banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 14:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 170  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Okt 2012, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
Slika

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=653557

Srbija nikad blize priznanju Kosova :roll:

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 08:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Srbijanci su debili bili i ostali, kad priznaju Kosmet, sledeci na redu su Presevo i ostale oblasti juga, a onda Sandzak, neka neka supke treba dekati do kraja.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Сјећам се кад је, не тако давно, било притисака да се састану Тадић и Тачи па кад су сви чупали косу са главе и клели га у све и свашта. Не прође ни пуна година а Дачић му стисну руку...

На жалост, претпоставио сам да једини гори од већ поменутог предсједника може бити садашњи.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 20:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Citiraj:
У Палати књига Нови Луксор у Прагу, бивши амерички секретар Мадлен Олбрајт је потписивала 23. октобра своју нову књигу “Прашка зима”. Активисти удружења Пријатељи Срба на Косову су, веома љубазно и смирено, замолили М. Олбрајт да им потпише још једно своје дело, показујући јој плакате и дискове са подацима и фотографијама злочина над Србима. Уследила је жестока и противзаконита реакција обезбеђења, те су активисти овог удружења нападнути и вербално и физички. М. Олбрајт је врло брзо показала своје право лице, иако је покушала да одглуми смиреност и незаинтересованост, и скочила са столице и почела да виче на присутне.

Bravo Česi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OEGDFk7LHkw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

У дану када српска влада признаје да ће учинити многе уступке "косовској" влади и када Хејг отворено поздравља и подржава сепаратисте (знате већ које) и то у Београду, нама је вијест група Чеха која провоцира Олбрајтову са свим оним чиме се она дичи. Шта мислите колико је свјетских медија објавило ову вијест?

У овој седмици Србија је добила још два шамара, први у Пазару, други у Темерину. Говори ли вам то нешто?

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2012, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Томислав Николић

Citiraj:
Како је додао, Македонија није случајно изабрана за његову прву посету региону и тим гестом Србија показује да су јој драги пријатељи и они коју су признали и они који нису признали Косово.

???

Немам коментар!

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2012, 17:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Pucano na Srbe u Brđanima http://www.mondo.rs/s267494/Info/Srbija ... rinut.html
Mediji cute,Srbija cuti,nista novo al opet zalosno stanje.Najveci moguci pritisci na nasu bracu da udju u kosovske institucije,samo se jos to ceka i onda je fajront definitivno.Ponizeni smo kao narod, gore nego u vrijeme turaka,tad je makar sloge i prkosa bilo,pa se i poraz lakse podnosio :(

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Ovu jadnu Srbiju stvarno treba karati do besvijesti......sipci u Presevu digli spomenik poginulim pripadnicima OVBMP,u sred grada,i jos komandant tih siptara,naravno potpuno slobodan u sred Preseva,poruci Dacicu,stisni pa dodji i ukloni spomenik....puuuuuuuuuuu jebem te Srbijo

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ne samo to nego je Dačić danas dao takvu izjavu kao da ga je maltene strah ukloniti tu ploču jer se plaši kako će EU reagovati. Jadno zaista na šta smo spali! Takođe sam saznao da je tadašnji DOS amnestirao sve šiptarske teroriste na području Preševa i Bujanovca. Zato se i mogu slobodno šetati.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2012, 08:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
hercegovac27 je napisao:
Ne samo to nego je Dačić danas dao takvu izjavu kao da ga je maltene strah ukloniti tu ploču jer se plaši kako će EU reagovati. Jadno zaista na šta smo spali! Takođe sam saznao da je tadašnji DOS amnestirao sve šiptarske teroriste na području Preševa i Bujanovca. Zato se i mogu slobodno šetati.

Амнестија је била услов да они обуставе борбе. Иначе у таквим ситуацијама у преговорима држава и терориста амнестија је саставни део споразума.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2012, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:

Koliko me sjećanje služi Dačić je pred izbore rekao da nikome ništa nije dužan,ni istoku ni zapadu.Vjerovatno je rekao da nemogu na njega vršiti pritisak ni Rusija ni EU :roll: a kad je sastavio vladu tražio je od Irineja da je isti blagoslovi.A Nikolić je priča za sebe,traži pomoć od SANu :roll: i hvata tajkune po Srbiji dok sa druge strane izvršava zadane zadatke koje je pred njega postavio Brisel . :roll:
Kosovo je izgubljeno i de jure,Srbija će se poniziti sa ovom vlašću više nego što je to činila pod žutim demokratama,ono prirodnih resursa što ima bit će prodano strancima,kao i u svakoj banana državi vlast će nuditi svoje građane kao jeftinu radnu snagu.Sramota.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2012, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ma zato Šešelja ne puštaju iz Haga, makar da se brani sa slobode, jedino za Šešelja ne važi "nevin dok se ne dokaže da je kriv", nači čekaju da ova đubrad skroz sjebu, raskrčme i ponize Srbiju, dovedu Srbiju u stanje da joj više ni Šešelj ne može pomoći, a onda će ga možda pustiti. Problem je što su u Srbij Srbi manjina pred nestankom.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2012, 17:37 
Veteran
Veteran

Srbijanci su dokazane gnjide i kukavice, ne znam cemu cudjenje, cigani ko cigani.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2012, 08:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hodžaj: „Srbija će nas priznati“

http://www.dw.de/hod%C5%BEaj-srbija-%C4 ... a-16403162

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2012, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
LemiGO je napisao:
Srbijanci su dokazane gnjide i kukavice, ne znam cemu cudjenje, cigani ko cigani.

Далеко ћеш ти да догураш са оваквим размишљањима.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2012, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka

spijo je napisao:
Hodžaj: „Srbija će nas priznati“

http://www.dw.de/hod%C5%BEaj-srbija-%C4 ... a-16403162

Nisam baš siguran da će se to dogoditi! Ali hajde! Ako su nezavisni što im je onda bitno priznanje iz Srbije. Nije realnog očekivati formalno priznanje od strane Srbije kao što nije realno ni uspostavljanje diplomatskih odnosa sa tom nakaradnom tvorevinom.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2012, 11:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali je realno da se srpska vlast zalaže za podjelu Kosova .

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2012, 13:25 
Veteran
Veteran

Silvio Dante je napisao:
LemiGO je napisao:

Далеко ћеш ти да догураш са оваквим размишљањима.

Nisu to razmisljanja nego cinjenice, ja u svojoj blizoj okolini a inace sam Srbin, rijetko znam koga da ih nesto pretjerano voli, narocito stariji ljudi. Ljudi su gmazovi i to je tako, sta da se radi.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2012, 13:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
јест вала, нема каквих нема, знају бити ђубрад неопјевана...
ни ја немам пуно повјерење са њима, добро промислити о свим потезима који се тичу њих... далеко до тога да им неограничено и безусловно вјерујем као неки

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2012, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka

spijo je napisao:
Ali je realno da se srpska vlast zalaže za podjelu Kosova .

To je trebalo ranije odraditi ali tako da dobijemo barem polovinu teritorije ili možda nešto više a ne 15% Kosova.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 170  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]