banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 16:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: 7 godina poslije
PostPoslato: 13 Mar 2010, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
A i da je izjavio nesto slicno, to je sigurno preuredjeno i izvuceno iz konteksta i plasirano medju "patriotskim" Srbljem.
Takvi smo ti mi Srbi uvjek bili. Kada god imamo vladara koji nas podje povalciti unaprjed mi ga ubijemo.
A copavi nas je karao 50 godina i niko od Srbadije nije ni probao da ga ubije.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
bila jednom i tashko 5+ :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 19:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
:salute:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 02:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Na kraju krajeva zato su ga i ubili jer im je rekao NE, poslije demonstracija i rusenja Slobe.

Веровати да је њега неко убио зато што је он наводно мафији рекао не или покушао да јој се супростави може само неко много наиван.
Ем је мафија у Србији и данас јака као и пре 10 година, ем никада није ни била у опасности.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 00:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
kakve veze ima sa temom odakle se ja javljam, primitivci? Zabili se u svoje misije rupe i mislite da mozete odredjivati ko ce gdje i koliko biti patriota? i tipicne izjave kao gastarbajteri ovo ono, strasni ste..
A Djindjic je bio obicni pro njemacki zapadni dupelizac... I zabole me za njim, sta je trazio to je i dobio. Cuj ubili ga jer je rekao NE tamo nekim mafijasima ..kako neko moze biti naivan svaka cast.
Meni je samo zao neduzne djece, vojnika , civila koja su poginula tokom rata..i tokom bombardovanja Srbije, kao trogodisnja Milica Rakic

I kakav Kill Bill , sinhronizacije i ostale gluposti..mnogo duvas Besparica.. Ja sam licno slusala tu emisiju , u kojoj je gostovao Djindjic gdje je pricao na njemackom jeziku, na njemackoj drzavnoj televiziji. Ali ti sigurno znas bolje tako pametan, i s obzirom na strucne klipove koje gledas

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 00:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Što se tiče te izjave ne znam, nikada je nisam na TV čuo, ali znam da je nešto slično uoči bombardovanja Vuk Drašković izjavio.

Mnogo me je razočarala, nikada mi nije bila jasna saradnja između njega i pokojnog Đinđića.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 00:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
breskvica je napisao:
A Djindjic je bio obicni pro njemacki zapadni dupelizac... I zabole me za njim, sta je trazio to je i dobio.

svaka čast, ovako govore oni koji imaju svoje mišljenje i svoj stav.
jebeš njega, a bogami i onog prije njega, a i onog prije njega.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 03:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 08 Feb 2010, 13:02
Silvio Dante je napisao:
Citiraj:
Na kraju krajeva zato su ga i ubili jer im je rekao NE, poslije demonstracija i rusenja Slobe.

Веровати да је њега неко убио зато што је он наводно мафији рекао не или покушао да јој се супростави може само неко много наиван.
Ем је мафија у Србији и данас јака као и пре 10 година, ем никада није ни била у опасности.

Ako vec demantujes nesto onda daj svoje misljenje i potkrijepi to dokazima teorijama, znam da mozes...
Drugo ne trpaj mi rijeci usta, procitaj dobro sta sam napisao...
Ja ostajem pri svom tekstu, a daj mi sada svoju teoriju...

Breskvice misevi smo pa to ti je...ako si gledao-la, ako je na ZDF ili ARD mora biti snimak ili barem nesto...daj tekst daj na njemackom da prevodimo daj nesto...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 03:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 08 Feb 2010, 13:02
eugene of savoy je napisao:
breskvica je napisao:
A Djindjic je bio obicni pro njemacki zapadni dupelizac... I zabole me za njim, sta je trazio to je i dobio.

svaka čast, ovako govore oni koji imaju svoje mišljenje i svoj stav.
jebeš njega, a bogami i onog prije njega, a i onog prije njega.

tacno tako, jebo skolovanog i pametnog covjeka...mafijas je mafijas...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 08:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Mislim da je Z.Đ. bio malo više ispred svog vremena nego što bi iko tada priznao.
Sjećam se jednom njegove priče u vezi Kosova; po njegovom tadašnjem mišljenju (prije 10-tak godina) Kosovo bi najbolje bilo podijeliti, pola Albancima, pola Srbima, jer doći će vrijeme da će Srbija kompletno Kosovo izgubiti.
Kamo sreće da je podijeljeno...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 09:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Ne znam da li je rekao da bi ga trebalo podijeliti, ali govorio je, pustite nas da probamo na nas nacin, vi ste probali i ne ide, pokusajmo ostvariti dijalog sa Albancima, da Srbija ima bar malo uticaja na Kosovu. Parafraziram. I naravno da odredjen broj ljudi na ovo moze samo da kaze da je zapadni dupelizac. Ocekivano i zalosno.

Uglavnom, ubice su osudjene na preko 300 godina zatvora, pravosnazno cini mi se...mafija, JSO, i neki iz DB-a.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 09:32 
chils je napisao:
bila jednom i tashko 5+ :thumbright:

+ 1 od mene..
ja licno sam cijenila tog covjeka, jer velikosrbovanje nikad nije odvelo u svijetlu buducnost.. to sto su se neki njegovim okretanjem ka zapadu nasli zgrozeni me neinteresuje... covjek je bio skolovan i jako pametan, u vrijeme dolaska na vlast mafija je bila javno i debelo usla u sve pore zivota.. ne kazem da je danas nema, ima je u svim zemljama ali tad je to bilo nesto javno i ocito i covjek nije mogao funkcionisati bez kontakta sa najacom formacijom tada na tlu srbije, ali je zato imao ideju da ih potisne i srbiju povede ka EU, da se malo vise cijeni skola i pamet, a malo manje biti kriminalac, folk pjevaljaka,..
i da nije ubijen, vjerujem da bi srbija bila na vratima EU danas..
price o kosovu.. pa ja sam kao laik tada rekla da je bolje da se kosovo prodijeli.. maligno tkivo bolje je odstraniti nego ga pokusavati spasavati i zatrovati citav organizam..
djindjic je aktivno pokrenuo ljude i aktivirao se u smislu izdvajanja novca za lobiranje, sto kod nas do sada nije bilo ni u najavi.. po meni je imao dobru viziju, i srbija je mnogo izgubila njegovim ubistvom.. jako mi je zao zbog toga... a klincima koji se jos furaju na djenerala i te price, nemam sta reci
zao mi je sto se to desilo, i po meni velika sramota srbije..

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 09:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Djindjicev glavni problem je sto je pokusavao da sklopi "dil" sa mafijom, a ko se sa djavolom igra...
Surovao je sa pogresnim ljudima da bi skinuo Slobu. J.bes ga, to se na kraju uvijek obije o glavu!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

breskvica je napisao:
kakve veze ima sa temom odakle se ja javljam, primitivci? Zabili se u svoje misije rupe i mislite da mozete odredjivati ko ce gdje i koliko biti patriota? i tipicne izjave kao gastarbajteri ovo ono, strasni ste..

Pa to sam im i ja rekao. Sta mi znamo? Mi smo u svojim misijim rupama i ne vidimo svjetlost. Obicni primitivci. Ali shvati! Od pocetka smo osudjeni na maloumnost, jer smo zatvoreni u svojim misijim rupama. Srecom, imamo vas da nas izvedete na pravi put. :roll:
breskvica je napisao:
I zabole me za njim, sta je trazio to je i dobio. Cuj ubili ga jer je rekao NE tamo nekim mafijasima ..kako neko moze biti naivan svaka cast.

Sta je on trazio??? Ko je rekao da je on ubijen zbog "NE"? :confused4:
breskvica je napisao:
Meni je samo zao neduzne djece, vojnika , civila koja su poginula tokom rata..i tokom bombardovanja Srbije, kao trogodisnja Milica Rakic

Jos jedan primjer nelogicnog razmisljanja. Kada smo to uvrdili da je Djidjic kriv za smrt ovih ljudi? Bezveze kacis neke stvari na temu.
breskvica je napisao:
I kakav Kill Bill , sinhronizacije i ostale gluposti..mnogo duvas Besparica.. Ja sam licno slusala tu emisiju , u kojoj je gostovao Djindjic gdje je pricao na njemackom jeziku, na njemackoj drzavnoj televiziji. Ali ti sigurno znas bolje tako pametan, i s obzirom na strucne klipove koje gledas

Jbg. Mi ovde u misijim rupama nismo mogli da vidimo tu famoznu emisiju, a i da smo je gledali nista ne bi mogli da razumijemo jer ne znamo njemacki. :roll: Kako nikako da i mi to pogledamo, pitam se... Kada si ti to gledala?
A o tvojoj nekulturi necu ni pricati.

Nego, svi nesto pricaju uopsteno, Djindjic kriminalac, Djindjic ovo, Djindjic ono, tek tako. Mislim, takvi pridjevi se mogu okaciti bilo kome. Ovaj stil diskreditovanja sam pomenuo i u prethodnom postu.
Cudno da niko ne zeli da napravi raspravu o nekim jasnim cinjenicama, o necemu sto smo svi culi? Npr. o ovim klipovima sto je Filozof postavio.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 11:16 
potpis besparice..

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bila jednom je napisao:
Silvio Dante je napisao:
Citiraj:

Ako vec demantujes nesto onda daj svoje misljenje i potkrijepi to dokazima teorijama, znam da mozes...
Drugo ne trpaj mi rijeci usta, procitaj dobro sta sam napisao...
Ja ostajem pri svom tekstu, a daj mi sada svoju teoriju...

Breskvice misevi smo pa to ti je...ako si gledao-la, ako je na ZDF ili ARD mora biti snimak ili barem nesto...daj tekst daj na njemackom da prevodimo daj nesto...

Дај ти доказ коме је то он рекао то по теби историјско НЕ?
Ја то нигде нисам ни чуо ни видео, али сам видео масу озбиљних индиција о његовој вези са сурчинским кланом, као и о везама његових најближих сарадника са тада вођама земунског клана. То су чињенице.

Никакав атентат или нека друга мученичка смрт то не може да исправи и измени.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 15:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Cudno da niko ne zeli da napravi raspravu o nekim jasnim cinjenicama, o necemu sto smo svi culi? Npr. o ovim klipovima sto je Filozof postavio.

Ево ја желим да расправу о јасним чињеницима које кажу да је Ружица Ђинђић спада у најбогатије људе у Србији тренутно.
Интересује ме како је то могуће. Јер ето Ђинђић је дошао на власт крајем 2000-те а 2003 је убијен.
Да ли му је заиста премијерска плата била толика да обезбеди своју жену, децу,унуке и праунуке?
Дискутуј сад.

Ђинђић, поштено! :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam od kuda ti taj podatak. Recimo da je tacan.
Koji to uspjesan politicar kod nas a i vani nije pun love, i koji nije obezbjedio unuke?
To ne znaci da Srbiji ne bi bilo bolje da je on ostao ziv.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Ne znam od kuda ti taj podatak. Recimo da je tacan.
Koji to uspjesan politicar kod nas a i vani nije pun love, i koji nije obezbjedio unuke?

Наравно да је податак тачан.
Ружица Ђинђић је власник фабрике за прераду био-дизела. Фабрика се налази у Шиду и једина је такве врсте на Балкану.

Иначе, толико је јака да врло лако диктира цене сировина (на штету српских сељака и оних којио се баве узгојом потребних сировина за био-дизел) за потребу производње.

Citiraj:

Мене не занимају остали, јер по осталима може слободно и легитимно да се попљује али за Ђинђића се везују епитети поштења, просперитета и сл а уопште није тако.

Citiraj:

Не значи да Србији не би било боље да је 1941 остала у Тројном пакту.
Или може и овако: Не значи да Србији не би било боље да је 1389 кнез Лазар разбио Турке на Косову.
И можемо овако до сутра.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 16:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
Besparica ne kenjaj bezveze..a zaboli me za nekulturu ako ti to tako vidis, nisam ovdje da glumim neku finocu na forumu :roll: ti si prvi spomenuo tamo neke gastarbajtere i patriote. Da tipicna izjava nekog seljacica koji nije vidio dalje od Gradiske a zeli da prica o Evropi i politicarima koji su ko bajagi htjeli voditi srpski narod ka svjetlijoj buducnosti a bili su samo prodane duse i njemacki dupelizci, i upetljani sa mafijom, tj. cackali tamo gdje ne treba i zato dobili ono sto su trazili.
Ali da ti odgovorim ipak na par postavljenih pitanja. Emisiju koju spominjem sam gledala tokom bombardovanja Srbije, na njemackoj drzavnoj televiziji, gdje je doticni pricao na njemackom jeziku, ali to ti je vjerovatno cool jer on je eto bio pro-evropejac htio da izvuce srpski narod iz "misije rupe", dok ako se ja javim i skonta se da znam njemacki, onda sam obicna gastarbajterka koja prosipa neki patriotizam :D
Da mogu naci snimak postavila bi ga odmah, ali ja nemam razlog da lazem jer tako lazem samu sebe. A ko ce vjerovati ili ne , njegova stvar.

Sto se tice male neduzno nastradale djevojcice, naravno da je nije Djindjic licno ubio, ali kako je mogao tokom bombardovanja da ide van zemlje i na njemackoj televiji daje intervjue, zemlji koja je i sama bila upetljana u tu agresiju protiv neduznog naroda, a izgovor za sve je bio onaj ludak Milosevic, da nije bilo njega nasli bi oni i drugi razlog.

A Srbiji bi bilo bolje da 1945 rat nije zavrsen kako jeste, sve sa onom vlasti i granicama..jer tu pocinje tragedija. Ali ne zelim da skrecem sa teme jer je previse opsirna..

Majka je naš početak i kraj

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]