banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 21:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1021 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Apr 2013, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
@Milanko
Sto ti ne bi, ka cojek, osnovao taj jebeni LPD u RS pa da ti se pridruzimo.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 11:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
ako zelimo da imamo neke partnere onda trebamo barem minimum stvari pocistiti ovdje da se vidi da nesto radimo bilo sta.

ja se sa ovim slazem 100%. ali to nije ni blizu onoga sto dveri predlazu. iz intervjua je sasvim jasno da oni misle na nekakve nase tradicionalne saveznike koji ce nam pomoci da u nasu korist rijesimo problem "lazne drzave kosovo". potpuna ludost.

Citiraj:
Sto se tice cirilice prije svega ti si rekao da Dveri "tjeraju" ljude da pisu cirilicom pa sam ti iznio zvanicni stav nakon cega si ti evo sada napisao da se sa vecinom slazes po ovome tekstu gore moze reci da "se zalazu" da se pise cirilicom ali ne i tjeraju jer tjerati na nesto i zalagati se za nesto su dva razlicita svijeta

gledao sam intervju u kojem je ova budaletina govorila kako "zahtijeva" da cirilica i latinica budu ravnopravni, i da to sada nije tako. s obzirom da su, pretpostavljam, po zakonu oba pisma jednaka, u smislu da je svako slobodan da pise pismom kojim zeli, ja stvarno ne znam kako drugacije protumaciti to "zahtijevanje" nego kao tjeranje da se cirilica vise koristi. mislim, ako ti imas neku drugu teoriju kako da dva, po zakonu ravnopravna, pisma napravis JOS RAVNOPRAVNIJIM, volio bi da je cujem...

Citiraj:
1)Da pokazem da danas i dalje postoje pritisci i to otvoreni na srbe tamo gdje su manjina da se odreknu svoje slobodne volje da pisu kako oni hoce nebitno da li 90 % srba tamo pise latinicom ali ono 10 % sto zeli da pise cirilicom ne smije biti sikanirano ni maltretirano.

cekaj, polako, pa zar nije to ta volja vecine o kojoj dveri govore? zar stanovnistvo hrvatske ne cini preko 90% hrvata? mozda oni pronalaze cirilicne natpise na ulicama uvredljivim, mozda se to protivi njihovoj religiji i moralu? zasto bi hrvati trebalo da gledaju cirilicne natpise po svojoj drzavi ako ih nalaze uvredljivim? nek srbi u svojoj kuci pisu cirilicom, niko im ne brani, ali ne smiju to javno da promovisu.
primjecujes li kako je "volja vecine" zajebana stvar? ako su "prava manjine" nesto sto se nama ne svidja, onda cemo to da upakujemo kao "nasilje manjine nad vecinom". ako su "prava manjine" nesto sto nam se svidja, e pa onda cemo to da podvedemo pod "slobodnu volju" i bice nam puna usta optuzbi na racun fasisticke vecine koja "sikanira i maltretira" jadnu manjinu. e pa to tako ne ide...

Citiraj:
2)Da niko nije reagirao na ovo bas niko sto je jos gore sutra ce se isto reci u Crnoj Gori,Federaciji i sta je dalji korak fizicko maltretiranje?

ja ti mogu pronaci podosta tekstova cak i hrvatskih novinara (opet boris dezulovic, predrag lucic i jos neki) u kojima se itekako reaguje na te maloumnosti koje su ispricane na tom mitingu krezubih "branitelja"

Citiraj:
Dveri se ne zalazu za centraliziranu drzavu nego upravo suprotno dakle dezinformacija.

ja sam rekao da se oni zalazu za jaku centralnu vlast. ako treba, mogu i da ti tacno navedem od koje do koje minute je psihopata o tome govorio u gornjem intervjuu.

Citiraj:
u ostalom moze se oko neke bitne stvari raspisati i referendum pa kako narod kaze a to je demokratija vrlo daleko od fasizma.

da ne komentarisem previse, da, upravo je to fasizam, odnosno tacka nakon koje demokratija prerasta u fasizam, to jest kad vecina smatra da ima pravo da krsi ustavna prava manjine, samo zato sto je VECINA.
uostalom, da se vratimo na pricu gore, zasto onda u hrvatskoj ne raspisati referendum o tome da li dozvoliti dvojezicne natpise ulica u bilo kom dijelu hrvatske ili ne? zar nije i to demokratija?

Citiraj:
oni mogu da kazu sta oni smatraju moralnim/nemoralnim a sa druge strane na narodu je da to odobri ili ne odobri.

opet ulazimo u "prava vecine vs. teror vecine", ali ovde se cak ne radi ni o tome. zveri ne smatraju da narod treba da odobri ili ne odobri nesto. oni cak nisu ni rekli "hajde da pitamo narod sta misli o farmi i velikom bratu, pa ako vecina misli da je to nemoralno, onda da se to ukine". ne, oni zahtijevaju ukidanje svega toga i kazne za one koji su emitovali te programe. oni ne spominju nikakvog odobrenja od strane naroda. a sve to baziraju na 150 000 glasova koje su dobili, dakle na oko 1% gradjana srbije koji su glasali za njih.

Citiraj:
Ako smatras da ovo gore ne moze da utice na moralni razvoj maloljetnih lica

rekao sam ti vec, mogu da ti nadjem 50 primjera maloljetnih ubica koji su inspiraciju nasli u filmovima, muzici, religiji, nacionalizmu, ali ne sjecam se ni jednog primjera da je neko nesto uradio zato sto je to vidio u velikom bratu. a jesu li dveri trazile da se ukine religija, metal muzika, filmovi itd? prema tome, da oprostis, nemoj da palamudis o zabrinutosti za mentalno zdravlje maloljetnika, nego budi posten - reci da se tebi VB i farma ne svidjaju, i da zato mislis da treba da se ukinu

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
То што ти видиш мене као заговорника "братске љубави" без да сам ја то игдје рекао, то је твој проблем. Уосталом на некој другој теми (Србија, Русија, ЕУ чини ми се) сам рекао да не постоји братска љубав него само интереси. Значи, де сад прочитај шта сам рекао у том свјетлу. Џебе се мени за братску љубав, ако су код тебе трупе НАТО пакта. Има да те "нукнем" да свијетлиш у мраку, ако буде потребно, без да се мислим 3 секунда. Јасније? Што се тиче гаса, све државе у ЕУ су имале проблема са истим, при чему су проблеми били директно пропорционални процентуалној зависности од руског гаса, и важности (геополитичке и финансијске) државе потрошача. А теби ако се не свиђа што има проблема са снабдјевањем гасом, слободан си да га купиш на другој страни. Шта, нема, е џебат га... Судба клета. Види под "златно правило". При чему је наравно Русима у интересу да продају што више гаса, и да снабдјевање буде што редовније. А због тога је рецимо и дошло до смјене власти у Украјини, ономад, на потпуно транспарентан и демократски начин, јелте...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 00:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Milanko@

Dveri se zalazu i za provjeru porijekla imovine i da se pretresu ugovori sa stranim kompanijama,zalazu se i za razvoj malih i srednjih preduzeca ispred velikih itd itd tema privrede/ekonomije je ogromna jednom sam preletio preko njihovog ekonomskog programa sjecam se da je ogroman nisam se ni usudio da ga zapocnem citati...

"iz intervjua je sasvim jasno da oni misle na nekakve nase tradicionalne saveznike koji ce nam pomoci da u nasu korist rijesimo problem "lazne drzave kosovo". potpuna ludost."

Cekaj sta je ludost? Ajd da sagledamo stvari iz malo drugacije perspektive sta radi sadasnja politicka garnitura govori da je EU veliki prijatelj Srbije i pazi ovo,da ce uz EU posredstvo uspijeti se rijesiti Kosovsko pitanje a u EU su zemlje koje su nas bombardovale(vecina) u Srbiji i Crnoj Gori nanijeta je steta 100 milijardi dolara za Republiku Srpsku nemam info...i Francuzi i Britanci su koliko se sjecam tradicionalni saveznici srba(ili su barem bili). I sada Dveri mjesto EU kazu Rusija ce pogurati nase pitanje vezano za Kosovo(sta ce traziti boga pitaj i ocemo li opet moci na to pristati jer nece rusi za djaba nista radit al ko sto nece ni EU).Spominjao si i gas i jos neke stvari i stvari sa Rusijom nekada ne idu lako(opet tu je i jedan dio odgovornosti na nama pominjao sam opce rasulo po pitanju bilo cega ovdje) ali kada se sabere i oduzme steta nacinjena od strane Rusije i prijateljske EU....cisto sumnjam da steta nacinjena od strane Rusije iznosi 100 milijardi dolara + neznana za RS.

"lazne drzave kosovo"

E ovdje moram u startu da te pitam sta ti znace navodnici ? Kosovo jeste lazna drzava nastala na okupiranoj teritoriji.

Ima jedna prica da je u Rimskom carstvu bio senator koji bi svoj govor uvijek zapocinjao sa rijecima "Kartaga mora izgoriti" i tako svaki dan za cijela zivota je zapocinjao govor,dugo je zivio tj umro u dubokoj starosti al nije docekao za svog zivota da Rimljani udju u grad i spale ga tek par godina poslije njegove smrti nije dugo proslo Rimska vojska je usla u Kartagu i srusila je do temelja...vidis ako svaki dan budemo govorili uci cemo u Pristinu radili na tome spremali se na to govorili o tome i stavili do znanja albancima da nismo odustali od Kosova,jednog dana ce se i srpska zastava opet zavioriti iznad Pristine.Da li cu ja biti ziv da to vidim ne znam ali znam da smo mi generacija koja ako ne moze da uradi to onda mora prenijeti tu duznost na nasu djecu ili unuke.

Sto se tice cirilice samo da kazem mislim da se tu vise odnosi na strane firme da uz latinicno bude i cirilicnim pismom ispisano ime ili nesto tome slicno dakle sva mjesta gdje uz latinicu nema cirilice(ako su jednaka pisma tu ne vidim problem) da se ispise i cirilicom. Naravno Dveri uvijek naglasavaju to da je latinica djelimicno silom uvedena srbima za razliku od cirilice i da je sada vec potisla ovo drugo pismo skoro u izumiranje imas vec temu o tome.

"cekaj, polako, pa zar nije to ta volja vecine o kojoj dveri govore? zar stanovnistvo hrvatske ne cini preko 90% hrvata? mozda oni pronalaze cirilicne natpise na ulicama uvredljivim, mozda se to protivi njihovoj religiji i moralu? zasto bi hrvati trebalo da gledaju cirilicne natpise po svojoj drzavi ako ih nalaze uvredljivim? nek srbi u svojoj kuci pisu cirilicom, niko im ne brani, ali ne smiju to javno da promovisu.
primjecujes li kako je "volja vecine" zajebana stvar? ako su "prava manjine" nesto sto se nama ne svidja, onda cemo to da upakujemo kao "nasilje manjine nad vecinom". ako su "prava manjine" nesto sto nam se svidja, e pa onda cemo to da podvedemo pod "slobodnu volju" i bice nam puna usta optuzbi na racun fasisticke vecine koja "sikanira i maltretira" jadnu manjinu. e pa to tako ne ide..."

Svaki problem treba da se tretira razlicito ne mozes da usporedis npr gej paradu i neciju slobodu kojim pismom ce da pise...

Gej parada prije svega se ne odrzava ni u svim zemljama EU i zavisi od drzave do drzave kako ce to da tretira ALI da se negdje na prostoru Europe nekome zabrani njegovo pismo ! Mislim da to ne postoji i da je takav zakon i nemoguce donijeti...Ne vidim kako ce cirilica da nasteti njihovom moralu niti kako se kosi sa njihovom religijom,Usporedjivati gej paradu i neko pismo je prosto smijesno i nemoguce usporediti...

Sto se tice ovih sto su se oglasili povodom protesta protiv cirilice u Vukovaru cekaj malo jel Boris Dezulovic predsjednik Srbije Predrag Lucic je sta premijer Srbije ? Niko BITAN se nije oglasio ni Srbija i Europska unija,nisu se oglasile one ustanove ciji je posao da brinu o tom pitanju da je postojala volja od strane Srbije ti koji su sirili govor mrznje bi bili u zatvoru i pred sudom. Al to se nece desiti ko sto vidimo.

Dalje slusao sam govor Vladana Glisica gdje se on kategoricki ogradjuje od centralizirane vlasti i kaze da je cilj dveri da stvori sistem gdje ce lokalne samouprave imati puno vece ovlasti nego sada naravno zalazu se i za ukidanje AP Vojvodine jer smatraju da Srbija nema toliki broj stranovnika da bi sada se dijelila na neke pokrajine ali i da te pokrajine gutaju previse novca nego da se stvore jake opstine evo ti jedan dio teksta o tome

"Залажемо се за једну, снажну Србију уз јаке локалне општине, које би кроз истинску децентрализацију добиле већи удео у располагању својим ресурсима и приходима, као и за деконцентрацију државне управе."

"Противимо се београдизацији Србије и залажемо се за деметрополизацију (заустављање непланског раста Београда, Новог Сада и Ниша, и престанак пражњења унутрашњости Србије, посебно граничних и пасивних појасева), за укидање сувишних аутономија и неувођење никаквих нових региона, за јачање народних локалних самоуправа, као и за заштиту приватности и слободе грађана."

"Дугорочно, Покрет Двери - ЗА живот Србије се залаже за реорганизацију државе Србије тако да постоји што мањи број посредника између буџета и крајњих корисника. Дакле, ми се залажемо за Србију која ће бити јефтина и ефикасна држава. Двери државу Србију посматрају као целину и залажу се за интегрални развој Србије кроз снажне инвестиционе подухвате ради унапређења квалитета живота у свим крајевима Србије.
Бићемо гарант свих права националних мањина у Србији на очување идентитета, а посебно ћемо одати велику почаст свим оним представницима других вера и нација који су били спремни да жртвују своје животе за одбрану Србије. Нећемо дозволити разбијање државе и да српске заједнице у окружењу имају мања верска, национална и грађанска права него мањине у Србији. Поштовање људских и мањинских права не сме да пређе у диктатуру мањина, нити може бити повод за сепаратистичке циљеве. Србија је одувек била мултинационална, мултикултурна и мултиконфесионална држава, и то тако треба и да остане, уз подсећање да је лојалност држави Србији обавезан услов за остваривање права свих грађана Србије."

Sto se tice prava vecine nad manjinom cekaj malo pa cijeli nas sistem je na tome baziran ako se bira predsjednik i sada jedan kandidat nad drugim osvoji npr 80 % glasova ocemo to nazvati fasizmom ? Opet naglasavam postoje stvari oko kojih se moze nadglasati manjina i one oko kojih ne moze zavisi o kakvim manjinama govorimo i o cemu se zapravo radi....evo u Srbiji imas mjesta gdje su table ispisane jezikom stanovnista koje cini tek 10 % od sveukupnog broja stanovnika(najvise Vojvodina)...

Vinston Cercil je govorio znam da je demokratija ujedno i tiranija i da nije savrsena ali je do sada najmanje zlo od svih ostalih isprobanih sistema(u tom fazonu nije bas tim rijecima)...a referendum jeste dio demokratije i ja kazem i to i jeste istina da takav sistem je pun mana ali ti nadji bolji dobit ces nobelovu nagradu odmah.

Sto se tice pitanja oko velikog brata,farme,preljubnika i kompanije kazes nisu pitali narod da li je za to da se takav potez povuce...pa pazi postoji nesto sto se zove izbori i na izborima cemo vidjeti jel narod takav potez odobrava ili ne ;) jer ja ne vidim drugaciji nacin kako pitati narod sta misli o necemu a da nije referendum al necemo valjda dizati referendum oko svega :) i kako da reagira bilo koja stranka ili pokret ako se pojavi neka problematika?Oni moraju da iznesu stav a na izboima ce se vidjeti kako taj stav kotira medju narodom.

I cekaj sada jel treba da bude jos jedan razlog da se izrodi neki psihopata ili treba da na vrijeme se to sprijeci.Ne znam jesi pogledao ona dva linka koje sam ti poslao ja ne znam ni jedan film koji je monstruozan na onakav nacin ne znam mozda je do mene svi drugacije reagiramo.

I da ne svidja mi ni VB ni farma ni ostale dilajle a to si mogao i skontat sam do sada.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 11:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
a u EU su zemlje koje su nas bombardovale(vecina) u Srbiji i Crnoj Gori nanijeta je steta 100 milijardi dolara za Republiku Srpsku nemam info

kad vec pricas o tom periodu, stvari nisu bas tako jednostavne i jednostrane...
1991. godine, prije nego sto je i jedna zrtva pala u sloveniji, hrvatskoj ili bosni, tadasnji predsjednik SFRJ i blizak saveznik milosevica, borisav jovic, odlazi u moskvu i trazi dozvolu od rusije da JNA rijesi problem hrvatske i slovenacke nezavisnosti vojnim putem. u to vrijeme, od svih evropskih drzava, jedino je njemacka podrzavala nezavisnost hrvatske i slovenije, svi ostali su bili uzdrzani ili protiv. dakle, u vremenu kada je vecina evrope neutralna ili protiv nezavisnosti hrvatske i slovenije, srbi se OTVORENO stavljaju na stranu rusije. ta glupost, kao i jos mnoge koje je milosevicev rezim napravio tada i kasnije, su jako mnogo kumovale tome da se citav svijet okrene protiv nas.
da skratim, ako je sasvim normalno da rusija okrene svoje rakete na nas i sravni nas sa zemljom ako se pridruzimo NATOu, onda je sasvim normalno i da NATO salje svoje avione i sravni nas sa zemljom ako se mi otvoreno stavimo na stranu rusije.
a ono sto bi bilo pozeljno jednom konacno da shvatimo je to da razlike izmedju zapada i rusije nema, da smo te 1991 i kasnije odabrali POGRESNU stranu kojoj cemo se prikloniti i da je vrijeme da tu gresku ispravimo

Citiraj:
E ovdje moram u startu da te pitam sta ti znace navodnici ? Kosovo jeste lazna drzava nastala na okupiranoj teritoriji.

zato sto kosovo nije lazna drzava, nego prava drzava koju sto prije treba priznati i rijesiti vec jednom taj problem. jer, KOSOVO NIKAD VISE NECE BITI SRPSKO I U PRISTINI SE VISE NIKAD NECE VIORITI SRPSKA ZASTAVA. teritorija na kojoj 92% stanovnistva cine siptari nije srpska niti ce ikada biti srpska, osim ako se ne pobiju svi ti siptari tamo. to znam ja, znas ti, znaju dveri i znaju svi ostali. ako ga ne priznamo sada, priznacemo za 5, 10, 20, 50 ili 100 godina, ne vidim nikakvu razliku.
jos je pokojni patrijarh pavle davno podsjetio milosevica na onu staru narodnu "cije je stado, toga je i livada". i u tome je sadrzana sustina kosovskog problema. da su srpski politicari to ranije priznali sami sebi, umjesto sto su slali tenkove u pristinu (jos 80ih) i zabijali glavu u pijesak, mozda bi sve bilo drugacije...ili makar ne bismo bili dezurni krivci za sve, makar bi se ta loptica prebacila nekom drugom

Citiraj:
Svaki problem treba da se tretira razlicito ne mozes da usporedis npr gej paradu i neciju slobodu kojim pismom ce da pise...
Gej parada prije svega se ne odrzava ni u svim zemljama EU i zavisi od drzave do drzave kako ce to da tretira ALI da se negdje na prostoru Europe nekome zabrani njegovo pismo ! Mislim da to ne postoji i da je takav zakon i nemoguce donijeti...Ne vidim kako ce cirilica da nasteti njihovom moralu niti kako se kosi sa njihovom religijom,Usporedjivati gej paradu i neko pismo je prosto smijesno i nemoguce usporediti...

procitaj sta si napisao i vidjeces koliko, zapravo, pristrasno posmatras kompletan problem. sto je upravo ono o cemu ti govorim, ako se neko bori za nesto sto ti podrzavas, ti ces naci hiljadu "rezona" da to opravdas, isto kao sto ces za nesto sto ne podrzavas naci hiljadu primjera i teorija kako je to "obicna provokacija".
da se razumijemo, ja mislim da je gej parada kao koncept jedna potpuna glupost. ali ja takodje smatram da nesto sto je meni glupost nekom drugom mozda nije glupost, i da ja nemam pravo da mu to branim. i tu je razlika izmedju mene sa jedne strane i tebe i skoro svih sa ovog foruma sa druge strane, a gej parada je samo paradigma toga.

s jedne strane, kazes da se gej parada ne odrzava u svim zemljama EU. sam si naveo da se, takodje, i ljudska prava ne postuju u svim zemljama EU, pa si naveo primjer francuske gdje su zabranjene burke. kao sto i ti i ja ne vidimo zasto bi nekom smetala cirilica, tako ja, takodje, ne vidim zasto bi nekom smetala burka ili gej parada. osim ako te muslimanke koje nose burke ne koriste njih da dave jadne cistokrvne arijevske francuze ili ako pederi ne hodaju okolo na gej paradi i siluju sve koji im se nadju na putu.
ja mislim da je onima koje nose burku ta burka bitna u najmanju ruku koliko je i srbima bitno da imaju natpise ulica na cirilici, iako 90% njih nikad ne pise cirilicom. stoga, ako je u redu i kul da francuzi zabrane tradicionalnu muslimansku nosnju jer im ide na zivce, onda je jednako kul i da hrvati zabrane tradicionalno srpsko pismo, jer im ide na zivce. ako podrzavas jedno, onda podrzavas i drugo. ako podrzavas cirilicu, onda podrzavas i burku i gej paradu, ma koliko ti sebe ubjedjivao da su to "razlicite stvari". prema tome, opredijeli se :)

ah da, ako se pozivas na zakon, i gej parada je sasvim u skladu sa zakonom. sta cemo sad?

Citiraj:
Ne znam jesi pogledao ona dva linka koje sam ti poslao ja ne znam ni jedan film koji je monstruozan na onakav nacin ne znam mozda je do mene svi drugacije reagiramo.

ne znam o koja dva linka govoris, pogledacu

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Druze mozemo mi ovako u nedogled ako cemo realno,sto se tice pocetka 90-tih slozit cu se da stvari nisu toliko jednostavne cak i to sto si ti napisao je jedan dio istine ima tu svega,mslm da nije jos proslo dovoljno vremena da se taj period sagleda u cjelini isplivat ce tu vremenom i razgovori,dokumenti.I ovo da razlike izmdju Rusije i zapada nema je istina...sta mi mozemo,samo vagati sta je manje zlo nazalost.

Kosovo nije drzava to sto njih ima vise od 90 % ne znaci nista imao si mjesta u Hr 90 % + srpska pa sta se desilo ? Pogledaj primjer Izraela 2000 godina su cekali povratak...i docekase...vjerujem da cemo mi cekati manje ;)

Sto se tice zadnjeg greska u startu,svaki problem je prica za sebe(ponavljam) nemozes uvesti jedno pravilo za sve probleme tj nemozes sve stvari gledati jednako,dveri na gej paradu gledaju kao jednu vrstu razmisljanja i ideologije koja se pokusava nametnuti stanovnistvu imas primjer mislim da je upravo Bosko Obradovic govorio o o tome jednom prilikom da u Kanadi roditelji ne smiju reci svojoj djeci da je biti gej pogresno i djeca uce u vrticima o tome citaju bajke gdje vise nema princa i princeze nego dva princa itd itd a zakon nalaze da te neko moze tuziti ako djetetu kazes da to nije u redu tj da je to pogresna seksualna orijentacija a u slucaju Srbije ili BiH mozes reci da si gej i da je to okej i niko te nemoze tuziti eh vidis sada kako manjina terorise vecinu :) ...

Sa druge strane sem Balkana u ostatku Evrope islamski obicaji nisu tradicionalni nego su tek nedavno dosli a cirilica se na ovim prostorima pise hiljadu godina.Samim time gledati to dvoje jednako nemoguce(mozes me zatvoriti u prostoriju svezati za stolicu i ponavljat mi ovo gore napisano 24 sata ja opet necu skontat bit takvog razmisljanja) ? Zene u kupacim kostimima u Iranu alkohol u prodavnicama u Saudijskoj Arabiji ? Svijet tako ne funkcionise.

Nego nemam ja vremena ni zivaca vise ubio si mi volju da pisem na ovoj temi a i proljece je stiglo :D milion pametnijih stvari mi pada na pamet nego se sa tobom u nedogled kuckat ;) evo tebi link pa ako imas neka pitanja njih pitaj(izbaci rijeci psihopate,fasisti,budale ,ludaci vece su sanse za odgovor bez tog) meni su sve odgovarali tj stizali su odgovori redovno cak sam i predlozio jednu stvar slozili su se i postavili moju ideju na glavnu stranicu :)

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/kontakt/

i fejs "Двери ЗА живот Србије [званична страница]"

http://www.facebook.com/dverizazivotsrbije?fref=ts

Budi pozdravljen i prijatno :wave:

Poslednji put menjao apokalipto dana 04 Apr 2013, 18:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 18:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Milosevic i Jeljcin. Fenomenalna kombinacija. FE-NO-ME-NA-LNA!

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 13:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Dveri su klerofašistički zloduh finansiran od najmračnijih centara moći iz SPC, a uloga mu je da opet i opet nabija narodu nacionalizam u stilu 90-ih, kao da zbog toga već nismo dovoljno propatili..

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2013, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Коментар дана: Почела мобилизација издајника
Slika
Остало је још 72 сата до испуњења старог косовског опредељења у новом руху: ЗА ЕВРОПСКУ УНИЈУ или ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ. Први издајници почели су да се јављају, а очекујемо и проглашење свеукупне мобилизације свих еврофанатика и рода издајица.

Први се огласио ко ако не Млађан Динкић да исповеди да ЕУ нема алтернативу и да понови небулозу о страшној изолацији која нас чека ако се определимо за Косово и Метохију. Исти савет властима дају и бедници попут Вука Драшковића и Ненада Чанка, људи без својстава и стари проверени отпадници од рода српскога. Није се чекало дуго да се огласе и ЛДП и Демократска странка кроз свог гласноговорника Борислава Стефановића, са јасним предељење за ЕУ по сваку националну цену, што се од њих и очекивало.

Нова Србија и Расим Љајић траже да ова тема мора доћи на Скупштину Србије пре уторка, што треба поздравити, пошто владајућа већина очито жели да ова тема на Скупштину дође тек кад све буде готово.

Остало је да Драган Марковић Палма одговори на питање на којој пумпи можемо да ЕУ сипамо у тракторе, а ПУПС како држава било коме може гарантовати исплату пензија ако не може да одбрани сопствени Устав и територију?

Став ДСС, СРС и Покрета Двери је недвосмислено јасан: за одбацивање ултиматума из Брисела, против уласка Србије у ЕУ и за очување Косова и Метохије у саставу Србије.

Остали су СПС, СНС и председник државе Томислав Николић да се изјасне. На сутрашњем народном референдуму у Београду јасно ћемо послати поруку Николићу, СПС-у и СНС-у да се не сврставају у редове издајника, већ да се определе на страну Косова и Метохије и патриотског политичког блока. У томе ће имати подршку свих нас, као што ће у супротном – ако се определе за Европску Унију – у свима нама добити широк опозициони фронт који ће их срушити са власти. Јер нико од њих није на прошлогодишњим ђурђевданским изборима кандидовао издају Косова и Метохије, па то нема право да ради сада.

Остало је још 72 сата да се као толико пута у нашој историји исправно определимо и спречимо мобилизацију издајника и њихово освајање Србије. Позивамо и патриотски опредељене бираче који су гласали за СНС и СПС да нам се придруже у овим захтевима према руководству њихових странака и да заједно извојујемо ново косовско опредељење.

Редакција сајта

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 14:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Znam da na ovom pdf obitavaju 90% dveristi i radikali, ali evo pitanje, zasto se tolerise ovakva ss proskripcija u vidu posljednjeg posta? koji sam naravno i prijavio.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 15:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Neko sam 4% daje sebi za pravo da govori u ime "vecinske Srbije", pa jos odredjuje ko je dobar Srbin, a ko "otpadnik".

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Da, tipicno od 1990 nista se ne mijenja. Ko god misli drugacije od razularene naivne mase, on je izdajnik. A oni koji su doveli do ovoga svega kao nisu izdajnici.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 16:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Milanko Djeric je napisao:
zato sto kosovo nije lazna drzava, nego prava drzava koju sto prije treba priznati i rijesiti vec jednom taj problem. jer, KOSOVO NIKAD VISE NECE BITI SRPSKO I U PRISTINI SE VISE NIKAD NECE VIORITI SRPSKA ZASTAVA. teritorija na kojoj 92% stanovnistva cine siptari nije srpska niti ce ikada biti srpska, osim ako se ne pobiju svi ti siptari tamo. to znam ja, znas ti, znaju dveri i znaju svi ostali. ako ga ne priznamo sada, priznacemo za 5, 10, 20, 50 ili 100 godina, ne vidim nikakvu razliku.
jos je pokojni patrijarh pavle davno podsjetio milosevica na onu staru narodnu "cije je stado, toga je i livada". i u tome je sadrzana sustina kosovskog problema. da su srpski politicari to ranije priznali sami sebi, umjesto sto su slali tenkove u pristinu (jos 80ih) i zabijali glavu u pijesak, mozda bi sve bilo drugacije...ili makar ne bismo bili dezurni krivci za sve, makar bi se ta loptica prebacila nekom drugom

Iako mi nije drago zbog toga, slažem se sa Milankom u potpunosti i sad je čovjek ovdje 100% u pravu. Kosovski problem je nastao 1971 godine (kad je Ranković otišao sa scene), da bi u svom punom zamahu se rasplamsao 1981 netom poslije Titove smrti (popustila čvrsta ruka) i traje do danas. Na Kosovu većinu stanovništva čine Šipci, šaka jada Srba tavori u enklavama lišena normalnog života u konstantnom strahu. Ta naprđivanja oko svetinja i svete Srpske zemlje mi liče na hvalospjeve o ultradobroj turističkoj sezoni u RvaCkoj na HRT i Saboru a u stvarnosti mole Boga da izvuku nulu jer su u govnima do guše...to će ponovo biti Srpska zemlja samo ako vanzemaljci sa Andromede, Klingona ili slične SF planete zaratuju sa USA pa mi budemo na njihovoj strani pa da etnički počistimo Kosovo fotonskim topovima i šta ja znam kojim čudesima :-? Nek oni odjebu taj uteg sa nogu Srbije i nasele preostalo srpsko stanovinštvo po srednjoj i južnoj Srbiji i zabetoniramo granicu sa Kosmetom, a onda da prenosimo predanja sa koljena na koljeno o otetoj zemlji....

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
nepokoreni je napisao:
Kosovski problem je nastao 1971 godine

kosovski problem je nastao 45', kada su "Srbi" odlučili da im ustaša Joža bude vožd, istina je da Srbi ne da ne zaslužuju svoju zastavu u Prištini, vewć je ne zaslužuju ni u Beogradu.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 19:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Po n-ti put....Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 19:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
Timotic je napisao:
Neko sam 4% daje sebi za pravo da govori u ime "vecinske Srbije", pa jos odredjuje ko je dobar Srbin, a ko "otpadnik".

:lol: Ne najbolje da pitamo ove sto se prodaju za paket namirnica sta misle sta je najbolje....

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 21:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
old fashion men je napisao:
nepokoreni je napisao:
Kosovski problem je nastao 1971 godine

kosovski problem je nastao 45', kada su "Srbi" odlučili da im ustaša Joža bude vožd, istina je da Srbi ne da ne zaslužuju svoju zastavu u Prištini, vewć je ne zaslužuju ni u Beogradu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Сви српски проблеми се могу сажети у чувену реченицу "јебо нас ко нас састави"...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 21:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Znači kralj Aleksandar....Jbg, nije ni njemu lako bilo tada....

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 22:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
OFM je to malo ugrubo i na svoj nacin, al' nije daleko od istine.

Kraljevina Jugoslavija je naseljavala Kosovo srpskim stanovnistvom, a po zavrsetku rata i prikljucenja Kosova Srbiji (sredinom 1945.) jedna od prvih odluka vlasti je bila da zabrani povratak srpskim kolonistima na Kosovo. Tu odluku u djelo je sproveo Zecevic. Sa druge strane, Siptarima je omoguceno naseljavanje i cak su i podsticani na to jer je Jugoslavija racunala na balkansku federaciju sa Albanijom i u razgovorima Tita i albanskog rukovodstva Kosovo je bilo glavna tema i Tito je vec bio spreman da ga prepusti njima kao nagradu za ulazak u tu federaciju. To bi se vjerovatno i desilo da nije doslo do sukoba Tita i Staljina 1948. kada su Albanci stali na stranu ovog drugog. Al' do tada su Srbi vec izvisili i steta je napravljena.

Dalje, odlaskom Rankovica 1966. otisao je i poslednji covjek iz vrha vlasti koji se borio protiv povecanja autonomije, ne zbog srpskih interesa nego jugoslovenskih, ali se borio. Odmah nakon toga 1968. u Pristini su izbile demonstracije koje je Partija malo ili nimalo sankcionisala a 1970. Pristina je dobila univerzitet na albanskom jeziku. 1974. i promjenom ustava dobili su status kakav su zeljeli a sve nakon toga pa do dana danasnjeg je samo nemoguca misija Srbije da okrene vodu na svoj mlin.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1021 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 52  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]