banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 00:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Apr 2010, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Hajde da pravimo referendum da ga banujemo. To je nase ustavno pravo. :)

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2010, 23:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Izjavili ste:
Pedja Kojovic je napisao:
Mi inace smatramo da se carine na racunare trebaju ukinuti

A na pitanje, koliko iznosi carinska stopa na računare iz EU, napisali ste:
Racunari ne moraju biti iz EU.
Zaista nisam siguran. Mislim da je oko 17%.

Govorite o smanjenju carina i NUDITE ukidanje carina na računare, a ne znate koliko iznasi carina na računare. To predstavnik partije koja sebe smatra ozbiljnom ne može sebi dopustiti!

Carinska stopa za tehniku i računare iz EU je smanjena prvo za 50%, pa ponovo prepolovljena i od 1.1.2010. je trebala biti 0%, ali je 6%
Predlažete da se ukine ukinuto. :lol: :lol: :lol:

Usput, zar nije PDV 17%? :wink:

DELLBOY je napisao:
5. mito, carina je tričavih 6% (5+1)
Ooooooooodavno je najavljeno da je BiH potpisala nekakav sporazum da se ukida carina na proizvoide iz EU.
Problem je kako se ostvaruje to brisanje carine.... Lično, meni se ne isplati jer se na kraju skoooro svede pa na isto, a izgubiš poprilično vremena.

Ja znao, to je bilo trik pitanje, Filozof je na vrijeme skont'o, ali vidiš da ovi što žele da se ukinu carine ne znaju.
a još mu ti dao odgovor, a čovjek lupa gluposti :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2010, 23:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Carinska stopa za tehniku i računare iz EU je smanjena prvo za 50%, pa ponovo prepolovljena i od 1.1.2010. je trebala biti 0%, ali je 6%

A sta je sa racunarima proizvedenim van EU?

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2010, 23:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Time trek je napisao:
muT@_6€kpuJ@ je napisao:

A sta je sa racunarima proizvedenim van EU?

Čovjeka sam pitao za carine za EU.
Cijelo vrijeme priča EU. Pomenuo i carine, pa da ga pitam. Jako bitno pitanje jer mu je to jedan od rijetkih konkretnih planova koje je iznio na forumu.
Ne zna niti kolika je carinska stopa za računare van EU :lol: Nego nagađa. I lupa gluposti.
Dobar program ima stranka. :lol:

Čovjek ne zna koliko iznosi carinska stopa, a zalaže se za ukidanje iste.
KomeNdija :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 00:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Pozdrav svima

Pokrecem ovu temu s namjerom da onima koji zele nesto saznati o principima i programu Nase stranke dam mogucnost da to urade u,ovakvom, direktnom kontaktu. Osnovne informacije o Nasoj stranci mozete saznati na web stranici nasastranka.ba a ja vam, koliko mi to god vrijeme i obaveze dopustaju, stojim na raspoloaganju za sva dodatna pitanja koja se ticu stranke.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dKXKdREo42g[/youtube]

p.k.

A ja sam mislio da je marketing na forumu zabranjen?!? Ili ako je dozvoljen da pocnemo svi da se reklamiramo?!?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 00:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Flavoure-Flave je napisao:
Mali rezime Nase Stranke i naseg P.K. 8) 8) 8)
Citiraj:
Pitanje: Da li ste g.Kojovicu 1992 izašli na referendum i ako nije tajna,kako ste glasali ?
Odgovor: Da li sam glasao i za koga je generalno nesto sto je privatna stvar gradjanina, ali evo reci cu vam. Glasao sam za.

Citiraj:
Ja ti mogu reci svoj licni stav da se radilo o gradjanskom ratu koji je izazvan agresijom Srbije i Hrvatske na BiH.

Citiraj:
Pitanje: RSboljaPolovinaBiH=>Dopusti mi da preformulisem pitanje:
Da se u popisu 2011 ili bilo kojoj drugoj anketi nadje pitanje: KOJIM JEZIKOM SE IZJASNJAVATE DA GOVORITE:
(odabrati samo jedan odgovor)
1. Hrvatskim
2. Bosanskim
3. Srpskim
Sta bi ti zaokruzio?
Odgovor: P.K.=>To pitanje po EU standardima popisa nije obavezno popuniti kao ni rubrike o naciji i vjeri.
Ali iskreno, ovako na prvu, zaokruzio bih bosanskim.

Citiraj:
Vi vjerovatno mislite na neslaganje Radmanovica na poteze MVP-a u slucaju Ganic, zar ne?
Mislim da je uskracujuci svoj glas za koncezus Radmanovic(Ili onaj ko odredjuje njegov glas) pogrijesio.

Sve je sazeto u Sinny-jevom komentaru:
Citiraj:
Још једна странка коју гурају Бошњаци не би ли некако разбили српско гласачко тијело.

Све потребно речено у овоме изндад. Стварно комеНдија...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Stranka kojoj je pola plakata cirilica a pola latinica je idiotska a ti si Kojovicu dio tog idiotluka i sada sam procitao 3
strane ovde i zakljucio da si ti kompletan idiot (ne vredjam te uopste to je cinjenica).
Ono sto mene interesuje je administracija: ZASTO JE JEBENO DOZVOLjEN MARKETING JEBENIM SMRDLjIVIM MRTVIM POLITICARIMA NA FORUMU?!?!?!

Malo ih gledamo preko televizora, slusamo na radio, citamo u novinama pa sada su dosli i ovde.
Neka gospodin Kojevic plati nekoj televiziji pare i neka se tamo reklamira i preserava po citav dan ako to moze da finansira zajedno sa svojim pajtasima.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 00:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
Silvio Dante je napisao:
Pozdrav svima

Pokrecem ovu temu s namjerom da onima koji zele nesto saznati o principima i programu Nase stranke dam mogucnost da to urade u,ovakvom, direktnom kontaktu. Osnovne informacije o Nasoj stranci mozete saznati na web stranici nasastranka.ba a ja vam, koliko mi to god vrijeme i obaveze dopustaju, stojim na raspoloaganju za sva dodatna pitanja koja se ticu stranke.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dKXKdREo42g[/youtube]

p.k.

A ja sam mislio da je marketing na forumu zabranjen?!? Ili ako je dozvoljen da pocnemo svi da se reklamiramo?!?

Nije zabranjen. Spam je zabranjen. Ovo nije spam.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 07:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Apr 2010, 13:23
pozdrav

Tema foruma je, ja mislim, precizno naslovljena.
Ja ovdje samo izlazem principe i program Nase stranke.
Smatram da glasaci moraju biti informisani o tim stvarima kako bi mogli donijeti odluku koja je za njih najbolja.
Glasanje na izborima je, ja mislim, gradjanska duznost, a izbor stranke za koju glasaju privatna stvar svakog gradjanina.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 08:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
pozdrav

Tema foruma je, ja mislim, precizno naslovljena.
Ja ovdje samo izlazem principe i program Nase stranke.
Smatram da glasaci moraju biti informisani o tim stvarima kako bi mogli donijeti odluku koja je za njih najbolja.
Glasanje na izborima je, ja mislim, gradjanska duznost, a izbor stranke za koju glasaju privatna stvar svakog gradjanina.

p.k.

SUPER...NECEMO TE IZABRATI.

sledeeeciiiiiii....

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 08:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Silvio Dante je napisao:
Stranka kojoj je pola plakata cirilica a pola latinica je idiotska a ti si Kojovicu dio tog idiotluka i sada sam procitao 3
strane ovde i zakljucio da si ti kompletan idiot (ne vredjam te uopste to je cinjenica).
Ono sto mene interesuje je administracija: ZASTO JE JEBENO DOZVOLjEN MARKETING JEBENIM SMRDLjIVIM MRTVIM POLITICARIMA NA FORUMU?!?!?!

Malo ih gledamo preko televizora, slusamo na radio, citamo u novinama pa sada su dosli i ovde.
Neka gospodin Kojevic plati nekoj televiziji pare i neka se tamo reklamira i preserava po citav dan ako to moze da finansira zajedno sa svojim pajtasima.

A jesi ti neki gazda ovdje ? Ne svidja ti se koncepcija? Pa pola tema je ociti marketing za SNSD, pa sta?

Moje misljenje je da bi cak mozda bilo pametnije da se na isti nacin prikljuce predstavnici drugih stranaka(otvoreno) ,te da ih licno priupitamo za neke stvari, koje mozda nekog ipak interesuju. Bolje i ovako,direktno, nego kao neki koji garant rade za pojedine politicke partije, te svaku raspravu navode na reklamiranje svojih, a blacenje drugih.

Uporedimo ovo:
Citiraj:
Још једна странка коју гурају Бошњаци не би ли некако разбили српско гласачко тијело.

S jednim od komentara sa SarajevoX:

Citiraj:
NS je sve kazala cim im je Dejton dobra osnova a entiteti i sadsanji Ustav realnost..

NS je kukavicije jaje ubaceno probosanskim snagama da se podmuklo i na mala vrata pomiri sa aparthejdom ,rezultataima rata i ocuva mali ausvic.

Kad vidim ko je protiv, i na koji nacin se buni i argumentuje, sve i da u NS nemaju nekih argumenata i pameti, normalnom covjeku mora da valjaju....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 11:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
nista pedja,danas sa svojim stranackim kolegama po dva u kolonu i svi pravac pred englesku ambasadu,ne moze tako, mi da gledamo premier ligu a oni da nam apse ganica.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
mandrak je napisao:
nista pedja,danas sa svojim stranackim kolegama po dva u kolonu i svi pravac pred englesku ambasadu,ne moze tako, mi da gledamo premier ligu a oni da nam apse ganica.

Prejak komentar :roll:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 12:50 
Pripravnik
Pripravnik

error

Volio bih da nas natjeraju da biramo.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
error

Volio bih da nas natjeraju da biramo.

p.k.

Sta?

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 13:47 
Pripravnik
Pripravnik

Nek@d_sam_bio_W@lter

Izmedju Ganica i gledanja premier lige.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...ova nova ce proci ko i ova nova socijalisticka iz foce-nikako...al fahro ne zna kako lovu da potrosi...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 14:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ebopte mislim da bi i mi mogli da osnujemo neku stranku... Ujedninjena forumska inicijativa... Obećavaš na sve strane, gdje treba izigravaš nacionalistu većeg od najvećih, gdje treba izigravaš liberala, a gdje multietničara...
I kad t e izaberu, sjedneš u fotelju i zgrćeš pare. Jedino kad se povede rasprava o povećanju poslaničke plate tad budeš aktivan i zdušno se zalažeš da taj zakon prođe :lol: :lol: :lol: :lol:

Za sve ''multietničare'' tipa NS i SDP naučite sledeće ako želite da budete pravi multietničari:
- Dan BiH bi trebao biti dan koji će svi slaviti (najbolje rješenje datum kad je potpisan mir)
- U BiH postoje 3 konstitutivna naroda (ne četnici, ustaše i balije)
- U BiH postoji Republika Srpska (ne manji entitet)....
- U BiH je vođen građanski rat, svidjelo se to nekom ili ne.
- U Srebrenici se desio zločin.
- SUD BiH MORA da procesuira SVE za koje postoji i najmanji tračak sumnje da su počinili nekakav zločin (zna se šta je zločin)
Ko je nevin da se oslobodi, ko je kriv da se osudi.

Dok god VI tzv MULTIETNIČARI pričate nekakvim ''bosanskim'' a ne srpsko-hrvatskim ili hrvatsko-srpskim koji smo jedino učili u školi, od vaše multietičnosti nema ništa.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 15:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ova tema najbolje pokazuje da kvazimultieticnost sama po sebi ne rjesava problem neznanja, nesposobnosti i ljenosti.

Meni samo nije jasno kako Njihova stranka misli voditi zemlju ako ce stanovnici iste biti gladni zbog nesposobnosti i neznanja politickog vrha partije. Vrha koji vec sada vise voli da valja kojesta po forumima (vrlo vjerovatno i kafanama), umjesto da sto bolje radi ono za sta prima platu i sto mu donosi koru hljeba na sto.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 15:44 
Pripravnik
Pripravnik

dellboy

Nije u redu da svoju politicku platformu jednim velikim dijelom gradite na nasem programu.

p.k.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]