banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 02:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Nov 2009, 23:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Све док ови из Федерације лају на њега, добар је. 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 01:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
skypostman je napisao:
Све док ови из Федерације лају на њега, добар је. 8)

Bas tako.
Doduse da nije Mileta, "drugovi i drugarice" iz snsd/a bi nas prodali isto k'o i PDP-ovci i SDS vlada svojevremeno.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
kim deal je napisao:
žaoka je napisao:
...sad bi bio red da dodik uputi pisamce narodu koji ga je birao i da nam kaze kakve ce biti plate, penzije, sta ce i koliko poskupeti, koliki ce budzet biti, kad ce ti jebeni autoputevi, kad ce taj bolji zivot jebem li ga...i da nam na kraju izjavi saucesce...

:-? pa već je počeo bolji život, sjeti se na šta je RS ličio prije dodika i kolike su plate bile i kakve su ceste bile, zato ga ovi tamo i mrze više nego SDS jer je ono što je on učinio od RS u političkom , ekonomskom i zakonodavnom smislu ravno čudu s obzirom kakvu rujinu i trulež je zatekao.
zbog svega toga i jeste trn u oku muslimana i mesića i njemu sličnih.
naravno da treba i bolje i svi trebaju dati svoj doprinos i treba kritikovati ali i reći istinu 8)

...gde ti zivis...koji bolji zivot...jel to ona serija...a to sto kazes da je napravio cudo od drzave...pa, mozda si i u pravu...nekom diznilend, a nekom horor...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 21:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
žaoka je napisao:
kim deal je napisao:
žaoka je napisao:
...sad bi bio red da dodik uputi pisamce narodu koji ga je birao i da nam kaze kakve ce biti plate, penzije, sta ce i koliko poskupeti, koliki ce budzet biti, kad ce ti jebeni autoputevi, kad ce taj bolji zivot jebem li ga...i da nam na kraju izjavi saucesce...

:-? pa već je počeo bolji život, sjeti se na šta je RS ličio prije dodika i kolike su plate bile i kakve su ceste bile, zato ga ovi tamo i mrze više nego SDS jer je ono što je on učinio od RS u političkom , ekonomskom i zakonodavnom smislu ravno čudu s obzirom kakvu rujinu i trulež je zatekao.
zbog svega toga i jeste trn u oku muslimana i mesića i njemu sličnih.
naravno da treba i bolje i svi trebaju dati svoj doprinos i treba kritikovati ali i reći istinu 8)

...gde ti zivis...koji bolji zivot...jel to ona serija...a to sto kazes da je napravio cudo od drzave...pa, mozda si i u pravu...nekom diznilend, a nekom horor...

:D ja živim u RS i to njenom nerazvijenijem djelu i dobro znam na šta je sve ovo ličilo prije dodika, a za tvoju informaciju čak i ne glasam za njega, već se samo prisjećam onog prije njega, a i nervoza muslimana je dokaz da mile radi prave stvari.
kad smo već kod toga gdje ti živiš, ili imaš neku amneziju ili šta?

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...od 92. sam u rs za tvoju informaciju...verovatno je to mnogo pre tvog rodjenja...za tvoju informaciju pre ovih izbora mile je bio duzan nekoliko miliona, a pitaj boga kolko je sad tezak...i ne samo on vec i ljudi oko njega...il mislis da je samo on pametan da potrosi milion i petsto-sesto miliona u puteve...sta mislis kolko bi neki posten domacin napravio sa toliko para...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 22:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

žaoka je napisao:
...od 92. sam u rs za tvoju informaciju...verovatno je to mnogo pre tvog rodjenja...za tvoju informaciju pre ovih izbora mile je bio duzan nekoliko miliona, a pitaj boga kolko je sad tezak...i ne samo on vec i ljudi oko njega...il mislis da je samo on pametan da potrosi milion i petsto-sesto miliona u puteve...sta mislis kolko bi neki posten domacin napravio sa toliko para...

:-? pa ko je taj pošteni domaćin? ja samo kažem da je mile bolji od svih dosadašnjih domaćina i to za 6 klasa, a ti ako imaš argumente negiraj.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...koji su to argumenti da je on bolji...nije, doduse ni gori...ista govna...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
kim deal je napisao:
žaoka je napisao:

:-? pa ko je taj pošteni domaćin? ja samo kažem da je mile bolji od svih dosadašnjih domaćina i to za 6 klasa, a ti ako imaš argumente negiraj.

Jeste Mico i Bakinaca za 6klasa bolji, ukrao je za 6puta vise od ovih njegovih predhodnika. Stvarno me posjecas na onu seriju Bolji Zivot :D Micu je jedan kilometar autoputa kostao 25milona km, i razlog je naveo kao poskupljenje nafte. A cjena nafte je pala vec davno, a zamisli jedan kilometar autoputa danas kosta 30milona km. Ma nema zivimo kao Svicarskoj, 5 km autoputa smo sagradili za 8godina, a ostalo nam je jos 58 da se spojimo sa autoputem u Hravtskoj. Eh sada ti sracunaj kada ce to biti. :D

Ima jos milion stvari ali nebih da ih nabrajam i da remtim blagostanje u entitetu, i onako ces zkljuciti da je to sve ljubomora muslimana i hrvata, i na kraju cjeloga svijeta koji su protiv Micka iz Bakinaca :D :D :D :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 10:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

8) samo ti slušaj bakira, ali činjenica je da je mič podigao RS iz pepela i gliba političkog, ekonomskog i svakog drugog.
:) nekad je budžet federacije bio duplo veći, a sad ga je RS prestigao, problem je u tome što dodik uspostavlja red i stvara institucije, više se sjednice vlade ne održavaju po kojekakvim prostorima, stvorio je protokol jači nego što ga ima bih i to mu je najveći grijeh u očima muslimana i djela međ. zajednice privrženog muslimanima.
niko ne govori šta je urađeno koliko je zakona donešeno na svim poljima, većina zakona koji su u RS odavno na snazi federacija tek treba da donese.
:D sve je izgledalo da će se RS sama od sebe urušit međutim otkako je dodik preuzeo vladu stvari su se radikalno promjenile i sad kad se vidi da bi se ustvari federacija mogla urušit, i da je mič spasio RS onda frka panika na sve strane i dodik ne izlazi iz usta fed medija , političara i djela međ. zajednice koji je razočaran razvojem situacije u korist RS.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kim deal je napisao:
8) samo ti slušaj bakira, ali činjenica je da je mič podigao RS iz pepela i gliba političkog, ekonomskog i svakog drugog.
:) nekad je budžet federacije bio duplo veći, a sad ga je RS prestigao, problem je u tome što dodik uspostavlja red i stvara institucije, više se sjednice vlade ne održavaju po kojekakvim prostorima, stvorio je protokol jači nego što ga ima bih i to mu je najveći grijeh u očima muslimana i djela međ. zajednice privrženog muslimanima.
niko ne govori šta je urađeno koliko je zakona donešeno na svim poljima, većina zakona koji su u RS odavno na snazi federacija tek treba da donese.
:D sve je izgledalo da će se RS sama od sebe urušit međutim otkako je dodik preuzeo vladu stvari su se radikalno promjenile i sad kad se vidi da bi se ustvari federacija mogla urušit, i da je mič spasio RS onda frka panika na sve strane i dodik ne izlazi iz usta fed medija , političara i djela međ. zajednice koji je razočaran razvojem situacije u korist RS.

Ja stvarno neznam gdje ti zivis, ali eto :D Ja sam roden u BL, zivim u BL, boli me ona stvar za federacijom itd. Dolaskom Mile iz Bakinaca grad BL je jedino dobio zgradu vlade u kojoj jedna pepeljara kosta 3000km sto je dva puta vise koliko jedan pemzioner dobije za godinu dana svoje bjedne pemzije. Jeli tebi to blagostanje :o :o :o :o Presvukli su pola ulica u gradu novim asfaltom, koji vec za 2godine totalno propao, zamisli koje parnje para. A kada se vec toliko zalazes za to blagostanje, otidi samo na Paprikovac, ono lici na sve osim bolnice, a najvise lici na fimove strave i uzasa. Tu bolnici koriste svi gradani ovoga grada, dok zgardu koju je Lemi naparvio koristi samo njegova ekipa odabranih. I ti to podrzavas, stvarno te decko iz Laminaca uzeo na onu cuvenu seljacku forusku...... :lol:

Toliko od mene,,,,Hajd vozdra.............
Ps
Lakatsenko je dosao na vlast obecanjem da ce naparviti referendum, to jedina stvar koja ga je dovela na vlast, a danas te price nema ni na vidiku. Toliko o njegovoj politici........

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 13:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

[-X e to s referendumom je gnusna laž koju su muslimani ponovili milion puta pa je postala "istina", on je uslovio referendum nečim što vi muslimani često izostavite reći, a to je da ukoliko bude neko pokušao da ukida RS on će raspisat referendum o odcijepljenju RS.

:roll: tako je na sličan način nastala laž po kojoj je karadžić prijetio nestankom muslimana, a čovjek je ustvari govorio o pogubnosti rata i da isti treba izbjeć po svaku cijenu kad je rekao i naglasio "nemoj te da dođe do rata jer ako bude rata muslimani bi mogli nestat" ovo je po meni poziv na mir, a ne prijetnja.

:roll: isto tako su muslimani iskonstruisali laž kad je paravac američkom ambasadoru pokazao slike svog oca četnika, sa američkim pilotima koje je spasio i pismo koje su mu oni poslali iz USA, te ispričao o tom događaju kako ih je krio u svojoj kući dok nije uspostavio vezu sa amerima, i onda noću napravio improvizovanu pistu osvjetljenu vatrom na koju su ameri sletjeli i pokupili svoje. čovjek ispriča podvig vrijedan svake hvale muslimani ga počnu napadat sa svih strana kako se hvali četništvom i da treba podnijet ostavku, pa ebote niste normalni.

:( imam osjećaj da vi muslimani gajite toliku mržnju prema srbima da istinu kad su srbi u pitanju niste u stanju govorit jer to je očito neki vaš patološki poremećaj vezan uz krizu identiteta i nedostatak pozitivne istorijske konotacije o muslimanima-bošnjacima kao narodu

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 14:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kim deal je napisao:
Reply with quote
[-X e to s referendumom je gnusna laž koju su muslimani ponovili milion puta pa je postala "istina", on je uslovio referendum nečim što vi muslimani često izostavite reći, a to je da ukoliko bude neko pokušao da ukida RS on će raspisat referendum o odcijepljenju R

Da,,, samo izgelda da samo ti i Micko vjerujete u svoje lazi, mrsko mi sada traziti po netu njegove izave, od toga ako me smjene ja cu napraviti referndum, pa kako je referndum legalna stvar, itd.....Po tvojoj verziji za sve su muslimani kriv,,,i pa i za referndum od druga Micka, koja je najveca patka koja danas lici na sareno jaje :lol:

kim deal je napisao:
ko je na sličan način nastala laž po kojoj je karadžić prijetio nestankom muslimana, a čovjek je ustvari govorio o pogubnosti rata i da isti treba izbjeć po svaku cijenu kad je rekao i naglasio "nemoj te da dođe do rata jer ako bude rata muslimani bi mogli nestat" ovo je po meni poziv na mir, a ne prijetnja.

Zasto se nevini Dabic koji u slobodno vrijeme bio i pedofili u Beogradu trenutno nalzi u Hagu????, mozda tamo dize tegove, ili su se opet muslimani nalagali cjelom svijetu svoje cuvene carsiske traceve, a ovi se papci primili,,,, pa nevinoga heroja Dabica odvedose da svira klavir :lol: :lol:
kim deal je napisao:
mam osjećaj da vi muslimani gajite toliku mržnju prema srbima da istinu kad su srbi u pitanju niste u stanju govorit jer to je očito neki vaš patološki poremećaj vezan uz krizu identiteta i nedostatak pozitivne istorijske konotacije o muslimanima-bošnjacima kao narodu

Covjek koji mrzi, sigurni nemoze voljeti. Problem je u tome sto su ljudi nauceni da mrze od malih nogu, a danas smo dosli u situaciju da zivimo u torovima, i da nam nedopustaju da zivimo skupa. To je politika guzonja koji su pokrali miliarde u ovoj drzavi, i koji skupa sjede i zjadeno trljaju ruke. Ja sam odrastao sa rajom iz ovoga grada, nisam naucen da mrzim kao i vecina banjalucana, dok ti nazalost spadas u onu drugu vrstu ljudi. Ali na svu srecu takvih je sve manje.

Pozzzzzzzz

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 14:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

:roll: opet po običaju pišeš neargumentovane gluposti, lupaš iz očaja jer nemaš šta pametno reći.
sam si napisao da je rekao ako me smjene raspisaću referendum i nadopunio ono što sam rekao, komentari poput tvojih i onog novog uvijek mi dođu kao šlagvort i potvrda onog što pišem 8)
btv
ako odgovaraš na moj post, odgovori na ono što sam rekao, a ne na svoje lične konstrukcije na koje sam usput u predhodnom postu i ukazivao kao odliku tebe i velikog djela tvog naroda.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 15:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kim deal je napisao:
:roll: opet po običaju pišeš neargumentovane gluposti, lupaš iz očaja jer nemaš šta pametno reći.
sam si napisao da je rekao ako me smjene raspisaću referendum i nadopunio ono što sam rekao, komentari poput tvojih i onog novog uvijek mi dođu kao šlagvort i potvrda onog što pišem 8)

Citiraj:
Dodik: Referendum je neizbežan
Večernje novosti ponedeljak, 4. septembar 2006.
Bosna i Hercegovina dugoročno nije održiva zemlja - ocenio je predsednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik u intervjuu FoNetu i naglasio da je referendum o samostalnosti RS neizbežan

Vidim da si ogranicen pa sam ti morao naci jednu od hiljada izjava koje su decka iz Bakinaca dovele na vlast. Ovako je Mile poceo pricu sa referndumom, pa je onada bila ova fora na koju se i danas lozis(ako, ili, mozda,itd) da bih danas ta prica zavrsila na nekom smetljistu raznih iluzija i lazi. A u meduvremenu se kupila vila na Dedinju, stanovi po BL, poslovni prostori u Atini itd, ali dok je ovaca bice i vune :D :D :D

PS,,, Nigdje mi neodgovori zasto je Dabic tolike god bio u Beogradu i bavio se u slobodno vrijeme pedofiliom, i neodgovori zasto trenutno svira klavir u Hagu. :D :D :D :D

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 16:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Banjalucki_Behar je napisao:
kim deal je napisao:

Citiraj:
Bosna i Hercegovina dugoročno nije održiva zemlja - ocenio je predsednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik u intervjuu FoNetu i naglasio da je referendum o samostalnosti RS neizbežan

Vidim da si ogranicen pa sam ti morao naci jednu od hiljada izjava koje su decka iz Bakinaca dovele na vlast. Ovako je Mile poceo pricu sa referndumom, pa je onada bila ova fora na koju se i danas lozis(ako, ili, mozda,itd) da bih danas ta prica zavrsila na nekom smetljistu raznih iluzija i lazi. A u meduvremenu se kupila vila na Dedinju, stanovi po BL, poslovni prostori u Atini itd, ali dok je ovaca bice i vune :D :D :D

PS,,, Nigdje mi neodgovori zasto je Dabic tolike god bio u Beogradu i bavio se u slobodno vrijeme pedofiliom, i neodgovori zasto trenutno svira klavir u Hagu. :D :D :D :D

:-? šta da odgovorim na nešto što nema veze s onim što sam ja napisao, ti na nijednu stvar o kojoj sam pisao nisi odgovorio ni demantovao je.
smješan si do bola poput vica o sulji i muji.
ustvari možda samo želiš da od ove teme napraviš spam, kako bi je moderatori zaključali jer te očito istina iritira.
a ja sam samo zbog toga ovde da vama koji beskonačno ponavljate laži nadajući se da će po onoj gebelsovoj hiljadu puta izgovorena laž postati istina, u čemu ste i imali određenog uspjeha prema međ zajednici, elem tu sam da razotkrijem svaku vašu laž , konstrukciju i namjerno prešućivanje istine, zato ti i takvi ko ti mene najviše mrzite od svih forumaša što mi posebno imponuje i nadahnjuje me da razotkrijem i pobijem svaku laž koju iznesete i vi i vaši politički predstavnici.
btv
primjetio sam da tvoj grohotni smjeh je smjeh nemoći, poput nekog ko je uhvaćen na djelu u prljavoj raboti pa nema adekvatnu ispriku ili laž za svoju situaciju i položaj. 8)
ps
:roll: opet konstrukcija, to je bila dugoročna politička analiza na koju svak pa i dodik ima pravo i ona je smještena u neko apstraktno buduće vrijeme.
kao što i vaši političari govore o neophodnosti jedinstvene i cjelovite bih.
ali ti vjerovatno nisi intelektualno kapacitet da shvatiš šta ti ja govorim.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 21:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kim deal je napisao:
šta da odgovorim na nešto što nema veze s onim što sam ja napisao, ti na nijednu stvar o kojoj sam pisao nisi odgovorio ni demantovao je.

Kako da te ja shavatim, kada ti sam sebe nekontas. Citirirao si gore cuvenu Dabicevu izjavu za koju tvrdis da je laz, medutim kada Dabic tu uzjavu i sproveo da djelu, ti opet tvrdis da je laz. Eh po treci te puta te pitam zasto se Dabic nakon 10godina skrivanja i pedofilije nalazi u Hagu, kada je to sve laz. Objasni :D

kim deal je napisao:
zato ti i takvi ko ti mene najviše mrzite od svih forumaša što mi posebno imponuje i nadahnjuje me da razotkrijem i pobijem svaku laž koju iznesete i vi i vaši politički predstavnici.

Tebi jarane stvarno nije lako :o

kim deal je napisao:
opet konstrukcija, to je bila dugoročna politička analiza na koju svak pa i dodik ima pravo i ona je smještena u neko apstraktno buduće vrijeme.
kao što i vaši političari govore o neophodnosti jedinstvene i cjelovite bih.

Prvo se kletes da Miki nikada nije rekao da zeli referendum, neko da su to izmislili oni strasni muslimani koji su vukodlaci, i onada ti ja dokumentujem, i opet dzaba :lol: Ili je opet do tvojih intelektualnig sposobnosti :D

Pozdrav

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 21:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

:D ajde ponovo čitaj moje postove i ne kenjaj, a za to šta hag kaže zaboli me ona stvar, da su vaši poslušali dabića, odnosno da pučom nisu makli fikreta abdića rata ne bi ni bilo. nije dabić vezo zastave treba da znaš da je SDS zadnji osnovan od nacionalnih stranaka kao odgovor na organizovanje ponovnog pokušaja iz 41 da se srbi istrjebe iz bosne.
ps
što se pedofilije tiče pitaj svoje muftije koji su na sudu zbog toga ako te interesuje

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kim deal je napisao:
ajde ponovo čitaj moje postove i ne kenjaj, a za to šta hag kaže zaboli me ona stvar, da su vaši poslušali dabića, odnosno da pučom nisu makli fikreta abdića rata ne bi ni bil

Fikro je sam predao vlast, a i on i Dabic su sada na usavrsavanju sviranja klavira, samo neznamo zasto nevini ljudi truhnu u celijiama. Zalosno zar ne :D

kim deal je napisao:
a to je da ukoliko bude neko pokušao da ukida RS on će raspisat referendum o odcijepljenju RS

Ti sam sebe covjece pobijas i to vise puta, ja sam ti naveo Mickove izjave, sada te opet izgleda sputavaju tvoje intelektualne sposobnosti..... 8)

Hajd vozdrica :D

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 10:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

:oops: tebi ko i svim muslimanima čovjek treba crtat da nešto shvatite, svaka dodikova izjava o referendumu je uslovljena u slučaju nečeg, pet puta sam ti to argumentovao, ali ti ne možeš da shvatiš jer te zasljepljuje mržnja spram srba i ja to razumijem, jer to je neki vaš nacionalni kod na kom se bazira vaše bitisanje kroz cijelu vašu istoriju

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kim deal je napisao:
:oops: tebi ko i svim muslimanima čovjek treba crtat da nešto shvatite, svaka dodikova izjava o referendumu je uslovljena u slučaju nečeg, pet puta sam ti to argumentovao, ali ti ne možeš da shvatiš jer te zasljepljuje mržnja spram srba i ja to razumijem, jer to je neki vaš nacionalni kod na kom se bazira vaše bitisanje kroz cijelu vašu istoriju

Citiraj:
On je u Banjoj Luci izjavio da postoji potreba usaglašavanja sa konvecijom o ljudskim pravima. Lider SNSD-a zatražio je danas da se u eventualne izmjene ustava BiH ugradi pravo entiuteta na, kako je rekao, refendum o svom statusu.

Jeli ovdje tvoj idol Miki uslovljava necim referendum. Nadam se da ce to sljepilo sovenizma koje posjedujes nestati barem na trenutak,pa ces nako 18 puta procitane izjave Mikija upaliti kao golf dizel zimi na Bjelasnici :D

Banjalucki_Behar je napisao:

Evo po 19 puta idol Miki NEUSLOVLJAVA nicime referndum, a ovakvih izjava je na hiljade.

Vidis kako su ovi strasni muslimani zarazeni mrznjom pa mrze sve srpsko, :o :o :o Cak ih idol Miki nije mogao ubjediti da vjeruju njemu pored svojih ociju, kao naprimejer sto ti vjerujes Baji Mikiju pored svojih ociju.Ali imas pravo i na to, sada je demokratija zavdala :lol: :lol:

Nazlost postoje ljudi kao ti, koji su pali pod kandze laznog patriotizma, laznih lidera koji su stekli enormna bogastva nakon samo nekoliko godina. A u tu grupu laznih debila spadaju svi redom, Gluhic, Hari, Miki, Drago i ostali slljam koji skupa sjedi i smije se obicnim pacenicima koji vjeruju u njihove nebloze.

Pozzzzzzzzz

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]