banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 14:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 75 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Apr 2013, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
filozof sa vrbasa je napisao:
Pa ti slobodno pivo ili sampanjac u ruke i na ulicu i slavi rodjendan ili smrt neke istorijske licnosti. Za mene je to uvrnuto.

Gdje sam ja napisao bilo šta u vezi toga? Lijepo rekoh:

Citiraj:
pa nebi trebali da ga komentarišemo

Naravno da ove gluposti oko slavlja ne podržavam, to je licemjerno o kome god da se radi. Ali podržavam da se otkrije cijela istina, a ona je javna ličnost, naravno da će dobijati kritike/pohvale. Pročitaj još jednom moj post. :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Daniel. je napisao:
To ima kakve veze? Najbitnije je da su svjesni i mladi i stari šta se radilo a lako se može provjeriti dokle je Maggie dovela običnog čovjeka.

Obicnom covjeku je bolje posle njene vladavine, ako uzmemo da obican covjek nije britanska verzija Ranke Misic. Provjeriti u kakvom je stanju Britanija bila u momentu kad je preuzela vlast, ali po mogucnosti ne na advance.hr.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yGTCOFejSKI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 21:54 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
naravno da je bogatasi nece mrziti..

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

spavac je napisao:

Pa, ako je u Britaniji 50% bogatasa, to je fantastican rezultat. Da je ostala jos 11 godina, mozda bi ih bilo i 100%. Ili bar 99%, pa bi za razliku od Amerike koja ima "top 1%" oni imali "top 99%".

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Daniel. je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Pa ti slobodno pivo ili sampanjac u ruke i na ulicu i slavi rodjendan ili smrt neke istorijske licnosti. Za mene je to uvrnuto.

Gdje sam ja napisao bilo šta u vezi toga? Lijepo rekoh:

Citiraj:
pa nebi trebali da ga komentarišemo

Naravno da ove gluposti oko slavlja ne podržavam, to je licemjerno o kome god da se radi. Ali podržavam da se otkrije cijela istina, a ona je javna ličnost, naravno da će dobijati kritike/pohvale. Pročitaj još jednom moj post. :wink:

Procitaj ti jos jednom moj post, ja nigdje nisam pomenuo kritike i pohvale, ja sam komentarisao nadrkane engleske tinejdzere i njihove transparente.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 21:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Zastitila je svetu britansku zemlju, Folklandska Ostrva. Prapostojbinu Britanaca.
I mrzi nju dobar dio istih.

kud je ne ubi Tuta Bugarin.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 21:58 
staromodan
Korisnikov avatar

Timotic je napisao:
Daniel. je napisao:
To ima kakve veze? Najbitnije je da su svjesni i mladi i stari šta se radilo a lako se može provjeriti dokle je Maggie dovela običnog čovjeka.

Obicnom covjeku je bolje posle njene vladavine, ako uzmemo da obican covjek nije britanska verzija Ranke Misic. Provjeriti u kakvom je stanju Britanija bila u momentu kad je preuzela vlast, ali po mogucnosti ne na advance.hr.

idi ti malo u UK pa to reci obicnim ljudima jel im bilo dobro za njeno vrijeme il poslije..ovo za huligane jedino ako ne mislis nesto u vezi fudbala.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 22:00 
staromodan
Korisnikov avatar

Timotic je napisao:
spavac je napisao:

Pa, ako je u Britaniji 50% bogatasa, to je fantastican rezultat. Da je ostala jos 11 godina, mozda bi ih bilo i 100%. Ili bar 99%, pa bi za razliku od Amerike koja ima "top 1%" oni imali "top 99%".

nema ih toliko al cisto sumnjam da siromasi drze medije..

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Ja sam se tačnije osvrnuo na 2 dio tvog posta:

Citiraj:
Gledam te klince koji su pisali u pelene ili se muckali u tatinim jajima kada je Tacerka bila na vlasti.

Godine ne igraju nikakvu ulogu, nebitno da li se radi o njoj ili o tim klincima.

Poenta na koju ciljaju ti klinci je tačna, ali je metod njihovog djelovanja pogrešan i ružan. E ovo sam fino sastavio, to sam htio da ti kažem. :)

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 22:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Krava je i nakon presude suda koja je glasila da navijaci nisu krivi za "Hillsborough" tvrdila suprotno i pljuvala po istima.
Vjero'jatno joj je Milanko pisao govore.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Lijepo je cuti da je Britancima bilo gore za vrijeme njene vladavine, nego za vrijeme bombardovanja Srbije i rata u Iraku.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
idi ti malo u UK pa to reci obicnim ljudima jel im bilo dobro za njeno vrijeme il poslije..ovo za huligane jedino ako ne mislis nesto u vezi fudbala.

Evo, idem, samo da vidim gdje mi je pasos.

spavac je napisao:
Timotic je napisao:
spavac je napisao:

nema ih toliko al cisto sumnjam da siromasi drze medije..

Ne drze siromasi, ali imas medije bliske laburistima, kao sto je npr. Guardian: http://www.guardian.co.uk/politics/2013 ... t-thatcher

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gardijan je jedan od rijetkih kvalitetnih medija u UK, bar sto se tice sporta. Ostalo je sve zuta stampa.
The Sun, Daily Mail...

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 22:17 
staromodan
Korisnikov avatar

jedno su mediji, drugo je zivot..normalan englez ce ti priznati da nemaju izbor koga da biraju za vodju:ed,cameron, nick - sve je to za neke ljude buranija..isti su politicari kao ovi kod nas il po srbiji - jedno pricaju, drugo rade..kad im gledas parlament ko cobani za ovcama uzvikuju..

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 22:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 22:20 
staromodan
Korisnikov avatar

Timotic je napisao:
spavac je napisao:

Evo, idem, samo da vidim gdje mi je pasos.

nije mi cilj bio da te postidim vec samo da ti kazem drugacije je posmatrati iz bosne il preko novina, a drugo je otici gore zivjeti, upoznati kulturu, narod..

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zeljezna-lady-nije-spasila-britaniju-vec-ju-je-odvukla-u-nekrokapitalizam/671887.aspx
Ovo je ono sto meni najvise smeta
Citiraj:
Godinu dana prije dolaska Margaret Thatcher na vlast, izvršni direktori kompanija u prosjeku su imali deset puta veću plaću od prosječnog radnika. Već spomenute 1986. godine ta je razlika narasla na preko 100 puta veću plaću.

NAkon prvog, a narocito drugog svjetskog rata pocela se razvijati tzv. srednja klasa, zadnjih dvadesetak godina ( a vidimo i duze) stvara se ponovo ogroman jaz izmedju bogatih i siromasnih. Ima i kod nas primjera, ne uzimajuci u obzir tajkune, npr. menadzerski ugovori su nesto sto ne bi smjelo biti - oni su placeni i po nekoliko puta vise od kolega koji obavljaju slican posao u istoj firmi - to, naravno , nije nas izum, doslo je sa zapada - i ovdje su ljudi bijesni na one koji dobijaju bonuse u iznosu od nekoliko godisnjih plata.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 00:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

laoce je napisao:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zeljezna-lady-nije-spasila-britaniju-vec-ju-je-odvukla-u-nekrokapitalizam/671887.aspx
Ovo je ono sto meni najvise smeta
Citiraj:
Godinu dana prije dolaska Margaret Thatcher na vlast, izvršni direktori kompanija u prosjeku su imali deset puta veću plaću od prosječnog radnika. Već spomenute 1986. godine ta je razlika narasla na preko 100 puta veću plaću.

NAkon prvog, a narocito drugog svjetskog rata pocela se razvijati tzv. srednja klasa, zadnjih dvadesetak godina ( a vidimo i duze) stvara se ponovo ogroman jaz izmedju bogatih i siromasnih. Ima i kod nas primjera, ne uzimajuci u obzir tajkune, npr. menadzerski ugovori su nesto sto ne bi smjelo biti - oni su placeni i po nekoliko puta vise od kolega koji obavljaju slican posao u istoj firmi - to, naravno , nije nas izum, doslo je sa zapada - i ovdje su ljudi bijesni na one koji dobijaju bonuse u iznosu od nekoliko godisnjih plata.

Da ne ponavljam: viewtopic.php?f=50&t=62935&p=1886679#p1886595

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 07:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Timotic je napisao:
Obicnom covjeku je bolje posle njene vladavine, ako uzmemo da obican covjek nije britanska verzija Ranke Misic.

Колико обичних људи из УК ти лично познајеш?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 75 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]