Citiraj:
Ja licno mislim da ni Bg ni BL nisu iskoristile maksimalne mogucnosti saradnje sa zemljama koje su izrazile zelju da na ovaj ili onaj nacin pomognu.
ne znam bas na koje zemlje mislis, kako su izrazavali zelju da nam pomognu i kako smo mogli to da iskoristimo. nadam se samo da ne mislis na bracu koja su glasala za sankcije srbiji, jedva-blago protestovali protiv bombardovanja srbije, slali nam plin kao humanitarnu pomoc u toku rata a poslije poslali racun za isti, zavrnuli nam plin tamo negdje prije 5-6 godina kad su se natezali sa zapadom ciji je veci i nedavno izjavili da ce okrenuti svoje rakete na srbiju ako ova udje u nato. bas steta sto nismo iskoristili tako toplu i srdacnu podrsku.
Citiraj:
"Malo je naroda na svijetu koji su se odrekli svog nacionalnog pisma.Mnogi narodi koji imaju izuzetno komplikovano pismo jos uvijek ga se drze.Cirilica kao pismo srpskog jezika pritom,jedno od najsavrsenijih i graficki najljepsih pisama na svijetu.Nemamo niti jedan razlog da ga se odreknemo,a puno razloga zasto treba da ga sacuvamo.Cirilica je u potpuno u skladu i sa savremenom informacionom tehnologijom,a ta uskladjenost obicno je bila jedan od glavnih zahtjeva njenih oponenata.Konacno cirilica je uvijek bila simbol srba i prva na udaru od strane svakog okupatora srpskih zemalja.Cirlica takodjer ima svoju teritoriju,i njeno potiskivanje na najprecizniji moguci nacin jasno govori i pokazuje pravce potiskivanja srpskog naroda na Balkanu."
osim paranoicnih teorija o okupatorima srpskih zemalja, ja mogu da se slozim sa vecnom stvari ovde. samo mi nije jasno sta dveri tacno hoce? da tjeraju ljude da pisu cirilicom? da ubijaju svakog ko pise latinicom? sta? cirilica i latinica su ravnopravna pisma, i svako ima pravo da pise pismom kojim hoce. ne mogu oni nikog natjerati da pise cirilicom. ako misle da mogu i trebaju, onda su jos bolesniji nego sto sam mislio.
Citiraj:
Da dodam sto se tice ovog o fasizmu da ne idemo predaleko evo primjer Vukovara gdje su na skupu vojnih veterana neki pojedinci izjavili "ne trazite vraga da vam se nebi ponovila 1995-ta budite zadovoljni sto u Vukovaru nije bilo ni Bljeska ni Oluje jer tada ne bi bilo ni vas(srba) ni vase cirilice,zivjeli ste u Vukovaru kao stakori obnovili smo vam kuce i sta trazite vise,vi uvijek samo trazite a nista ne dajete."
kakve veze debilne izjave nekih izlapjelih budaletina u vukovaru imaju sa fasizmom dveri?
dveri se neskriveno zalazu za drzavu sa jakom centralistickom vlasti, smatraju da niko ne smije da ima nikakva prava ako mu ih 'vecina' ne odobri, smatraju sebe onima koji imaju pravo da propisuju moralne norme, a uz to su i ultranacionalisti. to ti je, brale, skolski primjer fasisticke ideologije, a ti to nazivaj 'patriotizmom' ili kako vec hoces

Citiraj:
zato je Obradovic fasista A klase ne treba ni sumnjati.
sasvim tacno. obradovic je fasista A klase.
Citiraj:
На основу одредаба чланова 6, 8, 10, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 63 и 68 Закона о радиодифузији, , те у складу са садржином Општег обавезујућег упутства о понашању емитера (Кодекс понашања емитера) и Општег обавезујућег упутства...
na ovo mogu samo da im kazem "ne se*ite".
prvo, po cemu to farma, veliki brat, preljubnici, menjam zenu (ne znam sta su vise ti bolesnici naveli kao primjere) mogu da naskode fizickom, mentalnom i moralnom razvoju maloljetnih lica? ajd da vidimo prvo neke konkretne dokaze za ovo, pa da onda dalje pricamo
drugo, ja nisam u zivotu cuo da je jedna osoba ubila drugu zbog necega sto je vidjela na farmi, velikom bratu ili mijenjam zenu. a cuo sam za mnogo primjera ubistava zbog uticaja filmova, video igara, muzike itd. vodeci se njihovom logikom, farma i veliki brat su zadnje stvari koje bi trebalo da se ukinu, tek nakon svih filmova gdje ima nasilja, video igara, metal muzike itd itd. pa, kad na televiziji budes mogo da gledas samo 'prohujalo sa vihorom' i 'farmu', e onda se moze govoriti o moralnoj potrebi da se ukida farma.
trece, nacionalizam i fasizam koji oni propovjedaju je bar na ovim prostorima donio milijardu puta vise zla nego fucking farma...
cetvrto, pozivanje na njihove interpretacije zakona...znas li, recimo, da je u zakonima mnogih evropskih drzava zabranjena blasfemija (relikt zakona iz srednjeg vijeka)? zamisli ti sad situaciju da gomila ludaka u, recimo, engleskoj zatrazi javno, na osnovu clana X.Y zakona Z, da policajci uhapse svakog ko izgovori "god damn it". jel mislis da bi njih neko ozbiljno shvatio?
Citiraj:
i ispravka nije 150.000 nego 170.000 i to sa vjerovatno pokradenim glasovima dakle bilo je i vise a poslije sljedecih izbora meni ce zoka dugovati neke cevape
ne do bog