banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 10:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Nov 2013, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Renomirani ekonomista...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2013, 09:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
@Wiston..
Citiraj:
Објасни ми зашто је приједлог Фахрудина расизам.

И зашто је уопште битно одакле је он дошао и са колико кеса?

Zato sto bi telac pravio poseban zakon za odredjenu grupu ljudi. To na ovom svijetu ne ide, ne moze zabraniti Arapu , a dozvoliti Svabi ili Kinezu istu stvar samo zato sto jednog voli a drugog ne. Ovo drugo nije bas kljucna stvar, ali je malo isfur da neko ko je i sam dosljak podje nesto srati o onima koji bi da dodju poslije njega, stavljati neke rampe i zabrane...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2013, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ERROR je napisao:
@Wiston..
Citiraj:

Zato sto bi telac pravio poseban zakon za odredjenu grupu ljudi. To na ovom svijetu ne ide, ne moze zabraniti Arapu , a dozvoliti Svabi ili Kinezu istu stvar samo zato sto jednog voli a drugog ne. Ovo drugo nije bas kljucna stvar, ali je malo isfur da neko ko je i sam dosljak podje nesto srati o onima koji bi da dodju poslije njega, stavljati neke rampe i zabrane...

објасни нам онда законе у арапским земљама са шеријатом, типа зашто за мушкарца и жену не важе исти закони и да ли желиш такве законе у БиХ?

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2013, 11:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
To sto u tim arapskim zemljama postoje zakoni koji nikako nisu u skladu sa nasom predstavom zdravog razuma,i naseg demokratskog naslijedja,nikako ne znaci da bi mi trebali da sprovodimo neke rasisticke zakone.To kako je tamo ne bi smjelo biti nikakvo opravdanje.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2013, 11:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Пеле Мали je napisao:
ERROR je napisao:
@Wiston..
Citiraj:

објасни нам онда законе у арапским земљама са шеријатом, типа зашто за мушкарца и жену не важе исти закони и да ли желиш такве законе у БиХ?

Mislim da upravo samim okretanjem ove teme ERROR kaže šta misli o sličnim zakonima. Al' jbg, on je musliman, mora da je za džamahiriju....

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2013, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ух што смо толерантни у пм.
ништа ето, кад стигне идућа тура муџахедина понудите им смјештај у својој кући.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2013, 12:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Ne nego ćemo sve muslimane zbog tih mudžahedina otjerati, protjerati, obespraviti, staviti pod nadzor i obilježiti. Onda ćemo se duriti kada to isto urade našima tamo negdje "preko crte".

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2013, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

нису тема сви муслимани него арапи који долазе у БиХ да остају овдје и који су 99% муџахедини и ти то добро знаш.
својевремено сам послом редовно одлазио у федерацију и зађем у те крајеве са муџахединима и никако ми не прија начин на који ме они гледају и опходе се према мени само зато што ја нисам "њихов". ипак сам ја овдје домаћин и они су дошли у моју земљу коју треба да поштују.
ако неко хоће да ме назове расистом зато што бих забранио потенцијалним терористима да се овдје насељавају и да шире нешто што овдје не припада, слободно изволите.
исто важи и за све наше који оду негдје а понашају се као дивљи. ако си у риму понашај се као римљанин.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2013, 12:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Ne možeš usmjeriti zakon protiv jedne etničke grupe. Ako ćeš zabraniti naseljavanje onda ćeš ga zabraniti svima i tačka. Ovako samo produbljuješ jaz. Plus, Radončić ovo pokreće samo radi zaštite sebe samog i svoga kapitala. Došao neko lovarniji pa postoji realna šansa da ugrozi njegovu poziciju šerifa.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 08:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Neko nam se bas prima na ove pamflete po zutoj stampi :lol:

Da se razumijemo, i sam se grozim onih zamotanih i bradonja, pogotovu gdje se razbaskare da domaci nemaju mjesta, u Oslu sam cak vidio na par mjesta gdje su "zauzeli" sam centar, ali kako to navodi drug Zoka, poenta ostaje ista: ne moze se praviti rasisticki zakon ako ces demokratiju. Isto bi po ovom
Citiraj:
потенцијалним терористима
mogli da spucaju zvrcku Srbima ili Albancima, jer ovdje (Svedska) kotiraju kao najjaci sto se tice reketarenja, sverca i uvoza kriminalaca i oruzja...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 10:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ne zivimo u idealnom svijetu,a jedina razlika je sto je fahro to izgovorio javno i naglas,dok ce amerikanac naci sto zvrcki da onemougoci crnca ili hispanoamerikanca da kupi kucu u nekoj elitnoj bjelackoj cetvrti,bez obzira koliko novca imao...
doduse,nisam nesto citao,ali skoro sam siguran da ni palestinci ne mogu tek tako kupovati po tel avivu,haifi...namjerno se zadrzavam na "demokratskim zemljama",ali ne bi morali ni ici tako daleko....kako se to "demokratski" radi,pokazuje i hrvatska prema srpskom kapitalu..ali o hrvatskoj i ostalim banana drzavama ne bih gubio vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 10:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Fahro :D

Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nmc4XAHs_Wc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
ERROR je napisao:
Zato sto bi telac pravio poseban zakon za odredjenu grupu ljudi. To na ovom svijetu ne ide, ne moze zabraniti Arapu , a dozvoliti Svabi ili Kinezu istu stvar samo zato sto jednog voli a drugog ne.

Za Svabu i Kineza ne moramo brinuti hoce li u petak poslije dzume uzeti bombu ili pusku i izaci na ulicu i ubijati ljude...mada da sutra masovno krene bilo ko da se doseljava u BiH ja bi bio protiv...i onako je ova drzava propala ko zeton jos nam samo treba tudja sirotinja...

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 12:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
I Norvežanima zabraniti. Ko će znati ko će da pukne kao Brevik...

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 12:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Upravo...a imamo dovoljno domacih bisera
https://www.youtube.com/watch?v=tuaKhazInyc
Vidis ovog lika jos neka se sjarani sa nekim Arapinom koji nesto zna...i dobit ces eksplozivnu kombinaciju :evil3: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 13:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2013, 16:03
Po tebi svaki vjernik je terorista?

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisam to rekao...ali ovakvi su najlaksa meta za indoktrinaciju a nije da ih nema...samo kazem da vec sada imamo problem kada se rat u Siriji zavrsi pa se vrate ovi domaci....jos na to dodaj i Arapske doseljenike od kojih je mozda i 97-98 % normalno mene brine onih 2-3 % koji nece doci u BiH samo radi posla i da pobjegnu od rata..nego i sa nekim drugim ciljevima...

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Koja šuplja priča. Arapi zajedno s turcima su uložili preko 400 puta više u Srbiju, nego u BIH. A tek će da ulažu. Kod nas u BIH ljudi neće da ulažu jeli ovi naši pokraše sve živo, a ovdje da dođe neko da živi, pa ta nije smješno bilo bi žalosno. Izbori se bliže, referendumi, ukidanja, nakon 10 god šupljaka raja provalila, sada idemo sa novim zavjerama 8)

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 17:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pa jutros upratim da i Mile spominje investicije iz Emirata :)

Ludilo mozga, ludilo foruma ;)

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 17:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Još jednom se pokazala dvoličnost među bošnjačkim političarima. Ovu vijest bih ja pokazao svima od Maroka do Malezije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]