banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 22:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 179 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jan 2012, 16:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
_зока je napisao:
Ja ti kažem da on nije otišao tamo sa namjerom da ostane,nego sa namjerom da se vrati popularniji nego što je bio....O tome koliko se on razlikuje od "plaćeničkih govana" dalo bi se natenane raspravljati. Ja kažem da se ne razlikuje ni sekunde.

Може бити али реално је рећи да је Хашки трибунал погазио сва људска и затвореничка права Војислава Шешеља. Девет година да будес у затвору без пресуде, то нема ни у најцрњим диктатурама. И тамо ти пресуде брже.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 17:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Sa tim se u potpunosti slažem. Baš zato što mu ne mogu pera odbiti drže ga tako dugo.....

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 17:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Najtragičnije je to što je optužen za verbalni delikt, ali ti bajni tužioci ni to mu ne mogu dokazati bez obzira na silne plaćene lažne svijedoke, da stvar bude još gora ne daju mu da se brani sa slobode iako je u jebeni Hag otišao dobrovoljno, iako je i prije nego je optužnica podignuta zatražio vizu za Holandiju kako bi mogao otići kad ga optuže, znači taj sud je qrac od suda i izrugivanje prava i pravnog poretka.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 17:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ako poživi da ga oslobode,treba ih tužiti i uzeti im svaku paru koju imaju.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 18:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Nikakvu dilemu nisam imao oko dobrovoljne predaje. U stvari, Haški tribunal je toliki izazov za mene da bih ja bio duboko nesrećan čovek da me je nekako mimoišao.
Ima negde kod Andrića jedan fragment, kad je Omer-paša Latas po sultanovom nalogu došao da zavodi red u Bosni. Išao je kroz celu Bosnu i redom ubijao. I, negde u nekom uglu u mahali šćućurio se Mujo sa svojom Fatom i samo slušaju, u daljini se čuje odjek pušaka dok ubijaju begove. I onda Fata kaže svom Muji: šućur Alahu, moj Mujaga, pa ti nisi nikakav čovek. Da si ti nekakav čovek, sad bi i ti bio tamo streljan.
Zbog toga je Hag za mene izazov - da sve prođe a bez mog učešća, znači nisam uopšte bio ni značajan, a ja imam lepu sliku o svojoj ulozi u ovim ratnim zbivanjima. Ona nije bila naročito važna, ali nije bila ni beznačajna.

Citiraj:
Osuđen sam zatim na po dvadeset i dvadeset i pet dana zatvora zbog mitinga pred Saveznom skupštinom i na Trgu Republike, koje je organizovao Mirko Jović. Samo tri dana pošto sam izašao iz Padinjaka, opet su me pokupili to da izdržavam. Posle dvadeset trećeg dana, zove upravnik i kaže da sam odlukom Ministarstva pravde pušten iz zatvora. Ja kažem, kako, ne može ministar pravde da me pušta. Ne može kod prekršajca ni pomilovanje. Upravnik mi objašnjava da me puštaju zbog dobrog vladanja. Ja, koji sam se najgore vladao, nisam živu silu tamo zarezivao ni za šta. Prvo odbijam, kreće natezanje. To sam, samo, pravio cirkus. Izašao bih ja ali ne mogu bez parade, razumete? Kao i ono štrajkovanje glađu, moram da napravim nešto što će se pamtiti, što će biti upečatljivo za sećanje.

Citiraj:
HAŠKO SUĐENjE:
...Očekujem da će proces dugo trajati. Oni će nastojati da me što duže izoluju, ali ću zato imati vremena da se temeljito pripremim i mislim da ću pobediti. Ubeđen sam. E, sad, izolovaće me više godina sa političke scene. Ne znam tačno koliko. A to im je i bio cilj. Oni će taj cilj da postignu ali ne verujem da me mogu sprečiti da pobedim.

Dva članka o Šešelju i zatvorima na ovom linku

Da bude malo jasnije šta je očekivao i zašto se predao. A u vezi odštete, jedino da pokuša preko onih što se reklamiraju po gradu u vezi naplate štete :)

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 05:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
E ovo morate pogledati:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... e=1&ref=nf

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 19:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Haške pičke traže 28 jebenih godina za Šešelja!!!

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Баби Папушка je napisao:
Haške pičke traže 28 jebenih godina za Šešelja!!!

Шешељ поново у болници од данас. Мислим, да би могао да заврши као и Милошевић.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Covjek otisao zdrav, al 10 godina je dug period....
Mladic i jeste bolestan, ni Karadzic ne djeluje bolje.....svi ce oni nogama naprijed.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Српски војвода доминира по ко зна који пут,нажалост колико ми се да уочити дефинитивно није физички најспремнији као некада. :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 12:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
da je bio pametan ko što nije sad bi se sunčao u BG...žalosno sto je tek sada počeo da govori kako treba, a devedesetih se ne sjeća šta je pričao i kakvu mržnju je sijao...izduvani kurton...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 13:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja nikad ta sudjenja nisam pratio,ali sinoc drinin vuk napisa poslije lige sampiona da ima na rts2 to sudjenje seselju,i moram priznati da mi se zgadio i seselj i zivot za onih pola sata sto sam slusao,dok nisam ugasio...

Poslednji put menjao Schlager dana 15 Mar 2012, 13:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 13:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ротору уозбиљи се и немој тако према војводи да се опходиш на овој теми,срам да те буде.

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 13:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Nije on sijao mrznju, to je bila ljubav, samo ga niko nije razumio. Ja mislim da se treba drzati svoga makar i ne imao pravo, jer samo tako se opstaje, to na kraju krajeva rade svi normalni narodi (a mi Srbi , seremo samo o postenju, a jebe nas ko stigne). Zasto se Hrvati ili muslimani ne odreknu svojih, hoce shishe malo, i to rade javno a moramo priznati da su to narodi koji su opstajali, e sad sto je nama to ljigavo to je druga stvar. Samo prljavi fajt spasava !

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 13:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
rotor je napisao:
da je bio pametan ko što nije sad bi se sunčao u BG...žalosno sto je tek sada počeo da govori kako treba, a devedesetih se ne sjeća šta je pričao i kakvu mržnju je sijao...izduvani kurton...

Није сијао мржњу већ бранио националне интересе. Као што је САД национални интерес да роваре по свијету и краду природна богатства, да ли је то фер ? наравно да није, али нико им не може ништа и они се те политике не одричу, ако ништа за то им треба скинути капу. А опет Шешељове идеје су далеко блаже од ових, па су га опет сви разапели. Не зато што је ширио "мржњу", већ због тога што је угрозио баш те интересе других земаља. А ми Срби наставимо ли овако мијењати причу и сагињати се свакоме или нас неће бити, или ћемо постати миноран фактор (иако смо већ и сада).

П.С: Јел има негдје снимак са завршне ријечи ?

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 13:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Спејсдорфе тако је.

Дакле ако ћемо и ми исти они Срби који су у четири године рата били нападани од истих оних који је овај угледни српски војвода окарактерисао као наше историјске непријатеље окретати леђа и причати о Шешељу као некаквом убици,фашисти и шта све не, онда се превасходно морамо упитати против кога смо то ми ратовали против Четника или против Хрвата и Бошњака? Просто ме стид видјети да неко после 10 година политичког процеса има образа написат једну ружну ријеч о Шешељу и његовој фасцинантној правно-психолошкој борби.

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 14:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jel se vi sjećate o kakvim granicama Srbije je on pričao? i da li se sjećate njegovog mitinga u dvorani Borik 1992 godine kad je pozivao da se Muslimani i Hrvati sele sa ovih prostora...djeco draga veze nemate...seselj je obična ratno huškačka jajara bio i ostao...ne smatram da mu je mjesto u Hagu više je za ludnice ili za nekog stuba srama...takvih seselja poput njega je bilo na sve tri strane koji su ovaj naivni narod huškali jedan protiv drugog...bio je obična Slobina marionete kao i Karadžić...sastanu se jednom mjesečno u kazinu hotela Jugoslavija obloču i dobiju instrukcije od tate Slobe...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 14:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Роторе не вриједи теби објашњавати, нити ти желим мјењати то мишљење,тако да ме заболи шта мислиш онда,јер видим да си вјероватно или европски орјентисан или си припадник једног од та два народа.

Спејсдорфе, снимак ћеш имати вечерас на РТС 2, а што се тиче цјелокупног снимка завршне ријечи,ако не буде наредних дана на ЈТ,погледај на сајтру СРС или сајту српског војводе Војислава Шешеља. ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 14:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja sam juče gledao Šešelja i sve što je on rekao o americi stranim plaćenicima je tačno, ja ga podržavam...ali činjenica je da je i on bio Slobin plaćenik i ratnohuškač...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 14:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
rotor je napisao:
Jel se vi sjećate o kakvim granicama Srbije je on pričao? i da li se sjećate njegovog mitinga u dvorani Borik 1992 godine kad je pozivao da se Muslimani i Hrvati sele sa ovih prostora...djeco draga veze nemate...seselj je obična ratno huškačka jajara bio i ostao...ne smatram da mu je mjesto u Hagu više je za ludnice ili za nekog stuba srama...takvih seselja poput njega je bilo na sve tri strane koji su ovaj naivni narod huškali jedan protiv drugog...bio je obična Slobina marionete kao i Karadžić...sastanu se jednom mjesečno u kazinu hotela Jugoslavija obloču i dobiju instrukcije od tate Slobe...

Живимо у свијету интереса, ако се нећеш борити за своје неће ни други. Почетком 90-их обједињавање територија на којима живе Срби је била реална опција за коју би се борила било која држава, ми нисмо, јер није било јединства, разједињени и обманути завршили смо како смо завршили. Протјерани из Хрватске са вјековних огњишта, доведени у пат позицију у Босни, протјерани са Косова, а нешто касније и маргинализовани у Црној Гори.
Да је било злочина на свим странама, било је. Али кад видим каквим се играма други народи и државе служе ми смо били цвјећке. Ко Хрватима данас замјера што су етнички очистили Крајину, да ли им то представља проблем, савјест их боли ? Ништа од тога, као ни Американце, Французе, Британце и остале народе што спроводе свјетску хегемонију.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 179 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]