banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 19:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Feb 2008, 10:04 
svojerucno obrisao... :lol:
.

Poslednji put menjao nadrealac dana 08 Feb 2008, 10:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2008, 10:25 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 18 Nov 2001, 01:00
Nadrealac,,,, ova ti zajebancija i nije bas na mjestu,posmatraj stvar iz perspektive ostecenog

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2008, 10:30 
haris je napisao:
Nadrealac,,,, ova ti zajebancija i nije bas na mjestu,posmatraj stvar iz perspektive ostecenog

Ma normalno je to da niko nema pravo da gradi na tudjoj zemlji...

Stvarno me cude ti moroni koji misle da se tudja zemljista i katasteri mogu mijenjati kako je njima volja...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2008, 13:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:51
nadrealac je napisao:
svojerucno obrisao... :lol:
.
Ovo je posao za "Integral-inženjering" :lol: :lol: :lol: i Mićka za upravljačem kakvog bagera :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2008, 17:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2007, 08:20
BMW8 je napisao:
I jos su covjeku izgradili 30 kuca na njegovoj zemlji......da li ce Federalci braniti i ovu "fatu orlovic"?

Evo ja branim i tu novu "Fatu" i nadam se da joj se nece suditi za "raspirivanje nacionalne mrznje" ako se nastavi boriti za svoje. Nije vrag da neko pametan moze stati na stranu otimacine?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2008, 17:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Колико видим на форуму "Сарајево Х" на ту тему се пишу коментари да су у питању "класична Српска посла",
и да се кроз тај случај форсира "великосрпска политика"...

Не контам, гдје је политика у томе што човјек само хоће оно што је пред Богом и људима његово? :-?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2008, 19:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 15:21
Sana je napisao:
BMW8 je napisao:
I jos su covjeku izgradili 30 kuca na njegovoj zemlji......da li ce Federalci braniti i ovu "fatu orlovic"?

Evo ja branim i tu novu "Fatu" i nadam se da joj se nece suditi za "raspirivanje nacionalne mrznje" ako se nastavi boriti za svoje. Nije vrag da neko pametan moze stati na stranu otimacine?

eh, hvalim te Boze, nesto i od tebe normalno da cuje covjek.....

Знај, и свила и гвожђе исто могу да стежу....

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2008, 20:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2008, 01:32
BMW8 je napisao:
Sana je napisao:
BMW8 je napisao:

Pa ko ima i malo postenja u sebi bice na strani Fate i svih oni kome je nepravda ucinjena nevazno od koje strane.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2008, 20:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

BMW8 je napisao:
Sana je napisao:
BMW8 je napisao:

Eto vidis, sad sam te zaduzio! Jos da se ti usudjujes prevali preko jezika da Fati treba izmjestiti onaj objekat iz avlije...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2008, 20:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Е, мој синко - кад сам ја то говорио....

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2008, 20:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

BMW8 je napisao:
Е, мој синко - кад сам ја то говорио....

Kad? Onako medju rajom ili na forumu? Sigurno bih te zapamtio po dobru da si to igdje napisao. Daj mi link!

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2008, 21:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Па, ето...пронађи на форуму све теме везане за тај случај - видјећеш....!

А прије тог случаја сам се залагао за уклањање џамије са српске земље у Брадини (тај случај је био много прије Фате Орловић) - наравно, федерални медији су то сакрили од тебе....

Муслимани су у мају 1992. направили масакр Срба у Брадини. И читаву фамилију, у чијем дворишту ће изградити џамију, су побили изузев једне малољетне цурице која се некако успјела сакрити и онда је она прије пар година дошла ''максуз'' из Америке да врати своје имање и да натјера начелника Коњица (који је и сам учествовао у том злочину) да уклони џамију за коју је управо он и издао ''дозволу'' мислећи да ја читава породица нестала....на срећу, та жена је успјела у томе!

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2008, 02:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Daj nam neki orginalni tekst na tu temu. Da nije i to prica kao ova o dzamiji u Mostaru, gdje ne pominjes o kojoj se dzamiji radi, cije je to bilo zemljste, kako je uzurpirano, itd. To su price kao ona da ja Aladza dzamija u Foci izgradjena na temeljima pravoslavne crkve. To su tvrdili oni koju su pomentu dzamiju srusili. Ali kad se pocelo kopati po temeljima, nigdje traga o izrecenoj tvednji. Slicna tvrdnja je bila i za neku dzamiju u Stocu koje su HVO-vci srusili uz istu tvrdnju da je izgradjena na temeljima neka katolicke bogomolje, ali kasnije se ispostavilo, propagandne price rusilaca, da opravdaju svoje sramno djelo.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2008, 02:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Зах, па био ти је линк са западно-Сарајево-фаш форума ... чак се и твоји сународници критички односе према таквим стварима....гдје ли је твој одгој фулао? :(

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2008, 02:44 
Veteran
Veteran

Ne znam, mj moral nije nigdje fulao, ali tvoj fula u svakom komentaru. Zasto fula, ja sam ti jos ranije kazao. Treba nauciti sta je moral, i sve ce biti OK.

Pogledaj naslov koji si postavi "Najveca mostarska dzamija-izgradjena na srpskoj zemlji. Sta si stavio kao potvrdu izrecene tvrdnje. Stavio si ovo "I jos su covjeku izgradili 30 kuca na njegovoj zemlji......da li ce Federalci braniti i ovu "fatu orlovic"?

Eto BMW to je tipican dokaza nedostatak morala, moralnog odgoja, koji se stice prvo u prodici, pa onda kroz skolovanje i zivot u uzoj i siroj socijalnoj sredini.

Ako si postavio takav naslov kako si ga postavio, onda si trebao prezentirati neki tekst ili link koji ce sve pojasniti, a na osnovu koga se mogu razminenjivati misljenja. Svega toga nema, pa je ovo najobicniji provokativni naslov koji ima za cilj izazivanje nacionalne mrznje i netrpeljivosti. Zao mi je sto je moderator propusti da na vrijeme reaguje brisanjem ovog izmisljenog propagandnog naslova. Zbog toga ce uslijediti novi slicni naslovi propagandnog tipa sa tvoje strane. Ovo je bilo samo ispitanje pulsa moderatora, to jest da li ce reagovati ili ne.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2008, 02:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Tipična bošnjačka prorpagnada!

Sve što dođe sa vaše strane je isitna i kao takva nije podložna sumnji!

sve što dođe sa srpske strane je laž i kao tkava se usvaja!

Zbog toga nam se i desio rat! Tvrdnje: Bošnjaci su uvijek u pravu! :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2008, 02:58 
Veteran
Veteran

Ako si ti filozof kavim se predstavljas, onda moras znati neka osnovana metodoloska i logicka pravila.Ocito je da ti filozof nisi, jer da jesi tvoj komentar bi bio sasvim drukciji.

Ja nista nisam negirao ni tvrdio. Ja sam samo ukazo, sta je bila obaveza onoga ko je postavio naslov, a ti odmah bez i jednog argumenta ides sa tvrdnjom "tipicna bosnjacka propaganda". Takvo tvoje pisanje ne pridonosi zdravoj razmjeni misljenje, misljenja zanosvanog na argumentima. Ti bi izgleda pisao komentare bez argumenata. Takve komentare koji se ne zasnivaju na argumentima, nego na izmisljotinjama obicno nazivamo propagandnim pricama.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2008, 03:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
ko si postavio takav naslov kako si ga postavio, onda si trebao prezentirati neki tekst ili link koji ce sve pojasniti, a na osnovu koga se mogu razminenjivati misljenja. Svega toga nema, pa je ovo najobicniji provokativni naslov koji ima za cilj izazivanje nacionalne mrznje i netrpeljivosti. Zao mi je sto je moderator propusti da na vrijeme reaguje brisanjem ovog izmisljenog propagandnog naslova. Zbog toga ce uslijediti novi slicni naslovi propagandnog tipa sa tvoje strane. Ovo je bilo samo ispitanje pulsa moderatora, to jest da li ce reagovati ili ne.

Otkud tebi pravo i koji si ti faktor ovde na forumu da srpske žrtve podvodiš pod propagandu i dovodiš u sumnju! Jednom rječju omalovažavš ih!

A moji argumetni nalazim baš u tvojim ciničkim postovima!
Srpska tolerancija se vidi baš na tovjim posotvima! Prešaltao sam ja vaših fpruma mali milion i na svakom dobio ban! dovoljno je bilo reći da sam Srbin i da su mi izvor informacija srpske organizacije! Na ovom forumu prolazi sve i svašta!

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2008, 03:26 
Veteran
Veteran

Da li ti znas napraviti razliku izmedju moralnosti i bezobrazluka. Prezentiras moj komentar, a onda pises svoj komentar koje niema nikakve veze sa onim sto sam ja napisao. Gdje sam ja u tom komenaru govori o srpskim zrtvama. Mi ovdje govorimo o navodno izgradjenoj dzamiji na srpskoj zemlji, a da autor naslova nije nasao ni jedan argument kojim ce potrkijepiti svoju tvrdnju.

Ne prepisuj meni svoje osobine. Tvoj poslednji komentar jako puno govori o tebi, o tvojoj moralnosti bolje receno bezobrazluku, jer mi pripisujes ono so ja nisam napisao. Ako imas oci pogledaj moj i svoj komentar.

Mislim da bi moderator trebao obrisati svaki komentar koji se ne temelji na ragumentima.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2008, 03:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja svojom mišlju kritikujem tvoju sirovu atipičnu misao! I tako se to radi!
Da ta džamije u Vrapčićima je najevća u mostrau i vidi se izdaleka kad se ulazi u mostar!
I sad kao svaki dobar bošnjak navučen tamo na neku fudmantalisitčku ideologiju rahat od svega alije, osporavaš i omalovažavaš na najprimitivniji način nesreću jednog Srbina!

Da te podsjetim vaša zatucana neovisna bošnjačko-muslimanska i puna mržnje prema svemu što je srpsko Hayat je Fatu Orlović prikazalo kao jednu veliku žrtvu, na čijoj su zemlji četnici izgradili crkvu!

I ako sad postavimo drugačije stvari Anđelko Lozo je jedna srpska žrtva, na čijoj se zemlji ne nalazi samo džamija već i još 30 kuća i čije vlasnike boli ona stvar! Fata Orlović je imala Kliforda bonda i ostalu svjetsku bolumentu, anđelko lozo ima samo istinu na koju se svi seru! Počevši od tvog niskog komentara punog mržnje! Fuj!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]