banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 13:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 170  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Apr 2012, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D1%83.html

strasno :(

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2012, 13:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Вест није могуће коментарисати

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2012, 13:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Jbg, sloboda govora.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2012, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Дно дна. Надам се да након овога Тадић дефинитивно губи изборе. Трагедија је да нема нормалног противкандидата за предсједника. Ако остане, онда Србија и не заслужује да јој буде боље него што јој је сад. И тачно бих волио да ЕУ пропадне, само због кретена на власти у Београду...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2012, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Citiraj:
Неорганизовање избора на Косову и Метохији не значи да су српске институције угашене, истакао је Богдановић.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2012, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo nisu smjeli uraditi trebalo je odrzat izbore po svaku cjenu Srbija je rekla bit ce sad nece biti a oni siptarski krvoloci ce namirisati strah i lajat ce jos zesce da su odrzani Srbija bi pokazala da se napokon zauzela za Kosovo a ovako samo se izvrgla ruglu siptara :(

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2012, 15:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Čovječe shvati da Srbija kao država Srba ne postoji, znači zalijepi u sred BG plakat na kome je Bil jebeni Klinton i niko ti neće ništa, zalijepi plakat na kome je Radovan Karadžić ili Ratko Mladić uhapsit će te odmah, prema tome popišam se ja na Srbiju i svu tu ciganiju tamo.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2012, 18:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
ma da, apsolutno očekivano. nisam ni ocekivao izbore dole.
sve je ovo prodano, i svi su se prodali... i to za nista.
sto se tice promjena - tesko. mora da se ponovi neki 5. oktobar, ali i to je tesko jer se kod nas to uglavnom diriguje sa vana.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2012, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Srbija se rjesila skoro 2mil albanskih glasaca a oni jadni srbi dole su kolateralna steta. Na kraju ce ih ponaseljavati po centralnoj srbiji i to je to. Za teritoriju jeste steta ali kad se mora oduzeti mora se. Sve je potpisano 1999. Samo se neko pravio vise ili manje lud

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2012, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Zasto tako pricas? Pa sto ta prica ne prolazi kod Muslimana u BIH,kod njih je gore jos imaju 1 300 000 Srba,a muslimana tek blizu 2 miliona,jos mi imamo etnicki cistu teritoriju al ne, oni zele nasu teritoriju,a ne nas,kome se jos fucka za tudji narod pa tako ako nas uspiju preuzeti lagano ce nas cistiti i istjerivati pa valjda bi Srbija trebala imati isti takav cilj.Uzmi primjer Hrvatske najlakse je 93 bilo potpisati odvajanje Krajine al ne oni to nisu ucinili i na kraju su je dobili

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2012, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
E ssaassaa tako se zbori, svaka ti čast! Kratko i sažeto, ali mudro i apsolutno tačno. ;)

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2012, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Vidim da ima nekih komentara ali sam uvjeren 100% u ono sto pisem.
Znate sta mi je najveci crnjak kad nasa omladina uzvikuje "kosovo je srce srbije"-zadnji put se to desilo kad je srbija tukla hrvate u rukometu(meni je bilo drago odskakao sam sa kauca od srece) odavde takvi povici a u srbiji je kosovo otpisano 99. zao mi samo onog nesretnika cavica kad je zasluzio medalju u plivanju i zbog majice o kosovu mu sve propade.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D1%83.html

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
fantastikus1 je napisao:
Vidim da ima nekih komentara ali sam uvjeren 100% u ono sto pisem.
Znate sta mi je najveci crnjak kad nasa omladina uzvikuje "kosovo je srce srbije"-zadnji put se to desilo kad je srbija tukla hrvate u rukometu(meni je bilo drago odskakao sam sa kauca od srece) odavde takvi povici a u srbiji je kosovo otpisano 99. zao mi samo onog nesretnika cavica kad je zasluzio medalju u plivanju i zbog majice o kosovu mu sve propade.

Дјелимично си у праву.А опет катастрофално у криву. Ти заиста мислиш да је Србија 99е као и 2006 и 2009е се питала и о чему? Заиста мислиш да је Ратко енд Радован формер предсједник Републик оф Српска се ишта питао када је имао 75% Сарајева и прокрчен пут??? Није,нажалост престали смо се питати о свом благу. Што не правда неке касније потезе и издајства. ;) Знам да ниси мислио ништа лоше и да оптрилике имамо сличне визије Србије и српства,али кажем не треба генерализовати.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.vaseljenska.com/misljenja/si ... re-na-kim/

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 19:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Набијем их...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 23:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Али, не тако давно, другом половином XX века, Албанци на КиМ постали су најповлашћенија нација и „света крава“ тадашње вишенационалне југословенске заједнице. Та заједница је подигла КиМ из вишевековне беде и заосталости, изградила је путеве, читаве градове, болнице, школе, универзитете. Укратко, уздигла је Албанце на ниво функционалне заједнице, упркос тешком наслеђу њихове племенске прошлости и високим зидовима традиционалног патријархалног друштва. Мада разапета на две покрајине скандалозним Уставом из 1974. године, Србија је била предводник уздизања косовског друштва и његов главни ослонац у сваком погледу.

:violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2012, 16:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ово је смешно. Косово уводи визу онима ко их не признаје. Па ко ће тражити визу од неке државе коју није признао. Радије неће ни ићи тамо осим ако мора. Заиста смешно.

http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 41578.html

Знао сам да их на Косову воде будале и мафијаши али ово је највећа глупост коју су урадили. Шта ће сад Руси и Кинези без Косова, пропашће начисто :lol: :lol: :lol:
Хајде да су увели визу неком горем од себе (ако таквих има), него неком коме је Косово као комарац на рогу, ко их и не осети. Заиста смешно и чудно. Ови са Косова сад ме подсећају на наше јаднике који су претили целом свету у рату. Чуј Косово које нико не пита за ништа и које не може ни себе носити уводи и прети Русији и Кини као нешто. Заиста смешно :lol: :lol: :lol:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2012, 19:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
apokalipto je napisao:
Али, не тако давно, другом половином XX века, Албанци на КиМ постали су најповлашћенија нација и „света крава“ тадашње вишенационалне југословенске заједнице. Та заједница је подигла КиМ из вишевековне беде и заосталости, изградила је путеве, читаве градове, болнице, школе, универзитете. Укратко, уздигла је Албанце на ниво функционалне заједнице, упркос тешком наслеђу њихове племенске прошлости и високим зидовима традиционалног патријархалног друштва. Мада разапета на две покрајине скандалозним Уставом из 1974. године, Србија је била предводник уздизања косовског друштва и његов главни ослонац у сваком погледу.

:violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Bogomi jedan od razloga istupanja Slovenije iz federacije je bio taj što su oni odvajali pare za KiM a ovi se kotili ko gamad i samo kukali. Kako god se okrene Srbi skidaju gaće na kraju....

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2012, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
nepokoreni je napisao:
Bogomi jedan od razloga istupanja Slovenije iz federacije je bio taj što su oni odvajali pare za KiM a ovi se kotili ko gamad i samo kukali.

Upravo tako. Zato sad Srbija treba da bude sretna da se rijesi te gamadi koja se koti i da ne izdvaja pare za njih. Umjesto da su sretni, oni jos kukaju za njima. Bolje bi im bilo da urade kao Slovenci jer Kosovo Srbiju drzi kao taoca vec 20 godina i ko zna koliko ce jos ako se ovako nastavi, a sve bez ikakvog rezultata.

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 170  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]