banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 10:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 151 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Nov 2010, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
shoole je napisao:
Тадић донио Закон о информисању, зар није Скупштина? Зар тај закон нису изгласали посланици више странака (не само ДС-а)? Ни једна странка није тражила став Уставног суда, све се свело на приче по новинама? Па тако и ти као искусан правник тумачиш шта је у складу са Уставом, а шта није?
Како је само покушао да угуши јавну ријеч кад је закон на снази? Онда је угасио?
Коју још одлуку је Тадић донио мимо Устава?
Шта је НСП? Има ли НСП организацију? Ко је у НСП? Ко га води? Клинтон, Буш, Папа?
Што је Миле згодна компарација?

Citiraj:
nije bilo konkretno upuceno tebi ali ako si se pronasao jos bolje

Па коме је то било упућено?

Citiraj:
ako ti se ne svidja diskusija prosetaj sa teme, niko te ne tjera da pises. razumijes? demokratija

Свиђа ми се дискусија, остаћу. Ти пишеш нешто, ни теби није потпуно јасно шта. Ја те фино питам да појасниш, ти одговараш са "прошетај, ако ти се не свиђа.". То није демократија, то је немоћ да се нормално прича. Ако се теби не свиђају питања, шта ћу ти ја?

ono sto kuckam i ne treba svako da shvati, zato u drustvu i postoji stratifikacija. "nemoc da se normalno prica" je tvoje uvodjene diskusije u jednosmjernu ulicu "crno-bjelo"- tebe je pogodilo poredjenje sa "pljuvanjem po mili" jer ti nisi nasao neku logiku. e sad bi zbog toga svi drugi trebali da pisu ono sto ti mislis da se pise na temi jer je tvoja logika i inteligencija mr. svevisnji nedodoriljiva. jest, al u qurcu :wink:

predlagac zakona je vladajuca koalicija na celu sa tadicem. posto u srbiji jos uvjek nije nemoralno biti i predsjednik drzave i predsjednik stranke odgovornost je na monarhu-tadicu. npr. hrvatski stepen civilizacije svakom "duznosniku" tog tipa propisuje "zaledjivanje" funkcije sto je i normalno i moralno zbog sukoba interesa. predsjednik drzave predstavlja interese i srs i sns i dss itd partija a ne samo ds, pa je sa te tacke gledista njegova tenutna funkcija nespojiva. opsti drustveni interes je podredio stranackom i zato drzava srbija i jeste u stanju kakvom jeste. inace, posto vidim da nisi informisan: izmjene zakona o informisanju su ukinute od strane ustavnog suda srbije. ovom najnovijom izjavom ponovo vapi za mogucnoscu hapsenja i proganjanja neistomisljenika sto ga ne cini nimalo drugacijim od milosevica. on je zlo koga ne interesuje misljenje pola srbije iako je svima predsjednik. kako bi se trebao ponasati treba nauciti od kolege ive josipovica, koji je za njega nedostizna visina.

ostatak pitanja tipa sta je nsp, ko ga vodi itd nije pitanje na koje bi odgovarao na ovoj temi. imas na netu dovoljno

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
shoole je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
cinjenica da stvarno trenutno u srbiji nema imena sa harzimom i moci da pokrene drustvo neopravdava diktaturu ds i samovolju (mimo ustava) u donosenju vaznih odluka za drzavu. on je pijun, dao je guzicu i sad za sve pare koje je uzeo odradjuje posao. ne smeta to meni nego zasto onda na ovom forumu pisete protiv mile? nema razlike u vladanju, cak je mile za tadica izmislio demokratiju :wink: nego po onoj narodnoj (protiv koga ne mozes....): posto se nismo mogli boriti protiv dvostrukih mjerila-mi smo im se pridruzili? jadno

srbija je 1999 otisla naprijed a sada je, nakon 2003, na istoj liniji kao i 1992- samo su metode vlasti sofisticiranije. diktatura.

Ај полако...

Које одлуке је донио Тадић мимо Устава?
Чији је пијун?
Шта сад Миле? Причамо о Тадићу или правимо компарације? Да споменемо и Санадера и Пахора?
Каква двострука мјерила?
Ко се против кога борио и ко се коме придружио?
Србија 1999. "отишла напријед"? 8) Гдје си ти живио 1999. године? Рат на Косову те године, биједа, стало све, људи бјежали из Србије овамо и тражили посао.
Србија 1992. и сад "на истој линији"? Шта ти значи "на истој линији"? Слобина Србија у вријеме ратова, државне економије, Аркана, Језде и Дафине, курчења пред свијетом, атентата на политиче противнике и новинаре који пишу против власти, хиперинфлације, шверца
... и ово данас поредиш?

Миле (тачније ова наша власт) је ефикаснији од Тадића (оне тамо власти). Мањи смо, Миле ту влада као аутократа, као да малу фирмицу води. Миле има јадну опозицију. Они тамо (Тадић) не знају ни гдје им је граница. Пуно нехомогенија су власт (тамо своју политику воде и пензионери и Динкић и СПС), код нас је ту СНСД апсолутно доминантан. Тадић има пуно јачу опозицију (Николићеви напредњаци).

Ако причамо о Тадићу, дајте да причамо о њему. Ако ћемо поредити некога, тако назовите тему. Наравно да и Тадић и његова власт имају пуно мана, далеко су они од добре власти.

Citiraj:

Кад је изашао из председничких оквира и почео да се меша у послове владе прекршио је устав.
Када је одмах после избора запретио да неће дозволити стварање коалиције контра његове воље, прекршио је устав јер устав гарантује да ће власт да презентује народ а не председника.
Када је на скупштини УН, заједно са Јеремићем, одрадио посао око српске резоплуције, јер је изгласану резолуцију у парламенту, заменио својом прекршио је устав.
И може ту још да се набраја.

Чији је пијун? Пијун је Запада.

Citiraj:
Шта ти значи "на истој линији"? Слобина Србија у вријеме ратова, државне економије, Аркана, Језде и Дафине, курчења пред свијетом, атентата на политиче противнике и новинаре који пишу против власти, хиперинфлације, шверца
... и ово данас поредиш?

Може да се пореди јер је иста ситуација.
Додуше сада режим не врши атентате физички, него медијски.
Хиперинфацлија? И данас имаш јаку инфлацију, која би била хипер да режим, из политичких разлога, није продао 2,5 милијарди евра из девизних резерви ( а ни то није зауставило пад динара, нити ће зауставити). И Слоба тада да је имао те паре да прода, не би било хиперинфлације, већ само јаке инфлације као данас.
Шверца има и данас као и онда. Сви неистомишљеници немају шансу на посао. Чланска књижица, па онда да се надаш.
Што се криминала тиче, нема више Аркана али зато сада има више Аркана, који послују неометано.
Никада више дроге није било на улицама Србије.

Нажалост, ситуација у Србије је катастрофална (ако та реч уопште може да дочара стање ствари).
Доста људи се овде информише само из новина и из медија (који су 95% под апсолутном контролом режима), а нема прави увид у ситуацију на месту.
Ево у Краљеву је штета кажу између 50 и 100 милиона евра након земљотреса, а држава је помогла Краљево са 50 хиљада евра. Па БЛ је сама уплатила 20 хиљада! И тек након притиска јавности влада је данас одлучила да одобри милијарду динара помоћи Краљеву. Општине типа Владичин Хан, Куршумлија, Пријепоље буквално изумиру.
Одлив младих је скочио масовно. Ево рецимо пре 3-4 године, маса мојих другара је живела у НС (који још као добро стоји у односу на нпр. Ниш и Крагујевац) и није им падало на памет да иду негде вани, нити да покушавају.
Е сад их је маса запалила и то од Азербејџана до Малте (а и шире ће изгледа) јер се ситуација погоршала за 1000%. Народ је у Србији у општој депресији и тврдим да је људима данас горе него за време Милошевића (понајвише психички). За Бога милога, у Србији данас 2010 нема довољно млека и уља у трговинама?!? То ваљда нешто говори.

http://www.mondo.rs/s188643/Info/Ekonom ... odnju.html
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/216558 ... -se-zapali

И ово су вести који сваки дан читаш у Србији.

Данас сам гледао интервју са Монтгомеријем на РТС-у и лепо је човек рекао. Србија ће да пукне финансијски, а када се то деси све су опције отворене (знате шта се десило СФРЈ када је пукла финансијски). Стандард пада, инфлација расте, цене расту, плате падају или стагнирају (иначе посланици себи подижу плате, кажу морају да испрате раст цена и тако). Одржава се некакав вештачки стандард црпећи резерве али и резерве имају дно и када их нестане шта онда? Мислим да ће понајвише настрадати власт која дође следећа, јер ће иза ове остати само празан буџет, празне резерве, уништена привреда и пољопривреда и покрадено је све што се могло покрасти.
Тадић и екипа су оно што је Аристотел у својој "Политици" назвао олигархијом. Уски круг људи који из своје владавине црпи све за себе, не водећи рачуна о народу и који ће на крају да доведе до потпуне пропасти државе а самим тим и народа.
Једном речју, човек је ултра безобразан и неспособан. На власти је 6 година већ (рачунајући само председнички мандат!) и за шест година ништа није поправио али је много тога уништио и песма коју је УФ покренуо ће тек да се пришири по земљи. Знам масу људи који су гласали за њега а сада би пре руку себи одсекли него што би то поново урадили.

Срби су народ који се врло споро пали (јер се дуго крчка) али када се запали, Тадић и екипа ако не запале из земље на време, проћи ће сигурно много горе него Слободан и његови (додуше за неке из садашњег режима ће то бити дежа - ву, само овај пут много гори).

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
ono sto kuckam i ne treba svako da shvati, zato u drustvu i postoji stratifikacija. "nemoc da se normalno prica" je tvoje uvodjene diskusije u jednosmjernu ulicu "crno-bjelo"- tebe je pogodilo poredjenje sa "pljuvanjem po mili" jer ti nisi nasao neku logiku. e sad bi zbog toga svi drugi trebali da pisu ono sto ti mislis da se pise na temi jer je tvoja logika i inteligencija mr. svevisnji nedodoriljiva. jest, al u qurcu :wink:

Дај пусти те приче, ниси ти балавац. Као имаш дубоке мисли које не може свако да разумије, па сад спомињеш и стратификацију?
Причамо о конкретним стварима. Ти као одговор нудиш "разгули са теме", па импутираш да је мене "погодило поређење са пљувањем по Мили" (шта год ти мислио тим изразом), а ја сам само питао какве везе има Миле са темом о Тадићу.
Па онда идеш даље са импутирањем некакве моје тезе да ја мислим да ми је "интелигенција недодирљива". Гдје сам ја то рекао?

Још једном, око измјена Закона о информисању... Тадић није прекршио Устав тим измјенама Закона јер Тадић није ни усвојио те измјене Закона. Те измјене Закона је усвојила Народна скупштина Републике Србије.
Тај Закон није усвојила чак ни искључиво Демократска странка. Тај закон није усвојила чак ни владајућа коалиција. За тај закон су гласали посланици ЛДП-а, посланици мањина, гласао је и Владан батић из ДХСС-а. Без тих гласова опозиционих посланика, ни ДС не би могао усвојити ове измјене Закона.
ostatak pitanja tipa sta je nsp, ko ga vodi itd nije pitanje na koje bi odgovarao na ovoj temi. imas na netu dovoljno

Питам тебе. Да сам хтио да тражим на нету, не бих те питао.
Шта је НСП? Ко га је основао и када? Ко руководи са њим? Шта је циљ НСП?
Какав је однос НСП и српског народа? НСП жели да Срби нестану, да се покатоличе? Укратко.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Silvio Dante je napisao:
Citiraj:

Кад је изашао из председничких оквира и почео да се меша у послове владе прекршио је устав.
Када је одмах после избора запретио да неће дозволити стварање коалиције контра његове воље, прекршио је устав јер устав гарантује да ће власт да презентује народ а не председника.
Када је на скупштини УН, заједно са Јеремићем, одрадио посао око српске резоплуције, јер је изгласану резолуцију у парламенту, заменио својом прекршио је устав.

Како се Тадић мјешао у послове Владе? Руководио полицијом? Преузео ингеренције министра пољопривреде?
Да се разумијемо, оно што се зове тренутно предсједник Владе Србије је обичан чиновник, човјек који није калибар за ту функцију. Крупне и битне одлуке не доноси Цветковић, он их спроводи. Али то не значи да Тадић излази из својих уставних оквира.

Оно што је рекао након избора о давању мандата за састављање нове Владе је можда некоректна изјава, али није кршење Устава (по мени).
И појасни ово треће, око резолуције у УН-у., нисам разумио.

Остатак поста, око стања у Србији...у принципу, то је то. Јако лоша економска ситуација. Срце ме боли кад видим да и ми и Македонци, а посебно Црногорци шијемо Србију по просјечним платама. Или кад видим Војводину како је тамо вријеме стало. Или мала мјеста по Шумадији.
Имам пријатеље у Краљеву. И прије земљотреса град је био у лошем стању. Сви сиротиња осим можда неких Косовара који су дошли. Како ће то тек сад да буде, немам појма.

Колико је то до Тадића, а колико до глобалне кризе, не знам. Нисам економиста, не знам да ли се могло боље прегурати ова рецесија. И овдје људи немају посла и иду по Азербејџанима и другим вукојебинама.

Све то стоји. Али поредити оно вријеме ратова и биједе и ово, оне слободе и ове, оне медије и ове, оне криминалце и ове... ипак је претјерано!

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 00:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Silvio Dante je napisao:
Citiraj:

Како се Тадић мјешао у послове Владе? Руководио полицијом? Преузео ингеренције министра пољопривреде?
Да се разумијемо, оно што се зове тренутно предсједник Владе Србије је обичан чиновник, човјек који није калибар за ту функцију. Крупне и битне одлуке не доноси Цветковић, он их спроводи. Али то не значи да Тадић излази из својих уставних оквира.

Оно што је рекао након избора о давању мандата за састављање нове Владе је можда некоректна изјава, али није кршење Устава (по мени).

Остатак поста, око стања у Србији...у принципу, то је то. Јако лоша економска ситуација. Срце ме боли кад видим да и ми и Македонци, а посебно Црногорци шијемо Србију по просјечним платама. Или кад видим Војводину како је тамо вријеме стало. Или мала мјеста по Шумадији.
Имам пријатеље у Краљеву. И прије земљотреса град је био у лошем стању. Сви сиротиња осим можда неких Косовара који су дошли. Како ће то тек сад да буде, немам појма.

Колико је то до Тадића, а колико до глобалне кризе, не знам. Нисам економиста, не знам да ли се могло боље прегурати ова рецесија. И овдје људи немају посла и иду по Азербејџанима и другим вукојебинама.

Све то стоји. Али поредити оно вријеме ратова и биједе и ово, оне слободе и ове, оне медије и ове, оне криминалце и ове... ипак је претјерано!

Наравно да се меша у послове владе и то врло јасно. Чак шта више и законодавство му то индиректно омогућава.
Он је и председник Србије и председник ДС-а. Као председник ДС-а он има огроман утицај на странку и одлуке странке, које се касније рефлектирају у скупштини (чије одлуке проводи влада). Један од захтева ЕК за Србију је био и регулисање овог питања и укидање бланко оставки. То није одрађено ево већ годинама уназад. Актуелни премијер је постављен на то место, само зато да би Тадићу омогућио широк утицај на одлуке владе али и да би лешинари попут Динкића добили слободне руке.

Citiraj:

Наравно да је кршење устава јер он као председник није тај који одлучује о саставу владе, већ скупштина као презентант народа (што је прописано уставом). Он је том изјавом код мене изгубио све поене које је и имао. То са изјава може упоредити са оном Додиковом ако се не варам у Кнежеву: Или гласате за СНСД или нема пара из буџета.
Том изјавом је Тадић јасно ставио до знања свима, да је он председник оних грађана Србије који су гласали за њега и ДС а не свих грађана као што прописује устав. Такође директно се умешао у избор владе, јер је ставио скупштину и посланике под притисак. Проблематично је и његово учешће у изборним кампањама где он наступа као председник Србије а врбује људе да гласају за ДС, што није противуставо али је максимално неморално за модерну политику.

Citiraj:

Односи се на ову задњу резолуцију Србије за КиМ која је изгласана у Скупштини УН-а.
Та резолуција је дебело измењена у односу на ону коју је изгласала скупштина (поредите само текст), а исту изменио је Тадић у договору са Кетрин Ештон. То је бре типичан пример кршења устава. Резолуција је изгласана у Скупштини Србије и само скупштина је могла да буде та која је могла да одобри измене резолуције (јер јој је дат законодавни легитимитет од стране народа, а Тадићу је дат извршни!) а не Тадић у договору са Кетрин Ештон.
За такве ствари се у Западној Европи одговара на Уставном суду.

Citiraj:

Па није криза погодила само нас. Погодила је све земље на свету али видимо да су неке итекако у стању да се изборе са тим, а Србија очигледно није.
Наравно, полазна позиција је код нас била лоша. Слаба економија и сл. али је задатак власти да нађе пут и решење.
Ова власт је нашла решење тако што је једноставно почела да упумпава паре из девизних резерви и тако што је узела кредит од ММФ-а, а ем су нам смањили резерве за преко 2,5 милијарди евра, ем треба да се врати кредит од 400 милиона евра.
Уместо да су нашли начина да подигну привреду, водећи озбиљну политику, која би била по многе болна али спасоносна за државу, они су се одлучили на разбацивање паре да би очували фотеље а кад они оду јебе се њима ионако ће вероватно да се селе на Хаваје. Иза себе ће да оставе, само празне касе.

Citiraj:

Што би било претерано? Слоба да је имао услове које они имају данас (и које су имали протеклих 10 година) би постигао боље резултате него ДОС х пута.
Погледајмо шта су урадили од приватизације. Уништена су предузећа масовно. Гледам пре неки дан ову ситуацију око млека. И нека фарма у Војводини (!), у деведесетим је имала преко 1.500 грла (ако не и више) од тога 2/3 крава музара. И добар део људи из краја је радио ту.
Данас је затворена. Прво је приватизована а онда затворена.
То је само један пример а таквих има хиљаде.
СПС је крао много - ови краду још јаче (где су Слобини милиони са Кипра нпр? То је врло добро питање).
Криминала је било онда много - има га и данас ништа мање.
Оно јесте било суровије време, стално убиства кримоса и сл. али убијају се кримосу и данас што по улицама, што их налазе тек после неког времена у шахтовима, језерима, итд.
Дроге онда није било на улици као данас, нити је било толико зависника.
Јел поправљен образовни систем? Није. Још је гори. Уче нам деца да смо окуптори на Косову и да су шиптари тамо староседеоци а Срби зли дошљаци који су их покорили и држали у ропству ево све до 1999 године. Сјајно.
Нација је уништена, врши се константа денационализација Срба.
Медији су под апсулутном конролом режима, репреција над неистомишљеницима, хапшења без основе и за баналне ствари (ово не изненађује ипак је стари СПС кадар преузео МУП).

Разлика је само што је земља била у изолацији а данас више није. И то нико није искористио и зато требају све власти од 05. октобра до данас да одговарају.
И што је најгоре, психички данас грађани Србије стоје горе него деведесетих.
Деведесетих је била борба против СПС - ЈУЛ режима али је народ имао ту веру и наду, да ће кад уклони исте да му сване.
10 година касније морал је испод нуле. Општа депресија и меланхолија је дата народу.
Пљували су Слобу због пинк-културе а шта је данас? Гранд - култура + Фарма и Велики брат.
Реално, горе је данас него онда (изузев у неки областима које иначе нису од виталног значаја)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 01:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.nspm.rs/kuda-ide-srbija/sta-dalje-q.html

Citiraj:
Оно што је још занимљивије је да су највећи заговорници промовисања толеранције у Србији, који су углавном про-западно оријентисани, жестоко нетолерантни према свима који нису оријентисани ка западу и њиховим идејама о српској заједници, по систему „Будите толерантни, ал' на наш начин“.

Борис Малугарски је режисер документарних филмова о животу Срба на КиМ а и сада спрема нови филм о распаду СФРЈ.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Tadiceva izjava:

"Dok traje kriza i dok sam ja predsednik, ni ja, ni premijer, ni ministri neće primati veće plate, a mere štednje u svim državnim institucijama biće još rigoroznije. Što se tiče svih drugih zaposlenih građana Srbije, potpuno se zalažem da im se plate povećavaju u skladu s mogućnostima "

Boris Tadić, predsednik Srbije

To pokazuje koliko se vlast u Srbiji razlikuje od nase. Prvo stede na sebi pa onda na ostalima, dok nasi obrnuto, sebi povecavaju plate, a narodu smanjuju.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
Tadiceva izjava:

"Dok traje kriza i dok sam ja predsednik, ni ja, ni premijer, ni ministri neće primati veće plate, a mere štednje u svim državnim institucijama biće još rigoroznije. Što se tiče svih drugih zaposlenih građana Srbije, potpuno se zalažem da im se plate povećavaju u skladu s mogućnostima "

Boris Tadić, predsednik Srbije

To pokazuje koliko se vlast u Srbiji razlikuje od nase. Prvo stede na sebi pa onda na ostalima, dok nasi obrnuto, sebi povecavaju plate, a narodu smanjuju.

Он и министри иначе живе од плате. :confused2:
А пошто је тако паметан могао би да интервенише и у скупштини (што је њему иначе својствено) и да не дозволи да посланици повећају себи плате. Њих је 250, а он, премијер и министри чине бројку око 30-так људи (што је такође за земљу као Србија фрапантно и за некога са Запада несхватљиво).

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 08:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 08 Feb 2010, 13:02
Tadic je poslije Djindjica vjerovatno jedina osoba u Srbiji, koja Srbiju moze predstaviti u drugacijem svijetlu. Sa kime se mora boriti, dobro je da uopste postoji. U drzavi, gdje Seselj i Nikolic, imaju toliko zastupnika, i nije tesko zakljuciti da Srbija i nema neke alternative.

Moze mu se prebaciti dosta stvari, i pisati sta nije dobro, ali globalno gledajuci za mene je pozitivna osoba u Srbiji.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 14:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Шешељ баш има много заступника (СРС је од последњих неколико локалих избора цензус прешла само у Оџацима мислим).
А Николић је уствари ДС човек. Следећа коалиција је ДС - СНС.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...poceo ko mesic-na kafu s predsednikom...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 04:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.youtube.com/watch?v=fqURiDU1 ... ded#at=549

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Bullseye...

Tragikomedija...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 18:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Silvio Dante je napisao:
http://www.youtube.com/watch?v=fqURiDU1-5Y&feature=player_embedded#at=549

@7:05
Je li bilo zima tokom poplave ... kokoškama?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 20:02 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Sreća pa se ovakav klip ne može smontirati ni za jednog drugog političara na ovim prostorima....I ne samo ovim.Ili može?

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2011, 18:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-p ... rbije.html

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2011, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Silvio Dante je napisao:
http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-pavic-dikiliks-tadic-resen-da-ne-iskoristi-nijednu-priliku-u-korist-srbije.html

Феноменалан текст.
Коју предност сад имамо то је невероватно, бар морално, ако не и политичку.
Сјетимо се да у Дејтон није могао да иде Караџић јер је већ био проглашен ратним злочинцем (у то вријеме без иједног доказа).
Сада треба апсолутно да се одреде према свему што долази с Косова као нелегалним, ако не због тога што се не признаје та окупација своје територије, а онда због тога што је воде ратни злочинци, нарко дилери и умопомрачени криминалци.
Можда ићи на то да се на преговорима између Срба и Албанаца налазе искључиво представници Београда и Тиране (опет паралела са Дејтоном гдје нашу судбину одређује предсједник друге државе).

Ал пошто је тема Тадић, онда само могу додати спаси Србију и убиј се Борисееее Борисееее!

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2011, 02:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.nspm.rs/politicki-zivot/2010 ... -nspm.html

Избор политичких догађаја и личности за 2010 у Србији. Тадић високо котира а еви и једне изјаве које спада у хитове 2010:
"Ако председник Републике може да буде и премијер и посланик и судија и тужилац, онда је могао данас да дође, као ми, и да један дан буде и педер."

Чедомир Јовановић, председник ЛДП-а, "Блиц"

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 03:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika
:lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 03:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Na vanrednoj konferenciji za novinare održanoj u Vladi Srbije, predsjednik Vlade Srbije Mirko Cvetković pokrenuo je postupak za razrješenje potpredsjednika Vlade i ministra ekonomije Mlađana Dinkića i državnog sekretara u Ministarstvu finansija Slobodana Ilića.

Cvetković smatra da takva odluka neće uticati na odnose u koaliciji, niti će dovesti do pada Vlade, kao ni do prevremenih izbora.

"Ministar mora da bude odgovoran za sve što izgovori, a Vlada mora biti složna", izjavio je premijer obrazlažući odluku.

http://www.banjalukalive.com/globus/cvetkovic-smjenjuje-mladjana-dinkica.html
Možda Cvetković nije toliko smotan kako ga u blic stripu prikazuju, a više bih volio da Dinkić ode, jer ga nikada nisam simpatisao.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 151 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]