo je...
znaci mi nista nismo uradili povodom 80 000 - 700 000 (cifre o kojima se raspravlja na forumu), a cijeli svijet zna za 8 000 (bosnjacke cifre)... cak i svoj dan imaju u new york-u... a koliko amerikanaca/engleza/njemaca zna za jasenovac?

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 00:40 
Stara kuka
Stara kuka

Braneee je napisao:
zar to nije ponos jednog vojnika, te vojnicke casti, postenja i herojstva?

e upravo zato sto su mi se posrali na taj ponos.....da sam to naredio ili sam uradio bar bih znao zasto nas sve skupa tako maltretiraju i moralno kasape

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 00:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Timotic je napisao:
Ajde sad jos malo da se istresamo, bojkotujemo hrvatske proizvode, pravimo srpski Mosad, isl, pa za 2-3 cemo sve lijepo da zaboravimo i idemo dalje...na ljeto u Hrvatsku...

Ti vjerovatno i hoćeš ali ja znam da neću. Sa Hrvatskom i sve što počinje pridjevom hrvatski ja sam nakon ove presude završio za sva vremena. Večeras sam išao i do te mjere što sam neke svoje prijatelje Hrvate koje poznajem desetak godina a koji su na fejsu veličali oslobađanje zlotvora (od strane onih od kojih sam to najmanje očekivao) prekrižio jednom zauvijek.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 00:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
hercegovac27 je napisao:
prekrižio

kad si vec tako opako krenuo, onda si ih mogao i prekrstiti..

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 00:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
I ja sam danas jednog idiota otfikario sa liste

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 00:57 
Stara kuka
Stara kuka

laoce je napisao:
Ajde Hercegovac, nemoj dramiti - nece se nista promíjeniti - oni ce sad malo slaviti i to je to - nabijace nam rogove po medijima i forumima, porusice par spomenika, isarati ostale sa velikim U i to je otprilike to.

Lako je palamuditi iz Beča!

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 00:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Pa vise je hrvata kod njega nego kod tebe tu u sarajevu

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 01:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ајде да су ми јасни разлози зашто су ослобођени (мајку му, нису их ни осудили за оно времена што су провели у затвору) али није ми јасно шта српски народ сад треба да уради? Да ли да једноставно искључимо из стварности све што се догодило, јер очигледно се догодило све најгоре или да опет тучемо главом у зид док нам не прилијепе још неку шамарчину?

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 01:00 
Stara kuka
Stara kuka

mandrak je napisao:
I ja sam danas jednog idiota otfikario sa liste

Kod mene su troje odletili! Jednu svoju dobru koleginicu s faksa koju poznajem već 12 godina sam upravo izbrisao!

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 01:01 
Stara kuka
Stara kuka

Gocias je napisao:
Ајде да су ми јасни разлози зашто су ослобођени (мајку му, нису их ни осудили за оно времена што су провели у затвору) али није ми јасно шта српски народ сад треба да уради? Да ли да једноставно искључимо из стварности све што се догодило, јер очигледно се догодило све најгоре или да опет тучемо главом у зид док нам не прилијепе још неку шамарчину?

Eto laoce bi najradije zaboravio kao da se ništa nije ni dogodilo.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 01:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
hercegovac27 je napisao:
Ja bih uskoro mogao biti u problemu. Naime prokleti službeni put je obavezan a ide se pogađate u lijepu njihovu i to na čak tri dana. Meni se ne ide ni na sat vremena a kamoli na 72 sata. Gledaću da vidim kako da se izvučem!

Ajde ne prdi, kad možeš živjeti u Sarajstanu, možeš otići i u HR, pa zar nisu oslobodili i onog srbijanskog turčina Sefera, koji nam sada kao prijeti da će nas po kratkom postupku i da će u BL razviti najveću zastavu armije BiH ikad, ne samo njega već svakog muslu koji je otišo do Haga.
Prema tome ili preseli u RS ili ne seri, uostalom imaš i Istočno Sarajevo u kojem možeš rentati stan, ako si se već uvalio u institucije BiH ili kako Srbi vole to pogrešno da zovu "zajednički organi" :lol:

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
hercegovac27 je napisao:
Citiraj:

Ti vjerovatno i hoćeš ali ja znam da neću. Sa Hrvatskom i sve što počinje pridjevom hrvatski ja sam nakon ove presude završio za sva vremena. Večeras sam išao i do te mjere što sam neke svoje prijatelje Hrvate koje poznajem desetak godina a koji su na fejsu veličali oslobađanje zlotvora (od strane onih od kojih sam to najmanje očekivao) prekrižio jednom zauvijek.

slican slucaj kod mene na FB, pa bar se mogu suzdrzati ... rodjeni ljudi ovdje u BL, imaju na listi prijatelja dosta Srba ...vjerovatno frustracije sto su istjerani odavde .. ali ni mi ne ostajemo duzni, dzaba se nervirati samo .. al eto.

Poslednji put menjao 404_forbidden dana 17 Nov 2012, 01:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

Stara kuka
Stara kuka

mandrak je napisao:
Pa vise je hrvata kod njega nego kod tebe tu u sarajevu

Sva sreća! Doduše ako bi u Austriji pravili sranje najebali bi jer su i tamo u manjini.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 01:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
hercegovac27 je napisao:
laoce je napisao:

Lako je palamuditi iz Beča!

A ti se bas usro, jel? Eto ti nase cuvene hrabrosti. Pozivas na ubistva i slicno, a sam ne smijes pomoliti nos u Hrvatsku. Usput, nisam u Becu, ali to nije bitno. Bio sam ove godine u Krajini i icicu u Hrvatsku kad god mi to padne na pamet, ja se nemam cega bojati. A ako mi se ne bude dalo - necu nikad ici, ali nemam namjeru da se zbog politike skrivam i nesto izbjegavam.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 385 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]