breskvica je napisao:
kakve veze ima sa temom odakle se ja javljam, primitivci? Zabili se u svoje misije rupe i mislite da mozete odredjivati ko ce gdje i koliko biti patriota? i tipicne izjave kao gastarbajteri ovo ono, strasni ste..
Pa to sam im i ja rekao. Sta mi znamo? Mi smo u svojim misijim rupama i ne vidimo svjetlost. Obicni primitivci. Ali shvati! Od pocetka smo osudjeni na maloumnost, jer smo zatvoreni u svojim misijim rupama. Srecom, imamo vas da nas izvedete na pravi put.
breskvica je napisao:
I zabole me za njim, sta je trazio to je i dobio. Cuj ubili ga jer je rekao NE tamo nekim mafijasima ..kako neko moze biti naivan svaka cast.
Sta je on trazio??? Ko je rekao da je on ubijen zbog "NE"?
breskvica je napisao:
Meni je samo zao neduzne djece, vojnika , civila koja su poginula tokom rata..i tokom bombardovanja Srbije, kao trogodisnja Milica Rakic
Jos jedan primjer nelogicnog razmisljanja. Kada smo to uvrdili da je Djidjic kriv za smrt ovih ljudi? Bezveze kacis neke stvari na temu.
breskvica je napisao:
I kakav Kill Bill , sinhronizacije i ostale gluposti..mnogo duvas Besparica.. Ja sam licno slusala tu emisiju , u kojoj je gostovao Djindjic gdje je pricao na njemackom jeziku, na njemackoj drzavnoj televiziji. Ali ti sigurno znas bolje tako pametan, i s obzirom na strucne klipove koje gledas
Jbg. Mi ovde u misijim rupama nismo mogli da vidimo tu famoznu emisiju, a i da smo je gledali nista ne bi mogli da razumijemo jer ne znamo njemacki.

Kako nikako da i mi to pogledamo, pitam se...
Kada si ti to gledala?A o tvojoj nekulturi necu ni pricati.
Nego, svi nesto pricaju uopsteno, Djindjic kriminalac, Djindjic ovo, Djindjic ono, tek tako. Mislim, takvi pridjevi se mogu okaciti bilo kome. Ovaj stil diskreditovanja sam pomenuo i u prethodnom postu.
Cudno da niko ne zeli da napravi raspravu o nekim jasnim cinjenicama, o necemu sto smo svi culi? Npr. o ovim klipovima sto je Filozof postavio.