kim deal je napisao:
Reply with quote

e to s referendumom je gnusna laž koju su muslimani ponovili milion puta pa je postala "istina", on je uslovio referendum nečim što vi muslimani često izostavite reći, a to je da ukoliko bude neko pokušao da ukida RS on će raspisat referendum o odcijepljenju R
Da,,, samo izgelda da samo ti i Micko vjerujete u svoje lazi, mrsko mi sada traziti po netu njegove izave, od toga ako me smjene ja cu napraviti referndum, pa kako je referndum legalna stvar, itd.....Po tvojoj verziji za sve su muslimani kriv,,,i pa i za referndum od druga Micka, koja je najveca patka koja danas lici na sareno jaje
kim deal je napisao:
ko je na sličan način nastala laž po kojoj je karadžić prijetio nestankom muslimana, a čovjek je ustvari govorio o pogubnosti rata i da isti treba izbjeć po svaku cijenu kad je rekao i naglasio "nemoj te da dođe do rata jer ako bude rata muslimani bi mogli nestat" ovo je po meni poziv na mir, a ne prijetnja.
Zasto se nevini Dabic koji u slobodno vrijeme bio i pedofili u Beogradu trenutno nalzi u Hagu????, mozda tamo dize tegove, ili su se opet muslimani nalagali cjelom svijetu svoje cuvene carsiske traceve, a ovi se papci primili,,,, pa nevinoga heroja Dabica odvedose da svira klavir
kim deal je napisao:
mam osjećaj da vi muslimani gajite toliku mržnju prema srbima da istinu kad su srbi u pitanju niste u stanju govorit jer to je očito neki vaš patološki poremećaj vezan uz krizu identiteta i nedostatak pozitivne istorijske konotacije o muslimanima-bošnjacima kao narodu
Covjek koji mrzi, sigurni nemoze voljeti. Problem je u tome sto su ljudi nauceni da mrze od malih nogu, a danas smo dosli u situaciju da zivimo u torovima, i da nam nedopustaju da zivimo skupa. To je politika guzonja koji su pokrali miliarde u ovoj drzavi, i koji skupa sjede i zjadeno trljaju ruke. Ja sam odrastao sa rajom iz ovoga grada, nisam naucen da mrzim kao i vecina banjalucana, dok ti nazalost spadas u onu drugu vrstu ljudi. Ali na svu srecu takvih je sve manje.
Pozzzzzzzz