banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 21:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Tor bosanski
PostPoslato: 30 Maj 2016, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
angelo_gabriel je napisao:
pisati iz stranjske zemlje o torovima u kojima se gorko zaradjuje kora hljeba malo previse, nekazem da vani cvjetaju ruze ali iskustvo steceno recimo u zadnjih mjesec dana u dva ili tri sata ujutru na pijaci u bl gdje obicni ljudi prodaju proizvode svog znoja shvatis da ovi torovi sto spominjes ne postoje, postoje samo laprdala koja u medijima prodaju suplje price o jednim, drugim, trecim i ovim cetvrtim sto ih navodis za platu koju primaju od par ??? hiljada, guleci nam kozu s ledja.
radim i susrecem sa ljudima iz svih torova nebi vjerovao kako ti isti obicni ljudi imaju postovanje prema mom( ili necijem) opredeljenju kao sto ja imam prema njihovom.

Kakvi torovi ? Ne vidim da se neko pretjerano žali,. U Americi kora hljeba nije gorka ili ? Koja laprdala,šta ne postoji ? Ja sam svojim očima vidio svašta nešto,još ta "laprdala" i ublaže sliku,stanje je dosta složenije. A za poštovanje me čestito nasmija.Sve u svemu odaješ dojam da si jučer došao na ove prostore.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2016, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Тема је тор босански и не бих се сложио са аутором да је то додатак српском, бошњачком и хрватском. Босански тор ради за бошњачки тор. :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2016, 07:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2003, 17:28
apokalipto je napisao:
pisati iz stranjske zemlje o torovima u kojima se gorko zaradjuje kora hljeba malo previse, nekazem da vani cvjetaju ruze ali iskustvo steceno recimo u zadnjih mjesec dana u dva ili tri sata ujutru na pijaci u bl gdje obicni ljudi prodaju proizvode svog znoja shvatis da ovi torovi sto spominjes ne postoje, postoje samo laprdala koja u medijima prodaju suplje price o jednim, drugim, trecim i ovim cetvrtim sto ih navodis za platu koju primaju od par ??? hiljada, guleci nam kozu s ledja.
radim i susrecem sa ljudima iz svih torova nebi vjerovao kako ti isti obicni ljudi imaju postovanje prema mom( ili necijem) opredeljenju kao sto ja imam prema njihovom.

Kakvi torovi ? Ne vidim da se neko pretjerano žali,. U Americi kora hljeba nije gorka ili ? Koja laprdala,šta ne postoji ? Ja sam svojim očima vidio svašta nešto,još ta "laprdala" i ublaže sliku,stanje je dosta složenije. A za poštovanje me čestito nasmija.Sve u svemu odaješ dojam da si jučer došao na ove prostore.

pozicija ili opozicija ????

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i toljagom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2016, 10:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
i nije neki argument upravu si, napisi iskustvo onda, a ne presliku medija.
pre nekoliko dana u ns su nas gledali kao izbjeglice zbog galame pozicije i opozicije u bl, uz pitanje sta se to dogadja kod vas?

A) Napisi ti meni kada si zadnji put vidio srpsku zastavu i ljiljane u istoj skupini ljudi? Bilo da se radi o svadbi, proslavi pobjede mladih kosarkasa ili proslavi pokrivanja kokosinjca.

B) Naivno potcjenjujes uticaj medija na siroke narodne mase.... Ocigledno se ne sjecas kraja 80-tih i 90-tih.

C) Odakle izbunara Lemija i Bosketa?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2016, 10:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

nisam vidio i vjerovatno za svoga zivota i necu.
mediji i jesu ti koji kontrolisu masu, sta je ko rekao i nije bitno, bitno kako je to prezentovano obicnom smrtniku.
ova dvojica su nebitni ali njihova prezentacija u medijima je stvorila sliku da je u bl ponovo "ratno stanje".

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i toljagom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2016, 11:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znaci priznajes da "preslika medija" u dobroj mjeri odgovara stanju stvari u drustvu?

Btw. evo svapska plava firma je izvrstan primjer srpsko-bosnjacke saradnje. Vjerovatno malo steka od dijelenja kolaca jer mozda i ovi novi hoce svoj dio... Ali jbg... Zivot ide dalje.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2016, 14:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

u vecini slucajeva pretjeruju to i jest problem, znas i sam da mali ljudi rade, saradjuju, mozda nenose zastave na pokrivanje kokosinjca al zive jedni pokraj drugih, e sad postovanje ako ja nepostujem tebe kako ces ti mene i obrnuto.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2016, 15:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo sa plavom zgradom je primjer saradnje mocnih ljudi.

Elem, sto se nas malih tice, kako saradjujem sa gospodjom Almom, tako saradjujem i sa gospodinom Sandorom. Ne pravim razliku, niti me je briga.
To je to, bez bratstva i jedinstva.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2016, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56

pozicija ili opozicija ????

Ni jedno ni drugo...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]