Time trek je napisao:
Silvio Dante je napisao:
Pedja Kojovic je napisao:
Pozdrav svima
Pokrecem ovu temu s namjerom da onima koji zele nesto saznati o principima i programu Nase stranke dam mogucnost da to urade u,ovakvom, direktnom kontaktu. Osnovne informacije o Nasoj stranci mozete saznati na web stranici nasastranka.ba a ja vam, koliko mi to god vrijeme i obaveze dopustaju, stojim na raspoloaganju za sva dodatna pitanja koja se ticu stranke.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dKXKdREo42g[/youtube]
p.k.
A ja sam mislio da je marketing na forumu zabranjen?!? Ili ako je dozvoljen da pocnemo svi da se reklamiramo?!?Nije zabranjen. Spam je zabranjen. Ovo nije spam.
Глупости!Овде (мислим на форум) је пре неког времена извесни форумаш постави линк ка неком другом сајту/форуму (значи типичан маркетинг) који је обрисан а модератор је написао да је
маркетинг забрањен!То је чињеница. Ово овде није чак ни маркетинг него политички спам.
Дотична странка и господин имају сигурно свој сајт и могу са лакоћом тамо да поставе маил адресу где заинтересовани могу да поставе своја питања или чак и чет.Маркетинг се плаћа, па нека та странка плати овом форуму сервер на годишњем нивоу или нешто друго па нека се по уговору рекламира.
Јел треба сада и други разни пионири разних странака да почну да нас салећу овде својом пропагандом?
Ово овде је искориштавање форума на најгори начин.
Ви деградирате овај форум!Безобразлук најгоре врсте.
Такође, за подфорум политика је потребан одређен број постова (мени а и већини је бар био потребан) док је овај падобранац овде упао са бројем постова
нула.Како је то могуће?!? Очигледно тако што дотични има неку везу (а она се већ назире) у модераторском друштву па може и преко реда.
Закључајте тему и не гњавите нас више.
Појединци треба да се стиде начина на који извршавају свој посао (па таман он био и волонтерски на неком интернет форуму).