Raskoljnikov je napisao:
Slager, kazes da sad nije vrijeme za rusenje jer para nema. Pa kad ce biti para, za godinu-dvije? Sto se duze ceka, to je gore.
Da je nezahvalna situacija, jeste, ali tako je, kako je.
Micic je lojalnost stranci pokazao cestitanjem i grljenjem Bosica na izbornoj skupstini, gdje je pokazao da nije sujetan politicar i da zna priznati poraz. Dalje, Mico je uradio vise kao politicar od Bosica. Iza Mice se bar nesto vidi, dok Bosic nema nikakvog vidljivog rezultata iza sebe. Price koje su finansijer stranke i ostali poturali kako je Dodik platio Micu su zaista smijesne. Ako je tako, zasto se Mici nudi premijerska pozicija, a ne sutiranje iz stranke, ako je ciscenje o kojem se prica pocelo?
Meni je zao sto Mico nije predsjednik stranke, ali postujem volju delegata i Bosica priznajem kao predsjednika, ali po meni Mico mnogo toga vise moze pruziti SDS-u od Bosica.
Citiraj:
Iza Mice se bar nesto vidi, dok Bosic nema nikakvog vidljivog rezultata iza sebe.
Kolega,najdrazi si mi diskutant na ovim politickim temama,pa zaista je zadnje sto bih htio da ulazim s tobom u neke rasprave...
Tim prije sto si ti mozda i u pravu za ovu recenicu...
Ali ja zaista ne znam kako da ti docaram svoj stav....Mozda ono iz mladosti,kada vidis da se tuce neki tvoj drug,ili tvoji iz naselja protiv nekoga.....Ulijeces i NE ZANIMA TE KO JE U PRAVU!!
Tako i ja....Volim stranku,onaj ko je predsjednik nije tu ni slucajno ni na silu,vec vecinom glasova nasih ljudi...I ne zanima me da li je u pravu ili nije,niti u nekoj gimnastici mozga zelim da se opterecujem time...On je za mene Predsjednik Srpske Demokratske Stranke,i nije moje da razmisljam da li treba biti tu ili ne...Doduse,mozda bas i nije najedakvetnije poredjenje,jer i Mico je nas,a;i pokusao sam ti slikovito docarati
Ako jednog dana ode,prvi cu postaviti onaj klip o polnom organu i karakternoj osobini